×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Флагман представя украинеца, предсказал катастрофата през 2020-та


Флагман представя украинеца, предсказал катастрофата през 2020-та
Новите вируси ще са устойчиви на антибиотици и ще се предават по въздушно-капков път, пише той през ноември 2019-та
29 Март 2020, Неделя, 11:34 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Преди две години Константин Дараган предвиди с точност кога ще приключат глобализма и либерализма, как ще се срутят Съединените щати и какво ще е бъдещето на Европа

Един никому неизвестен украински политически астролог написа през април 2018-та смразяващата статия „Границите на Козирог“. В нея той посочваше 2020 година като преломна за целия свят, която ще го преобърне. През 2020-та, писа тогава той, светът ще изпадне в тежка икономическа криза, сравнима с Голямата депресия от 1929 година.

Тя ще разруши цялата световна политическа система, която е съпровождала живота ни. В САЩ ще има упадък, а страната напълно ще загуби ролята си на водеща сила. Ще изчезнат Оскарите, Нобелите, дори империята на Илон Мъск. Единният Запад повече няма да съществува, освен като историческо понятие. Държавите в Европа отново ще възвърнат значението си, а начело им ще застанат политици, които не са федералисти и глобалисти и не вярват в наднационални органи, като Европейския съюз. И не само това – той прогнозира дори вирусното заболяване от нов тип, разпространявано по въздушно-капков път, чийто „спектакъл“ днес гледа целият свят.

Името му е Константин Дараган. Макар че по това време той вече имаше от повече от десет години своя интернет страница с политико-икономически прогнози  (http://www.astrology-online.ru/kommentarii.shtml), именно статията „Границите на Козирог“ му донесе огромна известност в страните от бившия Съветски съюз, а и не само там. Международното руско радио „Спутник“ го покани за свой автор и в момента той води собствена рубрика всяка събота сутрин.

Константин Дараган

За разлика от всички останали добри политически астролози в света, а те се броят на пръстите на двете ръце, Дараган и до момента е единственият, който не просто всяка година продължава да публикува ясни и съвсем конкретни политически прогнози на нормален език, максимално изчистени от астрологични термини, но на всеки 6 месеца си прави и равносметка какво от предвиденото действително се е случило. Неговите прогнози се сбъдват с удивителна точност в почти 90% от случаите. 

Веднага след излизането ѝ, „Границите на Козирог“ бе публикувана със съкращения и във Флагман. Тогава мнозина я коментираха иронично и назидателно.

Днес,когато глобализмът и либерализмът се тресат по шевовете си, а коронавирусът парализира Европейския съюз, едва ли им е до ирония. Поради фундаменталното значение на този текст, Флагман представя пълния му превод, заедно с избрани откъси от следващите прогнози на Константин Дараган.

Границата на Козирог (18.04.2018)

Обещах да ви открехна „кухнята“ на прогнозирането – как изобщо се правят мунданните (от латинската дума „мундо“ – свят – б.пр.) прогнози, в това число и моите успешни за изминалите години. Ще разгледаме прогнозирането само върху един от петнадесетте цикъла на мунданната астрология. Пък нека тези, които са далеч от астрологията, но са любопитни, сами си правят изводите.

През 2020 г. (математически точно – 13 януари) на всички ни предстои да преминем през важно световно препятствие. С него ще започнат серия от трансформации, сходни по характер с тези от 80-90-те години на XX век. Този път обаче всичко ще бъде значително по-впечатляващо, тъй като веднага след цикъла Сатурн-Плутон, в същата тази 2020-та година, ще се случи и т. нар. „Голяма мутация“. А тя ще даде началото на нов период в историята на човешката цивилизация за следващите почти 200 години. Само че център на цялата тази трансформация този път ще бъде не покойният Съветски съюз, а в момента благоденстващият еднополюсен свят. Освен това самото съединение на Сатурн и Плутон, за разлика от друг път, ще е изключително забележително, макар че аз засега ще се въздържа от коментар по този повод.

Всичко ще започне с приключването на цикъла Сатурн-Плутон и с началото на следващия. Цикълът на Плутон и Сатурн е най-суровият ритъм; главният цикъл на тоталитаризма, независимо как точно е решил да се кръсти; цикълът на организираното насилие и терора, който въплъщава в себе си най-консервативната енергия в света и политическата реакция; цикълът на най-висшата степен на концентрация на власт в един-единствен център за взимане на решения. Включително до фашизъм. Това е едната му страна. От друга, това е цикълът на деколонизацията, на разрушаването на отживелите времето си системи, на загубата на власт и влияние и на политическите банкрути. Най-общо казано, това е ритъмът на кризите на властта, борбата за власт и разпадането на остарелите политико-икономически системи при разпределението на собствеността в световен мащаб.

На грамотния човек е достатъчно да се посочат предишните периоди, за да му се разкаже много повече, отколкото с думи:

- 2020;
- 1982 – кулминация на борбата между двете основни политически системи в двуполюсния свят;
- 1947-48 – официалното начало на Студената война, която, благодарение подвига на такива хора, като Курчатов и Корольов, не успя да стане ядрена;
- 1914-15 – всичко на всичко Първата световна война;
- 1883 – а тук, напротив, имаме превръщане на стария световен бардак в продължителен насилствен мир; мощно укрепване властта в резултат на политиката на руския император Александър III.

Впрочем, Втората световна война също е в пряка връзка с този цикъл – на квадратура във фиксиран кръст. Като пряко развитие на цикъла от 1914-15 години, което съвсем точно съответства на историческите причини. Наистина красиво, нали? А може да се продължи и още…

Но Историята учи тези, които искат да се научат, и наказва глупците за неусвоените уроци. Интересно е да се разбере кого ще накаже този път. А всичко е съвсем просто. Достатъчно е само да разгледаме кои политически хороскопи ще влязат в резонанс с този мунданен цикъл. Първо, това са тези, в които са силни Сатурн и Плутон, и особено, ако са в аспект. Второ – хороскопите, където точката на новия цикъл (23 градус на Козирог, плюс-минус мунданен орбис (от латински – окръжност, но в астрологията „орбис“ е толерансът от плюс-минус 6 месеца, в който дадено астрологично събитие започва да оказва влияние върху хората и държавите на Земята – б.пр.) се намира в мажорен аспект с картата. Особено в съединенията – там ефектът ще е буквално неизбежен. За улеснение ще наречем тези градуси „гранични“. Между другото – това място е забележително аспектирано още сега, така че и знаците, които получаваме, са много красноречиви.

Трето – най-мощно ще засегне тези, у които в това място на зодиака (или в аспект с него) има Сатурн или Плутон. Тук вероятността от реализация на прогнозите и тяхната мащабност е изключително висока, заради повторната връзка.

Та кои хороскопи в крайна сметка ще засегне този цикъл? Разбираемо, започваме с тартора. В „района“ си имаме добре въоръжен, респектиращ бандит, един вид централна фигура, която дебне. Тъй като той надзирава всички, по действията му и поведението на неговия антураж можем напълно да преценим цялата ситуация. В хороскопа на САЩ (04.07.1776) едно от най-чувствителните места е опозицията Плутон-Меркурий по оста 2-ри – 8-ми дом, с Плутон в края на Козирог. За първи път в историята Плутон се връща на своето си място, което е заемал тогава. При това не е сам, а заедно с назъбения световен цикъл.

Техническа прогноза: мащабна принудителна трансформация на активите и собствеността; със загуби; с директни щети върху дългове и кредитори. Въвеждане на нова система, нови правила на играта във финансовия сектор.

Основни събития: 2020-21 години.

В хороскопа на най-сладката частна организация, произвеждаща безкрайни пари (Федералния резерв на САЩ, 23.12.1913) Юпитер е в 24 градус на Козирог. В неприятна опозиция, без поддръжка.

Техническа прогноза: мащабна криза; принудителна загуба на властта или влиянието; болезнена реорганизация.

Срок за изпълнение: 2019-2020.

Начело на самоназначилата се за изключителна нация от супергерои стои възхитителен лидер (14.06.1946) с доволно болезнено съединение в хороскопа на Сатурн и Венера. По ирония на съдбата (излъгах – не по ирония, а по неин замисъл) това съединение се намира в 24-26 „гранични“ градуси на Рак. Опозиция на най-тежкия исторически цикъл към най-слабото място на водещото длъжностно лице. По-зле не може и да бъде.

Техническа прогноза: сериозни щети върху репутацията и общественото положение, заради действията на спецслужбите, или сериозна провокация. Тест за издръжливост, който той няма да успее да премине. Би било добре, ако изобщо остане здрав, за всичко друго – никакъв оптимизъм.
Срок: 2020 година, плюс-минус орбиси.

В хороскопа на Нюйоркската фондова борса (17.05.1792) имаме забележителна опозиция в 21-28 градуси на кардиналните Знаци. Всеки, който се е опитвал да разбере причините за нейните сривове в миналото, е напълно наясно какво да очакваме. Между другото, Границата на Козирог се намира в опозиция с Плутон от времето на Голямата депресия. И реално те са отличници – за полупериода на неговото движение са изминали огромен път, достигнали са противоположното (финансовия връх), както е и предвидено за полуцикъл. Факт – достигнали са! Но от всеки връх тръгват много пътеки, а пътят е все един – надолу. Заедно с цикъла.

Техническа прогноза: борсова криза, каквато не е имало най-малко от 30 години.

Срок за изпълнение – 2019-20 години, но може да се уточни в годишните прогнози.

В хороскопа на НАТО (24.08.1949) – опозиция на Юпитер с Марс в 22-24 градуси на Козирог. Какво съвпадение само, а! Световният „граничен“ цикъл ще застане в опозиция на Марс.

Техническа прогноза: мащабна принудителна реорганизация; мобилизация и значително пренапрежение на силите; възможна загуба на способността за действие. Впрочем, тук има позитивен изход. При това много добър – позицията на арбитър, посредник. Но този изход не е Марс, не е и победа.

Период на изпълнение: 2019-2020 години.

В най-интересния хороскоп на британското световно господство (за повече подробности за Общността на нациите потърсете в специализираната литература), 11.12.1931, имаме опозиция - е, стига вече, в 22 кардинален градус! Също така и непосредствено Сатурн с Плутон. Какво удивително съвпадение, обаче. И световният цикъл ще премине като валяк по тази точка в опозиция с наталния Плутон.

Техническа прогноза: принудително преструктуриране с огромни загуби; вероятно фактическо разпадане на цялата установена структура за влияние. Всъщност – британската шизоидна хистерия от 2018 година се вписва просто забележително, тъй като прогнозата е именно за 2018-2019 години.

За тези, които обичат да копаят надълбоко и на които не е нужно да се доказват вече известни неща, ще е интересно да надникнем и в хороскопа на Обществото на илюминатите (01.07.1776), оказало най-сериозно влияние върху съвременната англосаксонска глобалистична култура. Целият свят под властта на наднационалния финансов елит, без религии, без нации. И без права. Свобода, превърната в нейната пълна и абсолютна противоположност. Самото Общество отдавна го няма в първоначалния си вид, но идеята му живее и оттогава процъфтява под пряката финансова поддръжка на илюминатите Ротшилди. И, разбира се, идеята си има хороскоп. Изненадваща работа – отново опозиция на 26-28 гранични градуси. Съвпадение, разбира се…

Техническа прогноза: мащабна и болезнена трансформация със загуби или с невъзможност да се получи желаното. Впрочем, лично Александър Ротшилд (02.12.1980) и Натаниел Ротшилд (12.07.1971) ще преминат през този обрат съвсем не така зле, даже ще припечелят в предстоящата криза. И не само те.

Срок – 2020-21 години.

В хороскопите на аутсайдерите, на които им е дошло до гуша от целия този световен рекет и отдавна вече искат да работят за себе си, а не за шайката „правилни момчета“, Границата на Козирог ще се пречупи видимо по съвсем различен начин.

Китай (21.09.1949) има Юпитер в същия този 23 градус на Козирог. Само че при него е не в опозиция, а в тригон. Към Слънцето.

Техническа прогноза: принудителна реорганизация с подчертано засилване на влиянието. Началото на новия цикъл ще доведе до значително увеличение на властта и тежестта в световен мащаб.

Срок за изпълнение: 2019-2020 години.

Русия (12.06.1990) има Сатурн в същия „граничен“ 25 градус на Козирог. Най-малкото не е проблематичен.

Техническа прогноза: сериозен и принудителен тест за структурна и финансова издръжливост, стресоустойчивост. С предсказуемо успешен резултат.

Срок: 2020-21 години.

Или, например, Путин – в интересуващата ни област има Меркурий, горен бисексил, на върха. Тук твърдо може да се каже: „Седни си, двойка“, на този, който въз основа единствено на цикъла Сатурн-Плутон би дал лоша прогноза. Макар че самият факт на предстояща криза се вижда ясно. При това – в същите тези години.

Да разгледаме и други хороскопи, които биха били интересни. Например, този на завземането на властта в Саудитска Арабия (15.01.1902) - фактически единственият хороскоп на най-главната нефтена държава и най-важен съюзник на САЩ в региона. Имаме стелиум (съединение на три и повече небесни тела в един знак – б.пр.) на Слънце-Юпитер-Сатурн в 20-25 градуси на Козирог. Навярно е пак някакво съвпадение…

Техническа прогноза: колосални промени, промяна в политическия курс под натиска на обстоятелствата, възможна е смяна на режима или на главното лице във властта.

Срок за изпълнение: 2020-2021 години.

Или Украйна. Директно в граничните градуси, само че тригонът на Марс е в VIII дом. Но асцендентът в Козирог не е далеч, а в хороскопа имаме и Сатурн с Плутон – двете важни планети.

Техническа прогноза: краткосрочна и мощна консолидация на властта, ограничаване на гражданските свободи, принудителна трансформация на главата на държавата. Вероятно е въвеждането на строг режим на икономии и контрол.

Срок за изпълнение: 2019-2021, но може да се уточни в годишните прогнози.

За тези, които обичат да копаят надълбоко имаме още и карта на Куликовската битка (08.09.1380), която смятам за основен хороскоп на генезиса на днешния руски етнос. За опитния астролог е съвсем видна буквалната приемственост с картата на Руската федерация.

Или, да вземем друга аналогия – неотдавна един доста интересен човек, със значително влияние в Русия, написа силно обсъждана и умна (само колко странно звучи това) статия. За „самотата на смесената кръв“. Мисля, че дори за начинаещ астролог няма да е нужно дълго време да търси очевидните аналогии на неговия с хороскопа на посочения етнос. Та, в тази карта на етническата група Юпитер е в напълно очаквания 27 градус на Козирог. Заедно с тригоните към него. С други думи – ще са от полза.

Срок за изпълнение: 2020-2021 години.

За всеки любознателен и умен човек мунданната астрология е истински лунапарк с гносеологични (гносеологията е дял от философията, който изучава изворите, възможностите и средствата на научното познание – б.пр.) развлечения; цирк; риалити шоу! А работата с прогнозите наподобява гросмайсторска сесия от игра на шах едновременно на няколко дъски. Началото (мунданния цикъл) е общо за всички, като „е2-е4“, но след това играта върху всяка дъска се развива по свой си начин. Но стига вече гносеологични забавления – време е за равносметка.

Техническа прогноза: През 2019-2021 години (Границата на Козирог) се очаква огромна световна криза, център (и източник) на която ще е англосаксонският глобалистичен проект. Свързаните с въпросния проект държави и организации няма как да преминат през тези години без загуба на власт и влияние, без сериозни финансови сътресения, без принудителни структурни изменения и болезнен разпад. Няма как да им се получи. Като мащаб – говорим за едно от най-важните събития за последните 30-40 години. Това е астрологичен факт. И той не е свързан нито с Тръмп, като най-главния мозък, нито със „Сарматите“ (сарматите са древно племе, но в случая авторът има предвид едноименните руски ракети, с които Путин се похвали преди две години – б.пр.). Изродилата се колониална идея ще бъде разрушена по силата на самата логика на историята, което всеки астролог може да види и оцени.

2020 г. е най-тежката година в живота на Доналд Тръмп

Доколкото нашият свят съвсем не е толкова голямо село и всичко в него отдавна е поделено, затъването на едните задължително разкрива възможности за другите, непосредствено конкуриращи се „играчи“. Равновесие в природата.

Още веднъж, твърдо – през 2019-21 години ще настъпи фактическият крах на глобалистичния проект. Въпреки че членовете на неговото политбюро във въпросните години, разбира се, няма да признаят този факт. По същите причини, поради които ще изгубят този важен рунд – заради витаенето в облаците от предишните си успехи.
Преминаването през добре познатата от психологията последователност на връщане към реалността (отрицание-гняв-пазарлък-депресия-примирение) ще им отнеме следващите 20 години, първия цикъл на „малката мутация“. Имайки предвид днешното влияние и фюрерските амбиции на отиващата си формация, процесът на разпад никак няма да е лек и безболезнен. Военните сблъсъци не просто не са изключени, а са дори много вероятни (да не кажа неизбежни). Дори е задължително ситуацията да достигне до ниво, сравнимо с Карибската криза. Но това ще създаде основата за формирането на нов световен проект след 2021-2025 години. Аз ще се спра на това отделно и подробно, когато пиша за „Границата на Водолея“. Макар че в най-общи линии вече съм го описал в дългосрочната си прогноза „Светът – 2040“. 

Предварителна прогноза, евентуални сценарии за развитие. Като варианти за директна атака или всякакви други подбудители са възможни: колапс на властта в САЩ, например провал на президентските избори, тяхната отмяна или непризнаване на резултата им; отказ на САЩ да изпълнят международните си финансови задължения; пълноценна икономическа война на САЩ срещу всички с политическо поражение (но в същото време с печалба); ревизия във Федералния резерв и скандал със запасите от злато; срив на фондовия пазар; поредна провокация (или серия от подобни) с изпращане на войски „в отговор“ на нещо си и бомбардировки; директен военен сблъсък по линията САЩ – Руска федерация+Китай в трети страни и така нататък. Възможно е да има и други варианти, при това десетки, за което е нужен профилен специалист. Но когато министър Лавров казва публично как „те се надяват, че здравият разум ще възтържествува“, на мен ми идва да си запуша ушите и да замижам. Най-малкото до прогресивното разгръщане на управител асцендент в картата на САЩ и прогресивното новолуние също там (2025-26 години) човек дори не е нужно да очаква от тях някаква адекватност. Те ще буксуват плътно до този период при който и да е президент и целият свят трябва да има това предвид.

Прецизирана прогноза: ще се появи, когато ситуацията приближи и се появят факти – имена, названия, новини. Ще пиша по малко в годишните прогнози.

На прост език: хората, които се опитваха да ни внушат, че техните неограничена власт, тирания и лицемерие – това е то „Краят на Историята“ за всички нас – ще трябва болезнено да се разделят с илюзиите си. Елитите им са наясно, че спрат ли експанзията ще настъпи исторически крах. И не в преносен смисъл, нито като метафора или преувеличение, а в най-прякото значение на думата. Колониалният капитализъм не може да се спаси, ако не се разширява, ако не завладява нови пазари. Ако не продава лъскавини в замяна на евтина работна ръка и безплатни ресурси. Спирането на всичко това означава, че вече няма да могат да се прехвърлят вътрешните системни проблеми извън техните граници, а това ще разруши системата отвътре под собственото ѝ налягане. Или тя буквално ще започне да се бие за живота си, като изтикан в ъгъла плъх. Точно тази драма ни предстои да гледаме. 

Няма път към бъдещето след 2021 година (Въздушната Велика мутация), ако те ще се опитат да го градят по моделите на колониализма – узаконено робство (мигранти); нова аристокрация в метрополиите; колонии с туземци, ръководени от „наши мерзавци“; лицемерие и двойни стандарти в дипломацията и медиите, които да смитат всичко гореизброено под килима. Всичко това ни е до болка познато гуано. То трябва да бъде отстранено и неизбежно ще бъде отстранено, което много добре разбираме. Имаше само един въпрос: Кога? Като астролог, аз мога съвсем точно да кажа кога. Привет, моментът настъпи. Време е. Този процес ще отнеме десетилетия, но ще е необратим и ще започне в следващите три години. Освен това ще рухне митът за „честния саморегулиращ се пазар“, който сам ще излекува всичко.. Също за някакви си три години.

Те отчаяно ще се вкопчат в обичайните си илюзии, ще лъжат и ще хитруват, те ще си отглеждат и спонсорират еничари и манкурти (манкуртът в езиците на народите на Средна Азия означава глупав, тъп, безсловесен, покорен роб; зомби, което изпълнява безпрекословно всички заповеди на господаря си и няма никакви други желания, освен да се нахрани – б.пр.) в различните държави, ще нарушават всички международни закони. Те ще се впишат във всеки потенциален конфликт, който предизвиква емоции в конкуриращите се страни, дори в конфликти между змии и таралежи. Защото „разделяй и владей“ е единственият начин да завземат нови пазари и да живеят без нищичко да променят. Но този път няма да я бъде, тяхното време свършва. Въпреки че отсега мога да прогнозирам, че стадото мишоци, чийто мозъчета кипят от възмущение пред всяка независима и сложна мисъл, ще е в рисковата група през всичките тези три години. В близост до цикъла Сатурн-Плутон ще ги сбират в стада и под строй ще ги пращат да убиват – това го гарантирам.

И така, астрологът отсега открехна вратичката – нашите бащи и деди живяха при господството на потомците на „джентълмените на успеха“, при техните Оскари, Нобели и назидателни команди от наблюдателните кули. А имаме и Великия и Ужасен Гудвин (приказен герой, построил Изумрудения град от фалшиви материали, но задължавал всеки посетител да носи зелени очила, за да вярва, че това са изумрлуди – б.пр.) Илон Мъск. Но за всеки астролог е ясно, че има само едно нещо, което наистина никога не се променя – нищо не е вечно.

ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ.

И ние, по дяволите, сме отново от правилната страна на Историята! А за своето преминаване лично (и съвсем осъзнато) съм си купил билет на партера за това шоу.

Предстои зловещо, а честно казано – леко тъпо, но хазартно зрелище.

П.С. Посочените в този текст хороскопи са без време и място, което е направено съвсем умишлено. Аз съзнавам, че ме четат не само тези, които ме ценят, но и такива, на които от цялата си душа пожелавам да еволюират, и най-добре по ускорен начин – така вредата от тях за нормалните хора ще е по-малко. Няма какво да глезим тези паразити. Пък и нали все пак е добре да имам и някои свои малки тайни? Освен това, умишлено пиша всичко това няколко години преди събитията, за да не може нито една зараза после да ми казва „то всичко и без това си беше ясно“ или „той просто е много добър политолог“. А и все пак това бе пример как се прогнозира само от един актуален мунданен цикъл върху едва няколко политически и натални хороскопи. Има още много други цикли, технически способи и карти.


Прогноза за 2019 година (25.12.2018)

Астрологически точно главната година за промените е 2020-та. Но в мунданната астрология всичко трябва да се пресмята с орбисите „до“ и „след“. Предстоящите събития ще имат не само дългосрочни последици, но и ще хвърлят сянката си назад. Необратимите процеси, които ще определят реалността през следващите десетилетия, ще започнат още през тази, 2019-та година. Ще достигнат своя максимум през 2020 и за известно време ще продължават и през 2021-ва.

Говорим за смяна на историческата епоха, която продължава от 1840-60 години. Новата тенденция се очертава да се проточи през следващите две столетия! Ще се сменят доминиращите в света държави, ще се промени дори обичайният облик на света, като арена за сражения на страните левиатани. Промените ще са исторически, те ще са удивително много, естествено, че ще са нужни десетилетия, докато новият световен облик придобие окончателния си вид. Но преобръщането ще бъде именно в следващите три години. За реално управляващите елити в държавите, представляващи отиващата си система, това не е тайна – всички маски са паднали, подготовката за война, като защита на отживелия времето си стар свят, върви под пълна пара. На куклите на конци, които нямат свойството да мислят самостоятелно, масово се внушава, че животът на „неправилните хора“ не струва и пет пари, а те самите непременно са застанали на страната на Доброто. Както вече правилно прогнозирах в статията „Границата на Козирог“, те ще мамят и убиват, опитвайки се да спасят отиващата си епоха. Но самото време сега е срещу тях.

САЩ. Политическата криза в страната ще се задълбочи, и то съществено. Но ще достигне своя връх точно през 2020. Много е странно да чета аналитици, които настояват, че изборът на Тръмп за втори срок е практически предрешен. От гледна точка на астрологията всичко е точно наобратно. Кризата единствено ще продължи да нараства до психиатрична фаза. Тази страна вече премина точката си на необратимост. Сега въпросът е само в конкретните последствия. Като цяло САЩ ще губят световното си влияние през цялата година.

След 2020-та единният Запад вече няма да съществува наяве, а ще остане само като историческо понятие от миналото

Европа. Всъщност, единният Запад никога не е съществувал. Просто от десетилетия имаше необходимост от такъв мит и популярно идеологическо заклинание. Кърпеха го и го реанимираха като Франкенщайн, в ущърб на всяко приличие и здрав разум. Но през 2019-та тези опити ще бъдат прекратени официално. А през следващите две години този процес ще се превърне в публичен факт. „Единният Запад“, като политическа реалност, напълно ще престане да съществува в следващите 3 години, което ще бъде съвсем забележимо покрай фрагментирането на Европа. А също – ще достигне своя максимум тенденцията, която правилно прогнозирах още преди 10 (вече цели десет, боже мой!) години – превръщането на всички водещи либерални демокрации в нов формат с доминиране на десни партии, привърженици на силната държава, изолационисти, консерватори и техни подобни, дори радикали.


Границата на Водолей. Политика и свят (26.11.2019)

Нека напомня, че за астролозите предишната Въздушна Голяма мутация (XII-XIV век) не премина никак скучно. На нея дължим най-голямата в историята на човечеството пандемия на Черната смърт през 1346-1348 години. Историците и медиците все още спорят и не са стигнали до общо мнение за причините за това явление, неговата природа и необикновена вирулентност (болестотворната сила на даден микроорганиъм, способноста на бактерии, вируси и др. да предизвикват заболяване – б.пр.).

Но говорим за друго – астролозите от XIV век еднозначно и недвусмислено свързвали Чумата с малката мутация (1345) във Водолей, както ще бъде и сега. Разбира се, днес медицината е на съвсем друго ниво, а и Марс с неговата склонност да прави въздуха „зъл“, както тогава са считали, не участва в подобни мутации; началото на Голямата мутация не се предшества и от парад на планетите, както е било през 1182 година

Но пък населението на земята е вече с десетки пъти в повече, а и устойчивостта към антибиотици, както на хората, така и на вирусите, става все по-голямо, което прави лекарите безпомощни. Новата тенденция е ясна.

Затова и прогнозата е такава – в следващите две десетилетия ще се появят масови вирусни заболявания от нов тип, устойчиви на лечение. Те ще бъдат много заразни по респираторен (въздушно-капков) начин. Аз не смятам, и моля да не ми бъде приписвано такова нещо, че те ще са толкова смъртоносни, както някогашната Чума, или епидемията от испански грип в началото на XX век. Но ще се осмеля да предположа, че ни предстои да станем свидетели на модата на респираторните маски.


Астрологична прогноза за 2020 година (26.12.2019)

През 2020 година ще имаме тройно съединение на Юпитер, Сатурн и Плутон, което означава край не на един, а едновременно на три световни цикъла. И началото на нови. Всичките те са свързани с икономиката и властта. Даже едно подобно астрологично събитие е достатъчно, за да смятаме 2020-та за особена година. А настоящата ситуация е уникална.

Това е не просто нова година – това е началото на нова епоха. Много е голяма вероятността от кризисни събития, сравними по последствията си с тнерористичните актове от 11 септември в САЩ, макар и различни по форма. А също и от политически решения, последствията от които ще се проточат не в години, а в десетилетия.

САЩ. Главен източник на новини през тази година и център на предстоящите световни промени. Еднозначно и уверено може да се прогнозира сериозна и системна политическа криза, която ще има не само политически, но и икономически последици за много и много години напред. Намираме се в края на цяла епоха и, благодарение на тази страна, през 2020 година ще стане ясно, защо това е така. Изборите в САЩ ще донесат в началото (2020-21) маса проблеми на самата Америка, а след това и на останалия свят. Твърдо може да се прогнозира продължително отслабване на долара за няколко години напред, което може да започне още много преди изборите, дори в самото начало на 2020-та. Характерното е, че тези последици ще се случат независимо от резултата на самите президентски избори.

Америка отдавна е преминала точката си на необратимост, а тази година ще стане ясно, че с нейното господство е свършено, пише Дараган

Доналд Тръмп ще се окаже под много силен натиск през по-голямата част от годината. Това е един от най-трудните моменти в биографията му. Особено от средата на лятото до ноември. Дъри съществува пряка заплаха за безопасността и/или здравето му. Точно това е случаят, когато астрологията се намира в противоречие с оптимистичните прогнози на анализатори и политолози, които в единен хор сега настояват, че проблем с изборите той няма и не може да има. През погледа на астролога, дори и Тръмп да успее да се задържи на поста, което само по себе си ще е твърде проблематично, с това проблемите с президентските избори в САЩ никак няма да приключат. Ситуацията ще има дълго и разрушително продължение. Отново – практически независимо от това, кой ще бъде начело. Именно през 2020-21 години мечтата на САЩ за господство в еднополюсен свят ще бъде погребана и това ще бъде признато официално.
 


В категории: Хороскоп


21
Коментара
Флагман.БГ БСП кани Пламен Николов на разговор БСП кани Пламен Николов на разговор 31/07/2021, Събота 09:20 1
21
Коментара по темата
21.
бай Хуй
12.06.2020 02:17:57
1
0
русоробска тъпотия
20.
baihui do#17
30.03.2020 19:19:11
7
4
Да, да, повечето руски "астролози" са промити мозъци от англоезичните протестантски зловещи религии!
19.
baihui
30.03.2020 19:12:08
6
4
Този шмекер спечелил ли е от тотото или от лотарията?!
18.
high_spirited
30.03.2020 18:02:43
6
1
Сийка Рахнева
занимавам се от години с астрология/ не професионално/ и не се впечатлявайте толкова от този руски блогър. За тези неща които е писал се знае от преди много години и много астролози са писали за това има и документирани клипове. И все пак не е редно на истинските астролози да не се отдвава чест, а на някакво момче което просто е обобщило прогнозите и ги е представило на рускоезичната публика
17.
high_spirited
30.03.2020 17:55:30
6
1
Божидар БОЖКОВ, явно от скоро се интересувате от астрология. Това момче нищо не е предсказало, просто блогер които си печели парите като събира информация и я примесва със политически уклон в полза на националността си. Рузкоезичните астролози разбират от източна астрология, а в статията анализа е правен на основа западна астрология. И не много чудно поне за мен, специално в часта за цикъпа Сатурн, Плутон, сякаш е преписвал от един американски астролог обнародвал анализа си преди повече от 10 години. Всъщност доста от нещата съм ги чела преди много години, само че на английски. Поразровете се малко почетете астрологични статии на английски и сами ще се убедите. Руснаците с изключение на 1-2, нямат астролози с точни прогнози, повечето просто копират и преразказват. Ако искате точна информация не я търсете на руски.
16.
Сийка Рахнева
30.03.2020 02:28:45
0
10
Статията е отлична! Тези хора, които са писали коментарите, явно нямат понятие от Астрология. Или пък завиждат. Как изобщо сте допуснали да се появят такива коментари?! Те нямат никакъв смисъл. Не само че са обидни, но и пошли. Хващат се за една дребна неточност, че антибиотиците не лекували вируса. А самият факт, че още през 2018 г. Константин Дараган е предсказал с най-точни подробности тази пандемия, не искат да признаят. Има омраза в тези коментари. И колко други исторически събития е предсказал! Направо е обрисувал света през следващите 20 години! Възмутена съм от тези коментари! Като не разбирате, не пишете глупости!
15.
Питагор
29.03.2020 15:21:40
4
5
Астролозите използват математиката за да съвпаднат орбитите на движение на планетите. Вероятно тук се е получил правоъгълен триъгълник между двете планети цитирани от руския астролог и Земята.
Прилагаме Питагоровата теорема и тогава:
Правият ъгъл между двата катета е определил появата на извънредните обстоятелства. Хипотенузата е свързана с времевия интервал на пандемията. Да не забравяме че трите страни се повдигат на квадрат и се приравняват на нула!
14.
motofen
29.03.2020 15:02:43
7
1
До Тита: не е вярно, както не е вярно и какво е качал този украинец. Както се доказа, една комбинация с азитромицин и хидроксихлорохин се справя успешно.
13.
ДО 12 МИ ТЕ ВРАЧКИ
29.03.2020 14:20:02
2
8
И БАЯЧКИ ГЛАДНИ ШИ УМРЪТ АКО НЯМА АБОРИГЕНИ КАТО ТЕБЕ ХАХАХА
12.
Абориген
29.03.2020 13:48:27
7
8
С предварителна уговорка ,че не съм нито ...фил,нито ...фоб в прогнозите на "говорещия със звездите" има много верни неща. Макар писанията да приличат на излиянията на врачка в чийто думи всеки би могъл да открие моменти от собствения живот,едно е ясно: Нищо добро не ни очаква!
И все пак... Ще поживеем-ще видим!
11.
Тита
29.03.2020 13:36:06
3
16
«Флагман представя украинеца, предсказал катастрофата през 2020-та
Новите вируси ще са устойчиви на антибиотици и ще се предават по въздушно-капков път, пише той през ноември 2019-та« тоя къде е расъл, къде е пасъл???!!! Всички вируси са устойчиви на антибиотици!
10.
Вай вай вай
29.03.2020 13:17:42
3
8
Божка, много дълга си написал. Как е положението, намаляват игрите май заради короната, а? Има ли награди? Играеш ли??
9.
Да да истината...
29.03.2020 12:34:15
3
5
Излиза и пак влиза .Излиза...влиза,излиза влиза......
8.
Том Ханк
29.03.2020 12:28:47
5
11
В астрологията от статистическа гледна точка вероятността за вярна прогноза на събития и факти и малка. Но тъй като астролозите в световен мащаб са много и за този руски астролог се е случил принципа на хазартния метод. 90% от това, което е прогнозирал и анализирал се случва чрез проби и грешки и сравнение на минали събития.
Както се казва ударил е джакпота в гадаенето по планетите.
7.
ДО 2 КАЗИОНЕН САЙТ
29.03.2020 12:22:03
42
12
Със сегмент насочен към русофили //С РЕТРОГРАДНО МИСЛЕНЕ ЧИТАТЕЛИ!!!!///Те основните им потребители ЩЕ ХАРЕСАТ ТАЗИ ПСЕВДО СТАТИЯ !!!!Те доре ще са във възторг как видители ИСТИНАТА ИЗЛИЗА.ХАХА
6.
*********
29.03.2020 12:18:15
41
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
29.03.2020 12:13:14
58
29
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
*********
29.03.2020 12:11:17
46
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
?
29.03.2020 12:11:11
33
8
Че,Тръмп още преди 2 и нещо години заяви категорично :Край на мераците!Света ще е на на националните държави.И Тръмп не прогнозира,Тръмп го прави.Тоз гладния украински поет е разбираем.Ко да прай човека .И водката свърши.....!?!?!+
2.
Ф
29.03.2020 11:54:07
43
17
Вие сте изчаткали!!!
То това карантината си дава резултатите.
Изпишете една трева, аз ви мислех за сериозен вестник но вие сте НИЩО едни стари баби цапате интернета с псевдо науки и бабини деветини. Никакъв академизъм нищо.
1.
*********
29.03.2020 11:39:44
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задължителна имунизация срещу COVID-19 до 2-3 месеца в много страни в Европа? Задължителна имунизация срещу COVID-19 до 2-3 месеца в много страни в Европа? Проф. Песталоца: Рискуваме здравето и живота на хората, които ще се разболеят В ж.к."Братя Миладинови" пропищяха от работници на ЕВН В ж.к."Братя Миладинови" пропищяха от работници на ЕВН Побъркват ни с мръсотия, шум, спиране на тока по никое време, гневни са бургазлии   ИТН гласи брата на Dj Дамян за вътрешен министър ИТН гласи брата на Dj Дамян за вътрешен министър Илин Савов е най-младият професор в академията на МВР Южното Черноморие се пръска от туристи: От 1,20 млн. места за настаняване, всички са заети Южното Черноморие се пръска от туристи: От 1,20 млн. места за настаняване, всички са заети Влошава се обаче ситуацията с недостига на персонал Кристиян Голомеев във финала на 50 м свободен стил в Токио Кристиян Голомеев във финала на 50 м свободен стил в Токио Състезаващият се за Гърция плувец е с трети резултат Андреа се натика в устата на акула Андреа се натика в устата на акула Певицата позира полугола в устата на рибата Президентът на "Нефтохимик" Анелия Златкова показа мъжество, разграничи се от крайната агитка Президентът на "Нефтохимик" Анелия Златкова показа мъжество, разграничи се от крайната агитка Срещу "Спартак" Варна те бяха в сектора оборудвани с ножове, боксове, бомбички, някои от тях пияни и напълно неадекватни, гневна е бизнесдамата   Тошко Йорданов: Ако Пламен Николов стане премиер, няма да берем срам пред Европа Тошко Йорданов: Ако Пламен Николов стане премиер, няма да берем срам пред Европа В политиката трябва да влязат морални хора, с качества, които да разбират от материята, в която ги хвърляме, заяви лидерът на ИТН БСП кани Пламен Николов на разговор БСП кани Пламен Николов на разговор Искаме да видим дали той ще поеме ангажимент към политиките, които договорихме и се консолидирахме с партията, заяви Филип Попов Бургас ще има свои карнавални дни, китна улица в центъра се превръща в средище на културата и забавлението Бургас ще има свои карнавални дни, китна улица в центъра се превръща в средище на културата и забавлението Инициативата е част от програмата на Община Бургас, организира се чрез „БулевАРТ“
Над 40 ранени при мощно земетресение в Перу Над 40 ранени при мощно земетресение в Перу Пострадала е и катедрала, построена през 1588 г. СЗО: Няма повишено ниво на смъртност заради Делта варианта СЗО: Няма повишено ниво на смъртност заради Делта варианта Ваксинацията е най-ефективният метод за предпазване от заразяване отново напомниха оттам Бивш кардинал с обвинение, че е блудствал с тийнейджър Бивш кардинал с обвинение, че е блудствал с тийнейджър Тиъдър Маккарик вече има три обвинения за сексуално посегателство Нови правила за влизане в Гърция и Германия Нови правила за влизане в Гърция и Германия Формулярът Passenger Locator Form (PLF) може да се попълва непосредствено преди пътуването Учените са категорични - това е идеалната жена - вижте я Учените са категорични - това е идеалната жена - вижте я След като анализират данните, изследователите съставят колективен образ на „жената-мечта“ с най-популярните качества. Оказва се, че това е британската актриса и модел Кели Брук   Македонски политик предлага влизане в ЕС чрез конфедерация с Гърция Македонски политик предлага влизане в ЕС чрез конфедерация с Гърция Политиците в РМС по-скоро ще се съюзят с дявола, отколкото да признаят историческата истина Президентът на Беларус: Ако нашите спортисти не спечелят на Олимпиадата - изобщо да не се връщат Президентът на Беларус: Ако нашите спортисти не спечелят на Олимпиадата - изобщо да не се връщат Спортистите не са останали гладни, трябва да знаят, че ако не се представят достойно, ще скитат гладни, смята Александър Лукашенко   Италия в траур! Самоуби се лекарят, въвел използването на кръвна плазма в борбата с Ковид-19 Италия в траур! Самоуби се лекарят, въвел използването на кръвна плазма в борбата с Ковид-19 Той се обяви против задължителното ваксиниране и бе санкцониран от т.нар. "етична" комисия 18-годишният Йосиф Миладинов е сред най-бързите на 100 м бътерфлай в Токио 18-годишният Йосиф Миладинов е сред най-бързите на 100 м бътерфлай в Токио  Със страхотно плуване Йосиф Миладинов се класира на финала в Токио четвърти Олимпийската приказка на Антоанета Костадинова продължава! Стреля за златото на 25 м пистолет в Токио Олимпийската приказка на Антоанета Костадинова продължава! Стреля за златото на 25 м пистолет в Токио Българката влезе с първи резултат във финала, битката за шампионската титла започва в 8:00 часа
Николай ХАДЖИГЕНОВ, депутат от ИНИ Николай ХАДЖИГЕНОВ, депутат от ИНИ Аз ще съм вицепремиер по космическите въпроси, ще пратим жена от нашата група в Космоса Виц на деня Виц на деня Какво прави една блондинка когато лази по пода на магазин?
-Търси ниски цени.
Виц на деня Виц на деня - Защо жените отделят толкова много време и средства за външния си вид, а не за развитие на интелекта?
- Защото слепите мъже са много по-малко, отколкото глупавите.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако една жена е без дрехи - това все още не означава, че тя ти вярва. Но, ако тя е без грим - тогава ти вярва!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори