×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: България се дава за пример за мерките срещу COVID-19


Бойко Борисов: България се дава за пример за мерките срещу COVID-19
Взе се решение, очаквам да ни кажат кога, за затваряне на границите на ЕС с държави от трети страни, съобщи още премиерът
17 Март 2020, Вторник, 21:14 ч.
Автор: Флагман.Бг

Единственото лекарство обаче си остава асоциализацията

С днешния Съвет се направи обобщение на ситуацията в Европа. Единствената хубава новина е, че следващата седмица няма да ходим до Брюксел. Това заяви премиерът Бойко Борисов след срещата си с евролидерите.

"Една по една всички държави въведоха мерките, които ние започнахме да въвеждаме от 28 февруари. Някои са много закъснели и затова сега действат панически. А някои направо рушат репутацията на ЕС. Обещаха ми до 22 часа всички наши сънародници, които са спрени по границите на Полша, Хърватия, да бъдат прекарани с полицейски ескорт и да си дойдат в България", заяви той.

"Правим всичко възможно да приберем сънародниците си зад граница, но това не означава, че като се приберат, ще тръгнат по гости. Ще бъдем изключително строги. Никак не е приятно да затваряме град и да харчим пари. И тези туристически компании, които си позволиха да ни докарат толкова туристи. В същото време, сега са ги докарали в хотел на "Лъвов мост". Сега целия хотел на Лъвов мост го поставяме под карантина", подчерта премиерът.

"Единственото доказано лекарство до момента е асоциализацията", каза още той. По думите му, страната ни се дава за пример. "Взе се решение, очаквам да ни кажат кога, за затваряне на границите на ЕС с държави от трети страни", съобщи още премиерът.

"Пътувания екскурзии, разходки - абсурд. Ще останат само тировете, които разкарват стоки товари, храни, медикаменти. За България е изключително важно, защото нашата индустрия работи за износ. Като спрем доставките, нямаме производство, другите бързо ще се реорганизират и ще започнат да си ги произвеждат там, и после няма да може да си ги върнем. Затова е важно на работните места да се спазват всичките мерки - маски, дезинфекция, разстояние. Важна е дисциплината на самите работници. Дано поне голяма част от българите го осъзнават. Ако бяха слушали съветите колегите от Малта, Кипър, Гърция, Италия, където бежанската вълна не е спряла... Ние продължаваме да имаме нулева миграция. Споразумението с Турция работи - това допълнително натоварване го няма. В другите държави комбинацията нелегални миграни и коронавирус, е невъзможна за справяне", каза още Борисов.

"Готови сме да затворим границите от-до. С изключение на камионите. Чакаме писмо от ЕС. Може има и списък да речем със светила и лекари, които да допуснем. Чакам часът, от който да въведа забраната. Граничарите са готови. Не става въпрос за игра, а е въпрос за живот и смърт", каза още Борисов.


В категории: Животът


42
Коментара
42
Коментара по темата
42.
Ганьо
20.03.2020 12:12:56
1
1
Ганьо пак е номер едно дали отзад напред или отпред назад. Първи сме по доходи ама отзад напред. Първи сме в борбата с корона вируса и какво от това като стотици загиват по пътищата осеяни с дупки и със шофьори неспазващи правилата само защото няма кой да ги глоби или вкара в затвора. За това ни вопъл ни стон. Почти 800 човека загиват на година от катастрофи. Почти наполовина загиват бити от престъпници по села и паланки където престъпността е в пъти повече от големия град.
41.
XX 37, 39- Вирус
18.03.2020 13:47:48
5
2
ХХрисивирус пак е пощурял, защото любимата му рубла се се сринала надолу и той от мъка се нафиркал яко. Затова хептен се оплете в измислиците си. Доктор Саян да дойде веднага със санитарите и да му сложи кожена инжекция.
40.
незнайно как си го избираме 11г тоя
18.03.2020 12:09:53
0
5
Когато го гледам как си прави монолозите пред медиите и всичко ми се обръща. Има "журналисти", които му задават само удобни въпроси, колкото да мине времето. Има и някои, които не му се нравят и той или не им дава думата или им се кара. Никъде по света не се държат така с журналисти. Гледал съм стотици интервюта с всякакви важни политици. Журналистите ги разпъват на кръст с неудобни въпроси, някои от тях даже сгъват от притеснение, само при нас тоя се прави на чорбаджия на журналистите
39.
xx
18.03.2020 11:40:44
2
1
@38
Моите постове са факти по темата. Ти да можеш да кажеш нещо по същество, идиот слабоумен?
38.
€€€
18.03.2020 11:06:54
1
2
Забрави да си сложиш едно плюсче на постчето, баба ти няма ли да ти се кара?!!
37.
хх
18.03.2020 10:45:47
1
0
@32
Я да сметнем с калкулаторче колко е смъръността в кочината германия:
26/9300=0.002795 което е малко по малко от 3 на хиляда (цифрата която аз цитирам, цитирана също и във вики). Та кое в постовете ми е лъжа, шизи слабоумно?!
36.
До номер 32
18.03.2020 09:20:51
2
3
ХХ или ХХриси Вируса е бившо ченге, сега е психически болен и се води на отчет при доктор Саян. Не взема редовно лекарства и затова буйства, държи се арогантно и пише небивалици по форумите. Преди години е работил в Холандия. Там на един паркинг го хванали руски тираджии и направо го направили леля. Разширили му яко халката. Оттогава мрази Холандия и въобще Западна Европа. Самотен е, пие много и прекалява с мастурбацията. С две думи озлобен мрънкалник и мизерник.
35.
Е те това е истината за БГ
18.03.2020 08:16:36
0
1
https://www.flagman.bg/article/210037
34.
Това беше поредното
18.03.2020 08:12:26
0
5
представление на монотеатър бб. Какво релно каза, какво ново, полезно или окуражаващо. Единствено как ни хвалили, тоест него. Някой може ли да потвърди - никои. ЕГО ОГРОМНО И СТРАХЛИВО. Никакви реални действия от самия него, никаква помощ и подкрепа за икономиката и отделния човек.
33.
емигрант
18.03.2020 07:31:44
0
1
Чета коментарийте, нормален човек съм , емигрант съм малко обаче
не разбирам българина , да и аз съм. Мислите ли , да има нервно
напрежение , необичайна ситуация , но в нея има доста елементи в
които ние показваме какви сме като нация , отношение а аз си зададох
въпроса, ако има воина , какви ще сме . Правилна оценка за един
министър председател , неговото аз е пословично , но аз питам ,
отговор не очаквам – Всеки роптае срещу него а когато има избори
пак за него гласувате . Защо? Често се казва , ами да не са комунистите.
Аз питам , хората като мен и Вие ли така мислите – защото аз мисля
че ако се спрат партиите и има служебно правителство/ това е имало преди
1944 г и България дърпа напред . Какво говорите комунисти ами тои
и много от неговата партия какви са –комунисти.Ами в тази криза
те не са адекватни , това и по комунистическо го нямаше. Когато
има опастност – затваряш границите , всеки влизаш следва да е
българин или с постоянно пребиваване .Защо се допускат туристи ?
Карантина на границата и ако си убеден , че няма вирус го пускаш.
Има закъсняли действия за какъв пример говори Борисов, ами
да се спре –ние емигрантите сме някъде , четем какво е в Родината ни.
Ние не можем да се приберем защото там не сме осигурени и е
рискувано. Да има по други причини пътували , изпрати самолет
да ги прибере , както правят другите. За товарните , събираи
на 2 дни , имаш маршрути и с конвои от полицията
като всяка област ги поема за през техния район , доставяи им нужното
без контакти. Твърда забрана и тези които се движат с маски навън ,
ръкавиципо магазините . Да , има твърдоглави , тук всеки себе си да пази и от там околните. Място за реклама няма . Има друг момент
– 2-3 седмици у дома , няма да работиш
но никои не казва какво е след това. Както и не бива пристигащи
да изпращаш по домовете карантина на границата.
Да, неудобно е, но е задължително
32.
€€€ до ХХ
18.03.2020 06:06:05
1
6
В " мегакочината" Германия при 9300 заразени в момента има 26 смъртни случая!! Можеш да смяташ, а в краен случай имаш калкулатор на телефона, нали?!! Насра се да пишеш простотии по темата ( а и не само ), което е разбираемо имайки предвид функцийките които изпълняваш но е изключително цинично спрямо случайно попаднал тук човек!! Забелязвам, че на всяко свое ПРОДАЖНО постче " чаткаш" веднага по едно палче нагоре!! Разбирам, че живееш заради това но не е времето за ЕВТИНА пропаганда!! Хората са изнервени до предел и КОМПЛЕКСИРАНИ МАЛОУМНИЦИ като теб са меко казано излишни в момента. Намирам се в град в област Саксония в момента и ти ЗАЯВЯВАМ, че мерките които се вземат са напълно адекватни със ситуацията. Включително, освен постоянното подсигуряване на допълнителни диспансери с леглова база, се правят и БЕЗПЛАТНИ тестове за COVID19!! Така че МОЛБАТА ми е- спри с популистките изказвания, хората наистина НЯМАТ нужда от това сега!
31.
XX
18.03.2020 01:53:24
4
4
@16
Да, но в кочините белгия и холандия е както #12 описва. Горе долу така е и в мегакочината германия.
30.
Fritzi
18.03.2020 01:31:49
0
2
https://www.youtube.com/watch?v=ro730Sk_pN0
Filmadzija
vor 2 Stunden
CORONA UND DIE REALITÄT

zum mitschreiben:
Weltweit ist die normale Sterblichkeitsrate, auch wenn gerade mal keine Grippezeit ist, durchschnittlich 108 Tote pro Minute.

/Minute. 108
/Stunde. 6480
/Tag. 155‘520
/Jahr 56,76 Mio

Corona hat seit Ausbruch Anfang Januar knapp 8000 Tote gefordert. Also in 2,5 Monaten. So viele Menschen sterben normalerweise in 1,5 Stunden weltweit.
Mit anderen Worten: die 8000 bisherigen Coronaopfer sind 8000 von 12‘441‘600 also 12,4 Mio Toten die seit Anfang Januar gestorben sind und machen somit einen
Anteil von 0,064 % Toten durch CoVid19 und die Anzahl neuer Todesfälle sinkt täglich.

Im Vergleich dazu, hier eine Statistik der weltweiten Todesursachen in Prozent.
Von den 57 Mio Toten pro Jahr sterben durchschnittlich an...:

Corona 0,064 % (hochgerechnet auf das Jahr 2020 = 36’480)
Influenza 0,092% = 52’440 Tote
Tuberkulose 2,3% (und ist hochansteckend) = 1,3Mio Tote
Verkehrsunfälle 2,4 % = 1,36 Mio Tote
Durchfallerkrankung 3,5% = 2 Mio Tote
Diabetes 2,8% = 1,6 Mio Tote
Lungenkrebs 3,0% = 1,71 Mio Tote
Alzheimer und Demenz 3,1% = 1,76 Mio
Unterer Atemwegsinfekt 5,2% = 2,96 Mio Tote
Chronisch instruktive Lungenerkrankung 5,35% = 3 Mio Tote
Schlaganfall 10,1% = 5,75 Mio Tote
Herzerkrankung 16,5% = 9,4 Mio Tote
Frühgeburt 2,5% 1,42 Mio Tote
Aids HIV 2,9% 1,65 Mio Tote
Tötungsdelikte 0,87% ! 0,5 Mio Tote
Suizide 1,4% 0,8 Mio Tote
Kriegsopfer 0,26% = 148‘000 Tote
Hunger 15,8% = 9 Mio Tote
Brustkrebs 0,83% 470‘000 Tote
29.
Аз ли не разбрах, той ли не обясни?!
18.03.2020 01:18:04
0
13
1. Преди 2 дни Борисов свика кризисен щаб
2. Приеха забрана за износ на защитни средства
3. Днес Борисов посети някакъв завод във Враца, в който работят 350 работника. Щели да произведа 200 маски до края на деня... Утре щели да станат 1600... Окрилен от развитието на родното производство, вожда заговори разпалено за износ. Нищо, че гласуваха забрана и нищо че с тези темпове на производство ще покрият родните нужди за 10 години и то само ако всички ползваме само по 1 маска за този период. Поне такава е математиката с производство от 2000 маски. От казаното от премиера останах с впечатление за далеч по-скромно производство
28.
XX 5, 7, 8, 27-Вирус
18.03.2020 00:53:53
5
5
ХХрисивируса пак се активизира след шише ракия и две бързи злобарки. Почна да громи Западна Европа, защото има много лоши спомени оттам. Ходил да работи преди години в Холандия. Там го сгащили едни загорели руски тираджии на един паркинг и направо го направили леля. ХХриси ревял като даначе в кланница, направили му халката два цола.
27.
XX
17.03.2020 23:47:54
1
8
@12
Прав си пич, ама тука говедата не вярват, че ес е кочина с изроди, планиращаи смъртта на 3 на 1000 (в китай е поне 100 пъти по малка засега).
Защото говедата да нужни до 65 г. възраст, докато бачкат, а след това - по добре да мрат. Те това са евроатлантическите ценности на брюксел.
Факти.
26.
Орак
17.03.2020 23:31:30
0
7
Тировете разкарват ли стоки или ги превозват?
25.
коси
17.03.2020 23:29:18
0
29
Затова ли министерство на здравеопазването е отворило дарителска сметка? Пак ли сами трябва да си помагаме и да си събираме пари? Нали уж има държавен излишък и сме мега икономика? Как можа в 21 часа да вземе времето за аплодисменти на медиците? Какво си мисли, че на него ли пляскаме?
24.
хахахаха
17.03.2020 23:18:16
18
7
Правителството ли ви е виновно, че сте loosers, не!

5 правителства се смениха и пак сте мишки.

Само ГЕРБ
23.
Цветан 7ап
17.03.2020 23:11:42
2
9
Защо не обезпечи населението с храна за 15 дни 100% карантина
22.
Абе.
17.03.2020 23:10:49
4
7
Аз нежразбурам. Къде, са парите за, ракиеа, ситуации. Държавата трябва да си поеме отговорността не да говорят глупости. Тръмп дава по 1000 долара на всеки. Бг нищо не дава. Ще, стане следното ако ородължи така. Гладен никой няма да уска да, стои и ще, стане проблем
21.
Smith
17.03.2020 22:48:29
2
18
Днес на пресконференцията на Боко ми е интересно как нито една мисирка не пита премиера примерно:
-каква част от огромните бюджетни излишъци през последните благодатни години не бяха раздадени за усвояване от близки до Партиите и Пеевски фирми, за да се ползват за кризисни ситуации като катастрофата в момента;
- защо в държавния резерв в който всяка година потъват милиони няма най-необходимите средства за криза;
- защо не са спрени държавните поръчки за глезотии като електромобили, компютри, консултантски дейности, псевдоремонти и прочее;
- готова ли е Партията да поореже с 30-тина процента щедро увеличените и гарантирани заплати на разплутата държавна администрация (и твърд електорат) при положение, че в момента реално работещите и изкарващи парите в блокирания частен сектор са в позиция да нямат никакви заплати след месец до 5 локдаун (мисля, че почти няма фирма, да издържи по-голям период от половин година с нулеви приходи и издръжка на пълен персонал);

На ей такива прости въпроси ми е интересно дали има отговор.
20.
до 16
17.03.2020 22:48:12
3
6
Надявам се да си прав. И аз чувам подобни неща. Познат се върна от Италия. Някаква баба се обадила в полицията, та веднага му звъннали и му казали че попада под задължителна карантина. Дано да се окаже че тоя път сме сериозни
19.
Haha
17.03.2020 22:31:51
3
9
99% случйте са измислени !!!!!
18.
Бургас
17.03.2020 22:28:10
3
11
Ако не бяхте допуснали тези от италия да се върнат нямаше да стане това, закъснели мерки.
17.
da be
17.03.2020 22:25:19
0
3
ХА ХА ХА ХА ХА
16.
до 12
17.03.2020 22:17:01
1
20
Стига си лъгал, леля ми се върна от Франция и до онзи ден беше там. Всичко е барикадирано. На тръгване 4 часа са ги държали на френската граница, проверки, дезинфекция на багажа, мерене на темепература, слушали са им гърдите за хрипове и симптоми, попълвали са декларации. На българската граница пристигнаха снощи, от Калотина до София са били с полицейски ескорт, на гара София им мерили температурата, питали за оплаквания, записали им номера на лични карти, имена, адреси....декларират с кого живеят.....раздали са им маски , дезинфектанти. Наредили им да не си свалят маските и да не контактуват с никой от близо, и задължително прибиране в къщи. Подписват документ за 21 дни карантина....както за тях така и за хората с които живеят. Казали са им че ще ги проверяват дали спазват карантината, като ще идват на място, както и ще разпитват техни съседи. При не спазване на тези разпореждания са им казали, че подлежат на съдебна отговорност.
15.
един нормален
17.03.2020 22:11:51
5
42
Нашата Тиква е най-добрата! Възхищавам се на измисления свят, в който живее този човек!
14.
Слушах го..
17.03.2020 22:06:56
21
58
Срамувам се..... от интервюто на тиквата.... Това човекоподобно ще унищожи майка БЪЛГАРИЯ...... ГОСПОДИ НАМЕСИ СЕ...... НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА САМОИЗМИСЛИЛ СЕ,, ГЕРОЙ,, КУПИЛ ИЗМЕТА ОТ ГАНГ ДА ЛИКВИДИРА ДЪРЖАВА С 1340 ГОД. ИСТОРИЯ
13.
хахахаха
17.03.2020 21:56:58
87
48
Драги малоумници.

Мерките са отговорност на всеки един, не на премиера!

Той каквото може прави и лично аз съм благодарен, че той заема този пост.

За неслуките или успехите в живота всеки си е отговорен лично!

Знам, че е по-лесно винаги друг да ви е виновен, но не е така.
12.
Smeshnici
17.03.2020 21:53:10
4
21
Аз съм в Белгия тук всичко работи лъжат ни по новините че взимат мерки Холандия, Франция е същото няма най обикновенни неща маски спирт всичко е прах в очите алчността ще ни погуби всички работят и казаха че няма да спрат защото ще се отрази на икономиките а Брюкселските джендари се покриха очаквайте скоро нещо което не може да бъде овладяно вече Евро съюза е безотговорна групировка
11.
*********
17.03.2020 21:52:43
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Зрител
17.03.2020 21:51:23
1
16
Домусчиев е пример как правителството се справя.Стойте и гледайте как тоя и другите тикви дето само знаят да дават акъли,но не и да ги спазват ще се окажат заразени
9.
Слушах го..
17.03.2020 21:48:02
4
27
Срамувам се.... че такъв човек управлява държавата..... Неадекватен по всяка тема... ГОСПОДИ НАМЕСИ СЕ.... НЕ ОСТАВАЙ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ДА СЕ НАРИЧА С ДРУГО ИМЕ...... ОСВЕН
БЪЛГАРИЯ.....
Независимо, че в момента тук живее овчедушно племе....
8.
XX
17.03.2020 21:46:33
2
31
@6
Ти кво мислиш, че в другите ес зържави има маски и спирт по магазините ли?!
Китайските комунисти са по фабриките, тук сме по правата на джендърите, мигрантите и кретените.
7.
XX
17.03.2020 21:43:22
2
3
@1
Не си европейски демократ, не си!
ЕС моделът е групов имунитет, равносилно (оптимистично) на 3 на 1000 умрели.
ПП. При старите смъртността е 50%.
6.
00
17.03.2020 21:41:09
4
33
Баце, стига се фука!
Спекулата се вихри, хората мръзнат пред магазините като кучета,медицински спирт за дезинфекция няма, маски няма, не си затворил границата.
На кого ще помагаш, на себе си?
5.
XX
17.03.2020 21:39:42
6
30
Тиквата пак чака пърдялниците от брюксел (дет тръмпи ти нарита) да му наредят...
4.
Анти фен
17.03.2020 21:37:19
4
25
Тоя пак не си е пил хапчетата.
3.
Знаковия общественик
17.03.2020 21:32:47
35
8
Бойко е велик държавник и на всички популисти им показа как се прави.А на тия от БКПто да им е.. майката социална
2.
Така е
17.03.2020 21:31:52
2
12
Всички викат държави викат на гражданите си ...
Или вземете 2000 евро или отидете в България да стойте вкъщи и нишо да не дават
1.
Сър
17.03.2020 21:26:23
5
41
Не е нормално това, което се случва. Най-лошото, че вече няма и къде да избягаш.. Моля се за родителите си, които имат тежки заболявания и за всички възрастни хора. Прибирам се със страх от работа вече. Не са нормални тези мерки, все едно нищо не се случва. Не всичко е бизнес и пари, най-малко когато става дума за човешки живот. Много жалко. Съжелявам, че останах тук
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори