×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Насладете се на „Чужди тела“ в бар Target този петък


Насладете се на „Чужди тела“ в бар Target този петък
Рок икона ще предстви за първи път в Бургас новия си хитов албум
06 Март 2020, Петък, 10:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

На сцената до звездата ще застанат и музикантите от групата му

След огромния успех с премиерата на новия си проект, Стенли за първи път ще представи в Бургас всички песни от албума "Чужди тела" (Вирджиния Рекърдс). Програмата на рок иконата ще включва и някои от най-емблематичните хитове на артиста, сред които „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“, „Жулиета“, Поля от слънчогледи“ и други, част от които са в нови изненадващи аранжименти. Концертът ще се състои на 6-ти март (петък) от 22:00 часа в бар Target, намиращ се в Държавна Опера Бургас. На сцената до Стенли ще застанат музикантите от групата му.

Билетите за концерта ще се продават на място в деня на събитието / телефон за резервации: 0877247167

Всички почитатели на Стенли ще имат възможността да закупят албума „Чужди тела“, който ще се продава на място в клуба

До този момент от албума „Чужди тела“ като официални сингли са издадени: заглавната песен с участието на Никол, която е на #3 място в чарта на БНР – Топ 10 и влезе в Топ 10 на общата класация за най-излъчвани БГ песни, дигиталният сингъл – „Счупено сърце“ и най-новият „Бягай от мен“.

„Чужди тела“ е първият студиен проект на Станислав Сланев - Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002). Албумът се издава от Вирджиния Рекърдс с медийната подкрепа на БГ радио и е наличен за поръчки в онлайн магазина MusicMall.bg: https://bit.ly/33PdlQY

„Чужди тела“ е създаден в продължение на година като песните в албума са реализирани в три различни държави – в студиа в София (България), Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Албумът включва 10 нови песни, всичките написани от Благослав Анастасов, фронтмен на популярната рок банда „Hayes & Y“, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментите са дело на Благо и Стенли, а за част от песните към тях се присъединява и музикантът Светлин Къслев. За текстовете на песните в новия си албум, Стенли събира съзвездие от близки приятели – популярният поет Александър Петров („Ранен сняг“,  „Манекен“), телевизионната водеща Наталия Симеонова („Тамагочи“, „Вън от мрака“, „Счупено сърце“), актьорът и звезда от сериала „Откраднат живот“ Дани Рашев („Бягай от мен“, „Откраднат спомен“, „Там зад стената“), емблематичният Любо Киров („Чужди тела“) и съпругата на музиканта – актрисата и певица Людмила Сланева–Локо („Разговори с нощта“). Продуцент на албума е Станислав Сланев-Стенли.

Когато започвах работата по този албум, непрекъснато ме питаха какъв стил ще бъде. Никога не мисля за това, когато създавам музика. Разбира се, при мен в основата е рок музиката, но тя има много разклонения и някъде там е моето място. Нямам жанрово обединение, но знам, че дори и песните да звучат разностилно, пеенето ми ги обединява. Естествено без прекрасните композиции, които Благо написа, всичко това нямаше да се случи. В началото бях леко резервиран, но още при първите демо версии разбрах, че нещата ще се получат. След това със Светльо Къслев работехме почти всеки ден в студиото му, детайл по детайл “ – казва Стенли за албума и добавя:

„През цялото време имаше един човек, който беше до мен - Любо Киров. Той ми даваше импулс, помогна за много от текстовете, така че да звучат. В последствие написа и текста към пилотния сингъл от албума „Чужди тела“.  Любо е основен „виновник“ този албум да е реалност“. – завършва артистът.

„Чужди тела“ съдържание:

1.       Бягай от мен
2.       Ранен сняг            
3.       Чужди тела            
4.       Тамагочи              

5.       Вън от мрака         

6.       Откраднат спомен  

7.       Счупено сърце       

8.       Там зад стената     

9.       Манекен                

10.     Разговори с нощта  


В категории: Бургас


България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори