×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави Трифонов: По-опасният вирус дебне на границата


02 Март 2020, Понеделник, 19:41 ч.
Автор: Флагман.БГ

А най-страшното е, че за него няма ваксина, пише шоуменът

Лидерът на наскоро учредената партия "Има такъв народ" Слави Трифонов реагира остро във фейсбук по повод възможността България да приеме нова порция бежанци от Турция. 

"Един нов вирус ни заплашва, много, много по-опасен от коронавируса. Ама наистина е така. И ако коронавирусът е по-скоро медийна измислица, този вирус си е съвсем реален и всеки момент ще се появи на границата. Вирусът на така наречените бежанци. А най-страшното е, че за него няма ваксина", пише шоуменът. 

"Нека бъдем откровени – кой е този български военачалник, кой е този български политик и коя е тази българска армия, които ще спрат хилядите бежанци, които ще искат да променят начина ни на живот? Защото истината е такава – те трябва да бъдат спрени със всички средства, по всякакъв начин, защото нямат място в нашата държава. За пример вижте как действат унгарци, гърци… И техните държави са членки на Европейския съюз, но са готови на крути мерки за да защитят живота на гражданите си", безапелационен е Слави Трифонов. 

И продължава: "Българските медии тръбят, че трябва да разчитаме само на един войн – ТОЙ. Той е всичко – и политик и военачалник, и армия. Той ще ни защити, защото ще се разбере с Ердоган. Да разчитаме на нещо подобно е такава безумна глупост като тази да вярваме, че съществуват Супермен и Батман.
И истината е, че оградата е пробита, армията я няма, а начело на държавата стоят страхливи и некомпетентни хора", коментира още лидерът на "Има такъв народ". 


В категории: Политика


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Трифон Славев
07.03.2020 13:03:02
1
11
Каква стана тя,уважаеми зрители?! Преди години,когато Волен Сидеров взе да набира сила с неговата партия "Атака",АЗ,суверена Станислав Тодоров Трифонов подех яростна кампания срещу него и въобще срещу национализма в България и питах от екрана "к'ъв е тоя,че да казва,че някои хора са повече от други,нали всички сме човеци,бе? Всички сме равни! Няма място за ксенофобия и расизъм в 21 век!" и други подобни дитирамби,с които хубаво се "слагах" на "началниците" я от Козяк 16,я от Брюксел,понеже знаете,че ние от "Има такава партия,ама още не" подкрепяме членството в НАТО и ЕС и това ПО НИКАКЪВ НАЧИН не трябва да се подлага на референдум! Да не вземе да стане някоя беля,че тогава не ми се мисли,уважаеми зрители! Та,както бях върл противник на расизма и ксенофобията на такива като Волен,Симеонов,Каракачанов (това не ми попречи преди години да поканя последните двама в предаването ми по оная другата телевизия,не мойта,да плюят първия в национален ефир и няколко месеца по-късно да се коалират за изборите,но...),сега като вече съм на прага да регистрирам партия изведнъж станах голям защитник на рóдината и на границите и свещени,за които българският войник е проливал кръвта си.Че и "вирус" ги нарекох бежанците.Да се харесам хубаво на електората,дето гласуваха за онея тримата,дето ги казах преди малко,барем си дали вота за мен.И без това като се нафиркат всяка вечер слушат мойте версии на "Кой уши байрака","Йовано,Йованке" и за финал - "ние сме лошите в страшният филм,тъй пожела си съдбата-а-а...", в която пея за модерните хайдути - т.нар. мутри.Знаете,че бях близък с тях и гледах да ги забавлявам като релаксираха от " народното си дело".Само аз ще оправя държавата,уважаеми зрители,други няма! Евгени???? Спиш!!!! Свирете "Жива Рана", обявих война на ГЕРБ и статуквото! Пуснете си интервюто с Бойко от 2018-а и ме вижте какъв военачалник съм смел!
6.
Опитен
03.03.2020 08:35:51
4
4
Най-опасният вирус е не коронавируси, а славуцавирус.
5.
Граничен
03.03.2020 07:22:48
0
8
Пратете журналисти да са 10 дена на границата около Малко Търново и щте се уверите .Това ,което щте видите там. Там основните играчи са трима ,които са занимават с преминаването на мигранти
4.
Абе.
03.03.2020 02:11:50
0
11
Аз не разбрах тъпата острилка Меркел що ги пусна тез мангали. Не може терористи и всякакви мангали да се разхождат спокойно и да мислят че трябва да ги хранят и да им дават пари и не знам какво още. Без паспорти не може да минават. Ако нападат границата разстрел веднага. Те са изроди. Само страха ги плаши
3.
XX 1
02.03.2020 22:55:55
4
6
Е най-опасният спинозен вирус.
2.
гражданин
02.03.2020 20:15:17
10
5
Стига си всявал и ти паника. Умрял някой да минава и остава в България от мигрантите. Много добре знаят какво ги чака тук.
1.
XX
02.03.2020 19:48:20
9
23
Най големият вирус в момента е тиквата!
А матрялът му е тор.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори