×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Грозен скандал пред паметника на Васил Левски в София. Нинова и Радев поведоха фанатизирана агитка


Грозен скандал пред паметника на Васил Левски в София. Нинова и Радев поведоха фанатизирана агитка
Президентът Румен Радев и лидерът на БСП Корнелия Нинова си правят селфита и се смеят доволно пред паметника на Апостола на свободата
19 Февруари 2020, Сряда, 22:24 ч.
Автор: Флагман.бг

Да скандираш и освиркваш пред паметника на най-големия ни национален герой, е не само признак на лош вкус, но и на лошо възпитание, категоричен е кметът на Бургас и национален зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов

Сериозен скандал се развихри тази вечер при почитането на 147-ата годишнина от обесването на Васил Левски в София.

На официалната церемония, която се проведе пред паметника на Апостола на свободата в столицата присъстваха президентът Румен Радев, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, кметът на София Йорданка Фандъкова, лидерът на БСП Корнелия Нинова, депутати и много други, но вместо преклонение на глави и отдаване на заслужена почит към Дякона, България стана свидетел на изключително грозна и мерзка сцена.

„Това ли е чистата и свята република на Дякона?! Левски не обича склонени глави! Не да склоним, а да изправим глави сме дошли тук!", заяви фанатизирано в словото си държавният глава Румен Радев, с което наелектрезира симпатизантите си, видимо организира предварително, за да присъстват на "мероприятието".

Минути преди това той, вицепрезидентът Илияна Йотова и лидерът на БСП Корнелия Нинова предвождаха обявеното за гражданско шествие на Общобългарския комитет „Васил Левски”. Множеството, което бе дошло с Румен Радев, изглеждаше добре подготвено.

Стотината души първо аплодираха бурно президента, а след това започнаха да освиркват столичния кмет Йорданка Фандъкова. От речта на Фандъкова не се чу почти нищо, защото бе заглушена от възгласи „Мафия”, „Оставка” и „Румен Радев”.

Този плакат се върти тази вечер в социалните мрежи

Фандъкова сконфузено е оттегли, осъзнавайки, че ситуацията е напрегната и радикализираната и предварително подготвена за провокация агитка няма да спре.

„Разделението на нацията, за което Румен Радев работи вече трета година в Президентството, тази вечер даде отровните си плодове пред паметника на Апостола. С освирквания и грозни дюдюкания няколкостотин човека, поведени от президента, оскверниха по безподобен начин паметта на Левски в ден, когато уж трябваше да сме единни в преклонението”, каза след скандала Цвета Караянчева, председател на 44-ото Народно събрание.

Отношение по темата взе и кметът на Бургас Димитър Николов, който е национален зам.-председател на ГЕРБ. Николов си позволява да прави политически коментари в изключително редки случаи.

Винаги съм приемал днешния ден като ден за смирение. Да скандираш и освиркваш пред паметника на най-големия ни национален герой, е не само признак на лош вкус, но и на лошо възпитание. А после имаме претенции, че възпитаваме децата на България”, написа в профила си във Фейсбук Димитър Николов.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
60
Коментара по темата
60.
jeko
22.02.2020 08:09:04
5
8
Радев, освен президент е и военен пилот, ако иска просто може да отиде до авиобазата и да се качи на някой изтребител... С 2 тактически ракети въздух-земя, изстреляни по министерски съвет докато Боко и гербавите са вътре, ще реши всички проблеми на поколения българи за по-малко от минута...
59.
Подкрепям Президента
22.02.2020 03:27:53
7
8
Румен Радев Президента на България е Президент на целият български народ!
Той е обединител на нацията ни!
Той представлява нашата страна пред всички държави в света!
Румен Радев е един истински, честен,достоен Президент!
Нашият Президент стои до всички нас хората!
Най-истинският човек в цялата държава е именно Нашият президент!
Словото на Президента Румен Радев е слово на истината!
"Левски не обича склонени глави. Не да склоним, а да изправим глави сме дошли тук - на Паметника на Васил Левски. Време е да спрем да търсим утеха в историята. Време е да се отучим да черпим достойнство от саможертвата на героите ни. Свободата и достойнството нито се наследяват, нито могат да се вземат назаем. Всяко поколение води своите битки за тях. Нашата битка за идеала на Апостола е сега. Свободното слово, честните избори, разделението на властите са похитени и опорочени и днес се питаме: Това ли е чистата и свята Република на Дякона?"
В България има смисъл да се гласува единствено за Президент!
Подкрепям Президента на Република България Румен Радев !
Не се дължи извинение от Президента Румен Радев за истината!
58.
Мария Ганчева
20.02.2020 18:39:45
3
12
Когато 80% от народа е ниско образован , все ще четем такива коментарии за деня 147 год. почит към Левски.Млади хора, които сте изписали толкова грозни коментарии, кой ви е учил? За какво сте учили в българско училище?Коментирайте какво е изпълнено от мечтите на Левски за България. Напишете поне два реда, ако знаете какво е завещал Левски.Слушайте какво говори г-жа Фандъкова и г-н Президента и ще разберете спонтанните викове от тълпата дали са правилни или не.Не забравяйте, че Президента също помоли присъстващите да не оскверняват деня за почит.В моите 78 г. живот винаги сме уважавали умните и образовани хора .Срам ме е да ви чета коментариите.
57.
До 54
20.02.2020 17:46:43
7
4
Ами вземи си го у вас!
56.
Национал
20.02.2020 17:45:18
7
11
БСП винаги са били БЕЗРОДНИЦИ! Точка по въпроса.
55.
оффф...
20.02.2020 16:00:40
3
3
Ако ще се случи някоя дива селяния на честване на национален герой, то ще се случи в София.
Баш столичаните са най-лесни за манипулиране, най-лесно заемат страна, винаги търсят от какви да са възмутени и ползват това като причина да си показват дивашката натура.
54.
ЗА РАДЕВ
20.02.2020 15:26:17
21
17
Това е най-добрият президент на България
53.
XXристинка
20.02.2020 15:14:38
6
3
Се събуди след тежка нощна смяна, и провери на банкомата, парите бяха преведени. Сетне започна с нови сили да заработва новите пари.
52.
XX
20.02.2020 15:11:29
6
2
Моите хапчета ми ги изписва доктор Саян по здравна каса, имам и рецептурна книжка, Много кризи имам напоследък.Положението ми се влошава и от алкохола и злобарките.
51.
ХХ
20.02.2020 12:23:03
4
17
@17
пич, след бабето в петербург, я кажи как е в евроатлантическа България и що тиквата не отговаря на такива въпроси?!
справка показва, че в русия покупателната способност е по-висока от тази в България.
аман от слабоумни безродни тролове.
50.
ХХ
20.02.2020 12:20:07
2
5
@4, @16, @32, @33, @36, @43
пийте си хапчетата...
49.
Борисов е пътник
20.02.2020 11:07:37
14
25
Не трябва да му се обръща внимание,много е уплашен от възмездие за далаверите си!Не правете от един случайник герой!Правилно Радев го потупва по рамото снизходително,не му е от класата,много е дребен Борисов!Народа български не прощава използването на светини за дребни политически цели!Цяла България видя и оцени българофобството на гадовета гербаджийски!На всички е ясно,че Радев ще си довърши мандата и още няколко също,по примера на Путин!ГЕРБ са със затихващи фунции,Борисов е кукла на конци на Пеевски и Доган и маргинали ЗКПЧта и агенти на ДС,с които е заобиколен!Георги Марков агент на ДС се селфи с Борисов и му зашитава мероприятието,докато истинските българи почетоха Левски с панахида!ГЕРБ и Борисов са антихристи и сатанисти с петолъчки на челата,символ на Сатаната!Анатема и вечно презрение за сатанистите!
48.
Радев е пътник
20.02.2020 10:38:07
22
22
Не трябва да му се обръща внимание,много е уплашен от възмездие за далаверите си!Не правете от един случайник герой!Правилно Борисов го потупва по рамото снизходително,не му е от класата,много е дребен Радев!Народа български не прощава използването на светини за дребни политически цели!Цяла България видя и оцени българофобството на гадовета червени!На всички е ясно,че Борисов ще си довърши мандата и още няколко също,по примера на Путин!БСП са със затихващи фунции,Радев е кукла на конци на Радева и маргинали ЗКПЧта и агенти на ДС,с които е заобиколен!Василев агент на ДС се селфи с Радев и му финансира мероприятието,докато истинските българи почетоха Левски с панахида!БСП и Радев са антихристи и сатанисти с петолъчки на челата,символ на Сатаната!Анатема и вечно презрение за сатанистите!
47.
Илияна
20.02.2020 10:09:03
19
30
Поне подобни статии показват кой контролира медиите в България! За съжаление няма медия в България, която да не е под контрола на ГЕРБ и Пеевски.
Ако Радев се радваше на същия медиен комфорт както Борисов, последния отдавна щеше да е на бунището на историята, но мафията знае как се промива обществено мнение!
46.
случаен читател
20.02.2020 10:06:00
28
19
Льотчик, фатмак прост, Импексова те командва, руска подлога, Деса любовницата слушаш също чехлю такъв, петолъчката ти е на челото, без Бойко сме загубени, фатмака иска да вземе властта с кръв, не може да се сравнява с Бойко, който печели изборите честно и почтено, само червени бабички гласуват за льотчика.
45.
ГЕРБ трол
20.02.2020 10:05:16
25
18
Льотчик, фатмак прост, Импексова те командва, руска подлога, Деса любовницата слушаш също чехлю такъв, петолъчката ти е на челото, без Бойко сме загубени, фатмака иска да вземе властта с кръв, не може да се сравнява с Бойко, който печели изборите честно и почтено, само червени бабички гласуват за льотчика. Пфу, изпълних си плана!
44.
Той си знае
20.02.2020 10:04:39
8
9
Какъв идиот трябва да си,да бичиш цял ден във флагман,да бичиш коментари и сам да им отговаряш?
43.
Куманизи Соскализи
20.02.2020 09:56:22
16
15
Революция! Аврора! Ленин! Льотчик висока летает, мама я льотчика люблю! Събирайте се куманизи и соскализи, слагайте памперсите.Вперьод! Да призовем духа на дядо Тотю уханно Котю!
42.
ГЕРБ трол
20.02.2020 09:55:33
4
16
Колега, да не пишем мненията едно след друго, че много си личи че сме тролове. Не искам заради теб пак да не ми платят другия месец. Как можаха с такъв тъпак да ме разпределят в този сайт!
41.
Борисов е !
20.02.2020 09:50:13
28
18
Борисов поднесе цветя сутринта - тихо, смирено, с тъжно излъчване, без речи, само обяви, че обесването не може да бъде празник, а срам.Вечерта Румен Радев се снима пед паметника с широко засмяната Корнелия Нинова - няма смирение и свян.Има желание за власт!
40.
НЯКОЙ
20.02.2020 09:49:02
20
17
Прост народ със къса памет. Нинова и Радев си плетат кошницата. А тези дето са с тях цял ден може да освиркват и крещят неистово срещу 50 лева
39.
*********
20.02.2020 09:44:31
10
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
Гост
20.02.2020 09:37:48
6
25
Но, разбира се, много удобно се спестява и смита под килима факта, че Министър-председателят Бойко Борисов честити празника 19-ти февруари! Малко досаден започва да става този медиен ПиАр на една примитивна личност ...
37.
Много сме,силни сме
20.02.2020 09:34:26
18
23
Много сме,силни сме,млади пенсионери сме!Цялата пара на БСП с лидер Радев отиде в свирките и вувузелите!Ситуацията е скуизова,каквото и да направи Радев,все е грешно!Уж овенен,а му липсва стратегия и тактика,Бойко го бие като каун у стена,когато си поиска,не му е от категорията,за това Радев само злобее и пъпчасва от безсилие!Кампанията на Радев се провали - две седмици президентът провеждаше атака след атака като летец-изтребител, но така и не успя да порази пасажерския джет на ББ.Сигурно е защото като началник на ВВС е поръчвал самолети за парад без една пушка за тях!
36.
Страхлив женчо-пенчо
20.02.2020 09:17:14
21
25
Очичките му издаваха голям страх и много злоба!Оня ден Радев заплаши,че ако му приложат „импийчмънт“ площадите щели да се напълнят с негови почитатели.Подреди ги наистина от цяла България сбиротък:агент на ДС,агент на КГБ,роднина,баджанак,пенсионер!Много сме,силни сме,на валидол сме,Радев е нашия Бог,Нинова е красива и млада,стройна богиня!Видяхме ги,преброихме ги,наистина са страшно възрастни хора,линейките трябва да ги пазят,а не гавазите на Радев!Много ченета,бастуни и валидоли са събрани след края на панаира!
35.
Просто питам
20.02.2020 09:16:28
22
29
Гледам Радев, гледам Борисов и виждам, че няма нищо общо между тях.
Но ме е яд, че вчера Радев успокои хората, не трябваше да проявява милост към ГЕРБ, защото те няма да го пощадят и ще направят всичко възможно, за да го унищожат.
Прекалената доброта и човечност ще му изиграят лоша шега, тъй като срещу себе си той няма нормални политически опоненти, а шайка престъпници, които не биха се поколебали да го премахнат дори физически!
34.
Валя
20.02.2020 09:11:28
29
37
Страхотен президент имаме! За първи път не ме е срам от някой, който е по върховете на държавното управление!
Но всеки път изпадам в тих ужас, когато покажат Борисов по телевизията. Как сме допуснали това същество да ни управлява толкова време? Не виждаме ли какъв неандерталец е този човек?
33.
Лузерите БСП
20.02.2020 09:08:26
18
28
Тръгнаха на "Бой последен" 400 възрастни,заедно с Йоло Денев!Радева от бункера даваше нареждания за ПР сценария измислен от нея!Смяшно и тъжно едновременно,как с бастуни и лозунги искат да свалят Правителството!Миналата година руски джипове ползнаха,ама спонсорите по арестите,парите на БСП на Вирджините,само озвучаване и нахъсване им остана!Пошло и долно представление на тъпа лейка и стари ченгета!Каква битка ще спечели този измислен генерал,какво е пазил от небето?Той само е тренирал и на пилон въртял!В една мисия не е участвал,излизал е в болнични,защото получавал стомашно разтройство от страх!Само е планирал учения и са му падали самолетите,сега и самолетчето му пада редовно!Слаб стратег и лош тактик е Радев!Борисов владее перфектно Изкуството на войната и се подиграва с това неграмотно и недоучило фатмаче!
32.
какво друго да очакаш от болни амбиции
20.02.2020 09:02:39
19
23
Националният празник превърнат в агитка на платени БСП -та!
31.
до №2
20.02.2020 08:58:58
29
31
Много ме дразнят речите на Радев говори с прекалено много паузи и снишавания , сякаш народът е някакъв малоумен военен строен пред него
30.
Ahil
20.02.2020 08:39:56
7
10
Ще ви кажа какво виждам аз.Едните на панахидата с посърнали,каменни лица, а другите на паметника усмихнати,селфита,радостни .Всеки момент ще ми честитят празника.Слава богу,че Българския народ не е прост и дано тея никога да не дойдат на власт.Хиляда пъти е по добре Тиквата от колкото тея.Бокича краде но и прави,тея само крадат.
29.
300
20.02.2020 08:07:35
33
34
Много е нагла Нинова, през трупове ще стъпва само и само да стане на нейната, всеки ден нови провокации от страна на Радев, на който незнам какво му е обещала за да бълва зловоние!
Сега са в опозиция и не искам да си представям, какви идеи ще роди болният мозък на тези аморални индивиди ако са в управление...
28.
демократ
20.02.2020 06:45:36
15
32
Автора на пасквила е истински демократ!
27.
късметлия
20.02.2020 00:03:01
34
71
Те верно да са благодарни на президента, че успокои хората, че Гербаджии можеше и бой да ядат
26.
Опитен
19.02.2020 23:59:10
58
35
Имаме си водач на революцията - Льотчик Ленин. Блазе ни. Вся власть советам! Ей, соскализмът се връща. Ако можеше да се върне и дядо Тотю уханно котю.
25.
ГЕРБ трол
19.02.2020 23:59:05
21
45
Бай Ставри, на кое число ти плащат на теб? на мен на 10-то, ама за миналия месец ми орязаха парите много, защото мненията ми не съдържали опорните точки- льотчик, фатмак, Грипен, Импексова, руснаци, Гешев е честен и не е човек на Борисов.
Абе не знам, ама не са коректни тия от ГЕРБ, преди пишех за американците и ми плащаха всичко до стотинка!
24.
Станко
19.02.2020 23:56:14
48
36
То голям цирк е било с тези мъпети от Бъ СЪ Пу-то
23.
Мисирки
19.02.2020 23:51:50
27
75
И Плевнелиев беше освиркван пред паметника преди време. Тази вечер Ако не беше Радев да призове гражданите да спрат Пекинската патица и Мекото Коляно нямаше да могат 2 думи да кажат. Чиста и свята република не означава еднолично управление това е османския модел на падишаха.
22.
nikoi
19.02.2020 23:51:23
17
54
shte gi osvirkvat, kakvo da gi pravqt tiq bokluci? te da se radvat che ne sa gi bili
21.
До Бай Ставри
19.02.2020 23:51:17
50
26
Остави ги тея са от лошия материял , нали занеш най-добрата защита е атаката затова Радева така е нападателна щото знае ,че са го хванали за топките това със записите беше само увода голямата история сега започва с Грипените . Най-доброто предстой .
20.
iliana
19.02.2020 23:49:04
38
69
страхотна реч на президента, както винаги. иска ми се да видя Борисов да успее да повтори поне първите две изречения от речта на президента, но уви...
19.
ГЕРБ трол
19.02.2020 23:46:54
23
50
Колеги, дайте да пишем по различно време че така много си личи че сме организирани! Няма да ни платят накрая заради вас!
18.
Прости им
19.02.2020 23:44:01
52
45
Левски се обръща в гроба като вижда какви хора са във власта ,едва ли е доволен ,че точно след като сме се освободили от рязаните са ни превзели червените боклуци .Това ли е святата и чиста република на Нинова и Радев дето 45 години вярата искаха да ни сменят 500 години робство не са могли да я сменят тея боклуци за 45 ни направиха неверници и нямаме страх от бога затова сме на това положение .
17.
Интересна случка от Санкт Петербург
19.02.2020 23:42:17
43
36
Във всички медии е отразено посещението на Путин в неговият Санкт Петербург. Пред множеството и всички журналисти жена пенсионерка го попита "Знаете ли как се живее с 158 евро пенсия на месец? Не мога да покрия дори жизнения минимум с тези средства."
Путин отговори " Предполагам че трудно."
Хахха Империя, оръжия, природни ресурси и накрая смешни пенсии и заплати. После защо всички бачкат и учат на Запад. Ами много просто, но не и за бг русофилистиците живееш в нереален свят.
Сума ти руснаци имам познати, никой не величае Путин и дереджето в Русия, но бг русофилистиците нямат равни.
На Запад който работи живее спокойно и достойно и оенсионерите им попивчици и сладък живот. А неее мизерия и срамотии като в Рашкенеф и ограбената от комуняги и червени СДС ари бълхарлия. Европейския съюз загивал хахахааа той и капитализма загиваше според аналкомунягите, ама ко стана накрая.
Бг русофил пълен дебил е диагноза. От 20 години Путин е на власт и уш мноо велики, богати. Хахаахааа
16.
бай старви
19.02.2020 23:36:41
67
47
Терористите от БКП пак се проявиха като абсолютни селяндури и безнадеждни алкохолици, повече напомнящи на агитка на селски футболен отбор, а не на терористична организация
представяна за политечска партия Жалки чобани и родоотстъпници.........в комбина с джихадистите от ДПС.......жалка картинка. Срам и Позор.
15.
ed
19.02.2020 23:32:37
33
76
ГЕРБавите си вкараха голям автогол днес.
В опита си да очернят Президента след церемонията, направиха така че слуая да се раздуха и скоро ще бъдат освирквани при всяко обществено събиране! Могат да се чувстват защитени единствено на партийните си събрания, където малоумата Тиква да ги надъхва.
Сред обикновените хора скоро няма да смеят да стъпят! Може да се обзаложим!
14.
Баш Майстора
19.02.2020 23:24:10
29
75
Ами герберята да вземете да си ходити вечи.
13.
Hihi
19.02.2020 23:20:03
53
31
Е те БСП само могат да свиркат и врякат и накрая пак нищо.Пак действия лишени от мисъл и накрая пак само с виковете си остават!И някви нереализирани хора почват ИЗ фейсбук да пускат лозунги.Смяхххххх
12.
продажници!
19.02.2020 23:17:09
38
83
Такива като Фандъкова нямат място при Левски! Подкрепям освиркането, даже и с камъни трябваше да ги захвърлят! Предателите на народа нямат място до ЛЕВСКИ!
11.
Браво на Радев!
19.02.2020 23:14:26
54
77
Твърдо зад Радев! Бих била с удоволствие и чест в неговото шествие!
10.
********
19.02.2020 23:08:16
54
106
Народът е с вас, г-н Президент! Хората започнаха да се опомнят и излязоха от апатията и обезверението, което ги бе обзело! Не се страхувайте, въпреки че срещу вас са Гешефтурата, Пеевски, мафията на Борисов, всички медии, платени тролове, като цяла всички силни са срещу вас!
Но вие имате едно голямо предимство- обикновените, смачкани от мафията хора, са с вас!
Успех!
9.
до 1
19.02.2020 23:06:03
6
44
Човече, вземи направи една официална подписка с искане (примерно) "до всички бургаски квартали да се стига без да е необходима винетка" и я входирай в Община Бургас. Всички ще се включим със сигурност!
8.
питанка
19.02.2020 23:04:33
28
82
След като днес пред камерите на телевизиите Борисов, безпардонно въпреки съществуващият Закон разпореди на Директорът на АПИ да го наруши и по негово усмотрение шопите от софийските села да не плащали винетки ! ГЕШЕВ, КЪДЕ СИ БЕ ? ШАЙКАТА ТРЕПЕРИ знаейки, че няма да и се размине ! "Нали знаеш колко бързо ще се рзпраа с вас. Ще ви опраа още днеска" - Бойко Борисов, Министър Председател на България 19.02.2020 ПОЗОР и СРАМ че ТЪРПИМ ТАКЪВ ЧОВЕК !
7.
Asas
19.02.2020 23:04:29
25
82
Смятай колко ви мразят вече ,щом ви освиркват където ви видят , много ви мразят .
6.
Пм
19.02.2020 23:00:59
32
22
Внимание ,внимание някои ще си останете вечно губещи
5.
Anton
19.02.2020 23:00:36
41
92
Поздравления за президента за страхотната реч! Ерудиран, интелигентен и добър човек! Хората го обичат и е съвсем разбираемо!
4.
До 2ри
19.02.2020 23:00:26
81
34
Майка ти я писа с вдигнати крака, слабоумнико. А тези Импексова и Льотчика и паметника на Левски ще съборят, ако от това зависи да вземат властта. Но иначе избори ще спечелят, когато на баща ти жена му издържи да я мине целия Комлук.
3.
Bingo
19.02.2020 22:51:07
22
82
Ами ще ви освиркват като се сещате да бъдете смирени само по време на чествания, а през останалото време сте просто едни лапачи. Хората взеха да се пробуждат макар и бавно така че свиквайте с освиркванията.
2.
Костадин
19.02.2020 22:46:24
35
128
Гледах церемонията по БНТ и не знам тази статия кой я е писал, като предполагам че е някоя от медиите на Пеевски, но Президента не само че не е провокирал тези освирквания, а дори призова хората да не дюдюкат и подвикват към представителите на ГЕРБ!
Друг е въпроса дали тази шайка крадци действително не заслужава да бъде освиркана, но Президента по никакъв начин не е провокирал това.

Обаче ми направи впечатление, че Румен Радев за пореден път каза своята реч без да чете. Блестящ ум има и перфектна памет, за разлика от учителката Фандъкова, която сричаше като неграмотна текста пред себе си!

Все повече и повече ми харесва Президента, явно ще се окаже доста интелигентен и честен човек, въпреки отвратителните опити да бъде очернен!
1.
До кмета
19.02.2020 22:35:54
18
69
Защи отдалечените Бургаски квартали трябва да плащаме винетка а софийските не ?!?
Шоплъка с различни пътища ли са !?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори