×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Плашещо: Ето как липсата на секс погубва здравето окончателно


Плашещо: Ето как липсата на секс погубва здравето окончателно
Ключови думи: липса на секс, имунитет
23 Януари 2020, Четвъртък, 12:20 ч.

Нивата на стреса бързо се покачват при въздържание, срива се имунната система

Това се случва с всички жени и дори с женени дами. Може би сте разведен и нямате нито време, нито желание да се включите в търсенето на нов постоянен партньор. Може би черна котка пресече пътя между вас и съпруга ви. Сега спите в различни спални и рядко говорите. Всичко, което продължава да ви обвързва, са деца, обща собственост и задължения. 

Проблемът с липсата на сексуални отношения ще бъде особено остър за вас в момента, когато започнете да забелязвате промени във вашата физическа и психическа природа. Може би следните симптоми ще ви накарат да мислите, че твърде рано сте се отписали. Това се случва с тялото ви, когато има дълъг период на въздържание от секс.

Възбуда насън

Жените, на които им липсва интимност с мъж, са като тийнейджъри с бушущи хормони. Това е единственият начин тялото да ви напомня за това, което редовно липсва. „Мокрите сънища“ ще се проявят особено ярко, когато прекратите не само общуването с представители на противоположния пол, но и самозадоволяването. 

С мъжете нещата са много по-прости, а еротичните сънища дават сутрешна ерекция.

Нивата на стреса нарастват бързо

Очевидно е, че при липса на постоянен сексуален партньор недоволството се увеличава, а с него и нивото на стрес. Според психологическите наблюдения, ендорфините, отделени в мозъка по време на секс, са идеални за забравяне на тревогите и релакс. Хормоните на щастието ви карат да се усмихвате. 

За съжаление, сексуалният контакт без оргазъм няма да помогне за намаляване на стреса. При наличието на неспособен партньор и лоша информираност за възможностите на собственото си тяло, много жени са обречени на недоволство.

Имунната ви система ще страда

Вероятно интимността с партньор има ключови ползи за здравето. Например, въздържанието може значително да отслаби имунната ви система. Според доклад на клиниката на Майо, сексуалният контакт освобождава хормона дехидроепиандростерон, който е отговорен за укрепването на имунитета. Тези, които имат редовен сексуален живот, са по-имунизирани срещу проникването на бактерии и вируси в тялото. 

Антибиотиците са безполезни при хрема, причинена от вирус

Разбира се, липсата на секс не означава, че не можете да преодолеете грипния вирус, просто имате по-малък шанс да попречите на микробите да влязат вътре в организма ви.

Понижени нива на имуноглобулин А

В едно от научните изследвания студентите от колежа участват в оценката на нивото на имуноглобулин А в организма. Оказа се, че по-високи нива на антитела, които са отговорни за изграждането на локален имунитет, са били при онези участници, които са имали сексуален контакт поне веднъж или два пъти седмично. Студентите, въздържащи се от секс, имат по-ниски нива на имуноглобулин А.

Чувствате се депресиран

Както се оказа, депресията не зависи само от липсата на ласки и допир. Очевидно спермата може да бъде класифицирана като антидепресант. Това е по-скоро като аргумент на човек, който копнее да свали момиче и да го вкара в леглото, но всъщност това е самата истина. 

Губите сексуален нагон

По време на продължителното въздържание тялото започва да се адаптира към липсата на сексуален контакт. Това е разумна идея на физиологията: да спреш да търсиш усещания, свързани с оргазъм, когато не го е имало отдавна. Или както казва популярната мъдрост, човек свиква с всичко.

По този начин либидото ви може да намалее, което няма да ви притеснява, ако се съсредоточите върху нещо друго (например да спортувате). Друг плюс: заедно с намаляването на сексуалното желание се сбогувате с насилствените сексуални фантазии и вече няма да се измъчвате.

Стените на влагалището ще бъдат отслабени

Когато жените не правят секс дълго време след 50-годишна възраст, те рискуват да загубят всяко удоволствие от полов акт. При липса на интимност стените на влагалището стават тънки, но когато влязат в цикъла на менопаузата, те отслабват. 

По този начин сексът не носи нищо друго освен болезнени и неприятни усещания. Изтъняването на стените на влагалището се случва поради липса на приток на кръв, което може да се засили със сексуална възбуда и проникване.

Инфекции на пикочните пътища

Когато говорим за инфекции на пикочните пътища, докосваме темата за болката, мъките, неудобствата и страшния дискомфорт. Според учените повечето възпалителни заболявания на урогениталната сфера при жените се формират в рамките на 24 часа след първия сексуален контакт, което прекъсва продължителното въздържание. 

Но щом активността в спалнята достигне предишното си ниво, една жена, като правило, забравя за неприятните проблеми.

Натрупвате тегло

Правенето на секс е най-добрият и най-приятният начин за кардио тренировка. Вие се потите, но не изпитвате мъчения. Може да не знаете колко калории изгаряте на белите чаршафи, но може да забележите увеличение на телесното тегло веднага щом започнете да се въздържате от сексуален контакт. 

Учените са изчислили средния брой калории, които могат да бъдат изразходвани по време на секс и прелюдия. Тези числа може да ви шокират. Например един час нежно докосване и целувки изгаря около 68 калории. Но ако „се поддадете“ и преминете към пълен сексуален контакт, в същото време ще се отървете от 476 калории. Чувственият масаж помага да се изразходват 80 калории, а оралният секс - 200 калории./ zdrave.to


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Исен
23.01.2020 13:09:12
0
10
Сутрин вечер онанизъм, здрав и бодър организъм.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
БСП избира общински лидер на Бургас в утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас в утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис?
Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори