×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето какво обхваща стачката на М-Бус в Бургаско


Ето какво обхваща стачката на М-Бус в Бургаско
От пиар агенцията, обслужваща превозвача, току-що изпратиха прессъобщение със списък на засегнатите маршрути
09 Януари 2020, Четвъртък, 14:10 ч.
Автор: Флагман.Бг

Стачката стартира в понеделник и ще продължи неопределено дълго време

Транспортните фирми в област Бургас уведомяват, че от 13-ти януари 2020 г., заради започването на ефективни стачни действия на голяма част от автобусните превозвачи в страната, няма да изпълняват курсове, съобщиха от пиар агенцията, обслужваща превозвача "М-Бус". Стачката стартира в понеделник и ще продължи неопределено дълго време. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) Превозвачите се извиняват на пътниците за неудобството и ги призовават за разбиране и подкрепа. 

До крайната мярка се стигна, след като от бранша протестираха символично в продължение на един месец с искане към институциите за: намаляване размера на тол таксите и обхвата на системата, справедливо разпределение на средствата за субсидиране и компенсиране на превозите, както и инкриминиране на нерагламентирания превоз на пътници. И с предупреждение, че ако нищо от това не бъде изпълнено, ще се пристъпи към ефективни стачни действия. 

В Бургаска област транспортна фирма „М-Бус” още преди година бе готова да спре превоза в слабонаселените райони като селата в Малко Търново, заради огромните загуби, които регистрира, и факта, че държавата не отпуска необходимите субсидии. Идентично е положението и в селата в общините Карнобат, Средец и Созопол. В началото на 2019 г. бе обещано разрешение на казуса, но до такова така и не се стигна. 

Превозът на територията на целите общини: Средец, Малко Търново, Царево, Карнобат и Несебър, както и следните направления, няма да се изпълнява:

•    Бургас - Велико Търново
•    Бургас - Варна
•    Бургас - Царево
•    Бургас - Ново Паничарево - Царево
•    Бургас - Ясна поляна - Царево
•    Бургас - Приморско - Китен
•    Бургас - Ясна поляна - Приморско
•    Бургас - Поморие - Равда - Слънчев бряг
•    Бургас - Каблешково - Слънчев бряг
•    Бургас - Айтос
•    Бургас - Карнобат
•    Бургас - Равнец - Карнобат
•    Бургас - Ямбол
•    Бургас - Сливен
•    Бургас - Малко Търново
•    Бургас - Русокастро - Желязово
•    Бургас - Зидарово
•    Бургас - Горица


В категории: Бургас


6
Коментара
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 1
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 2
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
6
Коментара по темата
6.
Хурката на баба
10.01.2020 13:15:18
1
3
ЗА ДА ПОЛУЧИШ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ ! колко хубаво звучи, а ти като искаш да получиш защо не искаш да дадеш А? нали за да се построят и ремонтират пътища трябват пари! Знаеш ли че основния разрушител и амортизатор на пътищата са тежките превозни средства? и да не го знаеш трябва да се сетиш ако имаш малко сиво вещество в гъвъта! Реват не реват да си плащат, като протестират и не бачкат друг ще дойде на тяхно място. Ние в БЕ-ГЕ-ТО всичко разбираме и само знаем да ревем, ей така, просто за реването - да сме в играта. А замисляме ли се че всичко около нас е пари? и ако тези пари не се събират директно от потребителя трябва да се събират косвено от всички, дори и от тези които изобщо не ползват пътища. Иначе сме големи! ми пътищата лоши! ми данъците високи! ми билетите скъпи! - реване и пак реване. Иди в Германия и виж колко струва един билет за автобус или влак за 400км.- най-малко 70евра, а тук е 15 евра, и как искаш да се возиш в хубав автобус? по хубави пътища, и ако си шофьор да взимаш 2000лв заплата. Мислете бе писачи! всичко е манги, колкото дадете толкова ще получите!
5.
ИЗЛИЗАМ
09.01.2020 21:24:52
2
4
ИЗЛИЗАМ И ПАДА ТОВА БЕЗУМНО УПРАВЛЕНИЕ.
4.
Петър
09.01.2020 19:53:39
1
5
Автогол,
99 % от хората няма как да искат тол система!
99 % от Управляващите може, и да я искат, със собствените си медии, които манипулират обществото с тяхното мнение, което никога не е взимано, но употребявано!
Не знам да има въведена ТОЛ система в Европа за първокласни, и второкласни пътища! Това не е геноцид над фирмите превозвачи, а над потребителя, който няма да има с какво да се предвижва! Като се има предвид и прекрасното състояние на ЖП сектора, просто нямам думи! Няма да има дори катафалка, която да те откара до последния ти дом!
Оставям настрана елементарния факт, че в близките няколко години няма как да се въведе в цялата пътна мрежа в страната!
Те дори не са готови да я въведат по магистралата, какво остава за останалите пътища! Но, пък ще събират такси! Как?
На око ли ли ще изчисляват?
3.
гражданин
09.01.2020 16:34:16
6
16
Ок. Да въведат Тол система, но да има пътища както трябва. Тук искат хем тол система, хем винетка, хем гражданска. За едно и също нещо плащаш няколко пъти. А качеството на магистралата е като на третостепенен път. Участъка Чирпан - Стара Загора вече трета година е с ограничение 90 км. и по няколко патрулки с камери да пълнят хазната. Явно управляващите не са запомнили българската поговорка ЗА ДА ПОЛУЧИШ, ТРЯБВА ДА ДАДЕШ!
2.
Автогол
09.01.2020 15:30:43
8
22
Тол системата е абсолютно необходима.Който ползва,плаща! За какво протестирате ? Ще си вкарате автогол с този протест,не разбирате ли че 99% от хората я искат тази система и само 50-60 фирми сте против.
1.
Ляляляля
09.01.2020 14:18:36
0
51
Ами хубаво протестирате ама с умрелите си автобуси и маршрутки които са под всякаква критика да не говорим за миризливите и заядливи шофьори. Мисля че е време да се допусне още една фирна. Малко конкуренция няма да е излишна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори