×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тези, които убиват американци, трябва да се страхуват от Тръмп!


05 Януари 2020, Неделя, 17:44 ч.
Автор: Огнян ДЪСКАРЕВ за Фактор.бг

Моллите няма да отговорят на удара - отлично знаят, че САЩ могат светкавично да унищожат трите им петролни рафинерии, а това буквално ще срути икономиката на Иран

Преди пет века Макиавели написа в „Принца”, че за всеки управник е по-добре от него да се страхуват, а не да го обичат. Днешният либерален свят отхвърля Макиавели изцяло, защото левичарите искат от всички да ги обичат, докато им бъркат дълбоко в джобовете. Така нареченото световно затопляне, уж причинено от хората е световен пример, а бедният Макиавели, набеден за вековен злодей, всъщност си отиде мирно на 58 години в скромната си къща в Южна Италия, без да стори никому зло.

Освен на себе си. Тръмп преди ден заповяда

убийството на третия човек в Иран - ген. Касем Солеймани,

командир на Ал Кудс, основна част от Революционната гвардия на моллите. Генералът-терорист е отговорен за смъртта на поне 608 американски войници при войната в Ирак, т.е. 17% от американските жертви в Ирак. Това се случва през периода 2003 -2011, а убийствата са причинени от Солеймани. Генералът уби 608 американци главно чрез IEDs (Improvised Explosive Device), самоделни взривни устройства, положени край пътищата на американските войски.
Страхлива, подла история. Вместо да се изправят пред морските пехотинци, ИСЛЯМСКИТЕ терористи страхливо се криеха в бункерите си и поставяха експлозиви – подло.
Не мисля, че има по-добра причина за премахването на Солеймани. Но има и други: през октомври 1983 Иранската революционна гвардия уби в Бейрут 241 американски пехотинци, 58 френски войници и 6 ливанци. Без съмнение зад този терор беше и младият терорист Солеймани. Тогава Рейгън не отговори, не знам защо.

През 2018 Тръмп изкара САЩ от катострофалното атомно споразумение, според което на Иран се даваше почти цялата власт над Близкия изток, цялостна отмяна на санкциите за стотици милиарди, срещу незначително ограничаване на строителството на атомни бомби. В същото време социалистическият президент на САЩ, Обама, под предлог за някакъв стар договор с шаха на Иран, изпрати на моллите 1.7 млрд. долара в брой, в различни валути в дървени каси, с транспортен самолет „Херкулес”.

Мислете за това, включително

за какво точно моллите са изполвали колосалната сума

За съжаление, съюзниците на САЩ – ЕС, се съюзиха с Китай и Русия и Иран, с когото бяха сключили атомното споразумение, ПРОТИВ Тръмп, т.е. Америка!

Мислете и за това!

Последваха отмъщения на моллите: нападения срещу танкери, сваляне на американски дрон, основно нападение против петролните рафинерии на Саудитска Арабия. Тук левичарските медии, като БиБиСи и СНН, злорадстваха, че саудитите няма скоро да се възстановят, но саудитите се възстановиха.

Тръмп не отговори на свалянето на дрона, защото преди всичко нямаше американски жертви, а и щеше да има цивилни ирански жертви.
Моллите сметнаха благородството на Тръмп за слабост и направиха голяма грешка – на 27 дек. миналата година убиха американец в Киркук, Ирак, и раниха четири американски войници. Президентът незабавно отговори – уби най-малко 27 ирански терористи от Kataib Hezbollah. После моллите организираха нападението срещу американското посолство в Багдад, радостно отразено от БиБиСи, Джазира и СНН.
И накрая - ген. Солеймани беше отстранен, защото искаше да убива още американци в Ирак, според държавния секретар.
Както и да е: сега наред са огромното мнозинство от левичарски оплаквачки – световните левичарски медии.

Левичарите пискливо, но непряко, защото имат все пак някакъв акъл оплакват генерала-терорист

Основната жалейка: Солеймани е лош, но КАКВО нас ни чака.
НЕ: нищо особено няма да се случи! Защото моллите, като всички негодници, са и страхливци. Да, те имат представители (proxies), в Близкия изток, които биха могли да избиват техни единоверци, макар и сунити, враговете им. Това би било много жалко, защото биха загинали съюзници на САЩ. Дано да не се случи.

Ислямо-левичарите от БиБиСи и пр. отлично си спомнят за прокобите си, когато Тръмп призна Йерусалим за столица на Израел преди години.
Е, и? Нищо.
И друго: моллите отлично знаят, че ВВС на САЩ могат светкавично да унищожат трите им петролни рафинерии, а това буквално ще срути икономиката на Иран. Т.е. моллите ще трябва да се справят с колосална бедност и всичките последици.
И сега ще бъде нищо – т.е. ислямо-левичарите от СНН, Дойче веле, Икономист, Шпигел, и пр. отново ще загубят.
А тези, които убиват американци, трябва да се страхуват от Тръмп.


В категории: Политика


10
Коментара
Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 0
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 1
10
Коментара по темата
10.
Турчин
06.01.2020 21:40:35
1
3
Американският индиански Холокост, известен като „500 годишната война“ и „Най-дългия Холокост, който взел най-много жертви в историята на човечеството“. Въпреки, че е най-огромният и най-дълго траещия – той се отрича. В САЩ и Канада не ги учат, че местното население е било екстерминирано. Избитите са между 95 000 000 и 114 000 000, но въпреки това рядко някой говори по темата.
9.
ХХ
06.01.2020 11:22:39
2
2
E, няма да е лошо да видим данъчната декларация на Огнян ДЪСКАРЕВ - та на всеки да станат ясни фактите зад статията.
8.
Някои напраиха политика с това убийство и използва
06.01.2020 10:36:51
2
7
Когато някой оправдава убийството на някого заради неясни и недоказани събития от 2003 -2011г и после се връща назад във времето до Октомври 1983г си мисля, че ни мисли за прекалено тъпи. Тия внушения най-вероятно целят финансови облаги за определени магнати, които чрез различни лостове са задействали Тръмп, а за благодарност евентуално биха дали подкрепа за неуспех на импийчмънта му. Почти съм сигурен че има сенатори които търгуват с война и ресурси от въпросният регион и на които ген. Касем Солеймани не им е бил удобен.
7.
Тръмп Персийски
06.01.2020 10:05:00
3
4
Тръмпи настъпа кравешкото лайно. Сега остава да видим колко време ще се задържи на лайняната пързалка. Ако го свалят с импийчмънт и вицепрезидента, който ще следващия президент, се извини и си поръси главата с пепел може да и избегнат ескалация на напрежението. Според мен това беше много непремерен ход, а Тръмп трябва да бъде съден затова че е действал еднолично и без да съгласува намеренията си със сената. А не ги е съгласувал, защото се е помислил за велик и действа чрез диктатура, само че Америка са уж демократична страна и си мисля, че това е последният пирон в ковчега му на държавен глава. Сега остава да гледаме какво ще се случи, но то няма да е добро за света. Да убиеш толкова важен човек за една страна, която има сили да се защитава и да нанесе поражения на велика сила дори като САЩ означава че няма дипломация и нищо не се обмисля предварително. Събудил се Тръмп днес, тресе го егото и и напада която си страна иска... Така не се прави. Щял да разрушава и културни обекти?! Той наясно ли е каква държава е била Персия и че културните обекти на Иран са ценни за цялата Земя.
6.
Слави
05.01.2020 22:10:58
7
5
Авторът на тази душевна поверия е пълен идиот.
5.
baihui
05.01.2020 20:14:21
8
6
Тези, които убиват американци трябва да бъдат канонизирани !
4.
Тиква
05.01.2020 18:52:03
6
12
Колко интриги и убийства по целия свят направиха тези кравари,те знаят,жалко че все повече българи вярват на тези колонисти и нагли агресори.
3.
Америка
05.01.2020 18:45:17
8
10
Е агресор който обърка света
2.
Дернев
05.01.2020 18:39:52
5
9
Тръмп е проблем на американците и те трвбва да го разрешат. Колкото по-бързо, по-доре. САЩ не могат да останат извън новия двуполюсен модел.
1.
един нормален
05.01.2020 17:56:13
11
14
Браво, анализаторите от фондацията на Сорос, ни казват че американците са много готини хора и имат право да убиват, когото си поискат!
Ама ние понеже сме нация от русофили, не можем да разберем добродетелите на американската душа!

Убивайте, братя американци, убивайте лошите чичковци! На света, доказателства за вината им, не му трябва!

Ние вярваме безрезервно в САЩ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ То протече в процедурни спорове и без никакво действие по същество Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Къщата му е до тази на обвинения в контрабанда Стефан Димитров - една ограда ги дели, обяви Тошко Йорданов Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори