×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астрологът Валентина Радиева-Маренова със свое събитие на Grand Wedding Expo 2020


Астрологът Валентина Радиева-Маренова със свое събитие на Grand Wedding Expo 2020
По време на изложението ще могат да се видят разкошни предложения за декорации, булчински рокли, бижута, а посетителите ще могат да почерпят ноу-хау от различни сватбени специалисти
03 Януари 2020, Петък, 14:52 ч.
Автор: Флагман.БГ

Сватбеното изложение ще се проведе на 25 и 26 януари в Гранд хотел и СПА Прморец

Grand Wedding Expo 2020 ще събере топ специалисти от сватбения бранш на 25 и 26 януари в Гранд хотел и СПА Приморец, Бургас. Добре дошли на тематичното изложение са всички бъдещи младоженци, техните близки и приятели. Освен че ще могат да видят разкошни предложения за декорации, булчински рокли, бижута и други моменти от подготовката и тържеството, те ще могат да почерпят ноу-хау от различни сватбени специалисти. Сред тях ще бъде и астролог Валентина Радиева-Маренова. Тя ще има свое подсъбитие в рамките на изложението – на 25 януари от 11:30 часа. Ето какво разказа тя за участието си в Grand Wedding Expo:

За себе си:

Казвам се Валентина Радиева-Маренова и съм астролог-консултант, треньор по емоционална интелигентност и автор на астрологични статии в печатни и онлайн медии. Изучавам астрология от 2012 година към астроцентър ”Урания”, който е официален представител на Московската академия по астрология на Михаил Левин. Чрез звездната наука помагам на хората да намерят своя път, да поемат по него в подходящия момент, познаят себе си и да бъдат щастливи.

За участието си в Grand Wedding Expo 2020:

Реших да се включа в събитието, защото това е още една стъпка към целта, която съм поставила пред себе си, а именно - повече хора да се докоснат до астрологията и да разберат, че това е наука, която всъщност показва естествените природни цикли - и когато ги познаваме можем да бъдем в синхрон с тях, а това е още една стъпка към личното щастие, което е нормалното човешко състояние.

За събитието което ще води на Grand Wedding Expo:

Ще представя пред бъдещите младоженци темата за избор на подходящ сватбен ден. Ще им дам препоръки и насоки, свързани с това кои дни са подходящи за това начинание. Бракът е всъщност договор, сключен между двама души и трябва да се разгледа именно от тази гледна точка. Кои са периодите през 2020 година, през които не бива да се подписват договори включително и брак; трябва ли да се съобразим с ретроградността на Меркурий, Венера и Марс при избора на сватбен ден? На тези и още въпроси ще отговоря на Grand Wedding Expo 2020.

За мястото на астрологията във важните моменти в живота на човек, включително сватбите:

Астрологията е древна наука, датираща от 3200 г.пр.Хр. Важни държавни решения са се взимали именно с помощта на познанията на астролозите за позицията на планетите още от дълбока древност. Дали някое начинание ще бъде успешно или не, зависи от момента, в който тръгваме да го реализираме. Времето има качество и опитният астролог може да го види, анализира и представи на достъпен език на хората.

За интересът към астрологията включително от страна на бъдещите семейства:

Интересът към астрологията расте прогресивно. Хората разбират, че не са отделени от Вселената и нейните цикли, а са част от този природен ритъм. Интернет и достъпът до всякакъв вид информация ни позволява да разширяваме знанията и мирогледа си. Все повече млади двойки се обръщат за съвет към мен като астролог, когато трябва да изберат ден за брак, секцио и пр.     

Защо е важно човек да има повече информация относно своята астрологична обвързаност:

Всеки човек е роден с определени предразположености на характера, които са заложени в неговия хороскоп. Какви са очакванията му към партньора, към любовта и съвместното съжителство могат да се видят именно в индивидуалната рождена карта на човек. И ако партньорът не отговоря на тези очаквания се стига до неудовлетвореност, конфликти в брака и в крайна сметка до развод. Затова е изключително важно да знаем какви са нашите астрологични потенциали т.е. да познаваме себе си много добре, за да няма разочарования. За някои хора партньорството е материална стабилност, за други комуникация, за трети емоционална подкрепа – зависи как е поставено в хороскопа.  Добре е да знаем какво е важно за нас, за да сме в хармония с вътрешната си реалност.

За удовлетворението от работата, включително в аспект сватбени консултации:

Астрологията е моето призвание, което превърнах в професия. Обичам да виждам блясъка в очите на хората, когато се докоснат до звездите и тогава разбирам смисъла на израза: „магията на звездното небе“. Смятам, че хората трябва да имат разбиране за своите силни и слаби страни, да знаят, че не всичко е предопределено и че имат силата да сбъдват живота си стига да действат с разум и воля. Ако успея да им обясня това и да ги вдъхновя, знам, че съм си свършила задачата. Това е моята мисия и именно това ми носи удовлетворение.

За Гранд хотел и СПА Приморец, които през 2019 г. отбеляза 60 години гостоприемство:

В основата на успеха във всяка една сфера на битието стои въвлечеността, желанието да правиш нещата от сърце…Затова желая на инициатора, организатор и домакин на Grand Wedding Expo Гранд хотел и СПА Приморец вдъхновение и ентусиазъм да върви само напред и нагоре както досега, с винаги толкова любов и разбиране към гостите си!

Астролог Валентина Радиева-Маренова ще ви очаква на 25 и 26 януари на Grand Wedding Expo. Подъбитието на уважавания астролог, на което тя ще разкаже повече за сватбите от своя професионална гледна точка, ще се проведе от … на … Входът за Grand Wedding Expo е свободен. Партньор на формата за втора поредна година е DJ Service.

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
България Всички новини
6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори