×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаското Барби с още по-големи джуки за Коледа, гони рекорд


24 Декември 2019, Вторник, 17:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Андреа Иванова слага нова доза хиалурон за празника

Най-големите устни в света! Тази цел преследва 22-годишната Андреа Иванова от Бургас. "Ще бъда №1 в света. Направих си четири пъти по-големи устни, за да имам най-големите на света, и съм много щастлива. Харесвам ги и мисля, че българка да притежава този световен рекорд ще бъде много хубаво", сподели русокосата фурия. Българското Барби посреща с 18-а операция на устните новата 2020 г. Поредната доза хиалурон ще уплътни най-известната част от тялото на 22-годишната бургазлийка утре като подарък за празничните дни.

"Разкрасителната процедура е от мен за мен. Не обичам да подарявам подаръци и не очаквам да получа. Винаги е било така. Най-важното е да сме заедно и да сме здрави семейството ми и моите близки", сподели блондинката. Андреа става все по-популярна в цял свят. Славата й достигна Индия и Южна Америка, където местните мъже полудяха по студентката от Софийския университет "Св. Климент Охридски" и буквално я заливат с предложения за срещи и по-голяма близост.

"Индийци, колумбийци, узбекистанци, чилийци, китайци - от цял свят ми пишат и ми предлагат да ми изпращат пари и да отида при тях. Или заедно да ходим на екскурзии на хубави места. Чета им съобщенията, но никога не съм си и помисляла да го правя", разказва още пред "България Днес" Андреа.

Освен че отрязала мераците на латиносите, Андреа отказала и четири покани за интервюта за колумбийски радиостанции. Отклонила и предложение от руската национална телевизия да бъде специален гост в предаване, в което ще се коментира модата на уголемените и различни по форма устни. И най-вече последният писък - устните тип октопод.

"Иначе излизам на срещи с мъже, които уговаряме в социалните мрежи, но никога не се е стигало до нещо повече. Не е имало любовни драми и преживявания", категорична е русокосата фурия. 2020 година започва с изпитна сесия в университета за Андреа, а в началото на втория семестър от последната, четвърта студентска година ще я изпрати директно на преподавателската скамейка. Като задължителен стаж по специалността "Немска филология" Андреа трябва да преподава на третокласници в столично училище на немски език.

През идващото лято бургазлийката ще завърши бакалавърска степен и пътят й към така дългоочакваното слагане на силикон в гърдите вече е открит. "Ще изчакам да завърша и да набавя пари, както и да намеря точния специалист. Ако все още съществува конкурсът "Мис Силикон", с удоволствие ще участвам. Не и на "Мис Плеймейт", не ми допада", категорична е Андреа Иванова.

И докато е ангажирана с университета и стотиците предложения от мъже от цялата планета, барбито очаква позвъняване от екипа на Слави Трифонов. Наскоро тя даде интервю за репортера Боби Борисов, който започна своя рубрика при шоумена.

"Слави каза, че вече ме познава и иска да ме покани да гостувам в шоуто. Дадох си номера, но още не съм получила обаждане. Израснала съм с него, песните и предаванията му и ще се радвам не само да гостувам, но и ако ме поканят, да работя за Слави. Какво по-хубаво от това да си в неговата телевизия, която е млада и просперираща", добави пред вестника Андреа, чието сърце още е свободно и няма мъж до нея.

Андреа е категорична, че слагането на хиалурон в устните и удебеляването им няма противопоказания и струва между 300 и 500 лв. в частна клиника. Само в деня на поставянето се пие през сламка и не се слага червило. Наред с предложенията за медийните изяви и пътешествия с колумбийци и индийци българското Барби получава и неприлични покани от наши и чуждестранни мачовци. Някои от тях са откровено неприлични, други са за вечна любов.

"Предлагат ми брак. Други ми отправят неприлични предложения срещу 1000-2000 евро. Само прочитам съобщенията и подминавам. Но има и други, които ме впечатляват с поведението си, и излизам с тях. Не съм правила секс за една нощ, но не съм против хората, които го практикуват. Но засега не искам сериозна връзка. Само на 22 години съм, твърде малка съм за това", категорична е блондинката.

Андреа има своя собствена страница в инстаграм с общо 15 000 последователи, където публикува селфита на големите си устни. Въпреки критиките в интернет фенката на пластичната хирургия настоява, че обича външния си вид и не се интересува от мнението на хората. Рускиня изпуска рекорда Рекордът за най-големи устни бе обявен още през 2011 г. Тогава Кристина Рей, която живее в Санкт Петербург и е пръснала над 5000 евро за повече от 100 инжекции, бе обявена за носителката им. Тя иска да прилича на любимата си анимационна героиня Джесика Рабит.

22-годишната Кристина Рей ненавиждала грозните си и тънки - според нея - устни и затова решила да ги уголеми в стила на любимата си Джесика. Момичето, което е маникюристка по професия, признава, че е обсебена от идеята да направи вече страховитите си устни още по-огромни. Всяка инжекция струва средно по 45 евро и е изключително болезнена, но Кристина, която живее в Санкт Петербург, твърди, че нищо не може да я спре.

"Смятам, че изглеждам фантастично, и това ме прави щастлива. Искам да стигна до още по-голяма крайност, искам да изглеждам като анимационна героиня, пристрастена съм към това и то ми харесва", споделя момичето. Тя смята да си направи и уши като на елф, както и да "пипне" гърдите си. Най-голямата й болка обаче винаги са били устните й, които непрекъснато сравнявала с тези на другите жени.


В категории: Бургас


9
Коментара по темата
9.
*********
25.12.2019 10:27:30
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
rosko
25.12.2019 01:19:01
1
1
Тази е кривогледа с лявото око.Вижте и снимката отблизо.
7.
xxl
24.12.2019 23:27:33
0
3
Огледало, огледало си купи
6.
*********
24.12.2019 21:50:09
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Хохохо
24.12.2019 21:36:32
0
5
Като ужилена кокоша трътка
4.
Dr. GT2
24.12.2019 20:04:20
0
9
Предлагали 'и брак?? На къде вече с това фантастично и3вращение ?! :/
3.
Аз
24.12.2019 19:31:13
0
13
Тази май..на гони награда "Най-тъпо парче, което хаби кислорода!"
И като я гледам ще спечели с голяма преднина!
2.
Бай Хой
24.12.2019 19:01:25
0
11
Таз маймуна да я вземат у цирка
1.
Папур
24.12.2019 18:39:40
0
14
ОТКАЧЕНА ПАЧА ЗА КАРЛУКОВО
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори