×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще върне ли Нефтохимик феновете на стадиона, вижте мнението на Недялко Москов


18 Декември 2019, Сряда, 12:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Показахме, че Нефтохимик заслужава интереса и подкрепата на феновете си и мисля, че и те го разбраха и от следващата година ще са плътно до отбора, каза Москов

 

В зимната пауза на първенството, спортният директор на Нефтохимик Недялко Москов даде интервю за клубния сайт, в което направи равносметка за постигнатото до момента. Той  очерта плана за подготовката на отбора и приоритетните сфери на работа. Вижте какво сподели:

След края на първия полусезон, доволен ли сте от представянето на отбора и от класирането?

Да, доволен съм! Целта ни е шесто-десето място. Ние сме на шесто, т. е. за момента сме изпълнили максимума. Все пак и бяхме гости в 90% от мачовете. Приемахме си съперниците на стадиона в Созопол почти до края на полусезона и това трябва да се вземе предвид.

Какви трудности срещнахте в работата си през тази година?

Не срещнах никакви трудности. Познавах играчите много добре и знаех, че ще изпълняват указанията на спортно-техническия щаб, така че да покрият целта. За мен доброто ни представяне беше напълно очаквано.

Организационно какво е положението в клуба?

Организацията е моя отговорност и съм подбрал екип, който си изпълнява задачите перфектно. За ниво Втора лига организацията ни е добра. Разбира се, винаги може да е по-добре и се стремим да се развиваме и в тази насока.

А финансово?

Ако кажа, че всичко е наред финансово ще излъжа, но хората, от които зависи бюджетът, правят всичко възможно да подсигуряват необходимото, за което съм им благодарен.

Ще има ли някакви кадрови промени на треньорско ниво?

Не, имам пълно доверие на треньорите. Те са го заслужили и вярвам, че ще продължават да дават най-доброто от себе си, за да имаме добри резултати. Не съм привърженик на честите треньорски смени, в повечето случаи са неефективни. Смятам, че един треньор трябва да направи минимум две подготовки и да селекционира футболисти в два-три трансферни прозореца, за да се разбере дали методите му са правилни.

Какво мислите за работата в школата?

Доверявам се изцяло на директора на школата Костадин Джамбазов. Когато има нужда помагам, но не се меся в работата му. Школата е добре организирана, има много трениращи деца и добри резултати. Треньорските кадри са подготвени и обучават децата по най-добрия начин.

Има ли взаимодействие между школата и първия отбор. Колко от юношите се подготвят с мъжете?

Да, има координация на много добро ниво. Пет или шест момчета от школата се подготвят с мъжкия отбор. Уговорката е да тренират с мъжете когато тренировките не съвпадат с учебните им часове.

Кога ще е първата тренировка за 2020 г.?

Започваме на 6-ти януари, на „Еfbet арена“.

Как ще протече зимната подготовка?

Ще проведем зимен лагер, който все още уточняваме. За сега сме уговорили контроли с Черноморец /Балчик/, Созопол, Ботев /Гълъбово/, Розова долина /Казанлък/, Добруджа /Добрич/, Берое /Стара Загора/ и Несебър. Ще оповестим точната програма на подготовката.

Ще има ли нови и освободени футболисти?

За сега не. Скоро ще има Съвет на директорите, на който ще решим дали ще има нови играчи или такива, с които ще се разделим.

Върху какво ще наблегнете Вие и треньорският колектив в работата си  през втория дял от първенството?

Ще наблегнем върху подобряване на взаимодействието между играчите. Надявам се през новия полусезон отборът да е по-сработен, каквато ни е и целта.

Какъв ще е стилът на игра?

Аз винаги съм искал да бъде атакуващ и той е такъв. Вкарваме голове, но и получаваме и върху това трябва да работим.

Очаквате ли след като отборът се върна да играе в Бургас, феновете да са по-съпричастни и присъствието им на „efbet Арена“ да е осезаемо?

Да, вярвам, че ще е така. Видяхме какъв мач изиграхме срещу Локомотив /София/, на “Efbet арена“ - динамичен, бърз футбол, с много красиви голове. Хареса се на хората, аз самия получих много поздравления за добрата игра. Показахме, че Нефтохимик заслужава интереса и подкрепата на феновете си и мисля, че и те го разбраха и от следващата година ще са плътно до отбора.

Първенството ще се поднови с домакинство на Монтана. Какво очаквате?

Мисля, че ще стане един много интересен мач, срещу много добър противник. Очаквам победа.

Какво си пожелавате в личен и професионален план за новата година?

В личен план си пожелавам здраве и спокойствие за себе си и за близките ми хора. В професионален план си пожелавам бараж за влизане в Първа лига още тази година. Знам, че ще е трудно, но аз съм амбициозен. Познавам много добре възможностите на играчите и треньорите и знам, че не е невъзможно.


В категории: Спорт


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Бате
21.12.2019 08:02:11
1
6
Москов вън!!!
9.
Нафта
20.12.2019 23:28:31
1
6
Взимай си Бошнаков и Тодоров и се разкарайте веднага.
8.
Nafta boys
20.12.2019 18:01:34
0
4
Nedqlko iz4ezni kato pradnq v ga6tite.
7.
Стас
20.12.2019 17:25:53
0
4
Махай те тази мутра,ще прогони и малкото останала публика,време е за промяна стига вече с тези Лимонади Московци Джамбазовци Кръстевци и т.н.Видя се,че не обичат клуба а само далаверите,затова и е празен Храма.
6.
GF
20.12.2019 16:44:02
0
6
КАКВА ПУБЛИКА ЩЕ ВРЪЩА ТОВА АХЕЛОЙСКО РЕНДЕ.ДОКАТО Е ТАМ СТАДИОНА ЩЕ Е ПРАЗЕН.ДОКАЗАН ТОТО ИГРАЧ И ПРОДАЖНИК.
5.
Недодялко
20.12.2019 16:33:50
1
7
Ти ли ще говориш за амбиций:знаем твоите амбиций да правиш тото и да продаваш мачове и да хващаш съдий.Докато такива като теб са във футбола дъното ще копаем Мафиот тотаджия и престъпник с 8 ми клас.Глобен за черно тото официялно от БФС.Доверявал се на Джамбазов,всеки знае какъв е Зидаровският м.......л.Само лъжи говориш да манипулираш общественото мнение,но си закъснял всички в Бургас те определят като най-големият срам за футбола.Отивай си в Ахелой там ти е мястото и си вземи продажните несебърски ментета начело с Хоп Тропа тревомана.
4.
Бот
18.12.2019 17:23:37
1
10
Нямат късмет горките, тъкмо сложиха новите букви на ЕФБеМти и арената, и те уличиха собствениците в колосални измами (250 млн.)
3.
Mакедонеца
18.12.2019 16:36:29
1
13
Палячо продаде Несебър разпиля отбора заедно с Джагъра продадохте мачовете смешник некадърник
2.
Македонеца
18.12.2019 16:31:25
0
8
Ха ха ха
1.
мазут
18.12.2019 16:13:40
2
9
Недялко, ние феновете на Нефтохимик винаги сме били зад отбора и сме го подкрепяли. Ама сме толкова, 30 човека, какво да правим.

И напролет ще сме всички там. Само НАФТА!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня (СНИМКИ) AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня (СНИМКИ) С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Петър Петров демонстрирал пренебрежение към институцията Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори