×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Почина 71-годишният мъж, пометен от кола в ж. к. "Славейков"


Почина 71-годишният мъж, пометен от кола в ж. к. "Славейков"
Дядото излязъл внезапно на пътното платно без да се огледа
17 Декември 2019, Вторник, 09:11 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Инцидентът е станал вчера, около 18 часа

71-годишният пешеходец, който бе пометен от лек автомобил снощи, е починал, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР.

Извънредно! Кола помете пешеходец пред автобусна спирка в Бургас

Инцидентът, за който Флагман.бг пръв съобщи, е станал вчера около 18 часа, когато бургазлията от жк. "Изгрев" излязъл внезапно на пътното платно, без да се огледа. Той пресичал отляво надясно кръстовището в района на бензиностанция „Петрол” и бургаските ул. „Стефан Стамболов” и „Струга”, къде няма обособена пешеходна пътека. Зад волана на лекия автомобил Опел "Астра" бил 25-годишен младеж, който обаче не успял да реагира навреме и блъснал пешеходеца. 

Пострадалият бил приет в реанимацията на бургаската болница, но по-късно починал


В категории: Бургас


11
Коментара по темата
11.
Кьосев
17.12.2019 17:45:53
0
2
Пешеходецът винаги е прав. Докато е жив...
10.
Koko
17.12.2019 14:26:12
0
7
Днес, 07:20, край морската градина.
Мазна кифла с телефон, с пес и 5 метра каишка 2 минути говори по телефона и псето ходи напред назад по пешеходната пътека.... А кажете ми как да не я застъпя с едната гума?
Колега, по-нервен от мен и направи забележка, а тя му вика:
Гледай си работата бе келеш, аз съм с предимство и ти виждам номера и ей сега ще звънна на 112...
Бог да го прости човека
.
9.
Коментатор
17.12.2019 14:12:22
1
7
Имам чувството, че във Флагман няма нито един бургазлия. То пък толкова да не познават Бургас...
8.
висок
17.12.2019 12:26:01
1
28
На снимката е пътеката на Струга с Янко Комитов до Ромпетрол! Та къде е станала катастрофата? Като чета Флагман вече се питам дали човек е блъснат на шосе, или жена е родила в гора!!! Къде е истината?
7.
...
17.12.2019 11:22:47
22
22
Че Флагман пишат неграмотно, е ясно, ама и вие не четете... Пешеходецът не е пресичал на пешеходна пътека ! Дори и да се кара с 30 км/ч, такъв удар за изневиделица изскочил човек пред автомобила в тъмното, може да е фатален. Трябва ли на всеки метър без да има приближаваща пешеходна пътека, да си в готовност да спреш,,,?!? Пешеходците не ценят и не пазят собствения си живот и опропастяват и живота на някои шофьори заради безотговорните си действия... Жалко за момчето, което е карало автомобила...
6.
до 4
17.12.2019 11:10:20
0
67
Ами ще ти отговоря от позицията на пешеходец:
Когато ще пресичам на пешеходна пътека и виждам, че движението е натоварено, предпочитам да знам знак на шофьора да мине. Пресичам в разтоварен момент, когато няма предпоставка за ПТП и ВИНАГИ търся зрителен контакт с шофьора.
Когато съм шофьор. Винаги съм нащрек, но много пъти ми се случвало да се разсейвам. Случвало ми се е на пешеходна пътека внезапно да изскачат забързани майки тикайки количките с децата си напред. Има пешеходци и пешеходци, има шофьори и шофьори, но всички трябва с едно да сме наясно. Отговрността за нашия живот и цялост е ЕДИНСТВЕНО наша, пък независимо от предимствата, които ЗдвП ни дава. И като шофьори и като пешеходци - трябва да сме нащрек. Не си мислете, че някой е по-отговорен за нашето здраве от самите нас. Нито, като шофьор съм безсмъртен, нито като пешеходец. Има пешеходци, които си мислят, че стъпвайки на пътеката всички са ДЛЪЖНИ да спрат. Да, длъжни са, но само по Закон, останалото си е чист субективизъм, в който влизат поне 100 причини поради които шофьорът може да ви прегази, като домат. Знаете ли кой седи зад волана ? Ами ако е пиян, дрогиран, заспал, умрял, разсеян, замислен, джигит ???? Нима правото ви на предимство ще ви лиши от мъките и леталния край след такъв сблъсък, па който и да е виновен. Мислете хора, внимавайте и не наглейте, както на пешеходната пътека, така и зад волана, защото по-крехко нещо от човешкия живот и здраве НЯМА.
5.
Ra4
17.12.2019 10:04:27
2
50
4ри,когато пешеходец реши да пресича на пешеходна пътека е добре да спре и да се огледа,което е знак,че има намерение да продължи,а не да се обърне рязко,докато върви по тротоара и си гледа в телефона...Д2а не говорим за пресичане на нерегламентирани места.18ч.,зима,вече е тъмно.В БГ никой даже и не си е помислял да слага нещо светлоотразително като превенция. Допустима скорост в града е 50км,обикновено. На места и 30,но ис толкова да е блъснат мъжа,достатъчни са да почине. И сега изгоря момчето - несъобразена скорост.... А малоумни действия от страна на починалия?? Лека му пръст,но не се прави така....
4.
лид
17.12.2019 09:43:26
219
119
Когато шофьора приближи пешеходна пътека, трябва да намали, с готовност да спре, но това е твърде сложно за нашите безотговорни българи-шофьори!!!
3.
//
17.12.2019 09:23:13
1
50
Флагман, къде на бул. "Стефан Стамболов" между кръговото на Метро и УМБАЛ има пешеходна пътека? Също така къде е ул. "Струга", къде е бензиностанцията на Петрол? И още нещо-вие Бургас познавате ли го или само драскате, за да има статии и коментари?
2.
Анализатор
17.12.2019 09:21:52
1
27
Некадърници!!!
1.
Кьосев
17.12.2019 09:18:02
2
45
Доста некадърно написано пак!) Къде на Стамболов и Струга... има бензиностанция на Петрол? Пък и със пешеходна пътека?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола" Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Известният бегач смята да покори и трите етапа в престижното състезание в остров Мадейра и да се завърне с много медали за България Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Пратениците на организацията ще присъстват на презентация с участието на деца от спортните клубове в града Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Първата имунизация ще е 6 седмици след раждането Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Вижте програмата Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Времето за реакция огнеборците е много ограничено и всяка минута е от значение, но не и ако дадена улица е блокирана от джигит Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Журналистът Петър Волгин със сигурност е основното острие на Възраждане на предстоящия вот Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Иън Гелдър влезе в образа на Кеван Ланистър още в първия сезон на "Игра на тронове"
Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели
Люба КУЛЕЗИЧ Люба КУЛЕЗИЧ Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори