×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг! ДПС-Бургас изгони Йордан Козаров, разчиства ли си пътя Шерафет Мехмед?


Първо във Флагман.бг! ДПС-Бургас изгони Йордан Козаров, разчиства ли си пътя Шерафет Мехмед?
Източници на Флагман.бг твърдят, че Мехмед (вляво) иска нов мандат като лидер на общинското ръководство, а Козаров (вдясно) му бил основна конкуренция
14 Декември 2019, Събота, 16:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът (архив)

Причината е преференциалният вот

ДПС Бургас изгони една от най-емблематичните си фигури - бившия общински съветник Йордан Козаров. Това се случи на заседание на Областния съвет на партията, която се проведе късно снощи, научи Флагман.бг. 
Причината за отстраняването на Козаров е, че на местните избори през октомври т.г. той е играл преференциално, което противоречало на Устава на партията.

Йордан Козаров, чието име се свързва и с имотен сканлда, беше трети в листата на ДПС-Бургас за Общинския съвет. Той получи 746 гласа и изпреварвайки втория в листата Джюнейт Шабан, беше на път да спечели нов мандат. Това обаче не се случи при разпределението. Партията има един-единствен представител в новия местен парламент - водачът на листата и общински лидер в Бургас Шерафет Мехмед. Именно Козаров е бил виновен изборния резултат. Само 100 гласа не стигнали на ДПС, за да вкара втори общински съветник. Гласувалите за него не отметнали номера на Движението в бюлетината, а само преференцията. Оттам идвал и големият брой невалидни бюлетини за партията, смятат делегатите, които дадоха своя вот за изключването на Козаров. А още преди номинациите за листата на ДПС всеки поотделно бил предупреден да не агитира за себе си.

„Беднякът” от ДПС в местната власт на Бургас и безсилието на 17-те нещастници, които му изплащат апартамента
 

Според друга гледна точка обаче става въпрос за вътрешни интриги в общинската структура на ДПС в Бургас, сподели пред Флагман.бг източник, присъствал на събранието снощи. 

"Не разбирам защо се стигна до този ход. Нямаше нужда Йордан Козаров да бъде отстранен, тъй като той изобщо не успя да влезе в Общинския съвет на Бургас. Ако беше пренаредил листата - да, но не и в такъв случай. Все пак и през 2015 г. имаше пренареждане на листата - и тогава Йордан Козаров стана общински съветник благодарение на преференциите си и успя да измести втория в листата - Ангел Исаев. Тогава всеки играеше за себе си. През 2015 г. трети в листата беше Джюнейт Шабан, който също получи много гласове. Тези преференции объркаха сметките на ДПС, но наказани нямаше", разкри пред Флагман.бг източникът ни от общинската структура.

17-те нещастници от бл.320 в ж.к.“Меден рудник“ ще платят дълговете на политика Йордан Козаров
 

Той твърди още, че целта на изключването на Йордан Козаров не е само личната му преференция на изборите, но крие много по-дълбок замисъл. Догодина общинската структура на ДПС в Бургас трябва избере нов председател.

Шерафет Мехмед искал нов мандат, но основният му конкурент бил Козаров. С изгонването му Мехмед си разчиствал пътя за нов мандат. Дали това е така - може само да гадаем. 

Факт е обаче, че и на други места, не само в Бургаска област, но и в цялата страна, бяха отстранени съветниците от Движението, които са влезли преференциално в местния парламент. В Поморие бе икзлючен Пламен Огнянов, (ВИЖ ТУК), а в Сунгурларе - Халил Ахмед. (ВИЖ ТУК) Ахмед снощи е отстранен и от областната структура на партията. Последната дума обаче е на централното ръководство на Движението.

Интригуваща е политическата обстановка и в Айтос, където имаше реализиран преференциален вот от Ружди Ахмед. Той бе на седмо място в листата на изборите за местна власт. Ахмед с лична преференция успя да измести втория и си гарантира трети мандат. Партията вкара 7 общински съветници в ОбС-Айтос, така че преференцията на дългогодишния политик не разбърка сметките й, въпреки това обаче той е нарушил основния принцип на ДПС.


В категории: Политика


111
Коментара по темата
111.
Джюнейт
18.12.2019 10:16:43
0
1
Аз ли ще съм слидващия или АЛИ ХАККЪобразованото гъзарче
110.
Данчо
17.12.2019 23:10:07
0
1
Шарко много те возих дължиш ми пътните
109.
*********
17.12.2019 22:23:44
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
108.
Чист
17.12.2019 16:20:38
1
0
Искам да добавя нещичко тези хора .кои са какво правят и какво са направили за Обществото...ще ви дам няколко примера
1.Никаква Стратегия -АМА ЗА НИЩООО ЗА НИЩИЧКО.
2.Цел. КАКВО Е ТОВА ЦЕЛ ЗА ТЯХ
3.ФИНАЛЛ ОТНОВО КАКВО Е ТОВА
БРАТЯ ОБЩЕСТВЕНИЦИ НЕКАДЪРНИЦИ
Знаем какво е От простотия да си мислиш че Можете..
Не момчета не ставате .....
1.ШАРКОО КВО СТАВА С ДЖАМИЯТА
ДАЙ ПРОСТ И ЛОГИЧЕН ОТГОВОРР..
Без дасе правиш на шантанкааа....знаеш че и за шантанка не ставаш...
За данчо кво да кажа Смешно мие.
Еййй до кадее докарахме Данчо И ШАРКО
Общественицииии
107.
*********
17.12.2019 15:34:30
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
106.
ДПС Бургас
17.12.2019 15:19:15
1
1
Как може да сте толкова големи палячовци бе и ти шарко и селим - празната кухата устата
105.
ДПС
17.12.2019 14:16:06
2
35
ЧЕСТНОСТТА И ВЕРНОСТТА СА СКЪП ПОДАРЪК, КОЙТО НЕ БИВА ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ЕВТИНИ ХОРА!!! Давай Данчо, само напред ,ставай прецедател и изгони Селим и Шерафет!!!
104.
До 102 и 103
17.12.2019 14:08:13
2
24
Г-н МАНГАЛ,незнаеш кой си и от къде си дошъл, Данчо е доказал се човек а вие овцете със Селим и Шарко вече ви се видя дъното. Данчо сам ви разцепи задниците и можете само да му държите ШЛИФЕРА. Парламентарните избори ще докажат края на ДПС Бургас и Селим ще си продава дамо ракията по селата а Индийския полицай ще си остане само пазач на катерчето. Мангал ...
103.
Притча
17.12.2019 09:54:10
1
6
Насрадин ходжа отишъл на баня. Тъй като телякът не го познавал не му обърнал никакво внимание. Дал му скъсана хавлия, счупен тас и най-старите налъми. На излизане ходжата обаче оставил много хубав бакшиш. Следващия път телякът посрещнал ходжата още на вратата, дал му най- хубавата хавлия, най-новия тас и налъми, изпратил го до вратата, но ходжата нищо не му е дал. Телякът попитал ходжа миналият път аз се отнесох зле с теб, а ти остави бакшиш, сега направих най-доброто, а ти не даваш нищо. Защо? Ходжата отговорил, миналият бакшиш беше за това посрещане. Данчо Козаров изключването ти от ДПС сега е заради преференциите преди 4 години. Ти прекара с преференции Ангел Исаев, той направи същото на парламентарни избори и си получи заслуженото. Грешката обаче е на ръководството на ДПС, общинско, областно и централно. Грешна кадрова политика, различен аршин, хаотични решения, работа само в краткосрочен план. Забравихте основните принципи и цели, не мислите в дългосрочен план, живеете във ваш измислен свят. Или се опомнете сами или ще бъдете принудени да го направите от реалностите, но ще е късно. Не забравяйте следващите избори ще са парламентарни, огънят ще гори под вашите задници.
102.
Бре бре бре
17.12.2019 05:51:33
1
7
Момче ще направиш някой инфаркт, успокой се малко. За два дена толкова глупости ти роди главата, че флагман ще блокира. Бах мааму ко напрай ти ве ол дей ол найт. Здравето е по важно, недей така. Ко кат са те изгонили, ще правиш друго ама да си здрав. Мини на Евро рома и ще видиш как ще се чувстваш у дома си, мани ги тея. Или си гледай бизнеса, ти все едно политик си се родил неее. Чакай да помисля какъв беше преди това, хм не мога да се сетя май никакъв а не сетих се един миризлив мангал. Ей манго два дена не спря да ди занимаваш със себе си айде еби се в дебелия гъз мангал, мръсен.
101.
*********
17.12.2019 01:11:41
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
100.
Джунейт
16.12.2019 22:37:35
3
1
Чакам следващите избори мога да ви гарантирам че ще работя преференциално , но не знам за кой щото там решава човекът глас за мен независимо че е предател за вас скъпи съпартийци
99.
Али Хаккъ
16.12.2019 19:39:38
3
1
Имам ОБРАЗОВАНИЕЕЕЕЕ
98.
От народа
16.12.2019 18:46:28
4
4
Новият председател на ДПС Бургас трябва да бъде доказан професионалист и уважаван ДПС ар като Али Хаккъ.
97.
Избирател
16.12.2019 18:41:36
3
3
ДПС вие сте партия на двойните стандарти. Добре изгонихте Панчо от Поморие за преференции,Халил от Сунгуларе за предателство и преференции а защо изгонихте Данчо той не е реализирал мандат и не пренаредил никой. Май май го правите за да изчистите пътя на циганина за служебна победа. А като стр толкова принципни защо не изгонихте Ружди Ахмед , който с преференции пренареди цялата листа в Айтос. Май, май се оказва, че сте оартия на наши предатели и ваши предатели????
96.
*********
16.12.2019 18:33:57
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
95.
*********
16.12.2019 18:28:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
94.
Вън ШАРКО
16.12.2019 17:46:24
1
1
Шарко ти ли ще си или фатмето председател сея бе брат , чува се че пак щели да те гонят ,а сея фатмето я да изключваме
93.
aytozliiiii
16.12.2019 17:12:59
1
9
Кога ще изгонят Ружди Хасан от Айтос ? Колко золуми направи това момченце на народа.
92.
Осман
16.12.2019 15:56:19
1
1
Шарко има ли риба бе батко
91.
Шерафет
16.12.2019 15:34:30
2
2
До всички които говорят за моите преференции, приятели нали знаете кой е спеца на преференциите в ДПС на централно ниво- ДЖЮНЕЙТ ГЮЛТЕКИН ШАБАНОВИЧ
90.
Шарко
16.12.2019 15:32:39
1
2
Най-мощни сме не виждате ли тоз Милко Калайджиев дори остана в партията като загуби, а аз успех да привлека ГРИНГОООО , вземете поука от Бургас
89.
Шерафет
16.12.2019 15:30:32
0
3
Аз искам да ми правите сватбата в Руен, щото тука идва жандарма и спира най-важното за нашите роми - музиката
88.
Джюнейт
16.12.2019 15:26:20
1
3
За мен нямали може и на вас да ви работя преференциално , ако моя много уважаван шеф, а за вас"предател" ми постави за задача
87.
Руен
16.12.2019 15:24:04
0
2
Чакаме този Селим Иса пред паметника на Апостола. Селимчо ше има и безплатен обяд, макар че другаде няма,но ти си по специален
86.
Българина
16.12.2019 13:12:17
0
50
Аз съм Йоско и имам 10 работника в Дебелт и ми стигат тия десет циганина за гласове за да съм домоуправител най много на входа
85.
Бургазлията
16.12.2019 13:08:52
1
104
Как може в партия да не си правят статистика кой има най много гласове и е полезен по този начин за тях.Йордан Козаров е лидер в град Бургас по гласове и не виждам как тоя Шерафет ли е какъв е там да е председател еми затова ще имате малко гласове.Г-н Козаров отивай в ГЕРБ ние сме с теб веднага нека Шерафет да си мисли,че Йоско ще му помогне с 20 познати хаха няма дори и 10 гласа да има той ако беше стабилен нямаше да го начупят хората с които работеше в пристанището Сашко и Тяхната.Давай към ГЕРБ Jordan ние сме с теб.
84.
*********
16.12.2019 12:42:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
83.
Живко
16.12.2019 12:10:57
0
12
Тоя мазен мангал не помага на децата си.ама те едни деца .синът му калпав циганин до безобразие .Стой си в таксито и става по дебел
82.
Toshko
16.12.2019 11:01:31
1
9
Hora tozi samo gisko sherafet znaeteli Che misli samo za sebesi toy dori ne poznava rodatatasi ni decata si nito roditelitesi ot kakto mu e pochinala jenata toy e samogisko nikakva pomosht kam decata si i kam vsichki drugi bliski rodnini. Hvanalsi edna lubovnica i hich nemi puka toy dori ne poznava vnucitesi palen izrod e nemam dumi za tozi chovek. Ima edin brat to dori nego poznava. Neznam kato ostaree koy shtego gleda Sega leti v nebesata shtego pitame sled nqkolko godini. Samogiznika.
81.
*********
16.12.2019 07:22:45
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
80.
*********
16.12.2019 07:21:24
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
79.
МАзало
16.12.2019 01:57:02
0
3
Аз съм мазен циганин и ям само мазни салами и правя мазни свирки . Свиря за без пари . Също и лижа задници ако някой неси го е убърсъл.
78.
*********
16.12.2019 01:47:45
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
77.
Шерафет Мехмед
16.12.2019 01:32:14
0
4
АЗ СЪМ ИНДИЙСКИ ПОЛИЦАЙ И УЧАСВАМ В СЕРИАЛА НА РАЧКАПУР КАК ЗАЛАВЯМ СЕЛИМ ИСА ЗА ПАЛКАТА. НЕ СЪМ ЦИГАНИН
76.
МАзало
16.12.2019 00:49:16
2
8
Какъв турчин е този мелез ве ха,ха,ха,прост и неграмотен циганен кой го е сложил тоз крадец ,лъжец и интригант в ДПС.Лично познавам Ахмет Доган и ще съдействам този идиот да не е в ДПС вече.Това е срам и позор такава сволач да е в партията ужас.Данчо циганина винаги е живеел на гарбъ на хората,долен лъжец и крадец е което го определя не за Турчин а за долен и мазен циганен
75.
До централата
15.12.2019 23:34:58
0
2
Тандемът Шерафет - Селим Иса - Джюнейт трябва да приключи още през 2019г.
74.
ВАЖНА ДАТА
15.12.2019 23:26:20
0
2
15 декември е световния ден на дъщерите. А ние с какво се занимаваме??
73.
До най-готиния мустак на бургас
15.12.2019 23:20:30
0
3
Бате остави политиката ти ще живееш още 4 години, а ми кажи с каква боя си боядисваш мустака ?
72.
*********
15.12.2019 23:18:20
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
71.
*********
15.12.2019 23:13:43
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
70.
*********
15.12.2019 23:03:50
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
69.
*********
15.12.2019 22:58:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
68.
До 67
15.12.2019 22:55:21
0
2
Селимчо усещам че не разбираш какво говориш и какво правиш, сега разбрах защо те викат "ВЕЧНОТО МРЪНКАЛО" и ти си само на думи иначе си "AÇ KOPEK"
67.
*********
15.12.2019 22:50:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
66.
ДАВАЙ ШАРКОООО
15.12.2019 22:49:42
0
2
Лидерът на ДПС Шерафет Мехмед: Забраната за сватби на открито в "Меден рудник" е античовешка, ще съдя общината
65.
ШЕРАФЕТ АСАН МЕХМЕД
15.12.2019 22:39:07
0
2
Приятели какво искате от мен, не виждате ли обстановката в Бургас- много трудна община, 300 хил. град, но аз правя всичко възможно да СЪМ доволен, но за вашето добро настроение ще се погрижи ГРИНГООО!!
А СЕГА
64.
ДО ГОСПОДАТА В ДПС
15.12.2019 22:31:40
0
2
НАКАРАЙТЕ ТЕЗИ ДВАМАТА ГЛАВАТАРЦИ - ДЖУНЕЙТ ШАБАН И СЕЛИМ ИСА ДА СЕ ПРЕКЛАНЯТ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ В РУЕН
63.
До ДПС
15.12.2019 22:28:26
0
0
Какви са тези господа - Селим Иса и Джунейт Шабан ?????
62.
Данчо
15.12.2019 18:14:41
3
2
Йоско много си далеч от мъжете че да те коментирам, и щом мислиш че ме боли ми доказва за пореден път че си заблудено все още момчемце, давам ти го Шарко и се го закарай във вас на мен не мие трябвал никога.
61.
До: Йоско Джунейт Шабанов
15.12.2019 18:03:09
0
2
Малко късокосместо интригантче стига си писал от името на Йоско. Отивай да се оплакваш от ДПС на флагман.
60.
Йоско
15.12.2019 17:01:25
0
7
Продължаваш да се излагаш с малоумни коментари. Няма да падна на твоето ниво. Не се занимавай с мен, ако толкова те боли от случващото се около теб, препоръчвам ти, имаш на всички телефоните, обади се и искай прошка за алчността, за опитите да рекетираш фирми, за заплахите на работници, ако искаш имам цяла папка материали подписани от работници и записи със заплахи. Не ме предизвиквай като коментираш напред назад името ми. Не забравяй кой те предложи за общински съвет, не забравяй кой ти отвори клуб на ДПС, не забравяй кой ти помагаше за сезоните, не забравяй кой ти помогна за кредит да си купиш апартамент в Сл. Бряг не забравяй кой прави всички добрини и услуги и погребения и сватби и казваше, че ти ги правиш за да те издигне в очите на хората, не забравяй какъв списък с хора ти дадох да се похвалиш, че си им осигурил работа, още да изброявам ли неблагодарник. Търсиш вината в хората, търси я в теб, ако не беше тръгнал да ме рекетираш(което беше огромна заблуда от твоя страна) щеше ли да е така. Ако на момчето с болното дете(рибарина) не му беше взел бизнеса и да се чуди момчето как да се оправя, така ли щеше да стане. И още много такива случаи. Теб те уби алчността ти, безсърдечноста ти. Ако си толкова уверен в себе си може да направим едно запитване, между теб и мен кого ще подкрепят хората. Не се бъркай аз политик няма да ставам, просто да видиш кой си. И последно бъркаш посоките, единственото за което си прав е, че не сме на едно ниво, аз отдавна дори от малък патувам на горе а ти дори път не си имал, сега го намери ама е грешния надолу. Това е последния ми коментар свързано с теб. Дори това, че те коментирам съм сигурен, че те прави горд и щастлив. Успех!
59.
Данчо
15.12.2019 15:56:19
6
2
Йоско неси ми на Нивото че да те коментирам,винаги си бил “Б” група. Има една българска поговорка- Гузен от негонен бяга!!! Весели празници и поздрави във семейството!
58.
Йоско
15.12.2019 15:20:12
4
6
Данчо не се занимавай с мен, не си ми в категорията, ти си категория въздух. Като порастнеш ела, ще те чакам. Като гледам развитието ти скоро няма да е. Желая на теб и семейството ти весели коледни празници! Успех с интригите, които са присъщи за потъващи "мъже" като теб!
57.
Pozdravi ot hamburg za Dancho depetata
15.12.2019 14:18:19
0
2
Dancho Kukushketo i Stela ti prashtat pozdravi chakat te v hamburg i dusseldorf. Kukushketo se oplakva Che za nishto ne stavash Ama Stela e dovolna i oshte te obicha.
56.
Селим Иса
15.12.2019 13:51:24
1
1
Постигнах си целта разбих организацията на ДПС Бургас, и без това имам само 3 гласа. Честито на ГЕРБ
55.
*********
15.12.2019 12:13:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
54.
*********
15.12.2019 12:05:08
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
DPS
15.12.2019 12:01:45
1
3
Здравеите много кратко и ясна ще ви кажа че няма ли го козаров няма и дпсно дпс ги чака много изненади от бургас ще имат 10 гласа от сега на татък с такива хора като шерафет до никаде няма да стигнете трагнал да вкарва иоско алипиев в общината с киофтето петър биберов всеки ден са заедн алооо шарко грозния неси хаби времето с такива сводници а работи направи нещо за народа тъпанар циганин.КАК МОЖЕ ТАКЪВ ЧОВЕК КАТО Й.КОЗАРОВ ДА НЕ Е ПРЕЦЕДАТЕЛ ПО УМЕН ИНТЕЛИГЕНТЕН ГРИЖЕЩ СЕ ЗА ХОРАТА НЯМА В ТАЗИ ПАРТИЯ ТОИ Е ЛИЦЕТО НА БУРГАС ЗА ДПС НО С ШАРКО ЩЕ ЗАГИНЕ ПАРТИЯТА. НИКОИ НЕГО ЕБАВА ЗА ЧОВЕК ШАРКО И ХОРАТО КАК ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО ШМАТКА
52.
Indiec
15.12.2019 11:46:00
0
1
Sharkooo sharko tozi iosko nego li poznava grada ce mu pravite reklama svodnika yosko ot nego nikakav hui nqma da stane DPS da zabravi za glasove ot kumnuka meden rudnik i gorno ezerovo tozi yosko ima 5 coveka cigani rabotnici pri nego na tqh se doverqva no vsicki iskat danco poneje toi mnogo pomaga na naroda i ti otvori ocite v obshtinata amdjik azli sikidjem seni
51.
Doo sharko indieca grozen pederas
15.12.2019 11:41:29
2
1
Avee eii muhlyo ti si edin umrql ciganin 2 duma nemojesh da obelish i si stanal precedatel AKO NE BESHE JORDAN KOZAROV DAVI OTVORI OCITE V OBSHTINATA i DAVI DAVA ZOR ZADA SE POMAGA NA NARODA VSICKI GLASOVE SA NEGOVI AKO NEE TOI DPS OTDAVNA NQMASHE DA IMA AMA MALKO OSTANA IZNENADI MNOGO ZA TEB IMAM LICNO AZ MANGAL
50.
Йоско алипиев
15.12.2019 11:36:07
0
1
Недейте да пишете за шерафет мехмет тои е моето куче в момента обеща ми до година ще съм в общинският съвет иначе ще има шамари и дъщеря му ще я .....
49.
ДПС
15.12.2019 11:18:11
1
7
Истината е,че ДПС в Бургас се циганизира. Поради тази причина няма и добри изборни резултати. ANLAYAN ANLADI .
48.
Шарко
15.12.2019 10:50:25
0
1
АЗ СЪМ ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА
47.
do 46
15.12.2019 10:23:36
1
3
Ne govori ot vsi4ki ot komnyka narkoman.6e pradne6 na huq na dancho
46.
Do vsichki komentari na Dancho
15.12.2019 10:06:45
2
0
Ela v kumnuka da yadesh kior kefal fsichki sa ti mnogo blagodarni iskame da ti dadem da yadesh
45.
До 42
15.12.2019 09:56:06
0
0
Нокой не ми ползва името ве Умрял.
44.
До 42
15.12.2019 09:56:02
0
0
Нокой не ми ползва името ве Умрял.
43.
До 35
15.12.2019 09:53:44
1
4
Шарко, ти си най-неблагодарно Копеле.Забрави как Селим ти викаше неграмотен циганин и те свалиха от прецедателското място заедно със Ангел Исаев и Таката. Тогава Данчо те запази в организацията и се противопостави на всички- много бързо забравяш. Сега те искат за прецедател защото по дъмите на Селим си ПРОСТ и лесен за маниполация но няма да станеш защото Данчо ще новия прецедател и ще нарита ведна Селим и някои други хора.Ще има радикални промени!!!
42.
Do 41
15.12.2019 09:51:42
0
3
Serefsiz kopek ne polzvai na brat si imeto da se pravish na geroi i toi shte te nakaje
41.
Мавро до 37
15.12.2019 09:44:41
2
2
Ще ти пръсна задника в центъра на комнука Глупак.Много отворени станахте с тия телефони . Много ясно че Шарко е циганин .Шматка
40.
Курнас мъж е той
15.12.2019 09:39:05
5
2
Само той би жената и детето на наркобоса и после събра 50 чувека и каза на наркобоса Ела ще те шибам ела чакам те в махалата съм.
И наркобоса духа яко.
И не е мангал а турчин и имат с Мавро рода в Турция чисти турци са.

.
39.
*********
15.12.2019 09:33:53
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
До 37
15.12.2019 09:24:48
2
2
Бас държа че си най-голямата шматка!!!!
37.
9,10,11,26,27,30,32 komentari=Dancho mangala
15.12.2019 09:10:07
1
14
Dancho, Sharko e turchin ti si mango v koeto niama nisho losho razlikata e Che ti si tap alchen zloben i v sashoto vreme strahliv mango. Koi si ti umrialo kuche na Mamala plemenika drugo nishto na garba na Mamala i brat si pravish kariera ama ne stava niama kachestva bate cial jivot shte si na Mamala plemenika i na mavro koito e tarikat ot vsiakade brat mu shibaniak hahaha
36.
ДПС Руен
15.12.2019 08:54:11
0
2
В Руен кога ще изключат тези с преференциите? Аршина трябва да е еднакъв за всички общини.
35.
Неблагодарника Йордан съм аз
15.12.2019 08:29:02
2
9
Йордан няма човек който да е стигнал далеч с тази злоба и завист. При тебе има и най-лошото качество като бонус, не благодарност. Шерафет Мехмед те показа като човек който не си, повярва ти, накара и другите да ти повярват, да не коментираме и другите неща които дори баща ти няма да ги направи за теб. Ти загуби доверието на целия квартал като ги излъга, обеща да им дадеш пари след изборите и избяга като не помисли, че дори да беше влязъл, на следващи каквито и избори да имаше хората нямаше да гласуват не за теб а и за ДПС заради теб. Отиде да купуваш собствения си народ. Добре, че има много хора които те отсвириха. Това е истинската причина да те махнат не Шерафет, ти понеже си много тъп и мислиш хората за тъпи, пишеш разни малоумния коментари. Ако беше малко по сърца и благодарен, (забележи не пиша умен) щеше да си на белия кон. Целия ти проблем е, че като видиш някъде не много 3лв.,ти си готов да продадеш цялата си рода да не говорим за другите. Желая ви здраве за коледните празници, за останалото ония горе гледа!
34.
Иван
15.12.2019 08:16:23
1
4
ДПС/ ДОСТ са ЕТНИЧЕСКИ АНТИБЪЛГАРСКИ организации ЗАБРАНЕНИ от БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ
33.
Въпросче
15.12.2019 00:35:50
1
21
Щом като закона е предвидил да има преференциален вот, защо ДПС го нарушава? Какво мисли Прокуратурата по този въпрос?
Друг е въпроса, че т.н. преференциален вот се получава срещу добро заплащане. И по този въпрос Прокуратурата какво мисли?
32.
Голям смях
15.12.2019 00:35:33
3
1
Няма как тия простаци от ДПС Бургас да изгонят Йордан Козаров,това може да го реши само централата. Иска им се на тоя Индиец Шарко и Селим тъпия пръч да се случи защото Йордан ще стане Прецедател и ще ги нарита веднага от организацията им. Голям смях хахаха. Селим Пръча и Шарко индиеца.....хахаха
31.
Хазелнутс
15.12.2019 00:33:19
2
29
Време беше да го разкарат,сега да го изловът и за бракониерство където изкупува рибата от Мандрата.Този винаги е бил мазен интригант и подлизурко много хора прецака за пари и власт даже и брат си и Мамала прекара.Едно време и Тулупа се видя в чудо само го лъжеше и крадеше и Тулупа го изгони и като мафиотче не му потръгна хората го знаят че само стойки кърти и за нищо не става,пък страхлив,страхлив лелеее.
30.
Mangooo
15.12.2019 00:05:48
1
2
DPS BE6E DO TUK 6ARKOTO I SELIM 6TE GI 6IBA SLED GODINA DOGAN...
29.
*********
14.12.2019 23:34:06
22
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
28.
Данчо
14.12.2019 22:44:45
2
26
Повечето коментари сам си ги пише тоя тъпак Данчо. Той се помисли за голяма работа а е пълен мишок. Изгърби бедни хора с болни деца ИЗРОД ГАДЕН.
27.
Мангала
14.12.2019 22:27:24
1
35
Много се кефя,че отстраних Козарев,това ми беше целта!
26.
xxxx
14.12.2019 21:29:59
2
12
Шарко простия мангал до кога ще го държат в ДПС.
25.
един
14.12.2019 21:20:39
1
11
ДПС винаги е била и ще бъде етническа партия. Тук таме някой нетурчин или ром бива използван за нуждите на организацията. Останалото е утопия.
А този мустакатия е сложен там за Ви покаже, че ако Сокола иска, и най-мазния и неграмотен може да Ви сложи начело и НИЩО не можете да направите.
24.
Говори радио Айтос
14.12.2019 21:17:48
1
7
Ружди Ахмед -Айтос,кога?
23.
Исен
14.12.2019 20:57:38
0
32
Ма той сиганин ма маййкоо.
22.
Бг
14.12.2019 20:51:51
1
62
Защо им давате власт на тези мангали. От мангала нищо не става. Този Йордан един от най големите бандити на М. РУДНИК. А с другия Шерафет веднъж пътувах в маршрутката пълен наглец. Как може тези хора да са общински съветници. Срам, срам!
21.
*********
14.12.2019 20:38:13
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
20.
*********
14.12.2019 19:19:59
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
19.
*********
14.12.2019 19:09:41
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
18.
*********
14.12.2019 19:05:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
0gnqn
14.12.2019 18:53:14
2
0
I az izkam da sam nula kato o4ite s 3 hotela kolko magazine sigorno I toi neznae I nqkolko miliona evro Neizkam da sam kato teb Tolup prost s dojivotna jena I da6terq prostitutki to ako e taka po dobre da gi nqma.Mitio e nai golemiq majkar koito poznavam
16.
Asan aga
14.12.2019 18:36:23
3
8
Ami Rujdi ot aitos koga shte go mahati za priferentcia
15.
*********
14.12.2019 18:33:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
*********
14.12.2019 18:20:40
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
*********
14.12.2019 18:16:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
Petar
14.12.2019 18:12:08
1
4
Te i pan4o ot pomorie mahnaha zarabi preferenzii mi 6irokata toq predatel koga 6e go mahnat i toi ima6e 100 preferenzii
11.
Общинския съвет на дпс
14.12.2019 17:56:39
3
12
На тези избори Шерафет Мехмет беше наи лошия вариант за водач на листата тои също игра с преференции но едва събра 50 гласа и влезе с гласовете на Козаров вместо да му благодари шерафет дава крива информация към София отговорноста трябва да понесе неграмотния Шерафет и да напусне общинския съвет
10.
Ние
14.12.2019 17:46:17
46
6
Познавам Данчо, като интелигентно момче което помага на всички.
9.
Ние
14.12.2019 17:42:14
2
10
Ако е вярно,край със ДПС Бургас! Шарко и Селим ще бъдат линчувани от гласоподавателите на партията. Голяма грешка!!!!
8.
Ivan do 7
14.12.2019 17:36:36
1
2
Da zatova sled tova kato go strelqha mitio sede6e pred bolnizata I dava krav za nego toi I brat my da malko e spre4kvane v pomorie no ne e biloba ne6to koi znae kakvo stavat gre6ki.
7.
Това е възмездие за тоз
14.12.2019 17:02:50
3
6
Този преби на Очите жена му и сина му. Нека да го изгонят щом бие жени и деца.
6.
Шерафет каба-сакала
14.12.2019 16:58:29
3
13
Най-големите интриганти в Бургас са Джунейт Шаулич който никога не спазва решенията на ДПС и Селим Иса-Христор-вечното мрънкало
5.
Като се вземеш за безсмъртен...
14.12.2019 16:52:48
1
47
Ся им се е.а майката на двамата братя , няма вече обществени поръчки , няма висящи плащания към подизпълнители , няма прехвъляния на задлъжнели фирми към безимотни лица ... А и на другите двама братя калин и райчо , също :)
4.
*********
14.12.2019 16:50:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
С
14.12.2019 16:36:36
4
6
Мавро ще му помага той е по малкият брат ама винаги е бил отворен на хави
2.
Ха ха
14.12.2019 16:28:49
3
39
Мангали....
1.
Сокола
14.12.2019 16:20:03
2
18
Старите вълци се оядоха време е за младите кученца
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори