×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов след срещата с Тръмп: Ще ме бият с камъни, ако купя американски реактор


Борисов след срещата с Тръмп: Ще ме бият с камъни, ако купя американски реактор
Следващата ни среща ще бъде за отпадане на визите, каза Бойко Борисов след разговора си с Доналд Тръмп
26 Ноември 2019, Вторник, 06:58 ч.
Автор: Флагман.БГ

Визите ще паднат, а Тръмп може да остане в сърцата на българите за много години, ако направи този жест, заяви премиерът

Казах на Тръмп, че не мога да започна да правя американски реактор, а два чисто нови да ги хвърля в реката. Ще ме бият българите с камъни. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов след срещата си с американския президент Доналд Тръмп в Белия дом. 

„Мисля, че следващата ни среща ще бъде за отпадане на визите. Убеден съм, че визовият режим ще падне. Тръмп може да остане в сърцата на българите за много години, ако направи този жест“, добави премиерът, съобщава Нова телевизия. 

Борисов заяви, че според него Тръмп ще дойде в България.

По думите му Вашингтон разглежда България като праволинейна държава.

Падането на визите с Канада показа, че не създаваме проблеми, коментира Борисов.

„В писмения документ България е потвърдена за стратегически газов хъб”, заяви още Борисов.

„Около 15 минути отделихме за „Белене”. В момента това е 100% българска централа", заяви Борисов.

Според българския премиер има реална възможност турбината за втората българска атомна централа да бъде „Арабела“ на американския гигант „Дженерал Илектрик“, което ще дигне мощността на реакторите.

Борисов определи АЕЦ „Белене“ като разкошен проект и допусна диверсификация на доставката на ядрено гориво след 2021 г., заявявайки, че то може да бъде и произведено от „Уестингхаус“.

„За „Козлодуй” след 10 години ще има много площадки. Казах му: „Не мога да започна да правя американски реактор, а два чисто нови да ги хвърля в реката. Ще ме бият българите с камъни. Но той е бизнесмен и веднага разбра за какво става въпрос. Още тази седмица техни експерти идват, ще отидат да видят „Белене”, реакторите, „Козлодуй” ”, обясни премиерът.

Във връзка със сигурността в Черно море, Борисов заяви, че винаги е казвал, че е за колкото се може повече учения, за да може възпиращата мощ да бъде ясна за всички.

„Черно море си е сигурно и се надявам нашите най-хубави курорти. Ако всичко му е наред на президента Тръмп, ще дойде в България. Очертаваме се не само като най-сигурна, но и като най-балансирана от всичките ни съседи. Ние веднъж не повдигнахме на Тръмп дума срещу трета държава. Ние работим вече за просперитета на България”, каза Борисов.

"Имаме чудесно приятелство, чудесен народ. Има много хора от България, които са в тази страна, живеят тук. Те стават граждани на Съединените щати", каза пък президентът Тръмп. 

Според него е възможно и да се говори за отпадане на визите за българи за САЩ. "Може и да паднат визите, със сигурност ще го обсъдим", заяви американският президент пред журналистите.

"Много харесвам Вашия премиер и с удоволствие бих дошъл в България", заяви Доналд Тръмп. "Много е вероятно да дойда в България, само Борисов да ме покани", каза още Тръмп.

Междувременно в YouTube канала „От упор в действие“ бе публикуван видеоклип от срещата на Борисов с шефа на Международния републикански институт във Вашингтон Даниел Туининг. Американецът отбеляза, че има много заплахи в Европа, затова се радва, че България е член на НАТО и съюзник на САЩ.

След като Туининг заяви, че от 12 до 14 декември институтът ще е домакин на голяма среща в София с Държавния департамент на САЩ и българското правителство, Борисов небрежно го прекъсна, за да се похвали, че догодина щял да има две мероприятия – срещи с краля на Йордания за контратероризъм и контраекстремизъм. 

Може би заради това Димитър Байрактаров, който е публикувал клипа в „От упор в действие“, коментира, че вероятно през декември Боийко Борисов вече няма да е премиер.

 


В категории: Политика


33
Коментара по темата
33.
Koko
26.11.2019 18:01:25
8
9
Не му е лесно на Бойко.
Не го защитавам и не съм му фен, но какво да направи човека. От едната страна Путин, от другата Тръмп, от третата ЕС. ... Вътре в страната гладната Сланинова иска парче от баницата , шкембе войвода и Валерката му извиват ръцете, Цвък му диша във врата....
32.
!!!
26.11.2019 14:21:26
10
23
Репликата за "камъните" е точна! И се отнася за всички поразии, сторени на България от тоя малоумник за последните десетина години!!! Заслужени "камъни"!!!
31.
Всеки трябва да говори на родният си език
26.11.2019 13:25:51
6
11
При такива срещи е недопустимо да не се говори на родният език. Бочето не знае езици, но и да знаеше не е позволено да се води разговор на друг от родният език, защото това би показало чуждопоклоничество. Е, той Борисов пак го показа,но поне не чрез езика :-)
30.
Бойко Борисов
26.11.2019 13:20:33
3
16
"Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме"
29.
pa kak
26.11.2019 13:02:24
11
11
Па как не отрони една дума на английски тоя нашия дебил, да направи един свободен разговор с Тръмп, та преводачите хвърчат, като диви калинки, че иначе комуникацията е никаква/ само теманета и клатене на глава/ и само се излагаме, ама страшно...
28.
А някога сме били велика държава
26.11.2019 12:27:37
6
21
Бочето като слаб преговарящ отиде и прахоса милиони и ни задължи с милиарди. На другите избори пак ми избирайте такива, които не знаят какво да правят и нямат никакви компетенции да са на тази длъжност. България след освобождението ни от османско иго все е патила от държавниците си, поставяни на върха от чужди сили и обслужващи чужди интереси
27.
наблюдателен
26.11.2019 12:22:37
8
16
След визитата отнова доказваме и се държим като васална държава на САЩ и не защитаваме нашия национален интерес. В света излзат нови световни играчи и това са Китай, Индия,Русия. Предложила българската държава изграждане на "Коардинационен център" на НАТО във Варна. Може би това е дипломатичното название на проекта да има самолетоносач край Варна, за какво ни е тази глупост. Белене е руски проект, реакторите са руски, но турбините за реакторите може да купим от американците и то срещу какво. Вижте какво правят китайците в Пирея, 800 000 млн. евро инвестиции, ще направят присатнището трето в Европа. Вижте инвестициите им в Сърбия. Визите ще паднат, когато изпълним условието : отказа за издаване от посолството да бъде под 3%, сега е 6-8 %. Когато се борят световните сили в нашия регион, ние трябва да гледаме нашия национален интерес. Иначе най-приятното ми бе да видя лицето на една чаровна бургазлийка в близост до Тръмп.
26.
Малоумника Борисов
26.11.2019 12:11:31
5
24
"""Борисов определи АЕЦ „Белене“ като разкошен проект и допусна диверсификация на доставката на ядрено гориво след 2021 г., заявявайки, че то може да бъде и произведено от „Уестингхаус“.""" Абе бочко абе филия с мас проста....нали уж беше гьол? Сега като си на горещия стол дрънкаш без да мислиш какво си говорил преди. Много ама МНОГО си прост!
25.
ХХ
26.11.2019 11:55:18
14
11
Искам да паднат визите за Русия и да отида там да живея при Жужи Путлин.
24.
ХХ
26.11.2019 11:48:00
4
18
@22
защото сме европейци и лизането на американските задници е най-висшата европейска ценност.
факт.
пп. ес има правило за реципрочност, което като съвестни партнери НЕ искаме да се приложи.
23.
демократ
26.11.2019 11:45:25
1
20
Но най-важният резултат е, че Борисов, стига да слуша и им плаща ни го оставят на власт докато инфаркта не ни раздели !!!
22.
демократ
26.11.2019 11:43:05
4
21
Резултати (ползи) за България НУ ЛЕ ВИ ! 1).Ще паднат може би визите, един ден. А защо няма реципрочност и ние не въведем визи за американците ? 2).Ще продължат да ползват Ново село и Граф Игнатиев без пари га че е тяхно. И за да прогонят и последният руски турист към Турция ще ни тапосат отново БЕЗПЛАТНО "Координационен центрър" на НАТО във Варна. 3) Ще спрат АЕЦ Белене докато не го превърнат в "Марица 3" с американско гориво. Същото и за АЕЦ Козлодуй. Пристигат "специалистите " им да огледат българските (уж) централи. 4) И най-интересното.България запазва (разбирай КУПУВА) дял в терминала за АМЕРИКАНСКИ втечнен газ в Гърция. Ха да ни е честито ! Вместо ДА ПОЛУЧИМ НЕЩО НИЕ ПАК ЩЕ ДАВАМЕ ДО ПЪЛНО УТВЪРЖДАВАНЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ПО ЗЕМИТЕ НИ ! Т.е. до последният българин (което няма да е много далеч).
21.
Вижте колко Тръмп държи на боко
26.11.2019 10:42:54
4
23
Малко преди да приеме и си поговори с Бойко Борисов, Доналд Тръмп отдаде предимство на кучето герой Конан, което в операцията по ликвидирането на лидера на Ислямска държава Абу Бакр ал Багдади.
20.
Правят си гаргара с него, а той си мисли че го хва
26.11.2019 10:24:08
14
29
Гледах го по ТВ как беше на някаква маса за преговори с нисши по ранг служители и беше приведен напред и мънкаше нещо. Тоя пич на преговори не е бил през живота си. Тръмп 100% го е наблюдавал през телемост през това време и се е смял с глас. Посрещнали го на някакво селскостопанско летище на 100км от Вашинтгон и го пуснали на туристическа програма да полага венци и т.н. Ако Тръмп дойде тук и го подложат на такова унижение ще си тръгне преди срещата сигурно
19.
Булгаристански Турчин
26.11.2019 09:51:33
3
13
Как така Борисов след като се опасява от Турско влияние на Балканите също като дпс (доносническа партия на сатаната) на изборите разчита на моя Турски глас
18.
Номер 3
26.11.2019 09:42:56
6
5
ХХ се друса с бяло мъжко мляко.
17.
XX
26.11.2019 09:41:09
10
14
Събудих се, лъснах бастунче и започнах да плюя наред. Няма на кой да лапам и съм много притеснен. Единствената ми ценност е бастуна. Сега отивам на психиатър да ме прегледа, че напоследък все сънувам Плевнелиев и Бойко.
16.
XX
26.11.2019 09:35:43
7
8
@3
Пич, с кво се друсаш?
Аман от идиоти!
15.
XX
26.11.2019 09:34:25
7
22
@4
Придворната отрепка на безродния ибрик бйко борисов да ходи да го смуче на козяк, както баща му е смукал на цанков. Дивидентите ще дойдат по-късно.
Ценности.
14.
XX
26.11.2019 09:30:45
7
23
Оставам с впечатление, че основната тема е била русия и по точно купуването на оръжие. ... вероятно и разполагането на американски нюк на новите самолети...
Относно реакторите - не разбрах какво е договорил шизофреничния ибрик бойко бописов.
ПП. Олигофрените с ценностите да обяснят колко ще ни цакат янките с новите реактори/гориво, дето ще ги купим явно без конкурс - пазарна икономика и центости за олигофрени.
13.
Героят на Алеко винаги е бил смешен
26.11.2019 08:57:29
9
31
Тръмп поискал да харчим 2% от БВП за отбрана, а Бойко му казал че харчим над 3% ?! Ко речи? Да не вкара парите за самолетите в сметката? Ти затова ли ги плати кешовица? Уникум е тоя.
Навсякъде тръбят, че щели да паднат визите, а Тръмп каза: "Може и да паднат визите, със сигурност ще го обсъдим"
12.
faktolog
26.11.2019 08:36:42
10
16
СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ! Ядрено гориво U235 няма! USA не строи нови АЕЦ от 70-те години. Американските АЕЦ работят на уран от Русия. той привършва. Белене само ще напълни гушите на управляващите. Физиката няма цвят , особено партиен, нито народност. Четете или изслушайте професор Острецов И.
11.
Прокурор
26.11.2019 08:21:49
2
14
Попчев, защо не застанеш пред Съда и там да изложиш защитната си версия, вместо да пишеш тук от чуждо име? И, след като си подписвал протокола за очна ставка на всяка страница, как си мислиш, че може да бъде подменен текста?
10.
4672912
26.11.2019 08:17:42
3
12
Дженерал Илектрик ли ве лек.... Илектрик, Ибрик ИнжИнер Мн високо е нивото на сайта флегмани@
9.
дУзнател до 6
26.11.2019 08:17:09
1
28
Познавам адвокат Потеров. Човек с английска гимназия и право. НЯМА НАЧИН адвокат Потеров да напише думата дознател с грешка. Абсурд! Така, че не пишете от името на човек, който явно не познавате. Моля.
8.
Действай ok
26.11.2019 08:00:15
10
1
Може да се смеете но Лески би разцелуваш Борисов на момента. Това е един Лески момент но защо ни отне толкова дълго за да го разберем!
7.
Действай
26.11.2019 07:59:29
10
2
Може да се смеете но Лески би разцелуваш Борисов на момента. Това е един Лески момент но защо ни отне толкова дълго за да го разберем!
6.
Адвокат Потеров
26.11.2019 07:59:05
10
2
На трети декември няма да се води делото на Попчев не си правете труда да идвате нече щяхте да дойдете последните 3 заседания съда не вика нито една медия явно искат да скрият много неща. Защо когато 20 минути преди очната ставка между Попчев и Тихомир съобщих на Попчев че имам работа и немога да дойда Попчев е влязал сам и дузнателката Ренета Пеева е започнала очната ставка без мен което е незаконно. Тогава Тихомир си е признал че е ритал убития Николай по глава и му е скачал на главата също така е казал че попчев изобщо не го е удрял после после попчев е задал въпроси на Тихомир дали е имал кръв по него от Николай. Дали полицаите са го били да лъжесвидетелства срещу попчев. Дали Попчев му е казал няколко пъти да спре да удря Николай по главата и да скача на нея. дали николай го е бил преди това заедно с Усман. Да ли са се познавали с Николай.На всички тези въпроси Тихомир отговаря с ДА. Когато след няколко месеца отидохме с попчев при дузнателката Ренета Пеева разбрахме че попчев е единствен обвиняем и ни бяха връчени материалите по делото. Тогава прочетохме показанията на тихомир от очната ставка на мястото където тои си признава че го е ритал и му е скачал на главата е сменено с "Не помня" Както и на всички въпроси на които е от говорил Тихомир дали е имал кръв и дали Николай го е бил и така нататък. От ДА са фалшицирани на НЕ. Тогава поискахме нова очна ставка но ни беше отказано с думите нали не мислите че е толкова тъп пак да си признае. Дотук интересен факта че на Попчев не му е даден лист да си напише първоначалните показания защото листите били свършили а в същото време за Георги и тихомир не са били свършили и са им дали да пишат. Също така е интересно как дузнателя Москов си призна пред мен и попчев че тихомир е имал кръв но понеже Попчев имал повече кръв затова не взел проба на тихомир и не му е направил снимки след три дни се отказа от делото за да може да не лъжисвидетелства за кравта на Тихомир и че е участвал в фалшифицирането на показанията. Интересното при експертизата на кръвта по Попчев е че тя е на приятелката му Теодора която се е блъснала с колело и е била в безсъзнание от Николай Попчев има много малко кръв само по чехлите защото там е имало голяма локва с кръв на която Попчев е стъпвал. След като Тихомир е спрял да скача на главата на Николай.Защо Попчев е само обвиняем при положение че всички казват че не го е удрял и в същото време всички казват че Тихомир го е ритал и му е скачал на главата и дори и тихомир си го е признал няколко пъти.
5.
Smith
26.11.2019 07:57:26
38
27
Да летиш половината свят, за да се оправдаваш пред някакъв бозав бунак, че отново ще наливаш пари в бездънната яма на руската корупция Белене - наистина е жалко. Виж, каракачанката с дънките и дисагите си беше бай Ганьо отвсякъде и посещението му остави следа, а вероятно и се е нагъчил до пръсване в самолета, така че неговото пътуване определено е било от полза.
4.
Цар Борисов
26.11.2019 07:57:24
43
33
Не знач какво толкова му търсите на Шефа косури обаче за първи път в историята ни сме в най добра позиция от цяла източна Европа с изключение на Полша.
Гърция се предаде на Китай.
Сърбия за забърка с Китай и Русия.
Чехия е обвързана с Германия.
Румъния е нестабилна.
Украйна стана за смях с корупцията дето платили милиони на сина на демократа.
Единствено България и Полша са фаворитите на САЩ, и дивидентите ще дойда рано или късно. Аспарух се завърна.
Винаги когато сме били в най силната империя сме печелили.
Който принтира парите той се вози.
Който залага на свобода и демокрация той печели.
3.
Ч
26.11.2019 07:46:26
47
45
Много добра посока.
Борисов е Ок.
Сложи Българи на най високото място по света. Кристалина води най голямата банка в света. Габриел може да е следващата Меркел.
Само ние в Бургас изостанахме!!
С това летище всеки ще ни изиграе.
Трябват протести мили мои.
Видяхте какво стана като търпяхте колунизма.
Взеха ви пенсиите.
Взеха ви визите.
Направиха ви за смях по света.
Недейте да мълча за летището.
Само мирен активизъм нонстоп протести ще върнат полетите в Бургас.
Недейте спа.
2.
Адвокат Потеров
26.11.2019 07:34:50
12
1
На трети декември няма да се води делото на Попчев не си правете труда да идвате нече щяхте да дойдете последните 3 заседания съда не вика нито една медия явно искат да скрият много неща. Защо когато 20 минути преди очната ставка между попчев и тихомир съобщих на Попчев че имам работа и немога да дойда попчев е влязал сам и дузнателката Ренета Пеева е започнала очната ставка без мен което е незаконно. Тогава Тихомир си е признал че е ритал убития Николай по глава и му е скачал на главата също така е казал че попчев изобщо не го е удрял после после попчев е задал въпроси на Тихомир дали е имал кръв по него от Николай. Дали полицаите са го били да лъжесвидетелства срещу попчев. Дали Попчев му е казал няколко пъти да спре да отида Николай по главата и да скача на нея. дали николай го е бил преди това заедно с Усман. Да ли са се пузнавали с Николай.На всички тези въпроси Тихомир отговаря с ДА. Когато слет няколко месеца отидохме с попчев при дузнателката Ренета Пеева разбрахме че попчев е единствен обвиняем и ни бяха връчени материалите по делото. Тогава прочетохме показанията на тихомир от очната ставка на мястото където тои си признава че го е ритал и му е скачал на главата е сменено с не помня. Както и на всички въпроси на които е от говорил Тихомир дали е имал кръв и дали Николай го е бил и така нататък. От ДА са фалшицирани на НЕ. Тогава поискахме нова очна ставка но ни беше отказано с думите нали не мислите че е толкова тъп пак да си признае. Дотук интересен факта че на Попчев не му е даден лист да си напише първоначалните показания защото листите били свършили а в същото време за Георги и тихомир не са били свършили и саим дали да пишат. Също така е интересно как дузнателя Москов си призна пред мен и попчев че тихомир е имал кръв но понеже попчев имал повече кръв затова не взел проба на тихомир и нему е направим снимки слет три дни се отказа от делото за да може да не лъжисвидетелства за кравта на Тихомир и че е участвал в фалшификацията показанията. Интересното при експертизата на кръвта по попчев е че тя е на приятелката му Теодора която се е блъснала с колело и е била в безсъзнание от Николай попчев има много малко къв само по чехлите защото там е имало голяма локва с кръв на която попчев е стъпвал. Слет като тихомир е спрял да скача на главата на Николай.Защо попчев е само обвиняем при положение че всички казват че не го е удрял и в същото време всички казват че тихомир го е ритал и му е скачал на главата и думи в тихомир си го е признал няколко пъти.
1.
Читател
26.11.2019 07:14:32
1
37
“Дигнете” си малко нивото Флагмани за мощностите има кой да мисли!Толкова посредствен сайт че не може повече!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори