×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На какво се дължат изненадващите промени в екипа на бургаския кмет Димитър Николов


На какво се дължат изненадващите промени в екипа на бургаския кмет Димитър Николов
Димитър Николов извърши промени в екипа си, както анонсира още в изборната нощ. Новите зам.-кметове ще имат свобода да правят промени в дирекциите, които пряко ръководят
25 Ноември 2019, Понеделник, 13:25 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, колаж: Георги РУСЧЕВ

Оптимизация на работата и преразпределение на ресорите - основният аргумент за рокадата

Изненадващи рокади в екипа на спечелилия четвърти мандат Димитър Николов бяха анонсирани тази сутрин (ВИЖТЕ ТУК).

Досегашният депутат Диана Саватева ще напусне парламента, за да стане зам.-кмет, а в зам.-кметското кресло ще седне и експертът от администрацията Весна Балтина.

Двете дами ще заменят д-р Лорис Мануелян и Руска Бояджиева.

За предстоящи промени в администрацията Димитър Николов намекна още в изборната нощ на 27-ми октомври, но никой не очакваше, че точно Саватева и Балтина ще влязат в управленския му екип.

Флагман.бг се опита да стигне до причината за интересната промяна в общинска администрация.

От наши източници разбрахме, че още през август Руска Бояджиева и д-р Лорис Мануелян са декларирали желанието си да напуснат.

Бояджиева е изтъкнала дълбоколични причини, с които всеки нормалномислещ човек би се съобразил. Руска Бояджиева е в администрацията от първия мандат на Димитър Николов. Тя започна като експерт и постепенно се изкачи в йерархията – директор на дирекция и впоследствие зам.-кмет. Бояджиева е в основата на реализирането на множество европейски проекти в Бургас. Голяма част от тях бяха пилотни за България и много сложни като изпълнение, а Бояджиева положи огромни усилия, за да се реализират успешно – днес те са приети без никакви забележки, а Общината е сред националните първенци по усвояване на европейски средства. 

Преценено е, че това е ключов ресор и най-плавен ще е преходът, ако мястото на Бояджиева заеме Весна Балтина, която е в течение на всички подготвени проекти, а освен това има солидна експертиза и богат опит.

Другият напускащ д-р Лорис Мануелян е в пенсионна възраст и се готвеше да оттегли още през миналия мандат. Окончателното решение е взел преди местните избори. Д-р Манулеян ще продължи частната си практика. Той е най-добрият лекар нефролог в Бургаска област. Д-р Лорис Мануелян е неотлъчно до Димитър Николов още от първия му мандат и отговаряше „Здравеопазване, социални дейности и спорт“.

След напускането на д-р Мануелян и Бояджиева, е взето и решението за по-сериозна реформа в администрацията. „Най-лесното за кмета бе да назначи някой от екипа на д-р Мануелян за негов наследник, но той заложи на непопулярния ход и раздели ресорите“, обясни наш източник от администрацията.

Генезисът на промяната се крие в идеята за равномерно натоварване на петимата зам.-кметове на Бургас.

Йорданка Ананиева досега отговаряше за два много тежки ресора – култура и образование. Общоизвестен факт е, че тези две социални общности са със строго специфични и не е по силите на един човек да намери общ език и с педагози, и с културтрегери.  Ананиева успяваше, което бе истинско чудо, но очевидно е била на предела на силите си. През новия мандат Йорданка Ананиева ще отговаря за политиките в секторите хуманитарни дейности и младежки политики. В първият влиза образованието, здравепоазването и социалните дейности.

Диана Саватева, която е истински прецедент и ще напусне парламента, за да стане зам.-кмет, ще отговаря за „Култура, туризъм и спорт“. В Народното събрание основната й дейност бе свързана с популяризирането на бургаската култура и изглежда в новото си амплоа тя ще плува в собствени води. Спортът може да е по-далечна област на Саватева, но в този сектор безспорен авторитет е Веселина Деведжиева, директор на дирекция „Спорт“, която ще изнесе основата тежест. Диана Саватева ще е полезна в сферата на туризма, защото познава добре проблемите на сектора от дългогодишната си професионална дейност като журналист.

Новите зам.-кметове ще имат свободата да извършват промени в екипите си, научи Флагман.бг. Така, че няма да е изненада, ако има още рокади в средния ешалон на администрацията.

Постовете и ресорите си запазват другите двама зам.-кметове – Красимир Стойчев, който ще отговаря за бюджет и финанси и Чанка Коралска – „Строителство, инвестиции и регионална политика“.

 

 


В категории: Бургас


59
Коментара по темата
59.
*********
28.02.2020 12:52:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
58.
*********
26.11.2019 15:01:56
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
57.
XX
26.11.2019 12:19:21
5
3
Искам да гласувам за Жужи Путлин.
56.
ХХ
26.11.2019 11:01:07
1
5
@47
голям прас - да си мислил преди да гласуваш...
55.
*********
26.11.2019 09:14:28
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
54.
Адвокат Потеров
26.11.2019 07:33:16
4
0
На трети декември няма да се води делото на Попчев не си правете труда да идвате нече щяхте да дойдете последните 3 заседания съда не вика нито една медия явно искат да скрият много неща. Защо когато 20 минути преди очната ставка между попчев и тихомир съобщих на Попчев че имам работа и немога да дойда попчев е влязал сам и дузнателката Ренета Пеева е започнала очната ставка без мен което е незаконно. Тогава Тихомир си е признал че е ритал убития Николай по глава и му е скачал на главата също така е казал че попчев изобщо не го е удрял после после попчев е задал въпроси на Тихомир дали е имал кръв по него от Николай. Дали полицаите са го били да лъжесвидетелства срещу попчев. Дали Попчев му е казал няколко пъти да спре да отида Николай по главата и да скача на нея. дали николай го е бил преди това заедно с Усман. Да ли са се пузнавали с Николай.На всички тези въпроси Тихомир отговаря с ДА. Когато слет няколко месеца отидохме с попчев при дузнателката Ренета Пеева разбрахме че попчев е единствен обвиняем и ни бяха връчени материалите по делото. Тогава прочетохме показанията на тихомир от очната ставка на мястото където тои си признава че го е ритал и му е скачал на главата е сменено с не помня. Както и на всички въпроси на които е от говорил Тихомир дали е имал кръв и дали Николай го е бил и така нататък. От ДА са фалшицирани на НЕ. Тогава поискахме нова очна ставка но ни беше отказано с думите нали не мислите че е толкова тъп пак да си признае. Дотук интересен факта че на Попчев не му е даден лист да си напише първоначалните показания защото листите били свършили а в същото време за Георги и тихомир не са били свършили и саим дали да пишат. Също така е интересно как дузнателя Москов си призна пред мен и попчев че тихомир е имал кръв но понеже попчев имал повече кръв затова не взел проба на тихомир и нему е направим снимки слет три дни се отказа от делото за да може да не лъжисвидетелства за кравта на Тихомир и че е участвал в фалшификацията показанията. Интересното при експертизата на кръвта по попчев е че тя е на приятелката му Теодора която се е блъснала с колело и е била в безсъзнание от Николай попчев има много малко къв само по чехлите защото там е имало голяма локва с кръв на която попчев е стъпвал. Слет като тихомир е спрял да скача на главата на Николай.Защо попчев е само обвиняем при положение че всички казват че не го е удрял и в същото време всички казват че тихомир го е ритал и му е скачал на главата и думи в тихомир си го е признал няколко пъти.
53.
Клиент
26.11.2019 06:56:54
1
23
Кмета да обърне внимание на служителките от кметство Приморие което се намира на ул.Александровска в тунела,нека да бъдат по любезни с клиентите,отнася се за по възрастните служителки!
За една справка не ти обясняват,а се стростват на хората!
Отиваме да си плащаме данъците ,обяснете на хората с по мек тон!
Отнася се за служителки на 2рия етаж!!!!!!
Следващия път ще я запиша и ще я пусна в интернет!!!!!
52.
Приказки за наивници
26.11.2019 02:20:26
0
15
За Мануелян може да е така, но за Руска причината най-вероятно е друга. А и за всеки мениджър е ясно, че щом има реформи и реорганизация, не всичко върви по мед и масло.
51.
*********
26.11.2019 01:03:19
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
*********
25.11.2019 22:12:59
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
49.
мър мяу
25.11.2019 21:48:15
3
31
Мен пък ми е интересно, тия двамата вече бивши зам. кметове, за благодарност, кое тихо държавно кресло са им подготвили?
Иначе едната работила година и половина чиновничка в общината и станала зам. кмет, другата пък от депутат я върнали тука, третата, тя дялан камък- образование, здравеопазване, утре може и ИТ да ѝ да дадат. Тотално мазало в най- замиращия голям град. А обещаните инвеститори, след изборите рязко пак изчезнаха.
48.
Аз
25.11.2019 21:40:01
4
13
Исках да кажа най - безумното и сорно назначение
47.
Аз
25.11.2019 21:37:41
1
26
Господин кмета, дето толкова бургазлии гласуваха отново за него да не се заблуждава във всенародната любов и да вземе да се замисли за най - спортното назначение на Ананиева. Никой не я приема, а ние сме гласували за вас и сте задължен да се вслушате в гласа на хората.
46.
предлагам
25.11.2019 21:30:46
0
7
че е без значение дали някой е от гражданска или селска квота, по важно е дали подкрепя програмата на политическата партия която го е избрала. Това го прави съучастник.
45.
Веж
25.11.2019 21:15:31
4
13
Спорта може да потръгне само ако махнат Деведжиева. Иначе нищо хубаво не ни чака......
44.
ы
25.11.2019 20:54:32
0
9
А ве я земете Петко Дебила ве. Той ша ва упрай сичките.
43.
Grajdanin
25.11.2019 20:50:28
0
29
Ананиева не може да се оправи с образованието, в циганските училища в района е пълен батак от към преподаване, учители и управленски кадри. Това не може да вкара в ред вече колко мандата, а сега ще трябва да се занимава и със сестри, лекари и лечебни заведения. Пълен батак става в града ни :(
42.
Днеско
25.11.2019 20:49:42
1
30
Е, вече ще спя спокойно, защото Ананиева ще пребори мафията в Онкото. Трай коньо за зелена трева!
41.
41
25.11.2019 20:47:19
0
33
Голяма оптимизация ,няма що! Такъв оптимизъм,че лъха на песимизъм .Нерде Ананиева,нерде здравеопазване! Безумие!
40.
*********
25.11.2019 20:02:30
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
Йййй
25.11.2019 20:01:54
0
34
Саватева и спорт...
Ха ха ха
38.
едни и същи
25.11.2019 20:00:43
0
29
Ананиева не е ли за пенсиониране?! Хайде да си взима чантата и тя и да освободи мястото на някой по-кадърен човек!
37.
Бургазлийка
25.11.2019 19:45:03
2
40
Ананиева се оправяше горе-долу с учителките,ама с лекарите и мед.сестрите ще види зор.Просто не я виждам! Нито има капацитет,нито има представа от мед. сфера.
36.
буха
25.11.2019 18:50:17
0
38
А сега ще върнете ли старата транспортна схема? Нямаше ли някой млад образован човек да поеме дигитализацията, ами пак разни лели. Ще работя аз, 20 години във финансовата сфера и после ще отида в общината за 800 лв заплата? Нещо не се вързват и приказките. Никой не напуска сам от тези позиции. Кметът осъзна защо избирателната активност в Бургас на тези избори беше най-ниска от цяла България, едва 23% и от 80% вот, падна на 65%.
35.
До 29.Наблюдателен
25.11.2019 18:36:41
4
44
Повече университети и филиали няма да докарат млади хора в Бургас. То съществуващите са празни. Разбрах, че БСУ ще затвори за ваканция през януари и февруари, за да прави икономии, защото имало много малко студенти. Никой не иска да идва в нашия умрял град...
34.
Е на тва е
25.11.2019 18:10:52
1
50
Митак, кви глупости вършиш?
Ананиева и здравеопазване, излез и кажи че е недоразумение и си се объркал.
То не че Мануелян вършеше някаква работа в здравеопазването но поне е лекар.
Наистина май ще ти е последния мандат.
33.
Цв.
25.11.2019 18:00:22
2
45
Това всъщност беше новия екип на стария кмет. Прах в очите на хората. Едно - две имена и наистина новото шокови назначения на хора, които хабер си нямат от дейности, с които ще се занимават. И аз ще говоря с госпожа Ананиева за медицина??? Или за нещо още по-специфично като част от общата медицина??? Накарахте ме да се срамувам от професията си!!
32.
None
25.11.2019 17:19:27
1
12
Протоколът не се учи, докато ядеш филия с мас.. https: m.fakti.bg mnenia 426726 protokolat ne se uchi dokato adesh filia s mas
31.
Любопитен
25.11.2019 17:02:28
0
38
Има и още един спорен въпрос - кой нормален и разумен човек ще се откаже от депутатска заплата (която според обществената информация достига до около 5000 лв.) и ще се върне на позиция зам.кмет, където официалната заплата е под 1800 лв. (колкото се твърди че е заплатата на Кмета на Община Бургас)? Струва ми се, че това не е ход на г-н Димитър Николов...
30.
Пипи Чорапчето
25.11.2019 16:51:38
0
34
Чета за великите промени и стигам до последния абзац - най-"правилните" хора са по местата си;)
Другото е козметика и розова пудра!
29.
наблюдателен
25.11.2019 16:34:37
1
118
Играта е същата, просто местим пешки за пред аудиторията. Политиките са ясни туризъм без полети до летище Бургас е невъзможен. Без повече университети или филиали млади хора няма да има в града. Без подкрепа от държава и община за малкия и среден бизнес, да се стимулира инициативата и предприемаческия дух, високи заплати няма да има, ще има празни магазини по главните улици. Промяна в политиките и реформи на местно и държавно ниво е нужно или кервана ще върви и ще броим във възходяща позиция броя на бедните и младите които напускат страната.
28.
Цв.
25.11.2019 16:31:15
0
104
Продължавам да се чудя как няма да се отдели Здравеопазване в отделен ресор със съответния зам. кмет, имащ капацитет да се справи с проблемите тук в Бургас, които са същите като в цялата държава. Това е ахилесовата пета в национален мащаб. Тук трябваше специалист, познаващ проблемите. Шокирана съм от решението и за зам. кмет, и за обединяване на дейности. Здравеопазването не може да бъде част и от други сходни дейности. Това трябва да е приоритет на държавата и на общината. Накрая в здравните заведения никой няма да остане и не се чуете. Първо прогонвате персонала, а после премиера се чуди какви условия да предложи, за да ги върне.
27.
Калин
25.11.2019 16:31:12
4
66
Йорданка Ананиева е на 60 години, а ще отговаря за младежки политики и хуманитарни дейности! Нямаше ли някой млад човек, за този ресор, или само се бием в гърдите, че даваме път на младите? Потресен съм! :(
26.
бургазлийка
25.11.2019 16:25:41
2
39
Те корупционните схеми в здравеопазването вече са създадени. Който и да дойде не може да ги развали!
25.
зависимости
25.11.2019 15:55:14
1
29
Култура и спорт в едно събрани - тотална грешка или сме свидетели на "грешката е вярна". Тя ще доведе до зависимости, а те до обществено недоволство.
Пак ще откриваме топлата вода, а докато я открием - току виж мандатът отлетял.
24.
Иванова
25.11.2019 15:53:22
1
57
Чудна работа!Как ще оставят ,,Здравеопазване,, в ръцете на Ананиева?Тук трябва човек с медицинско образование.
23.
Я
25.11.2019 15:45:26
0
57
Ананиева и за здравеопазването ли ще отговаря, хайде стига
22.
много зле
25.11.2019 15:20:42
5
88
Вечер по улиците няма хора,градът е заспал зимен сън, не че през лятото е по различно, хората продължават да заминават ако не в чужбина поне в София.Напълни се с миризливи руски ватници...пълна трагедия.Само от герб все още живеят в паралелна реалност,не че другите комунисти от бсп са по различни
21.
Marinero
25.11.2019 15:16:34
3
47
Преоблякъл се Илия...пак в тия...
20.
*********
25.11.2019 15:12:31
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
19.
безработен
25.11.2019 15:11:14
3
177
Бургас вече е малко по-беден от Ямбол и Шумен и 2 пъти по-беден от Стара Загора и Варна.
18.
*********
25.11.2019 15:01:09
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
До 17
25.11.2019 14:49:45
22
12
Диана Саватева беше депутат от гражданска квота-тя никога не е била партиен член.
16.
Коко
25.11.2019 14:40:07
1
20
Не видях някой от гражданската квота на герб или по добре парите да не излизат към простолюдието
15.
Видка
25.11.2019 14:34:02
2
22
И пак на вкараха във филма с тези партийни схеми.
14.
До 14
25.11.2019 14:33:32
34
3
Коментар писан, вероятно от злобна и грозна жена.....Госпожа, май ти се иска и ти да вървиш под ръка с така наречените от теб олигарси...ама не става.Блондинките са с приоритет-винаги, във всичко и навсякъде.Много си е добре Коралска.
13.
Рени
25.11.2019 14:23:19
5
55
1. Да се обединят културата и физкултурата под една шапка е образно казано, като да събереш на едно място оперна прима и футболист - песни и псувни .....
2. Времето ще покаже, че е грешка при толкова проблеми в сферата на здравеопазването да останеш без Зам. Кмет, който е лекар.....
12.
Преобул се Илия, па в тия
25.11.2019 14:17:24
2
60
Прах в очите на хората. Майстор е чичо Митко на тия врътки.
11.
Дернев
25.11.2019 14:14:21
1
63
Козметика и нищо повече. Кервана продължава.
10.
Re-2
25.11.2019 14:12:08
3
120
Типично за ГЕРБ. Преобладаващо мнозинство от напористи несемейни дами.
9.
цв,георгиева
25.11.2019 14:00:56
1
61
сега вече бургаското здравеопазване съвсем ще цъфне и върже с този зам,кмет
8.
Име
25.11.2019 13:53:34
2
19
Весна е Балтина, не Белина. Моля ви се!
7.
Тара
25.11.2019 13:51:17
2
33
Ами те всички се пребоядисаха,за да могат да лапат от обществените поръчки. Даже се вкарват в партии,но врага е вътре в държавата и против хората.Защо България не е,като другите държави в Европейския съюз и всички са принудени да напускат България поради липса на средства за живот...
6.
ГРОБ
25.11.2019 13:36:01
3
41
Старите комуняги в ГРОБ нямат мърдае
5.
C
25.11.2019 13:34:08
11
10
Triabva edin otdel Sales and Marketing za da prodavat i da reklamirat Burgas.
4.
pp
25.11.2019 13:33:05
5
20
Vreme e da pusnete vlaka Burgas Sofia deto uj stigal za 3 chasa...

Vreme e da pusnete vlaka Burgas-Instabul.
3.
Kandidati
25.11.2019 13:31:14
10
13
Zasto niama Anglo-govoriasti v Obstinata?
Zasto niama interns i chiraci ot Evropeiski uchilista da chirakuvat pri nas, hem da nauchat naste na Angliiski?
2.
*********
25.11.2019 13:29:28
3
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Berserker
25.11.2019 13:28:18
6
115
Истината е в последното изречение. Двете най-големи хиени си запазват постовете ;)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори