×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стенли пробвал да се самоубие от любов


25 Ноември 2019, Понеделник, 08:33 ч.
Автор: Флагман.бг

 Заеквал след раздялата с Наталия Симеонова

Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и рицарят на меланхоличния рок Станислав Сланев-Стенли са живото доказателство за верността на поговорката „Старата любов ръжда не хваща”. Талантливият изпълнител се завърна на сцената след 17-годишно отсъствие. Новият му албум е озаглавен „Чужди тела”, а автор на три от десетте текста в него – „Тамагочи”, „Вън от мрака” и „Счупено сърце” са на бившата му изгора Наталия.

По време на връзката си със Стенли в края на 80-те тя създава за него един от най-големите му хитове – „Пътят към храма”. Сега пак твори рими за новия му албум. Останалите текстове в диска са на колегата му Любо Киров и текстописецът Александър Петров, създал емблематични хитове за група „Тангра” и Лили Иванова. Освен като певец и композитор, в публичното пространство Стенли е известен и като една от големите любови на Наталия Симеонова. Двамата се запознали през 1990 г., когато тя била студентка по журналистика  и още не била популярна. Той пък вече бил звезда от група „Тангра”. Стенли тъкмо се бил върнал от Русия с музикалната банда. Запознанството им станало в дома на Пепи Писарски от група „Атлас”.
„Ти си луда да тръгнеш с него, той ще ти лепне СПИН и ще те зареже”, бил първият коментар, който Наталия чула по повод на връзката си с него. „Такова беше реномето му, когато станахме гаджета, и за едно 18-годишно момиче беше тежко изпитание. Той ме ухажваше много дълго. По това време аз бях обсебена от подготовката за изпитите по журналистика и хич не ми беше до любовни емоции. Тогава той каза, че в деня на последния ми изпит, в еди-колко си часа сутринта ще застане на аерогарата във Варна и ще ме чака докато дойда, за да отидем на море заедно. Казах си: „Какво пък, защо да не направя този експеримент?” Взех самолета за Варна с абсолютното убеждение, че след като той е ловец, ще се забавлявам няколко дни и ще си тръгна. И така, връзката ни продължи три години и половина, през които всички негови познати изумяваха какво се случва с него. На финала пък той каза: „Какво направи с мен, промени ми възгледите на 180 градуса и ме остави да се мъча?”. След нашата връзка той беше станал в известна степен моногамен. Преди мен най-дългата му връзка е била 7 дни, и то защото са имали карта за море. По онова време той беше култова личност - певецът на „Тангра” и цели ята приятелки на песента кръжаха около тях”, разказвала е бившата фея на любовта.

Връзката на Наталия и българския Стинг започнала на шега и продължила 3 години и половина - до мига, в който бившата водеща не срещнала по-перспективния Денис Ризов.

„Беше тръгнал да прави бизнес, беше станал човек с възможности... Ние не живеехме охолно. Тя беше още с мен, а имаше връзка с него. Беше ужасно да се прибира по малките часове и да ляга в леглото ми, след като малко по-рано е била в неговия креват. За рождения й ден, пак нямах пари, й бях подарил букет цветя. Тя излезе, прибра се на сутринта и докато пихме кафе, я попитах какво са й подарили приятелите й. Тя ми рече: „Виж сам”. Погледнах през прозореца, долу имаше паркирана чисто нова кола, подарък от Денис. Накрая не издържах, взех си багажа и се махнах от общата ни квартира”, разказвал е музикантът.

Наталия обаче има друга версия за раздялата им. Бившата водеща твърди, че Стенли пръв й е изневерил с певица, а за отмъщение тя се хванала с бъдещия си съпруг Денис Ризов.  „При цялото му тиранично поведение, той изкарваше мен злодея. Гонил е от вкъщи мои колеги и приятели, преравяше ми тефтера с телефоните, пресрещаше ме пред Факултета по журналистика и ако не ме намери, търчеше към телевизията. Не дай си боже да не ме намери, държеше сметка къде и с кого съм била. Той правеше всичко това, защото в неговия тефтер жените бяха описани така: „Биляна – очила”, „Траяна - дълги крака”, „Катя – хубаво дупе”. Неговият собствен опит го караше да подозира, че целият свят е устроен така. Три-четири месеца преди да се разделя окончателно със Стенли, бях получила признание от наша обща приятелка - певица, как една нощ я изнудил да правят секс. Много ме заболя, но едновременно с това бях страшно щастлива, че най-накрая имам конкретна причина да го напусна. Може да ти е много болно, но може и да се окаже най-щастливото събитие в живота ти. Бях убедена, че ще отрича, но той призна с абсолютна лекота: „Ама какво, ти ме ревнуваш от този боклук ли?” Отговорих му, че не става въпрос за ревност, а за двойнствения му морал - изискваше от мен нещо, което му беше трудно да ми даде. И то, когато бях повярвала, че се е променил. После той си „посипа главата с пепел”, събрахме се пак, но вече знаех, че няма да е за дълго”, признава Наталия.


Двамата непрекъснато се карали кой пръв е кръшнал и постепенно настъпил ад в отношенията им. Всеки дебнел другия и го подозирал. Певецът обичал Наталия и я ревнувал, а тя приемала това за психически тормоз. Една вечер, след поредния скандал, тя не издържала и избягала от квартирата им. Отишла на хотел, а Стенли я обвинил, че е с любовника си. Когато Наталия окончателно избрала да е с Денис Ризов, Стенли изпаднал в дълбока депресия. Дори започнал отново да заеква – говорен дефект от детските години, който временно бил преодолял.

Чувствителнитя музикант се затворил в себе си, не искал да вижда никого и спрял да твори за дълъг период от време. От черната дупка, в която се намирал, го извадила певицата и актриса Людмила Сланева-Локо. В началото тя само приятелски го утешавала, но от дума на дума се влюбили и се оженили. Скоро след сватбата им се родила и дъщеря им Никол, която днес е на 17 години. По време на участието си в предаването „Музикална академия” Стенли откровено призна, че е планирал да се самоубие. Разликата от 16 години във възрастта му с певицата Локо се оказала критична за брака им. След поредния скандал между него и жена му той решил, че с брака им е свършено. Певецът събрал няколко чанти с багаж и се върнал в родния си Велики Преслав. Там се отдал на безкрайни запои с приятели.

„Когато си тръгнах от София, си викам: „Сега дали пък да не се засиля с колата и да се блъсна в някое дърво, та да приключи най-после всичко... Бях си пуснал много силно „Ръш” и го мислех съвсем сериозно”, връща назад лентата на спомените си музикантът. След няколко месеца раздяла, Стенли и Локо се срещнали на неутрална територия. Той тръгнал с колата от Велики Преслав, а тя от София и се срещнали по средата във Велико Търново. На срещата взели решението да си дадат втори шанс и да се съберат отново, пише Уикенд.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук
Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори