×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Озверял питбул едва не отхапа крака на дете на плажа в Поморие, осъдиха собственика да плати 18 бона глоба (+18)


09 Ноември 2019, Събота, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Флагман.бг

Момченцето изпаднало в шок, то е откарано в болницата с откъснати меки тъкани, сухожилия и мускули

Озверял питбул нахапа жестоко малко момченце, докато 11-годишното дете си играе с връстници на плажа в Поморие. Кучето, което било разхождано от собственика си без каишка и наморник, веднага се втурнало щом чуло врявата, която вдигали децата. Те се разбягали, но питбулът успял да стигне малкия Денис Х.

Кучето захапало момченцето първо за лявото стъпало, за да го повали на земята. Денис за момент успял да се отскубне от захапката, но това настървило още повече питбула, който здраво впил зъбите си в дясното бедро на детето. Собственикът Петър Лечев се притекъл на помощ и успял да отвори захапката на кучето.

Момченцето изпаднало в шок. То е откарано в болницата с откъснати меки тъкани, сухожилия и мускули. Зъбите на кучето наранили дори костта на крака на детето. Негови близки изпратиха снимки на травмата до редакцията на Флагман.бг.

Случаят е от началото на март 2016 година, но получава своята развръзка едва сега. След дълго ходене по мъките на семейството на Денис, Бургаският окръжен съд се произнесе в тяхна полза и собственикът на питбула Ахил ще трябва да плати 18 000 лв. обезщетение.

Това е стопанинът Петър, чието агрсивно куче нахапа детето 

Малко преди това Районният съд в Поморие също призна за виновен Петър Лечев за това, че оставил без надзор Ахил и питбулът нападнал детето. Първоначално Петър, който по това време бил със своя приятел Иван Иванов, твърдял, че кучето е на Иван. Той бил студент в София и оставил Петър да гледа животното. Съдът обаче прие, че младият помориец отговаря за питбула.

Раната на бедрото е изключително сериозна


Според експертизите по делото, на Денис са причинени 2 средни телесни повреди, като съдебните медици квалифицират травмата на бедрото като „временно опасна за живота“.

„При най-дълбоката рана липсва тъкан - мускул, което при екстремни натоварвания би причинило болка. Болките, причинени при нахапването, с напредване на възстановителния процес би следвало да затихват, но не и при дълбоката рана, достигаща до костта. Подчертавам, че болките в резултат на наранените тъкани са от  друго естество и не изчезват - появяват се при натоварване, когато се напрягат точно засегнатите мускули. Без хирургическа интервенция не би било възможно възстановяването на мускулната тъкан. Пластична операция трябва да се извърши след 2-3 години, след спиране растежа на пациента“, каза по време на съдебното заседание вещото лице д-р Параско Парасков.

На делото беше разпитан и психологът в училището на Денис, когото детето редовно е посещавало след ужаса на плажа. Според специалиста до края на учебната година през 2016 г., при детето се наблюдавал страх от самота, от шумове, очакване да бъде атакуван. Присъствието му в училище не било редовно, отсъствал често от учебни занятия във връзка с лечение на физическите травми. Движел се винаги със съученици или родителите. Нямал проблеми в общуването, но изпитвал неудобство от белезите. Понастоящем, вече в седми клас, Денис не изявявал желание да говори за инцидента. По наблюдения на психолога, неговите интереси и умения за комуникация били възстановени.

Кучето първо захапало Денис за стъпалото

Около 4 години след ужасяващата случка белезите от зъбите на питбула все още личат ясно по бедрото на Денис. Той ще трябва да се подложи на пластични операции, включително за присаждане на тъкан.

Въпреки положителната развръзка обаче решението на Окръжния съд изглежда доста закъсняло. Причината е, че Денис ще трябва да почака още известно време, преди да получи сумата по обезщетението. За това загатна и неговият адвокат Радослав Николов.

„Тук въпросът е друг. Когато се случи нещо такова на някой от нас, това обезщетение трябва да стигне по най-бързия начин до пострадалия, а не той да чака половин живот за тези пари. Ами ако въпросът е на живот и смърт и те са му необходими сега? При подобни случаи системата трябва да има някакъв различен механизъм и да работи по-бързо. Тук все пак говорим за увреждане на дете. Но това важи и за други подобни случаи. Мисля, че е абсурдно пострадалите да получават обезщетението 10 години по-късно“, каза за Флагман.бг специалистът по наказателно право.

Около 4 години по-късно белезите все още напомнят за ужасяващата случка

 


В категории: Поморие


54
Коментара
54
Коментара по темата
54.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
12.11.2019 08:22:57
0
4
ПИТБУЛА КУЧЕ НА МУТРИ МУТРИ МРЕТЕ КУЧКАЛИ ПСИХАРИ УРОДИ ДАНО ДЕТЕТО ОЦЕЛЕЕ
53.
Петър
11.11.2019 19:57:03
0
9
Veronika,
Всяко куче на улицата трябва да бъде с наморник! Кое не разбираш? Толкова е просто, и елементарно за изпълнение.
Ако бе с наморник нямаше да се случи, и нямаше да се обясняваш как си дресираш животното!
Всеки може да обори теб, както и всеки може да дресира домашния си любимец, като теб!
Но... наморника е задължителен. Ако не ти харесва, или не си пускаш домашния любимец на публични места, или участваш в Законодателството, което е причина, обстоятелство, следствие без значение дали говорим за дресиране, или възпитание!
52.
Pomoriec
11.11.2019 15:30:41
0
0
Катерици ... Патерици.... Всички сте към монопола ... Ама дойде вашето Време !!! Всички Мръсни Стафери ... Наркомани !!! Ще ва пръснат ако не ... Ей така ще четем по Новините !!! Запомнете го тва !!! Нито една Мишка няма да и се Размине
51.
Veronika
11.11.2019 14:52:29
6
3
https://www.facebook.com/groups/503690220395778/permalink/538498120248321/ , няма лоши кучета, има лоши стопани !!! Вярно е че питбулите са силни с развита мускулатура и челюстна система, но нрава им в никакъв случай не е агресивен по природа, дори в америка те се приемат за семейни кучета, проблемът идва от това че тук се взимат с цел избиване на комплекси предимно от цигани и друг вид отайки на обществото. Аз имам питбул и отделям време всеки ден да го социализирам пускам го с децата пред блока да бяга, те го дърпат за опашката мачкат го и никога не е проявявал агресия, дори и когато други уж "добри" породи са проявявали към него. Но когато голдън или хъски нахапе дете никоя медия не пише за това. Жалко е че си правите рейтинг всявайки омраза към породата!!
50.
БАРБА ЯНИ
11.11.2019 09:05:52
0
12
Тоя педал,собственика,трябва да лежи в затвора,2 години,минимум...А псето му ,вързано за кола и влачено докато пукне.......Ма като му гледам физиономията,на тоя,май и него трябва да го вържат до песа и да ги влачат двамцата,за да разбере,какъв ужас е изпитало,горкото дете......
А проблема е щял да се реши,само с едно нещо,което се казва НАМОРДНИК
49.
арт
11.11.2019 07:30:51
2
4
Смърт за изрода
48.
Пейчев
10.11.2019 20:40:55
0
9
Затвор , заради мъките и страданието на детето!!!
47.
Янко
10.11.2019 19:58:23
0
13
Навирам зъбите на питбула в гъзъ на Петър Лечев и на майка му там, барем разберат какво е изпитало детето!
46.
1
10.11.2019 13:36:23
0
8
Петър катерицата ли е тоя.
45.
Фастер
10.11.2019 13:24:18
1
20
Ако се случи на мое дете ,с питбула е свършено на момента,ще му набия главата на кол,а събственика ще бъде пребит тотално!Дано се възстанови напълно малкия юнак!Белега е най-малкия праблем,кмелите момчета и мъже е добре до имат по някой!Мацките харесват белези!
44.
1
10.11.2019 09:56:28
0
15
Само глоба ли за тоя. А затвор. А глоби и проверки в обществен ред защо не се спазва и не се прилага закона за задължителния наморник!!!
43.
До 37
10.11.2019 09:07:45
3
27
Щом от фейсбук групи ще се осведомяваме какви дева марии са питбулите, то смятай колко ни е нивото на интелигентност. Както можеш да гледаш снимки на деца и майки с питбули така можеш и да четеш постоянно за хора или други кучета осакатени от питбули, това не е критерии. В нашия вход имаше питбул, който разкъса болонка без причина. Момиченцето цяла година плака после. Опасната порода се определя от това какви поражения може да причини а не къв е характера на кучето. След като българина не става за стопанин и не може да контролира тая порода следва и е логично да се забрани. Стига сте ги защитавали тия питбули
42.
китодар
10.11.2019 08:12:44
8
6
чета коментарите и за пореден път се убеждавам-прост народ слаба държава. разбира се ,че това е трагедия естествено,че трябва още по сериозни наказания за такива безхаберни полуфабрикати с изцяло липсващи гънки на мозъкът,но не виждам почти никъде нечленоразделни и неграмотни коментари под ежедневните статии за дрогирани и алкохолизирани камикадзета които унищохават буквално цели семейства и последствията за всички техни роднини-някак съвсем нормално е да се учелиш с пет вида дрога и кило алкаж и да размажеш трима на тротоар-нема проблем това е нормално нали е ежедневие почти не се възмущаваме .но ако куче ухапе някого макар и толкова жестоко което е адска трагедия дори и пиянките убийци са крайно възмутени.защо ли-защото всеки краен чобанин има по 2 прогнили трошки скоито нанася огромни щети на природа и общество а кучета имат само една пета от хората.съмнявам се ,че някой от всичките академици тук ще разбере адекватно коментарът ми но ,,,,,,,
41.
Много е просто...
10.11.2019 06:12:10
5
33
Просто да имаш куче в БГ трябва да стане по скъпо. Сякви глупаци суркат по някой помияр който или напада хора или осакатява деца или дига аларма във вход с много семейства или пикае и сере по тротоари входове градинки и детски площадки.
И за всичко това са виновни само простите им собственици!
40.
Jiko
10.11.2019 01:36:13
0
31
Това,ако беше се случило в Германия знаете ли какво щеше да стане ,глоба Мин 50000 евро и затвор Мин 6г
Какви са Тея 18000 лв,каква е тая гавра с детето и родителите ,ЖИВЕЕМ В АБСУРДСТАН
39.
do 38
10.11.2019 00:23:52
8
0
ko mi sa praiti na sveta voda ne napita xaxa
38.
S.A.
10.11.2019 00:18:14
4
1
X 20/34, голям интерес проявявате към живота на хората......или по точно от тоя на Петър???
37.
DO 35
10.11.2019 00:04:09
13
2
Tupcho vlez v Fb grupata na pitbulite v bg da vidish kak malki deca si igraqt s pitbulite DA STOPANENA E VINOVEN KOITO KAKTO SI GO NAUCHI. v tozi sluchai prosto se praqt na gangsteri i nasuskvat kuchetata
36.
Хм
09.11.2019 23:58:39
1
12
Много сте щедри от "Флагман" на хвалби към адвокати със скромни възможности и твърде семпъл изказ. "Специалист по наказателно право" е нереалистично щедра оценка за Радослав Николов, който си е едно бивше ченге и нищо повече, независимо какво мисли той за себе си!
35.
До аланкото с пинчера и питбула светец подолу
09.11.2019 23:54:34
5
22
Бай ***, ти видя ли снимките от статията?досега видял ли си пинчер или чихуахуа да нанася такива поражения? Ай стига вече с това "стопанина е виновен", щото досега не видях "стопанина е виновен" да е решил проблема, а всеки ден да има хора нахапани от питбул. Не знам кой го е згряло това стопанина е виновен. Тотална забрана и евтаназия за тази изродска порода!
34.
До Петър Лечев
09.11.2019 23:37:52
2
12
наркоман е относителна дума и кой ти говори за бяло гузен негонен бяга..
Но ти си прав за бялото нали заради мешената кока която взимаш ти взеха за 2ри път книжката..
33.
Petar Lechev
09.11.2019 23:24:07
0
2
До 20 ти номер мнг бяло зимаме да знаеш
32.
До 28
09.11.2019 23:20:20
1
26
Аз съм звънял да подам сигнал за куче без каишка, намордник и надзор, а те ми казаха да отида на следващия ден в офиса и да пусна писмена жалба и да дам имената на собственика. Аз отговорих, че не познавам собственика и до утре той няма да е тук и трябва да дойдат сега, а те ми казаха, че не идвали по телефонен, а само по писмена жалба. Демек, с две думи - паразитираща институция
31.
тоя е за затвор
09.11.2019 22:48:06
1
13
След такова нападение от стрес може да се отключи диабет. Мой близък си отиде така на крехка възраст
30.
Много ниска присъда
09.11.2019 22:41:59
1
16
18 хил.лв са малко за това което виждам. Най-малко 150 хил.лв трябваше да е. Ако не плати влиза в затвора докато се издължи
29.
...
09.11.2019 22:16:19
1
9
Пише се „наморДник”.
28.
Спиди Гонзалез
09.11.2019 21:55:24
5
25
В морската градина на Бургас е пълно с кучета, голяма част от тях големи, чийто собственици често ги пускат свободно и без намордник. В допълнение, всичко, навсякъде е оакано от тях. А причината поради която това се случва е, че 100% няма наложена нито една глоба за последните 10 години на сибственик на куче. Ако някой познава глобен, да сподели!
27.
№19 Naum нямя УМ
09.11.2019 21:51:41
4
6
Мокри мечти на гладен позитански питбул!За парата изяждаш си месата!
26.
Пахама дъртия швестър
09.11.2019 21:45:42
3
9
Ако видя някой да разказва питбул, ще си има работа с Мен.
25.
Бг резил
09.11.2019 21:43:16
4
19
Дано горкото дете се възстановило напълно! Само детенцето знае какъв шок и ужас е преживяло!Хора,господа управляващи било е само на 11години!!!Как е възможно да се да пускат в наши дни такава диващина, значи колкото и да обичаш животните, такова куче 100%е нападало и друг път, не трябва да има прошка! ГОРЕ долу по това време в Ромска махала в Пазарджик куче питбул изяде и умъртви 3годишно дете и тогава, чичото, вуйчото не знам си кой случая се потули, че отведоха пумияра в приют и някакви загубеняци даже искали да го осиновяват! Ето в такава извратена държава живеем в момента! Човешкия живот няма никаква стойност, дори колкото на едно псе!
24.
Ганю
09.11.2019 21:41:52
0
26
Всеки цървул С питбул !
23.
Мангасар
09.11.2019 21:41:02
11
33
Електорат на БСП-ОПГ мутрински табихети,да движи с питбул,както Нинова движи с Радев на каишка поне,но без намордник!
22.
Бг резил
09.11.2019 21:38:40
2
18
Дано горкото дете се възстановило напълно! Само детенцето знае какъв шок и ужас е преживяло!Хора,господа управляващи било е само на 11години!!!Как е възможно да се да пускат в наши дни такава диващина, значи колкото и да обичаш животните, такова куче 100%е нападало и друг път, не трябва да има прошка! ГОРЕ долу по това време в Ромска махала в Пазарджик куче питбул изяде и умъртви 3годишно дете и тогава, чичото, вуйчото не знам си кой случая се потули, че отведоха пумияра в приют и някакви загубеняци даже искали да го осиновяват! Ето в такава извратена държава живеем в момента! Човешкия живот няма никаква стойност, дори колкото на едно псе!
21.
Краси
09.11.2019 21:27:22
39
10
Престанете с това промиване на мозаците че видиш ли това се е случило понеже кучето е порода питбул,породата няма значение за това дали кучето е агресивно,аз имам питбул от 6 години,а повярвайте ми че сьм имал какви ли не породи,та питбула ми е най милото,най доброто и вазпитано куче от всички който сам имал,имам и мини пинчерка завдно с питбула,ако идваш в нас се пази от пинчерката,тя командва в нас а не питбула,живея в малко градче,понякога питбула ми излиза сам да се разхожда,всички деца в града го познават и си играят с него,единствено проявява агресия срещу други мьжки кучета но това си им е природа,най силният взима женската,така че спрете да обвинявате самата порода,виновни сме ние стопаните на тези животинки
20.
Коментар
09.11.2019 20:58:28
2
30
Тоя Петър е тъп наркоман. Цялата му компания са наркомани и олигофрени. Баща му има пари, ще си плати глобата.
19.
Pedophile hunter
09.11.2019 20:51:40
1
2
Той и Веселин Луков се хвърля КАТ бесен на малки деца!!
18.
Smith
09.11.2019 20:40:50
11
35
Питбула е икона на странджанската батка. Без питбул, адидас и паласка, странджанския селяндур няма да изглежда и наполовина толкова селски, колкото в момента. Смях! Вече и мангалите от Комлука им се смеят на тези неадеквати, жалко че невинни порядъчни хора страдат! Ама за партиите, особено ГРОБ и партьорите им от ДПС и лъжепатриотите трупат дивиденти от точно такива изроди.
17.
Луд
09.11.2019 20:36:28
0
44
Стопанина в затвора ! България се напълни с комплексирани добитъци които се разхождат с други добитъци ! Полицията просто не си върши работата !
16.
Петър
09.11.2019 20:19:01
3
47
Да попитам обществен ред, и полицията защо не прилагат Закона?
Наморника е задължителен, а всяко куче в града е без!
Защо? Дори, и безпризорните също!
Приюта за кучета за какво лапа публични средства?
15.
Ужас
09.11.2019 20:09:57
7
58
Куче осакатило така зверски дете заслужава единствено куршум. Няма ли да я забранят тая порода вече, всеки ден четем за хора нахапани от питбули
14.
До13
09.11.2019 20:02:12
1
16
А от кой са организирани тези двубои? Сигурно кучетата сами си ги организират, сигурно и петлитр сами си уговарят двубои? Това, че преди сто години хората са бесили "вещици", а ние сме били роби нормално ли е било? Тази порода е известна с това, че имитира стопаните си и би направила всичко за да удволетвори техните желания, ако желанието на стопанина е да има агресивно животно ще го получи, но кучето ли е виновно в случая?? Това е все едно да застрелям някой и да обвиняват оръжието, а не мен. Стига дтереотипи от 19-ти век, отворете си малко очите. Това не е агресивна порода, това е порода, която е стопанисвана от комплексари.
13.
До 12
09.11.2019 19:52:58
2
39
Малко научна информация. Пък може и да не е така.
Много от тези породи са били първоначално създадени като бойни кучета, а по-късно след забраната за използване на кучета в кървави спортове (1835 г.) се използват в Съединените щати като кучета за улов на полудиви говеда и свине, за охраняване на добитъка или за домашни любимци, въпреки че някои собственици все още ги развъждат и използват за боеве Не се препоръчват за домашни любимци!!! с кучета. Тази практика продължава и до днес, но е незаконно в много страни.
12.
До7
09.11.2019 19:43:48
13
11
Има породи, които се превъзпитават по-лесно в вдно, други в друго. Ако прочетеш малко научна информация, ще ти е интересно да видиш, че породи като джак ръсел, немска овчарка, чихуа хуа, хъски и тн. се водят по-агресивни и имат много повече нападения над хора, но чисто маркетингово ако има статия, че лабрадор е нахапал човек ню, няма да привлече такова внимание. Не защитавам никой и нищо, напротив, винаги съм казвал, че за големите породи трябва да се минава психотест от стопанина, в грешните ръце това си е оръжие. Лошия късмет на тази порода е че всички батки тук искат питбули, но не всички, които имат питбули са такива. Това са едни от най-добрите семейни кучета
11.
Ххх
09.11.2019 19:42:44
6
68
Според мен куче,което скача срещу човек,то никога няма да се оправи. ТОВА му е заложено. Трябва да се екзекутира.
10.
Naum
09.11.2019 19:41:27
20
34
Озверените Бойковисти от мафията му , изядоха България !!!
Бoрисов е враг номер 1 за България и народа !!!
Слуга и пидлизурник на Америка , Русия. !
Силно зависим заради миналото си !
Дано Тръмп го постави на място !
9.
vv
09.11.2019 19:36:10
1
56
това ако не дай си Боже се случи на моето дете, този ще го чакат много интересни дни в живота
8.
Ред
09.11.2019 19:33:43
7
57
Сега пак ще четем как това е най-любвеобилната порода на света и как виновен е стопанина и дъра бъра дъра бъра, а нещата не се променят тия уроди не спират да осакатяват хора. Дано го застрелят тоя проклет пес
7.
Луис До 5
09.11.2019 19:29:59
3
33
Ако, е така както пишеш, че породата няма значение имам едно питане... Защо като породата няма значение лабрадорите стават за куче водач но за битки не? Защо питбул се води агресивна порода? Защо не стават за лов?
6.
Кера
09.11.2019 19:21:45
8
64
Всички с питбули са комплексари
5.
X
09.11.2019 19:14:18
11
39
Повярвайте ми породата няма никакво значение ако стопанина е комплексиран селянин, същото като при хората, ако детето ви бъде възпитавано с бой, викове и крясъци, то ще се превърне във същото. Малките породи са най-агресивни, мен именно такова ме е хапало, но БАТКИТЕ обичат да се чувстват защитени жени и си взимат големи породи, които със селско държание превръщат във зверове. Аз самият съм имал питбул, най-милото куче, което съм имал, но възпитано с любов, един човек не е захапал, дори изръмжал, живя 14 години и до последно си беше кротко и мило куче. Всичко е до възпитанието
4.
Бойчето
09.11.2019 19:14:12
19
15
Това е моята стратегия. Раята да мисли за оцеляването си всекидневно и така да не мисли за глупости. За права, свободи бля бля прочие глезотии.
3.
Луис
09.11.2019 19:12:28
10
121
В Поморие са ТОП селяндури. Кофти, ограничени и необразовани хорица. Не 18000 а 180 000 трябва да плати тоя жалък нещастник. Кучето да бъде влачено с кола до Бургас. Всички комплексарчета си отглеждат подобен род мастии.
2.
ПИТБУЛ
09.11.2019 19:12:13
0
64
Наказание за стопанина,ама жестоко,не ги галете с перце тези нагли изроди.Убийци на хора .
1.
До кмета
09.11.2019 19:09:21
2
53
Няма ли да има затвор за такива собственици не е ли време ,ако бате Бойко
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори