×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„3 в 1” досъдебни производства в 20 тома срещу групата за рекет от Бургас създадоха „невъобразим хаос” в съда


„3 в 1”  досъдебни производства в 20 тома срещу групата за рекет от Бургас създадоха „невъобразим хаос” в съда
Прокурор Андреев не е съгласен с адвокатите, че делото е хаотично
Тема в развитие
Неприятен обрат в съда за Петър Биберов Прокурор поема Стоян Колев от Айтос, набедил е невинен бизнесмен в опит за убийство  МВР приключи разследване на опит за убийство на фалирал бизнесмен в Айтос Съдът реши: Биберов остава под стража, Йордан Ганев излиза срещу 30 бона гаранция Съдът пак остави Николай Мечков под стража Пуснати на свобода след обвиненията за рекет в Бургас се връщат в ареста Сигнал в МВР: Братовчед ми Стоян Колев има идея да инсценира, че е отвлечен от Николай Мечков (факсимиле) С какво разполага прокуратурата срещу новата „група за рекет“ в Бургас Два дни след ареста: Съдът пусна на свобода половината от новата бургаска „банда за рекет“ „3 в 1” досъдебни производства в 20 тома срещу групата за рекет от Бургас създадоха „невъобразим хаос” в съда Шестима обвинени в ОПГ след арестите в Бургас, спецпрокуратурата ги иска в ареста Огромен скандал! Мечков изнудвал фалиралия Стоян Колев от Айтос, възможно ли е затворникът Толупа да е член на ОПГ-то? Нова банда от стари кримки изнудвала крупни бизнесмени в Бургас и околните села 10 души са арестувани при спецакцията срещу групата за изнудвания в Бургас Извънредно! Арестуваха и Петър Биберов, спецпрокуратурата повдига обвинение за рекет и изнудване Бургас под полицейска блокада! Вървят масови арести, първи е прибран шефът на VTA Николай Мечков Съдебен изпълнител продава мелничния комплекс в Айтос на бизнесмена Стоян Колев Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода! Собственикът на хлебозавода в Айтос Стоян Колев е в неизвестност, работниците му са в паника
виж още
скрий
16 Октомври 2019, Сряда, 20:27 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: "Флагман")

Защитата се оплаква, че не може да се ориентира в документацията, отлага гледането на мерките за неотклонение с часове

Повече от три часа не може да започне гледането на мерките за неотклонение на новата група обвиняеми, арестувани в Бургас преди два дни.

Както „Флагман” съобщи, Специализираната прокуратура поиска „задържане под стража” за Николай Мечков, Златко Кънев, Петър Биберов, Милен Вълев, Кирил Тодоров и Йордан Ганев.

Делото в Специализирания наказателен съд трябваше да започне в 15 ч. Адвокатите обаче поискаха отлагане, защото нямали време да се запознаят с материалите. Бяха им дадени два часа.

В 17 ч. обаче те се оплакаха, че прокуратурата създала документален хаос и затруднявала защитата на обвиняемите.

Стана ясно, че срещу групата са обединени три досъдебни производства. Защитниците обясниха, че от държавното обвинение не са оправили документацията и тя нямала единна номерация.

„Хаосът е невъобразим”, обясни Иво Найденов, един от адвокатите.

Думата „хаос” бе използвана неколкократно от него и част от колегите му, за да убедят съдията, че трябва да им отпусне още време за запознаване с делото.

Прокурорът Андрей Андреев се опита да опонира, но в крайна сметка бе даден още час и половина. Така заседанието на съда пак бе отложено - за 18,30 ч.

Пред „Флагман” прокурор Андреев коментира: „Три са досъдебните производства. Не мога да разбера… какъв хаос, защото то пише том 1 от кое досъдебно производство е. Така че човек лесно може да се ориентира.”

Според държавния обвинител няма как делото да се преномерира толкова бързо на този ранен етап.

„При положение че досъдебните производства са обединени тези дни – вчера и днеска, няма как ние да преномерираме цялото досъдебно производство”, обясни Андрей Андреев.

Делото било около 20 тома.

Припомняме, че според прокуратурата обвиняемите били организирана престъпна група за изнудване на „крупни бизнесмени” в Бургаско.


В категории: Бургас


25
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
25
Коментара по темата
25.
А пък на мен един приятел ми каза
19.10.2019 20:16:36
0
2
Че Толупа, вечният свидетел, освен да забатачи всичко живо покрай него и да ги вкара в затвора друго не може да направи в този живот! Стига се е оглеждал вече в Митьо. Той сигурно не ви брои за живи, нито теб, нито хомобандата на Мечков...! Черна лоена топко примири си, че не ставаш за нищо, ще си гниеш там, ще бъдеш свидетел по дела и това е. Вземи се смири най-накрая и гледай себе си и семейството си, вместо да се оглеждаш в чуждите. С тая злоба само се забатачваш все повече и повече!
24.
Един приятел ми каза
17.10.2019 09:35:15
5
1
Ей г-н Желязков иска реванш.Как само я измислиха тази упорна точка със Стоян Колев и др ”Бизнесмени”.Тези които са срещу него или ги оправя по бруталния начин,или както се вижда по-друг начин.Иначе всички тия боклуци отдавна трябваше да гният в затвори или на др.места,ама ми се струва че тази постановка с компрометирани ”Бизнесмени”ще е поредна Фашлива прокурорска ИЗДЪНКА.Сигурно има доста по-сериозни издънки на тези отпадъци за да ги оставят в пангото.Незнам само ”Бизнесмените”дали да не притесняват да тръгват срещу такива,или пък да поемат ангажименти за такива.Много трябва да си я окъсал да игаеш ВСИЧКО ИЛИ НИЩО
23.
Изпяха всичко
17.10.2019 09:25:54
2
8
Киро и Милен дадоха пълни показания срещу Мечков пред съдия и ги пускат днес.
22.
*********
17.10.2019 09:07:24
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
Бургас
17.10.2019 08:36:53
1
5
Мечков и бандата му с кирките отдавна трябваше да са в затвора,а не да се правят на бизнесмени каквито никога не са били!С рекет и чупене на витрини не се става бизнесмен!
Толкова са гадни и нагли ,но един ден всеки си получава заслуженото!!!!!
20.
Тео
17.10.2019 00:19:13
7
21
Целият град знае,че Попчето е убиец на свобода,Митьо е масов убиец,на свобода, Диян Боксьора е убиец на свобода(на времето уби момиче с гира),Далакмана е пласьор и него ,,провосъдието'' го обича, Киро-Принца в Несебър ,уби готвача си и опита да прикрие следите и да манипулира медицинската експертиза и е на Свобода,както и мнооого други.Само съда си затваря очите.Бургас и въобще цялата страна се тресат от скандали и сред народа гъмжи от отрепки, които тероризират бедните граждани,но съдии и прокурори срещу някой лев ,ги изкарват съвестни граждани.Драги съдии и прокурори,не ви ли е страх,някой близък на загинал от ръката на изброените, които вие изкарвате от съда като невинни,няма да ви тегли ножа? Аз ако уневиня някой убиец, рекетьор или пласьор,ще ми окапе Коста от притеснение и гузната ми съвест.Какво казвате на роднините на загиналите , като пускате на свобода у ибйците на децата им и им казвате,че са невинни.Ако аз убия някой корумпиран прокурор или съдия, както те убиват, невинни хора обаче,не като вас и аз ли ще съм на свобода като Попчето,Диян Гайтанов, Димитър Желязков,Киро Принца,И колко още други,ще ме помилвате и мене, срещу определена сума пари?На вас харесва ли ви децата ви да се разхождат сред убийци и тежки престъпници или парите които ви дава мафията,са достатъчни,за да не ви пука?Ако убийството на съдебно лице ,срещу подкуп е позволено и не се счита за престъпление,бих искал да знам педали такива.Педал-прибор в автомобилостроенето,при велосипедите и сношение между прокумпирори.
19.
Киро Тодоров Истинския
17.10.2019 00:11:23
2
14
Пиша от телефона на Толупа. Някой може ли да ми донесе един чифт гащи и дънки, че се насрах като ме арестуваха, и никой не иде да ми избърше задника.
18.
Гошо наглия
16.10.2019 23:49:49
2
11
Аз съм най-големия мафиот,вече всичко е мое и сега на ред е Далакмана да влезе,ще го изям
17.
Хахаха
16.10.2019 23:33:02
5
10
Стоян Колев “крупен бизнесмен “ ама много прост народ има ! Тоя човек е с няколко присъди- една за убийство , една във Франция за източване на кредитни карти и една за измами и укриване на ДДС в особено големи размери ! Ченгетата пак си ги навряха тия момчета за незнам кой път за да разчистват пътя на някой отново
16.
Petko
16.10.2019 23:12:44
1
13
tezi izrodi celiq grad gi mrazi i im se smee kolko sa degradirali i protivni! Te hem sa super sme6ni hem mutreqt vse edno sa bahti mutrite. Pyk kvi protivni mutri imat vsi4ki ne e istina. Ne gi znam drusat Li kvo pravqt ama sa s MEGA izkriveni fizionomii vsi4kite
15.
Дано
16.10.2019 23:08:09
1
12
Дано най-накрая да има справедливост и да ги вкарат най-накрая в затвора. В Бургас няма място вече за такива хора! Прекалено много батаци направиха и прекалено много хора си изпатиха от тях! Стига вече са им минавали номерата!
14.
666
16.10.2019 23:01:49
2
12
Abe kvo ni zaminavates s gluposti da narejdat Stoqn Kolev. Nikoi nqma da si pomisli, che toi e lo6iqt, a ne e poredniqt potyrpev6 ot "dobrite" i "chitavite" kufteto i Mechkov. Celiq grad gi znae, che sa brutalni selqni i suma Ti semeistva si izpatiha ot tqh! Da si hodqt pri drujkata vechniqt zatbornik v Stara Zagora i da si drujat tam DO JIVOT!
13.
Бургаско-айтоски батки
16.10.2019 22:59:59
0
6
Бургаска батки, айтоски батки, хей хой хей ние сме големи батки
12.
Потърпевши
16.10.2019 22:55:14
10
11
Кой е “крупен бизнесмен”, Стоян Колев ли? Този цървул, предлагаше фалиралия си завод на всеки ъгъл и лъжеше, че всичко било Ок в него, но на него защото вече не му се занимавало с хляб и за това го придавал! Ама хората не са прости и проверяваха за какво става дума и установяваха, че фирмите са с милиони задължения към НАП, банки, работници и доставчици! Боклук мръсен, мошеник, измамник, изрод! Стоянчооооо, желая ти да просиш милостиня в центъра на Айтос!!!!!
11.
000
16.10.2019 22:53:46
2
10
Kolkoto i da se dupqt tozi pyt mai nqma da im se razmine na urodite dolni. Vreme e da si poluchat zaslujeneto!
10.
Петя Колева
16.10.2019 22:51:13
11
11
Лъжливият ми съпруг първо уби човек, второ завлече държавата с милиони, трето изхарчи заплатите на работниците си, не спира да кара кола въпреки, че няма книжка и тъй като това му е малко отиде из Европа да краде и източва кредитни карти, на края реши с Мечков да си замаже собствените бакии.
9.
Стоян Колев
16.10.2019 22:47:04
10
13
Истината винаги излиза на яве и тези момчета обират попарата на безнаказания Стоян, до кога ще му се разминава на тоя престъпник и убиец ...
8.
Селяни
16.10.2019 22:45:14
1
18
Акцията трябваше да я кръстят" Най-големите селяни в Бургас!" Няма такива грозни, противни и издребнели типове!
7.
Кирил Тодоров управител на хлебозавода в Айтос
16.10.2019 22:31:29
4
18
Защо и мен ме сложиха в групата аз нищо не знам нищо не съм направил често вземах парите от хлебозавода и ги отчитаха на този който ме е поставил на този пост а именно на БИГ БОСА НИКОЛАЙ МЕЧКОВ чист съм като сълза а в понеделник разбрах че същия бил голяма мутра
6.
Мечков и Кюфтето
16.10.2019 22:22:43
1
18
Ееее цял живот свирки на полицаи да правим, на всеки да сме свидетели по дела и накрая такова отношение.... Е.аха майката на държавата.
5.
Слави
16.10.2019 22:04:47
3
7
Аз като взема управлението на няма такава държава първо всички тези мошеници и банки ще ги сложа там където им е мястото така че след тях на никой няма и на ум да им дойде да крадат и почерпят живота на хората
4.
Слави
16.10.2019 21:59:44
2
10
Няма такава държава хора дето нямат работен ден и ги охраняват дебели мутри разиграват съда сякаш че същия е тяхна собственост
3.
K
16.10.2019 21:55:42
4
17
Na vi sq 20 toma .... Donosnici dolni. Da izgniete pri Tolupa dano!
2.
Иво Найденов
16.10.2019 21:08:27
4
24
Бургаските батки ги взех на конвейр! Докато се усетят, че само се правя на велик адвокат, вече ще съм си купил нов апартамент.
1.
Мечков
16.10.2019 21:02:32
5
66
Мишка съм
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори