×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как Господари на ефира направиха за посмешище проф.Юлиан Вучков


28 Септември 2019, Събота, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Заради колоритния му изказ и ум като бръснач авторът на едни от най-големите бисери, изричани някога в ефир, редовно бе осмиван в предаването за гафове на братя Халваджиян, които трупаха рейтинг на гърба на професора

Проф. Юлиан Вучков, който завинаги слезе от своя телевизионен трон на 83-годишна възраст, години наред бе тормозен от шоуто "Господари на ефира" - "озлобените негодници", както сам ги наричаше, припомня вестник Ретро.

Заради колоритния му изказ и ум като бръснач авторът на едни от най-големите бисери, изричани някога в ефир, редовно бе осмиван в предаването за гафове на братя Халваджиян, които трупаха рейтинг на гърба на професора. 

Професор Вучков се опитваше да не обръща внимание на подигравките с достойната му личност. Но вътрешно преживяваше, че шайката на Рачков и Зуека му "вадеше душата", като се опитваше да го прави за посмешище. 

"Господари на ефира" е банда, която се помещава, вилнее и истеризира само в Нова телевизия... Това предаване е един плювалник на изключително прости хора, които мрат от злоба, които се сблъскват с телевизионери (нямам предвид само себе си), които са много по-атрактивни, по-образовани и по-гледани от тях. Чудят се какво да оплюят, кого да омаскарят, кого да злепоставят и компрометират по най-просташки, махленски и идиотски начин. Те не могат да търпят конкуренция", изригна срещу "господарите" Вучков в един от редките случаи, в които си позволи да губи времето на интелигентната си зрителска аудитория със своите душмани. 

"Те си позволяват да обсъждат моето мислене, моите позиции, моите способности да разсъждавам и оценявам. То е дъно, то е воня! Те живеят на мой гръб, те се хранят от мен. Защото "Гледам и не вярвам на ушите си" е мое изобретение, аз го казах, когато работех в СКАТ. Изумявам се, че тези негодници си позволяват да държат такъв език и да квалифицират хора като мен. Само ашлаците и олигофрените от юношеското поколение се интересуват от "Господарите", а не силната и здравата част от хората. Това са озлобени от бездарието и неграмотността си хора", коментираше приживе уважаваният телевизионер. 

Професор Вучков обаче доживя реванш! Ефирът остана без най-големите му душмани "Господари на ефира", които бяха свалени от екран.


В категории: Животът


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
Смърт за русия
30.09.2019 10:15:43
13
8
Незнайните медии като вас напоследък или по-скоро след смъртта на "професора" много зпочнаха да го издигат на висок трон. Чудя се защо нямаше такъв тип статии преди това да се случи? Както и да е, Вучков беше един стар комунист заседнал във онова време преди 30 години, имаше безброй много хомофобски и антисемитиски изказвания, които за 21 век вече не са нормални (или поне за западните държави, много по-развити от нашата). Така че, аз отказвам да възхвалявам един гаден комунист и русофил, само защото той е умрял.
14.
Dr. GT2
29.09.2019 18:49:52
0
6
7. Не се прави на изряден/a !
По-грамотно , по-неграмотно , по-добър, по-лош и т.н. ;)
13.
Мустафа
29.09.2019 11:02:14
36
37
Че той си беше за посмесище и говореше само глупости.Дърт комунист, който цял живот не е работил и неспособен да създаде семойствои поколение.
12.
хахо
29.09.2019 10:57:48
21
66
Точно за такива като за „професира” се отнасяше мъдроста „Никога не е късно да станеш за присмех.Г-н „Професора” си имаше репертоар написан на едни листи с едни огромни листи,където текстовете бяха подчертани и оцветени като в халваджийски тефтер и които се похилядваха в предаванията му.Беше като развалена плоча.
11.
Гост
29.09.2019 09:17:47
29
119
Вучков беше един старец, ходещ тук и там за някой лев, с мегаломанията си, логореята си и безкрайните празни приказки. Беше ме срам че има такива хора и стигат до някаква телевизия, където безскрупулни хора се възползват от милия стар луд наивник. Беше като кофа с отпадъци, имаше мнение по всеки въпрос, без икономическа, социална или друга подготовка. Сенилен старец, тип професор. Такива има милиони. Компетентни по всеки въпрос. Като започнат да говорят и не спират.
10.
...
29.09.2019 08:54:47
15
97
Светла му памет на всеки покойник, но си спомням, че веднъж Професора се обърна към колегите си водещи от ТВ 7 с репликата: "Да не говорим аз колко съм умен и вие колко сте прости". Истински интелигентен човек никога няма да обижда така, дори и да е вярно.
9.
za naroda
29.09.2019 08:35:57
21
93
"Ум като бръснач" друг път.
Тази статия е изцяло погрешна. "Господарите" може и да са свалени от телевизионния ефир, но сега забавляват хората от YouTube.
8.
Anonimen
29.09.2019 08:30:50
10
91
Светла му памет на професора, но, ако трябва да сме честни, на него не му трябваха "Господарите", за да се излага.
И още нещо, случаите, в които професора си "губеше времето" с тях, не бяха толкова редки както пише в статията.
7.
pishete pravilno
29.09.2019 08:24:48
5
96
Пише се: "простолюдието, КОЕТО...", а не "простолюдието, КОИТО", уважаеми господине.
Много хора от "простолюдието" пишат по грамотно от Вас.
6.
Герги
29.09.2019 00:47:51
16
132
Абсолютно нагласена статия! Единствените обиди в случая бяха винаги отправяни от покойният професор! Колкото до "острият като бръснач ум" всички помним историята му с "легналият полицай"! Реално за посмешище го правеше единствено Краси Радков.
5.
Не гледам телевизия
29.09.2019 00:18:15
116
66
Господарите, до последно си бяха лайняри, жалко и пошло предаване, което освен да изнервя не правеше нищо друго! Не бяха и особено гледани, а Рачков, Зуека загубиха публика, каквото повече няма и да видят! Само като се сетя за мазната прегръдка на Рачков с цвинокио и ми се повдига, но всеки сам кове съдбата си, та и те така!
4.
БАРБА ЯНИ
29.09.2019 00:10:15
94
56
Прав е професор Вучков....
Светла му памет ....
Добре,че свалиха ,,Господарите.....
3.
Гларуса
28.09.2019 23:58:27
31
130
Аз гледах господарите и не считам себе си за ашлак и олигфрен! И понеже знам максимата "за мъртвите или добро или нищо", ще си замълча!
2.
до 2
28.09.2019 23:41:47
16
85
"За простолюдието"?! Успокой малко топката ве....ЗУРЛА!!
1.
зурла
28.09.2019 23:23:45
130
65
Господари на сеира, или господари на дебила не бяха от предаванията които гледах.
Подобни са предназначени за простолюдието които ги "поглъща" като топъл хляб заедно с реклами за паста за зъби, заеми, или различни типове мутро-лотарии.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов
Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори