×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сигнал до Флагман: На границата с Турция е кошмар! Щях да стигна пеш до Одрин за времето, в което чаках


21 Септември 2019, Събота, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Причина за задръстването е ремонтът на пункта

На ГКПП Лесово трафикът е кошмарен. Това алармира читателят на Флагман.бг Илия Василев, който е чакал на опашка на границата повече от пет часа. 

Причина за задръстването е ремонтът, с който разширяват пункта. През почивните дни трафикът към южната ни съседка е голям, тъй като много българи предпочитат да ходят на шопинг в близките до границата градове - Одрин и Лозенград. 

"Бяхме на пункта малко преди 8 ч. тази сутрин. Успяхме да излезем едва след 12:30 ч. За това време щях да стигна Одрин, ако бях тръгнал пеш", пише нашият читател в рубриката ни "Вашият сигнал до Флагман.бг".

Очаква се трафикът към Турция да бъде интензивен и през трите почивни дни. На всички граници ще има опашки от чакащи коли, най-проблемен ще бъде ГКПП Лесово заради ремонтите. 


 




14
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
14
Коментара по темата
14.
C 400
22.09.2019 10:02:33
1
3
Вярно е, на Лесово се чака доста.Минавайте през М.Търново.Там за 7-8 мин. и си минал през двете митници.На добър път.
13.
Димов
22.09.2019 09:31:17
3
3
Стой си в България. Кому ряз. ния дириш в Одрин?
12.
bgman
21.09.2019 22:25:51
1
10
Малко си чакал, щом отиваш да празнуваш 22-ри септември в Турция...
Трябвало е да те пуснат на 23-ти сутринта...
11.
Патриот
21.09.2019 22:03:14
5
9
Бургас е толкова хубав град те хукнали в турската цигания по опашките....и изобщо като има национален празник и видя опашките за Турция ми се повръща от такива патриоти
10.
Пътник
21.09.2019 22:00:47
3
6
Турците правят ремонт за разширяване на пункта, защото от тяхна страна обработваха колите само на 1-2 гишета, трай бабо за хубост, след ремонта няма да има опашки....и стига сте си харчели парите за глупости в Турция, прост народ
9.
SF
21.09.2019 21:38:54
0
13
Не пътувайте, бе, просто е! Като сте решили да пътувате в дните когато се очаква всички да пътуват не ми се оплаквайте изобщо!!! Никога, ама никога не ходя някъде на почивка по време на три дневнен уикенд
8.
Toy
21.09.2019 19:30:12
2
8
Ела да видиш на малко търново кво беше. И все с Турция се оправдаваме. Българската част я минахме за 3 часа... А в Турция 40 мин, ама все турците са ни виновни. Истината е че на бг границите е абсолютен хаос. Преди месец излизах от турско на капитан андреево.. Подредено камерите им работят, черпят те с локум на излизане.. Влизаш в бг и хаоса започва..
7.
Хаха
21.09.2019 19:22:57
1
4
Дреме ми на Кора...
6.
Гранична зона
21.09.2019 16:50:26
3
18
Преминаването през ГКПП "Лесово" не е с усложнен характер. Ние преминахме за 30 мин границата. Нищо от написаното не е вярно. Напазарувахме си 4 перилни препарати (1 за цветно, 1 за черно и 2 за бяло пране). Взех си малко цигари без акцизен бандерол, както и локуми и баклави. Чувствам, че прецаках държавата като си оставих аванса в турската икономика. Връщането също не е проблем. Турските власти черпят с бонбони и памук.
5.
гражданин
21.09.2019 16:38:36
1
15
Вие сами ги предизвиквате тези задръствания. Когато има такива последователни почивни дни всички се втурват по едно и също време към Турция и Гърция.
4.
Петър
21.09.2019 14:48:08
7
7
Доколкото ми е известно това е сравнително нов пункт, Организация! Толкова за организацията! Оставям настрана, че това е рецидив. И, ако се не лъжа винаги е по Национални празници! Явно през останалото време ибрикчиите (държавните служители) са много заети!
3.
Организация
21.09.2019 14:17:06
7
37
Само българина мрънка когато му разширяват платната, защото не може да си купи евтини памперси и баклава от Одрин заедно със всички сливенски и ямболски мангали.
2.
Р
21.09.2019 14:15:46
7
20
Виждаме държавата как обслужва хората.
Вместо да им вземе пет лева повече и да наеме 50 ченгета и да направи 6 лентов път държавата спи и ми разправя глупости за някакви тъпи комунисти като Мая Никаквата или ала-бала за туризма в Слънчев Бряг че бил 20% от постъпленията на държавата ами тогава защо нашето летище няма никакво полети през цялата година???????
1.
Шоп шоп
21.09.2019 14:15:02
4
35
Айде на оригиналните Прада, Балмейн, Шанел, Гучи, Армани. Квот ти душа иска. Оргинал брат ми
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори