×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мариана Маринова от „Фермата” има син от известен бос


15 Септември 2019, Неделя, 13:43 ч.
Автор: Флагман.бг

Тя била женена за скандалният бизнесмен Руслан Колев. Неговото име е добре познато от криминалните хроники

Мариана Маринова, звездата в отбора на богатите, който тъне лукс в хитовото тв риалити „Фермата”, има завидна биография. Кариерата си амбициозната блондинка, която се хвали със 700 чифта обувки, започва като водеща в несъществуваща вече кабеларка, където срича новините. Гафът е забелязан от „Господари на ефира”, а чаровната блондинка се превръща в звезда за едно денонощие, твърди вестник Уикенд.

Следват покани за участие в различни конкурси за красота, които Маринова печели с лекота. Тя притежава колекция от титли и корони, за които повечето дългокраки момичета могат само да мечтаят – „Мисис България Глоуб 2007”, „Мисис Вселена - България 2008”, „Мис Силикон” и др. С времето успява да развие мениджърската си дарба и да се превърне в лицензиант на няколко престижни конкурса за красота у нас. Познатите й казват, че е истински работохолик – всяка минута от ежедневието си хубавицата запълвала с правене на нещо – гимнастика, бягане, фитнес, посещение на козметичен салон, фризьор, маникюр и грижи за двете деца, които са от двама различни мъже.

Всъщност, личният живот на Мариана е по-пъстър от дъгата.

Името й често е набърквано в различни секс афери, за които след това се обяснява в медиите. Тя била женена за Руслан Колев. Неговото име е добре познато от криминалните хроники. През лятото на 2012 г. той е задържан в ареста като организатор на транспорта на така наречения кокаинов кораб „Свети Никола”, плаващ от Латинска Америка към Испания. На борда на плавателното средство са открити внушителните 3 тона кокаин.  Следват куп правни разправии. Темида освобождава двамата българи поради липса на доказателства, но пък скандалите между Мариана и Руслан зачестяват.

Докато плава на „Свети Никола”, до ушите му стига слуха, че любимата жена има вземане-даване с мистериозния колумбиец. Без да търси доказателства, той й оформя як скандал и заплашва с раздяла.

В крайна сметка успяват да запазят връзката си в името на своя малък син Димитър. Маринова се запознава с Руслан по интернет през 2008 г. Тогава тя е на гребена на вълната – в София не минава светско събитие без присъствието й. Винаги е ухажвана от господата и заобикаляна с топ красавици със съмнителна  репутация, които често са привиквани в полицията по подозрения за проституция.

Сърцето й е свободно, защото е прясно разведена с първия си съпруг Антон, от когото има дъщеря. Руслан Колев пък е гонещ 40 строителен бизнесмен, чийто бизнес скрибуца заради световната финансова криза. Въпреки това искрата на любовта пламва. Набързо заживяват на семейни начала. Запознати с битието им казват, че двамата често се карат, при това шумно, но в действителност много се обича.

Мариана Маринова има няколко пластични корекци и вероятно те е единствената, която знае точната им бройка. Част от тях са направени в чужбина заради цените, които хирурзите предлагат там. Операцията за увеличаване на дупето й била направена във Венецуела и струвала само 350 евро. Ремонтът на циците излизал между 1200 и 1800 евро, което било далеч по-изгодно, отколкото у нас.

Организаторката на „Мис Силикон” се е подлага на всевъзможни процедури, за да изглежда перфектно дори в трудни моменти от живота си. Тя не крие, че е сред най- тунингованите нашенки и не се страхува да легне под скалпела в името на красотата. Признавала е, че на носа си има 4 операции и две на гърдите, плюс поставени импланти в устата, както и 3 литра биополимер в дупето. Поръчва си да й изработят задника от най-добрия материал, защото вярва в чудесата на съвременните медицински и козметични продукти. Винаги е „за” пластичните операции.

Три месеци преди да влезе във „Фермата” коригирала бръчките  на челото си. Тя била истински поласкана от поканата на продуцентите на шоуто и твърдо вярвала, че има капацитет да спечели голямата награда от 100 000 лева. Била убедена в добрата си физическа подготовка и сигурна, че малцина мъже могат да се мерят по издръжливост с нея, защото всеки ден спортувала.

Петото издание на „Фермата” стартира на 6 септември  под мотото „Нов свят” и постави фокуса върху социалното разделение на бедни и богати. Маринова като представител на ВИП обществото попадна в луксозния дом на чорбаджиите, на които не се налага да извършват кой знае какъв тежък физически труд.


В категории: Лайфстайл


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
хм
16.09.2019 14:44:48
0
17
"Познатите й казват, че е истински работохолик – всяка минута от ежедневието си хубавицата запълвала с правене на нещо – гимнастика, бягане, фитнес, посещение на козметичен салон, фризьор, маникюр". Не знаех, че гореизброеното е работа.
5.
Мм333
15.09.2019 21:52:14
1
16
Ние отдавна знаем ,че тези дето ги дават по телевизията не са случайни коври и тетераси.
4.
DJARO
15.09.2019 15:33:48
2
3
Na Marginite sestra im e tova......po krai konkursite.....pravi reklama na 6antonerkite za da im vdiga zenata
3.
Възраждане
15.09.2019 15:26:13
0
4
До 1
True story my man
2.
Ха ха ха
15.09.2019 14:32:11
1
25
Типичната проститука-мутреса с ВИП празняра развиващ строителен бизнес като прикритие. Главата и изглежда като глава на плъх, не е красива има много по красиви от нея в БГ за жалост всичко си е купила, само щастието не може да си купи. Колко чурки е счупила и колко бой е яла не може да ги приброи. Но все пак всичко това е за една единствена кауза да има мръсни пари от търговията на кокаин за красота,дрехи,коли и имоти.С здраве да си ги носиш.
1.
Даку чикибоеца
15.09.2019 14:28:44
0
31
тая който я помни преди години какъв караконджул беше ...требе да си лее куршум като я види. Искам да поздравя гениалните лекари,които само с 4 операции са успели да намалят клюна и...беше огромен и величествен а за кривите зъбки да не говорим без проблем пукаше доматите...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори