×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мая Манолова: Паника царува в ГЕРБ и затова започнаха с мръсна кампания, но не ме плашат


Мая Манолова: Паника царува в ГЕРБ и затова започнаха с мръсна кампания, но не ме плашат
ГЕРБ започна с мръсна кампания срещу мен и си дадох сметка, че след тази агресия оставането ми в институцията на омбудсманът ще е агония, сподели Мая Манолова
05 Септември 2019, Четвъртък, 10:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Тази фабрика за манипулации показва страх и е лош етикет за поръчителите, коментира кандидатът за кмет на София

Мръсната кампания на ГЕРБ няма да ме уплаши. Тази фабрика за манупулации показва страх, има паника в отсрещната страна. Това е лош етикет за поръчителите, каза в „Тази сутрин“ по бТВ кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

„Битката вече започна. Тя е агресивна, с компромати, с опити да бъда притискана, да бъдем дискредитирани с моето семейство и хората край мен. От страна на опонента ми не се очаква позитивна кампания“, сподели тя.

„Дадох си сметка, че след тази агресия, която се разгърна срещу мен и срещу близките ми, оставането ми в институцията на омбудсманът ще е агония. Моята вяра, че омбудсманът е защитникът на гражданите, последната надежда, шансът им да получат справедливост, се разминава с удобството, което би ми дал този пост“, добави Манолова. 

„Бяхме свикнали с думите на Цветанов, че ще правят позитивна кампания. Сега вероятно намеренията на ГЕРБ е да е мръсна и агресивна. През последните два месеца не са спрели да правят внушения, да натискат хора от моя екип, да се опитват да ги дискредитират“, сподели тя.

Дамата, която подаде оставка като омбудсман на републиката, сподели, че е успяла преди да влезе в студиото да мине през фризьор, тъй като имала ангажимент да изглежда добре и това било израз на уважение към гражданите. 

„Опитът да се битовизира политиката с подобни въпроси, за което тон бе даден от най-близки до властта и от самия премиер, е обидно за българските граждани. Въпросите към един кандидат за кмет да започнат за фризьорския му салон е обида за хората и аз се надявам, че цялата кампания ще се проведе по по-честен към тях начин!“, заяви Манолова.

Когато се разтресени от „великата“ новина, че премиерът можел сам да се подстригва, е обидно за гражданите, добави тя. 

„Никога не съм искала помощ от премиера. Когато нямаше как да решавам проблемите на българските граждани, защото властта ме бойкотираше, взех решението да защитавам хората с други инструменти. Като с медиатор не ми се получи, ще го направя от позицията на изпълнителната власт. Това е в името на хората за решаване на техните проблеми като граждански кандидат“, подчерта Манолова. 

„Притеснително е разбирането на премиера за политиката като възможност за отмъщение, за вендета. Чухте ли го като каза, че ГЕРБ искали да ми отмъстят, но той ги спрял? Това е плашещо!“, сподели тя.

„Подадох сигнала за бюлетините в Костинброд, за да не тръгнат от печатницата, която е собственост на близки до управляващата партия фирми. От тогава това, което се промени, е че бюлетините се печат само от БНБ. Повече частни печатници със свръхпроизводство на половин милион бюлетини няма“, изтъкна Манолова.

„Отново бих подала сигнал, ако някой ме информира, че се готвят да фалшифицират изборите. На българските граждани е ясно какво се готвеха да направят тогава. Не мога да нося отговорност за това, което се случи с изявленията на политици през следващите дни. Не съм нарушила изборното законодателство“, добави тя.

„Правила съм много грешки. Стояла съм искрено зад каузи, които в последствие са се оказали нечисти“, призна кандидатът за кмет.

„Намеренията ми да излаза на протестите срещу кабинета „Орешарски“ и да чувам хората какво искат, бяха почтени. Тогава колегите ми се бяха скрили. Единственият човек, който се опитваше да разговаря с хората, бях аз. Може би поведението ми не е било добре премерено“, добави тя. 

„Струваше ми се недостойно, когато хората са отвън и се опитват нещо да ти кажат, а ти да се криеш зад стените на някоя сграда и да не излизаш да ги чуеш. Винаги съм била готова да посрещна оценката на гражданите, а даже и агресията лице в лице лично“, заяви Мая Манолова.

"От четири години не съм член на БСП. Безпартийна съм. Това е честното отношение към гражданите, защото не мога да ги деля, защитавайки техните права. Очаквам подкрепа от всички столичани, независимо от това какви са техните партийни пристрастия, защото моите разбирания са, че кметът не може да е ляв или десен. Проблемите на града нямат цвят  Няма да разлика дали ще те окрадат през левия или през десния джоб. Затова очаквам подкрепа от всички, които не са доволни от управлението, които смятат, че София е задръстена, че дишат трудно, че се управлява непрозрачно и парите се харчат неефективно“, подчерта тя.

"Битката ще е тежка. Сама няма как да се справя. Очаквам подкрепа, за да обърнем този модел на управление!", добави кандидатът за кмет. 

"София има сега не кмет, а изпълнителен директор, чиято задача е да изпълнява исканията на един солиден приятелски кръг. Зад мен не стоят партийни или финансови кръгове", каза още тя.

Тя сподели, че няма да приема пари от корпорации и фирми, а ще финансира кампанията със собствени средства и с дарения от граждани.


В категории: Политика


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Радо
08.09.2019 12:40:45
0
0
Научете се да пишете правилно на компютър, след това пишете статии. Манупулатори такива :D
Това беше жокер.
6.
да,ама не
06.09.2019 00:29:52
2
2
Майче Майче,не се опитвай така елементарно да ни пуснеш по пързалката.Знам,че ни смятате за дебили,ама не сме чак толкова че да ти се вържем.А ти не се превъзбуждай и карай малко по-кротко защото до края на кампанията ще ти се изчерпат празните приказки и голите обешания.
5.
кой е каза , че ще спечели
05.09.2019 16:34:47
1
4
Не знам кой и от какво го е изстрах, но като гледам е издига инициативен комитет, а не БСП, от страх да не изгубят !!! А всички знаем , че Мая е БСП, що се крие зад разни инициативи1Не и прави чест!
4.
дядо
05.09.2019 12:22:27
7
7
Оръфляците от гроб са в шаш и паника!
3.
бивш симпатизант на нфсб
05.09.2019 11:29:38
6
7
не искам да защитавам Мая Манолова но в случая е права Герб ги е страх да не загубят изборите
2.
77
05.09.2019 11:19:39
9
9
Толкова си гадна и противна , вие сте едни свине прости
1.
Хахахахахахаааа
05.09.2019 10:38:03
14
9
Паника в Герб от комунистката Мая .Да се смееш ли или да плачеш . Някой яко е заблудил горката да се откаже от добре платеното местенце ,дето Боко и подари.От ноември е безработна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори