×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Съсипаната майка на Красимир от „Изгрев”: Помогнете на сина ми, вината е моя, той не е престъпник


Съсипаната майка на Красимир от „Изгрев”: Помогнете на сина ми, вината е моя, той не е престъпник
По думите на съкрушената Иванка, Красимир получил няколко тежки удара в живота си от едни от най-близките си хора, които го завлекли с пари и го оставили без нищо
28 Август 2019, Сряда, 14:44 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

Гладна стачка ще обявя в негова подкрепа, ще събера целия град и ще крещя да му помогнат, ридае 80-годишната Иванка

„Настроиха ме срещу сина ми Красимир, че щял да убие мен и семейството ни. Исках да му помогна и подадох жалба в полицията под влиянието на близките ни, а му навредих. Красимир е невинен, нищо не е направил. Бях подведена и изплашенa. Но трябва да разберете Красимир, защото всеки човек може да превърти, ако му отнемат живота.” Така съкрушената майка на 43-годишния Красимир Каранлиев – 80-годишната Иванка Каранлиева, описа ситуацията около задържането на сина й  и последвалата присъда.

По думите на възрастната жена, Красимир получил няколко тежки удара в живота си от едни от най-близките си хора, които го завлекли с пари и го оставили без нищо. Преди години той започнал бизнес, но след като го напуснала, жена му взела всичко и отвела сина им със себе си. Той три пъти се връщал при нея, но тя винаги го изоставяла заради други мъже. Брат му също имал да му връща пари и между двамата възникнал конфликт. Роднините настроили и майката срещу Красимир и в момента тя горчиво съжалява за постъпката си, а най-голямото й желание е преди да си отиде от този свят синовете й да заровят томахавките и отново да си помагат и да се обичат. „Кръв ми капе от сърцето да гледам децата си да враждуват. Моля се на Бога да ги вразуми и отново да ги видя заедно, като братя. Кръвта вода не става, вярвам, че ще го разберат и ще спрат да враждуват”, плаче Иванка.

Красимир вилнее в жк „Изгрев“! Потроши колите на съседи, заплаши майка си, че ще й пусне ток

Тя споделя през сълзи, че не може да стигне до децата си и от това най-много я боли. „Красимир не споделя, не говори и в момента му беше станало нещо, започна да крещи по мен и случайна жена се обади на тел. 112. Синът ми никого не е ударил до днешния ден. Така той убива бъдещето си. След като разбрах, че съм подведена, че съм манипулирана и нарочно ме настройват срещу него, направих опровержение в 5 РПУ, но ми обясниха, че за да бъде изчистено името му, трябва да се заведе ново дело.  Изследваха го в психото – съвсем нормален е, изследваха го за наркотици – нищо му няма. Подведох се и съм виновна. Исках да му помогнат да си успокои нервите, но никой не го направи и затова се стигна дотук”, плаче съсипаната майка.

Екшън край Средец: Ревнив бургазлия заплаши с убийство бившата си

„Подайте ръка на сина ми, той не е лош човек, иска само да работи и да бъде нормален, но кой ще го вземе, след като го изкараха престъпник. Помогнете му, много моля. Гладна стачка ще обявя в негова подкрепа, ще събера целия град и ще крещя да му помогнат”, ридае 80-годишната Иванка.

Тя твърди, че бившата жена на Красимир е съсипала живота му. „Беше омъжена, избяга от мъжа си и Красимир отгледа децата й до 18 години. Общото им дете и мое свидно внуче е на 13 години, той е момче и не спират да го настройват срещу баща му. Искат да го унищожат и вече го сринаха психически, настройват най-милото му, детето му срещу него, той иска да работи, но не му дават шанс. Помогнете му”, зове Иванка, която признава вината си и най-голямата й мъка е да знае, че децата й са кръвни врагове, а внучето й расте в риск. Тя е категорична, че Красимир иска да бъде със сина си, но за да поиска права над него, трябва да си намери стабилна работа и да му създаде уютен дом.


В категории: Лична драма


17
Коментара по темата
17.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
30.08.2019 00:33:57
0
2
ТЯ Е МАЙКА БОЛИ Я НОТОЯ Е БЕЗСЬВЕСТЕН ТАКИВА КАТО ТОЯ В ПРЕВОД СА ПСИХОПАТИ И САДИСТИ
16.
До...
29.08.2019 16:31:15
0
4
Честно да Ви кажа аз също, ако съм на мястото на майката ще ги боли доста от тези думи "живее в риск"! Детето е в риск само и единствено при баща си, който употребява наркотици, бие, чупи, заплашва, прекалява с алкохола и от казината не излиза! Ако съм на мястото на майката бих осъдила за клевета и завела дело за пълно попечителство без право на личен контакт с престъпник като Красимир! Майка му седнала да реве за сина си. Тя му отнема правото за спокоен живот, но си е и с право. Дала е живот на този из*од, а той я заплашва с 220Vток, бие я и краде от нея. Ама си е нейна вината, че вместо да възпита сина си го е оставила да се друса от ранна възраст ;) Това семейство са психар и да не говорят, че са ходили до психо, защото едва ли щеше да може да говори тези глупости в момента, нито тя, нито той!
15.
........
29.08.2019 16:22:32
0
5
Лъжа до лъжа. Всички, които познават Красимир знаят много добре тази информация колко е истина и колко не е! Смешна сте Каранлиева. Цялото ви семейство сте смешни!
14.
Buba
29.08.2019 10:06:14
1
8
А майката защо не каже, че сина и не е спирал наркотиците от 20 години насам....
13.
Типичната бг овца
29.08.2019 06:57:40
0
11
Ей такива майки и баби блещят същите тъпотии, когато изродчетата им убият. Тъпосват се пред камерата и твърдят че изродчетата им са невинни ангели!
12.
X
28.08.2019 20:21:40
2
27
Моята баба цял живот си гледа синчето (вуйчо ми) като писано яйце, стана на 50 години, а има пет месеца стаж, но не позволява и дума са се каже за него. Той се държи с нея като парцал, а тя го извинява с факта, че той не бил виновен, а живота му бил тежък... Колкото е психопат единия, толкова и другия, това е при всички случаи, които синът е агресивен и мързелив, а майчето грижовно и заслепено
11.
...
28.08.2019 19:02:08
1
16
Ох, аз ако съм на мястото на майката, много ще ви боли главата от "внучето живее в риск", ако няма протокол на агенция Закрила на детето за това...
10.
Някой
28.08.2019 18:04:23
0
15
Информация, с която само разнасяте клевети. Реалността е съвсем различна. Давате гласност на последните опити на семейство Каранлиеви да “ оцелее” . Нека на тази гладна стачка присъстват всичко полицаи, занимавали се някога с г- н Каранлиев. Нека всички твърдения посочени в тази статия бъдат доказани с нужните документи. И нека цялото семейство Катанлиеви се засрами, че дори не знаят на колко години е свидният им внук и милият син, понеже 13 е грешната цифра. Както е грешна и информацията посочена в тази статия.
Поздрави!
9.
Някой
28.08.2019 17:51:01
1
12
Е вие пак излизате с 99% невярна информация! Бравооо! Само занимавате хората с тъпотиите си, които нямат нищо общо с реалността!
8.
И аз
28.08.2019 16:34:09
5
7
Аз, мацка, не бъди груба! Ела да правим секс и бебета съответно, да ги възпитаваме в любов и щастие и да станат почтени граждани на града!
7.
Някоя си
28.08.2019 14:53:51
1
14
Може да съм груба, но ще кажа - Да, жено, ти си винвна! И не търси помощ от хорта, а се опитай до последно да промениш нещата , макар да ми се струва вече късно. Децата от малки трябва да се учат да се уважават по между си и да си помагат. Не да се делят и да се настройват. Родителите винаги трябва да събират децата си, независимо колко са големи и на празници, и в трудни моменти, за да и вдъхнат увереност, че не са сами, че са семейство, че са сплотени. Когато човек е отблъснат и се чувства само, ти си тази, която трябва да му покажеш, че Светът не е свършил. Да - виновна си!
6.
Аз
28.08.2019 14:50:44
2
26
Може да съм груба, но - да - проблемът на такива хора идва точно от неглижиране в семейството. Ако една майка от малки не научи децата си да се уважават по между си се стига до това. ако една майка в трудните моменти, не събира децата (независимо колко са големи) и семейството си , за да се чувстват сплотени и че винаги могат да разчитат един на друг - до това се стига! Да - виновна си, жено и не търси помощ от хората. Ти си човека, който трябва да се опита с всички сили да промени това,2 макар според мен да е вече късно.
5.
az
28.08.2019 14:42:29
4
27
Нормално е майка да търси най-дборото за сина си. Не е нормално син да иска да убива майка си, пък ако щеш и хиляди неволи да са му се случвали. Поведението на тази майка е като на всяка друга, но истината е, че лабилната психика и това държание на един 43 годишен мъж към жена, съседи, брат, чуждо имущество е продиктувано от същия либерализъм, с което тази жена явно е възпитавала сина си. Личи си, че милата е била цял живот като орлица над синчето си, но също така си личи, че не го е подготвила за суровия живот, разочарованията и отговорностите. Възпитала го е с обич, но го е вкарала в саксия, като е пропуснала да го възпита в уважение, респект, изконнат ценност да обича, помага, твори и да гради. Видно е, че под такъв похлупак се пръкват готованци и пълни безхаберници. Кой от нас не е имал трудни моменти и разочарования, кой не е бил сърдит за нещо си, но пък колко от вас са посягали на майките си, комшиите и имуществото им, защото видиш ли ни е криво. Ами, ако зад всеки един такъв нефелник застане майка му зад гърба му, значи очаквайте ножове и саби да се вихрят наоколо. Това не е единичен случай. Повечето пресъпници прозихождат от нелоши семейства, в които обаче им е било само угаждано и давано. Това не е пример, пример е да научиш детето си в любов, отговорност и дисциплина, да го научиш да уважава и цени чуждото достойнство и право. Не е нормално майка на 80 години да иска милост за сина си, който до 43 годишнината си не е разбрал същността и сакралния смисъл на думичката МАМА. Не е нормално и обществото да прощава на подобни които пренебрегват човека дарил им живот и плът от собствената си. Нали не сте наивни да си мислите, че подобен екземпляр би изпитвал любов, уважение, подчинение и отговорност към всички останали хора и порядки. И за десерт оставям и кавгата между брат и брат. Ами мили хора, вярвайте, тези братя делят нещо, защото така са научени. Какво може да ги скара, освен делбата за нещо материално. Да поставиш любовта към майка и брат за сметка на материалното, си е меко казано...грешно. Бог да пази тази майчица и синчетата ѝ.
4.
Кривак
28.08.2019 14:33:33
6
27
Първо тая дъртата е една от най големите курви в Бургас! Второ Красимир е наркоман. Трето жената заради която толкова страда е копанарска циганка някъде от грудовско. Отрепки и супер прости и необразовани са и двамата! Хора избягвайте контакт с глупави цигани!
3.
Frrrr
28.08.2019 14:16:39
13
21
Aххх , нека мама да продължава да го защитава на 43 години...
И после що ставало тъй...
2.
Las vegas
28.08.2019 14:13:26
9
40
Тази версия звучи по вероятна от вчерашната , най-често жена обърква живота на мъжа и после се чуди защо бил полудял и станал агресивен, жените също налагат домашен тормоз но той е психически и е много по разрушаващ после идва лесното когато мъжа 2-3 пъти повишо тон и комшиите чуят и веднага се пишат жалби за домашен тормоз а медиите подхващат най модерната в днешно време "песен" че белия нормален мъж е виновен за всичко
1.
*********
28.08.2019 13:43:53
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отказаха линейка на 5-годишно дете след алергична реакция Отказаха линейка на 5-годишно дете след алергична реакция

Тялото му се покрило в отоци за секунди, а диспечерката на тел. 112 казала, че дори да изпрати медицински екип, лекарите нямало какво да направят

ВиК-Бургас е добре финансово по естествени причини – има огромен брой консуматори на малка площ, смята Горанов ВиК-Бургас е добре финансово по естествени причини – има огромен брой консуматори на малка площ, смята Горанов

Финансовият министър с идея за създаване на холдингова структура, която да помага за балансирано разпределение на ефектите в сектора у нас

Нападение над лекар във Варна Нападение над лекар във Варна

 50-годишният Красимир Куманов напуска спешна помощ, след като бе нападнат от сина на пациентка в ромската махала на Каменар

Шофьорът на камион, помел дете в Русе, бил неадекватен? Шофьорът на камион, помел дете в Русе, бил неадекватен?

76-годишният мъж не е спрял, за да окаже помощ, а е напуснал местопроизшествието

Бюджет 2020 на нула, държавата ще харчи точно толкова, колкото е успяла да събере Бюджет 2020 на нула, държавата ще харчи точно толкова, колкото е успяла да събере

Правителството ще отпусне и допълнителни пари за справяне с щетите от бедствия

Младен Маринов за избягалия арестант в Бургас: Допусната е грешка, трябва да си извадим поука! Младен Маринов за избягалия арестант в Бургас: Допусната е грешка, трябва да си извадим поука!

Удареният полицай, като види метал, ще бяга на другия край на улицата, шегува се водещият Виктор Николаев

Не забравяйте чадърите в сряда, откъм югозапад идва дъжд и вятър Не забравяйте чадърите в сряда, откъм югозапад идва дъжд и вятър

Прогноза за времето - сряда, 13 ноември 2019 г.

Пинчето от „България търси талант” с нов моноспектакъл Пинчето от „България търси талант” с нов моноспектакъл

Поетесата от „Кръга на барда“, която може да разсмее всеки, представя „За хубавото на лошото”, надява се да взриви с него и публиката в Бургас

Щракнаха белезниците на 28-годишната Ванина от Бургас, ченгетата откриха 40 гр пико в хотелската й стая Щракнаха белезниците на 28-годишната Ванина от Бургас, ченгетата откриха 40 гр пико в хотелската й стая

Служителите на Пето РУ получили оперативна информация и веднага щурмували апартамента

Ето какво се случва с тялото, ако не правите секс редовно Ето какво се случва с тялото, ако не правите секс редовно

Продължителното полово въздържание може да доведе до редица проблеми

Извънредно положение във Венеция заради проливните дъждове, градът е под водата Извънредно положение във Венеция заради проливните дъждове, градът е под водата

 Властите препоръчват на хората да не напускат домовете си

Биг Бен в Лондон става Eлизабет Тауър Биг Бен в Лондон става Eлизабет Тауър

Часовниковата кула-емблема става строително скеле до 2021 г.

Насилие и смърт в лагерите на "Ислямска държава" Насилие и смърт в лагерите на "Ислямска държава"

Жените и децата на джихадистите създадоха мини халифат

Руският историк, убил любовницата си, крещял: Аз съм Наполеон! Руският историк, убил любовницата си, крещял: Аз съм Наполеон!

В залата на съда доцентът изглеждаше повече от зле, коментират руските медии

Спортен шеф опита да избяга от затвора Спортен шеф опита да избяга от затвора

Михаил Баришев се надявал да бъде застрелян от охраната

Бедствено положение заради пожарите в Австралия Бедствено положение заради пожарите в Австралия

Затворени са над 600 училища

Почина 13-годишна звезда от Холивуд и Бродуей Почина 13-годишна звезда от Холивуд и Бродуей

Лоръл Григс играе във филми с такива актьори като Скарлет Йохансон, Кристен Стюарт, Стив Карел

18% от руснаците искат пак Берлинска стена 18% от руснаците искат пак Берлинска стена

Все повече руснаци гледат негативно на падането на Берлинската стена

Михаил Горбачов: Не съм предал Източна Европа, дадох й права и свободи Михаил Горбачов: Не съм предал Източна Европа, дадох й права и свободи Той добави, че съседните държави само са получили права и свободи, на които вече са се радвали съветските граждани Защо ревнуват децата Защо ревнуват децата

Това явление ни озадачава, а така съшо и затруднява възпитателната работа, особено когато то стигне до болезнена степен

Филип Димитров, бивш министър-председател Филип Димитров, бивш министър-председател С преврата на 10 ноември искаха да продължат комунизма. Това беше вътрешнопратиен акт Виц на деня Виц на деня - Жена ми ме изгони в денят на сватбата.
- И защо?
- Притеснявах се за първата брачна нощ... и репетирах със сестра ѝ!
Виц на деня Виц на деня Младеж тича след автобус, и скача в него в последния момент, преди да се затвори вратата. Млада, симпатична жена го закача:
- Господине, знаете ли, че след автобус и жена не се тича?!
- Тича се, тича се, докато се качиш...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато червилото ти струва десетки левове, не може да си позволиш да целуваш всякакви тъпаци с него!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори