×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Съсипаната майка на Красимир от „Изгрев”: Помогнете на сина ми, вината е моя, той не е престъпник


Съсипаната майка на Красимир от „Изгрев”: Помогнете на сина ми, вината е моя, той не е престъпник
По думите на съкрушената Иванка, Красимир получил няколко тежки удара в живота си от едни от най-близките си хора, които го завлекли с пари и го оставили без нищо
28 Август 2019, Сряда, 14:44 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

Гладна стачка ще обявя в негова подкрепа, ще събера целия град и ще крещя да му помогнат, ридае 80-годишната Иванка

„Настроиха ме срещу сина ми Красимир, че щял да убие мен и семейството ни. Исках да му помогна и подадох жалба в полицията под влиянието на близките ни, а му навредих. Красимир е невинен, нищо не е направил. Бях подведена и изплашенa. Но трябва да разберете Красимир, защото всеки човек може да превърти, ако му отнемат живота.” Така съкрушената майка на 43-годишния Красимир Каранлиев – 80-годишната Иванка Каранлиева, описа ситуацията около задържането на сина й  и последвалата присъда.

По думите на възрастната жена, Красимир получил няколко тежки удара в живота си от едни от най-близките си хора, които го завлекли с пари и го оставили без нищо. Преди години той започнал бизнес, но след като го напуснала, жена му взела всичко и отвела сина им със себе си. Той три пъти се връщал при нея, но тя винаги го изоставяла заради други мъже. Брат му също имал да му връща пари и между двамата възникнал конфликт. Роднините настроили и майката срещу Красимир и в момента тя горчиво съжалява за постъпката си, а най-голямото й желание е преди да си отиде от този свят синовете й да заровят томахавките и отново да си помагат и да се обичат. „Кръв ми капе от сърцето да гледам децата си да враждуват. Моля се на Бога да ги вразуми и отново да ги видя заедно, като братя. Кръвта вода не става, вярвам, че ще го разберат и ще спрат да враждуват”, плаче Иванка.

Красимир вилнее в жк „Изгрев“! Потроши колите на съседи, заплаши майка си, че ще й пусне ток

Тя споделя през сълзи, че не може да стигне до децата си и от това най-много я боли. „Красимир не споделя, не говори и в момента му беше станало нещо, започна да крещи по мен и случайна жена се обади на тел. 112. Синът ми никого не е ударил до днешния ден. Така той убива бъдещето си. След като разбрах, че съм подведена, че съм манипулирана и нарочно ме настройват срещу него, направих опровержение в 5 РПУ, но ми обясниха, че за да бъде изчистено името му, трябва да се заведе ново дело.  Изследваха го в психото – съвсем нормален е, изследваха го за наркотици – нищо му няма. Подведох се и съм виновна. Исках да му помогнат да си успокои нервите, но никой не го направи и затова се стигна дотук”, плаче съсипаната майка.

Екшън край Средец: Ревнив бургазлия заплаши с убийство бившата си

„Подайте ръка на сина ми, той не е лош човек, иска само да работи и да бъде нормален, но кой ще го вземе, след като го изкараха престъпник. Помогнете му, много моля. Гладна стачка ще обявя в негова подкрепа, ще събера целия град и ще крещя да му помогнат”, ридае 80-годишната Иванка.

Тя твърди, че бившата жена на Красимир е съсипала живота му. „Беше омъжена, избяга от мъжа си и Красимир отгледа децата й до 18 години. Общото им дете и мое свидно внуче е на 13 години, той е момче и не спират да го настройват срещу баща му. Искат да го унищожат и вече го сринаха психически, настройват най-милото му, детето му срещу него, той иска да работи, но не му дават шанс. Помогнете му”, зове Иванка, която признава вината си и най-голямата й мъка е да знае, че децата й са кръвни врагове, а внучето й расте в риск. Тя е категорична, че Красимир иска да бъде със сина си, но за да поиска права над него, трябва да си намери стабилна работа и да му създаде уютен дом.


В категории: Лична драма


17
Коментара по темата
17.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
30.08.2019 00:33:57
0
2
ТЯ Е МАЙКА БОЛИ Я НОТОЯ Е БЕЗСЬВЕСТЕН ТАКИВА КАТО ТОЯ В ПРЕВОД СА ПСИХОПАТИ И САДИСТИ
16.
До...
29.08.2019 16:31:15
0
4
Честно да Ви кажа аз също, ако съм на мястото на майката ще ги боли доста от тези думи "живее в риск"! Детето е в риск само и единствено при баща си, който употребява наркотици, бие, чупи, заплашва, прекалява с алкохола и от казината не излиза! Ако съм на мястото на майката бих осъдила за клевета и завела дело за пълно попечителство без право на личен контакт с престъпник като Красимир! Майка му седнала да реве за сина си. Тя му отнема правото за спокоен живот, но си е и с право. Дала е живот на този из*од, а той я заплашва с 220Vток, бие я и краде от нея. Ама си е нейна вината, че вместо да възпита сина си го е оставила да се друса от ранна възраст ;) Това семейство са психар и да не говорят, че са ходили до психо, защото едва ли щеше да може да говори тези глупости в момента, нито тя, нито той!
15.
........
29.08.2019 16:22:32
0
5
Лъжа до лъжа. Всички, които познават Красимир знаят много добре тази информация колко е истина и колко не е! Смешна сте Каранлиева. Цялото ви семейство сте смешни!
14.
Buba
29.08.2019 10:06:14
1
8
А майката защо не каже, че сина и не е спирал наркотиците от 20 години насам....
13.
Типичната бг овца
29.08.2019 06:57:40
0
11
Ей такива майки и баби блещят същите тъпотии, когато изродчетата им убият. Тъпосват се пред камерата и твърдят че изродчетата им са невинни ангели!
12.
X
28.08.2019 20:21:40
2
27
Моята баба цял живот си гледа синчето (вуйчо ми) като писано яйце, стана на 50 години, а има пет месеца стаж, но не позволява и дума са се каже за него. Той се държи с нея като парцал, а тя го извинява с факта, че той не бил виновен, а живота му бил тежък... Колкото е психопат единия, толкова и другия, това е при всички случаи, които синът е агресивен и мързелив, а майчето грижовно и заслепено
11.
...
28.08.2019 19:02:08
1
16
Ох, аз ако съм на мястото на майката, много ще ви боли главата от "внучето живее в риск", ако няма протокол на агенция Закрила на детето за това...
10.
Някой
28.08.2019 18:04:23
0
15
Информация, с която само разнасяте клевети. Реалността е съвсем различна. Давате гласност на последните опити на семейство Каранлиеви да “ оцелее” . Нека на тази гладна стачка присъстват всичко полицаи, занимавали се някога с г- н Каранлиев. Нека всички твърдения посочени в тази статия бъдат доказани с нужните документи. И нека цялото семейство Катанлиеви се засрами, че дори не знаят на колко години е свидният им внук и милият син, понеже 13 е грешната цифра. Както е грешна и информацията посочена в тази статия.
Поздрави!
9.
Някой
28.08.2019 17:51:01
1
12
Е вие пак излизате с 99% невярна информация! Бравооо! Само занимавате хората с тъпотиите си, които нямат нищо общо с реалността!
8.
И аз
28.08.2019 16:34:09
5
7
Аз, мацка, не бъди груба! Ела да правим секс и бебета съответно, да ги възпитаваме в любов и щастие и да станат почтени граждани на града!
7.
Някоя си
28.08.2019 14:53:51
1
14
Може да съм груба, но ще кажа - Да, жено, ти си винвна! И не търси помощ от хорта, а се опитай до последно да промениш нещата , макар да ми се струва вече късно. Децата от малки трябва да се учат да се уважават по между си и да си помагат. Не да се делят и да се настройват. Родителите винаги трябва да събират децата си, независимо колко са големи и на празници, и в трудни моменти, за да и вдъхнат увереност, че не са сами, че са семейство, че са сплотени. Когато човек е отблъснат и се чувства само, ти си тази, която трябва да му покажеш, че Светът не е свършил. Да - виновна си!
6.
Аз
28.08.2019 14:50:44
2
26
Може да съм груба, но - да - проблемът на такива хора идва точно от неглижиране в семейството. Ако една майка от малки не научи децата си да се уважават по между си се стига до това. ако една майка в трудните моменти, не събира децата (независимо колко са големи) и семейството си , за да се чувстват сплотени и че винаги могат да разчитат един на друг - до това се стига! Да - виновна си, жено и не търси помощ от хората. Ти си човека, който трябва да се опита с всички сили да промени това,2 макар според мен да е вече късно.
5.
az
28.08.2019 14:42:29
4
27
Нормално е майка да търси най-дборото за сина си. Не е нормално син да иска да убива майка си, пък ако щеш и хиляди неволи да са му се случвали. Поведението на тази майка е като на всяка друга, но истината е, че лабилната психика и това държание на един 43 годишен мъж към жена, съседи, брат, чуждо имущество е продиктувано от същия либерализъм, с което тази жена явно е възпитавала сина си. Личи си, че милата е била цял живот като орлица над синчето си, но също така си личи, че не го е подготвила за суровия живот, разочарованията и отговорностите. Възпитала го е с обич, но го е вкарала в саксия, като е пропуснала да го възпита в уважение, респект, изконнат ценност да обича, помага, твори и да гради. Видно е, че под такъв похлупак се пръкват готованци и пълни безхаберници. Кой от нас не е имал трудни моменти и разочарования, кой не е бил сърдит за нещо си, но пък колко от вас са посягали на майките си, комшиите и имуществото им, защото видиш ли ни е криво. Ами, ако зад всеки един такъв нефелник застане майка му зад гърба му, значи очаквайте ножове и саби да се вихрят наоколо. Това не е единичен случай. Повечето пресъпници прозихождат от нелоши семейства, в които обаче им е било само угаждано и давано. Това не е пример, пример е да научиш детето си в любов, отговорност и дисциплина, да го научиш да уважава и цени чуждото достойнство и право. Не е нормално майка на 80 години да иска милост за сина си, който до 43 годишнината си не е разбрал същността и сакралния смисъл на думичката МАМА. Не е нормално и обществото да прощава на подобни които пренебрегват човека дарил им живот и плът от собствената си. Нали не сте наивни да си мислите, че подобен екземпляр би изпитвал любов, уважение, подчинение и отговорност към всички останали хора и порядки. И за десерт оставям и кавгата между брат и брат. Ами мили хора, вярвайте, тези братя делят нещо, защото така са научени. Какво може да ги скара, освен делбата за нещо материално. Да поставиш любовта към майка и брат за сметка на материалното, си е меко казано...грешно. Бог да пази тази майчица и синчетата ѝ.
4.
Кривак
28.08.2019 14:33:33
6
27
Първо тая дъртата е една от най големите курви в Бургас! Второ Красимир е наркоман. Трето жената заради която толкова страда е копанарска циганка някъде от грудовско. Отрепки и супер прости и необразовани са и двамата! Хора избягвайте контакт с глупави цигани!
3.
Frrrr
28.08.2019 14:16:39
13
21
Aххх , нека мама да продължава да го защитава на 43 години...
И после що ставало тъй...
2.
Las vegas
28.08.2019 14:13:26
9
40
Тази версия звучи по вероятна от вчерашната , най-често жена обърква живота на мъжа и после се чуди защо бил полудял и станал агресивен, жените също налагат домашен тормоз но той е психически и е много по разрушаващ после идва лесното когато мъжа 2-3 пъти повишо тон и комшиите чуят и веднага се пишат жалби за домашен тормоз а медиите подхващат най модерната в днешно време "песен" че белия нормален мъж е виновен за всичко
1.
*********
28.08.2019 13:43:53
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
4 зодии, на които не им пука за килограмите 4 зодии, на които не им пука за килограмите

Вижте кои са те

Васил Велев: Болничните ги плащат съвестните работници, законите стимулират масови кражби и корупция Васил Велев: Болничните ги плащат съвестните работници, законите стимулират масови кражби и корупция

Злоупотребите с болничните листове растат, каза председателя на Асоциацията на индустриалния капитал 

Лоша новина за пътуващите в Гърция Лоша новина за пътуващите в Гърция

Представителите на местните производители на течни горива са прогнозирали, че пазарният дефицит от частичното спиране на производството на петрол в Саудитска Арабия ще бъде покрито от складови запаси и възходящият тренд на нефта сорт Brent ще спре

Саня Борисова най-мързелива във „Фермата“ 2 Саня Борисова най-мързелива във „Фермата“ 2

Във втората седмица на риалитито актрисата е ратай заедно с треньора на звездите Сами Хоссни

СЕМ обявява резултатите от проверката в БНР СЕМ обявява резултатите от проверката в БНР

Защо беше спряна програмата?

От последните минути! Камион на БКС се преобърна на пътя, пожарникари вадят шофьора От последните минути! Камион на БКС се преобърна на пътя, пожарникари вадят шофьора

По неустановени към момента причини превозното средство се е преобърнало, затискайки служителя на БКС вътре, след което се запалило

Каракачанов: Българите да работят, а не да чакат на социалната „ясла“! Каракачанов: Българите да работят, а не да чакат на социалната „ясла“!

Тези 400 000 трайно безработни, от които 2/3 са роми, точат бюджета, а фирмите се оплакват, че няма работна ръка, каза министърът

Да изчезнеш за 60 секунди: Кражби на луксозни коли Да изчезнеш за 60 секунди: Кражби на луксозни коли

Една и съща групировка обикаля и влиза в автомобилите

Нахапаният от питбул Мартин от Варна: Кучето бе насъскано срещу мен Нахапаният от питбул Мартин от Варна: Кучето бе насъскано срещу мен

 Мартин Янчев е с 18 нахапвания по едната ръка и краката, а собственикът на агресивния пес твърди, че раните не били от неговия любимец

Болести и безпаричие ще ви погубят, ако не изхвърлите това от дома си Болести и безпаричие ще ви погубят, ако не изхвърлите това от дома си

Има няколко неща в жилището ви, от което е редно да се отървете максимално бързо

Instagram със строги мерки срещу продукти за отслабване Instagram със строги мерки срещу продукти за отслабване

Някои от публикациите ще бъдат скрити от лица под 18-годишна възраст

Рим и Париж искат преразпределяне на мигранти в ЕС Рим и Париж искат преразпределяне на мигранти в ЕС

Механизмът трябва да бъде автоматичен

Скръбна новина: Внезапно почина световно известна порно звезда Скръбна новина: Внезапно почина световно известна порно звезда

Причината за смъртта ѝ все още не е известна, но тече разследване

Полша към поляците на Острова: Връщайте се у дома Полша към поляците на Острова: Връщайте се у дома

След Brexit ще има административни затруднения

Летящи таксита в Париж заради мръсния въздух Летящи таксита в Париж заради мръсния въздух

Те работят с батерии, два електрически двигателя, имат "криле" над водата, които с набирането на скорост издигат машината във въздуха

Започва строежът на "Турски поток" Започва строежът на "Турски поток"

Газопроводът трябва да бъде изграден за година и шест месеца, а стойността на проекта е 1 милиард и 102 милиона евро

Хванаха риба с големи очи Хванаха риба с големи очи

Морският звяр, уловен от студента Оскар Лундал, живеел в дълбините на Атлантическия океан и в Баренцово море, далечен роднина бил на акулите

Инфлуенсърка печели хиляди заради дълъг език Инфлуенсърка печели хиляди заради дълъг език

Микейла получава между 900 и 3000 хиляди долара за облизване с феноменалния си език на различни хранителни продукти

Карат Дичо да се извинява по микрофон Карат Дичо да се извинява по микрофон Вижте тайното гадже на Гришо Вижте тайното гадже на Гришо

Филмовата продуцентка е привлекателна и с красиви форми, но изобщо не може да се мери по хубост с бившата му - певицата Никол Шерцингер

Сотир ЦАЦАРОВ, главен прокурор Сотир ЦАЦАРОВ, главен прокурор Ако се налага, ще гласувам и втори път за Иван Гешев Виц на деня Виц на деня Защо жената когато иска с*кс казва:
- Много съм пияна!
А мъжът когато, не иска с*кс казва:
- Много съм пиян!
Виц на деня Виц на деня По улицата пълзи пиян мъж:
- Момченце, не знаеш ли къде живее чичо Иван?
- Но чичо, нали ти си чичо Иван!
- Това го знам! Само не знам къде живея!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавата част от отношенията е, когато още не сте се срещнали!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори