×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спецчасти нанесоха тежък удар на платената любов в Слънчака, напълниха ареста с проститутки


Спецчасти нанесоха тежък удар на платената любов в Слънчака, напълниха ареста с проститутки
В бардака „Мулен руж” бе арестуван и собственикът Димо Петров Флорината от Пловдив
27 Август 2019, Вторник, 09:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки и видео: Флагман.бг

Очакват се обвинения за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация

Операция на Отдел „Криминална полиция” и Специализираните полицейски сили приключи на разсъмване днес, около 03:30 часа, с ареста на 10 проститутки и собственика на най-известния бардак в Слънчев бряг, намиращ се в сърцето на курорта.

Малко след полунощ качулки щурмуваха полулегалното заведение „Мулен руж”, намиращо се във вътрешната част от поредица нощни заведения по главната алея срещу бившата дискотека „Оксижен”. Качулките са нахлули под смесица от тътени, идващи от десетките работещи нощни заведения наоколо в момент, докато в „Мулен руж” е било пълно с клиенти, консумиращи платена любов.

По информация на Флагман.бг гледката вътре е била по-страшна от „Содом и Гомор” – все едно се задава свършекът на света. Десет "труженички" усърдно „работели” върху индивидуалното „освобождаване” на клиенти, имало и голи с еротичен танц на пилона.

По време на продължилата около 3 часа и половина операция, вътре бе извършено и претърсване по данни, че мястото освен бардак, е и разпределително депо за наркотици. Иззета е тетрадката, на която са описани приходите от публичния дом – с цени на секс услугите и тяхната бройка.

Извънредно! Качулки атакуваха еротик бар в сърцето на Слънчака

 

В снощната акция участваха спецсили и криминалисти от ОД на МВР-Бургас,
униформени полицаи от РУ-Несебър, както и експерти по нарковещества

В бус с тъмни стъкла бяха натоварени десет момичета – по потници и с вид на проститутки. Сред тях, по информация на Флагман.бг, е била и управителката им.

Около 03:30 часа от полулегалния вертеп бе изведен и самият собственик – известният пловдивски сводник Димо Петров Флорината, на 50 години. Мястото, където е устроен публичният дом представлява заден двор, в който се намират десетки контейнери за боклук, складове, ползвани от околните заведения и сергии. Клиентите са влизали, преминавайки през воня на урина и мръсотия, заплащайки за сексуални услуги.

Еротичният бар се рекламира на билборд в най-оживената част на курорта – срещу „Corner”-a. Така нареченият еротичен бар „Мулен руж” всъщност е част от поредица нощни клубове, носещи общата шапка „Den Glade Viking”. В непосредствена близост, пред входа на „Мулен руж” е и съблекалнята на многоброен персонал, носещ униформи с надпис „Den Glade Viking”.

Пак на същото място, в първата пресечка от началото на алеята има и голямо тату студио, носещо трите главни букви на „Den Glade Viking”.

За запознати с кухнята на ъндърграунда в Слънчев бряг е загадка кой стой зад конгломерата от търговската марка „Den Glade Viking”. Това би трябвало да бъде богопомазан бизнесмен.

Флагман.бг припомня, че Димо Петров Флорината и групата му бяха разбити в Банско през март 2018 година – в едноименен стриптийз бар „Мулен руж”. Тогава Районният съд в Разлог обаче освободи Флорината и хората му само след 72 часа срещу парична гаранция, а Окръжният съд в Благоевград потвърди решението на нисшестоящите си колеги. Така само месец и половина по-късно – с висящо обвинение по чл. 159а от НК. – за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, Флорината се появи в Слънчев бряг с бодигардове.

Той и викачът на същия стриптийз бар – Андон Андонов респектираха персонала на конкурентните заведения наоколо, при което имаше опасност да избухне война, подобна на тази от юни 2016 година – между Митьо Очите и Божо Кравата.

Очаквайте само във Флагман.бг дали сред арестуваните момичета ще се появи труженичка, която да се оплаче от сексуална експлоатация.


В категории: Крими


17
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
17
Коментара по темата
17.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
27.08.2019 21:49:54
0
5
КАКВО ОБЩО ИМА ТАЯ НАПОМПЕНА МУТРАС ЦВЕТЕ ФЛОРИН В ПРЕВОД ЗНАЧИ ЦВЕТЕ СМЬРТ НА ТАКИВА ТОЗ ЩЕ ГО ПРАТЯТ НА ЗАКУСКА ТОВА НЕЕЧОВЕК А СТЕРЕОИДНО ЧУДОВИЩЕЕ
16.
пРеХоДа
27.08.2019 19:57:30
3
5
Не е на Гела, а е на Румен Козела тоя бардак. Козела е наместник на Вис за Пловдив още от зората на демокрацията и създаването на групировките. Много близък беше с покойните братя Илиеви.
15.
Митьо Очите
27.08.2019 18:02:30
2
10
Още малко ще ви трая!
14.
До 13
27.08.2019 13:24:43
0
9
Тази професия си е легализирана, виж ало.бг или Адам и Ева. Незаконното е не самото ебане, защото всеки може да се ебе за какво ли не, някой за малко пари, други пък за кола или апартамент или някаква месечна издръжка. Нелегалното тук е да имат курвите шеф ето това е проблема.И в Германия,Австрия и Швейцария курвите ако имат шеф е голям проблем затова ги пускат сами на пътя и колкото дадат на шефа дадат, ако не дадат почват техни роднини в БГ да тормозят за да се отчитат по добре.
13.
Кой свали Христос от кръста
27.08.2019 13:17:58
2
24
И защо тази древна професия не е легална?
И тогава няма да има чадъри, пари под масата и прочие.
Узаконете проституцията. Просто е.
12.
Таратора
27.08.2019 13:17:33
7
12
Оставете човека намира, оставете го да си работи спокойно измекяри долни.
Къде по сериозни проблеми има и престъпност на никой нищо лошо не е направил. Долна мръсна сган сте оставете го най на края намира.
11.
Бай Кольо Нечето
27.08.2019 12:37:40
1
8
Флегман, голям репортер имате - да вика педераси, педали и т. н... Хахаха!
10.
Dhhdhshs
27.08.2019 12:08:17
1
12
Viking e na gela, varneska mutra jo se prayte je ne znaete
9.
Хер Рудолф
27.08.2019 12:05:52
4
24
Посещавал съм този бар. Не е нищо особено. Повечето от работещите са от ромски произход и обслужват чужденци. Ако им говориш на български те гледат подозрително и не са особено отзивчиви. Не знам защо. Наложи ми се да говоря немски, за да мине всичко нормално. Момичетата са старателни. Сменят пози, не мрънкат. Хигиената е добра. Препоръчвам.
8.
Mima
27.08.2019 10:34:54
0
24
A Христо тъпия робот бившата кука от меден рудник който му върти бърдака ще вземе ли една присъда вече
7.
Gucci
27.08.2019 10:24:27
2
36
Флагман половината от това което сте написали съм сигурен че е силно преувеличено да сравнявате еротик бар с "содом и гомор" направо ударихте така дъното че като погледнете нагоре виждате марианската падина. А относно този случай нагласена работа накрая на сезона да правят удар е няма такава държава.
6.
ХХ
27.08.2019 10:22:50
5
20
По долни проститутки от феповете на брюкселските и вашингтонските ценности няма.
5.
МВР
27.08.2019 10:16:37
3
33
Флорината го драха във Варна на главната улица, някакво ТИМ лапе хапирано го изсипа чак линейка вика. После дойдоха още тим маймуняци, а полицията дойде чак като си тръгнаха
4.
Ричи Рич
27.08.2019 10:10:13
1
40
този тигър развива тази дейност от сто години
Как пък решиха сега да го думнат в края на сезона
3.
Жалко
27.08.2019 09:49:49
1
40
За органите които бяха на абонамент там
2.
морал
27.08.2019 09:38:25
3
83
"бяха натоварени десет момичета – по потници и с вид на проститутки" - ми то почти всяко момиче сега като го срещнеш на улицата има същият вид
1.
Аз
27.08.2019 09:26:21
0
73
Браво, винаги в края на сезона, за да имат пари за гаранцията.След 24 часа ги пускат да изкарат и зимния сезон.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдена информация в джипа са превозвани мигранти Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици
Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори