×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ново безумие по Черноморието – взимат по 2,50 лева за допичане на лук, било тормоз над готвача


Ново безумие по Черноморието – взимат по 2,50 лева за допичане на лук, било тормоз над готвача
Група туристи останаха неприятно изненадани от допълнителна такса за допичане на лук в заведение на морето
25 Август 2019, Неделя, 10:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Заведения пък хитреели, като слагали в менюто цени без ДДС

Кръчми и хотели по морето цакат клиентите си с абсурдни такси, като например 2,50 лева за "тормоз на готвача". Сумата се начислява към сметката, ако поискате ястието да се допече. Проверка на "Телеграф" показа, че барът в Крапец, който таксува с левче посетител, задето си заредил телефона, далеч не е единственото заведение на Черноморието, събиращо пари за екстравагантни услуги.

Група туристи в курортното село Кранево останаха неприятно изненадани от допълнителна такса за допичане на лук в местно заведение. В поръчката, която компанията направила, имало и "печен лук на скара". Сервитьорката донесла ястието, но общото мнение било, че лъкът не е достатъчно изпечен, и я помолили да го върне за още малко изпичане. Желанието на туристите било изпълнено. Компанията се забавлявала както трябва, но когато получили сметката всички останал потресени от написаното "Допичане на лук - 2,50 лева. "Защо е това", попитали туристите.

"Ами нещо като тормоз над готвача", отговорила сервитьорката. Туристи се оплакват и от таксата "обслужване", която е до 5% от сметката в крайбрежни заведения. Други пък останали неприятно изненадани, като установили, че сметката им е с 20% повече от очакваното, а обяснението било, че посочените в менюто цени са без ДДС. Подобни номера кръчмите са въртели и в предишни години.

Такса от 20 лева за празен стол начислили на клиенти в популярен ресторант на крайбрежната улица в Созопол през лятото на 2017 година. Скандалът гръмна, след като клиенти публикуваха касовата бележка, в която под салатите и ракиите фактурираше и цена за "свободни др.".

Таксите се калкулират, в случай, че сте заели маса с 6 стола, но ползвате само 4 от тях. За останалите два незаети олеквате с общо 40 лева или по 20 лева за всяко незаето място, обясниха тогава парените туристи. От управата на заведението се оправдаха, че са приложили мярката, защото клиентите се държали грубо и арогантно. Иначе нямали такава практика да пресмятат в сметката празни столове.

Плажът на къмпинг "Нестинарка" край Царево пък се прочу с такса "шалте" от 5 лева. Официално чадърите и шезлонгите там струват по 36 стотинки бройката, но реално туристите плащат по 5 лева за всяка от екстрите. Уловката бе пусната в ход преди 2 години. Шезлонгът наистина е 36 стотинки, но върви в комплект с шалте, за което щеш, не щеш, ще плащаш петачка. Така комплектът чадър и два шезлонга излиза 15 лева, вместо 1,08 лв.


В категории: Животът


32
Коментара
32
Коментара по темата
32.
Божидаров
28.08.2019 08:22:41
0
1
На всеки круиз още в офертите е записано, че се плаща такса обслужване по 10 евро на ден на човек-ако искаш!
31.
Михаля
26.08.2019 12:55:43
0
5
Батка ли си, патка ли си,що не искаш да си говориш с мен? Народен лечител съм,мишок клавиатурен!Лекувам незадоволени и нещастни "пед'раЗи" като теб.
Ако не си у пангото,иди на плаж. Там някой мазен комлушки може да те излекува...с пясък. Чета ти простотиите и виждам ,че все ебане,сперма и лайна ти са в ума. Лесен си! Няма да се излекуваш, но временно ще те поотпусне.
30.
27 до 28
26.08.2019 12:27:58
2
2
Кой говори с теб ве едноклетъчно ЧЕХЪЛЧЕ?!! Пробити дрисльовци като теб, които са щастливи от факта че автоматите за кафе приемат и по 5 стотинки!!! Аз не съм виновен, че майка ти и баща ти са брат и сестра, комплексар недоразвит!! Мнение за заведенията, приемам от човек който ги посещава като клиент а не от този дето ги зарежда със швепс!! ПЪПЕШ ЦЕПНАТ...
29.
До28
26.08.2019 11:56:43
0
4
Мухъл,помоли съкилийника си да ти тегли една патка,та белким ти"олаби" напрежението което си натрупал и ти личи.
28.
Не ми се слушат идиотщини за селяци..
26.08.2019 11:17:18
4
0
Аве 27 недей расъждава много ве , профан недъгав! Нищо не си разбрал! Не ти е ясно и етичното отношение сервитьор-клиент, а а обратното има 112 и батки , като мен за въвеждане на ред и дисциплина! Като не ти отърва , се еби в гъза! Ясен ли съм?! За оформянето на цените и бакшиша съм съгласен.Тъпо изказване! Много необмислено!Направо чупи тъпомера! Ама , не искам да ми филосостваш тук и да ми лееш лайнян мозък, че засмърдя на гранясало! Сигурно с него я пържат рибата? Имаш много и продаваш по заведенията,а??? За кавърми и пр. не ме ебе! Факт е , че цялата ни работае, като оная работа, ама виснала и меко неспасяема!!!
27.
До 7
26.08.2019 11:06:24
2
0
Значи видя, че "две мръсни циганки пържена риба" в "незнам откога несменяно олио" и продължи да си чакаш базата?? Ако не лъжеш като дърт циганин, значи си мазохист!! Солниците по морето нали знаеш за какво не колят?!! Или да се връщаме в часовете по физика. Отношението на сервитьора почти винаги е точно такова, каквото е твоето към него!! За простотията с кавърмата само болен мозък като твоя може да го измисли, ако така правят кавърма при вас си е лично ваш проблем!! А колкото до бакшиши, той изцяло зависи от това колко си решил да оставиш на сервитьора, а не от оформянето на цените!! От думите ти разбрах, че ти бакшиш НЕ ОСТАВЯШ!! И друго разбрах- че си един обикновен ЛЪЖЕЦ, ДАЖЕ НЕ СИ И ДОБЪР!!!
26.
*********
26.08.2019 06:03:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Михал
25.08.2019 23:28:23
1
4
Диагноза: Нещастен и незадоволен педал.
Лечение : Нелечимо!
24.
до23
25.08.2019 23:18:05
4
2
Не ти на мен, азна теб отделих доста време.По-добре да бях се изсрал отколкото да ти пиша отговори.Но нали съм народна душа и на най-големия помияр давам трибуна и изслушвам болката му.Анимационен герой си ти, и всички лайнари като теб които си помислиха, че с кражби, връзки и побутване между филиите може да си купите кураж, мъжество, чест, достойнство , смелост..казах ли..мм да. Само че не е така! Нещо си се объркал.Само с желание и комплекси не става. Колкото и пари да натрупаш ще си останеш прост,посредствен, смешен, измислен и много комплексиран бетер. Ще избиваш комплексите си върху такива нещастници с които си се заобиколил.Такива като мен действително не ти трябват, защото ще ти показват всеки ден , че си една храчка и мърсол.И като се самозабравиш, ще ти подгряват вратните кабели, а може и жена ти пред теб да ебът! Такива като мен те комплексират и ти показват, че си оставаш нещастник, какъвто винаги си бил. Ти не можешда си в една група с такива , като мен-ВИСШАТА ЛИГА.тИ СИ В РЕГИОНАЛНИТЕ СЕЛСКИ АУТСАЙДЕРСКИ ГРУПИ НА НАТЯГАЩИТЕ СЕ ИЗМИКЯРИ.КОИТО СЕ МЪЧАТ ДА ДЕМОНСТРИРАТ ЕЛИТАРНОСТ И КЛАСА, А СИ ОСТАВАТ НАЙ-ОБИКНОВЕННИ СЕЛСКИ ЧОБАНЧЕТА.ЖИВ И ЗДРАВ БЪДИ ТИ ! И НЕ ЗНАМ ОТ КОГА СТАНАХМЕ ПРИЯТЕЛИ С ТЕБ? АЗ МЪРШИ ЗА ПРИЯТЕЛИ НЯМАМ.НАЙ-МАЛКО ИЗМИСЛЕНИ ПОПЛЮВКОВЦИ И СТРАПУЛЯЦИ.ОТИВАЙ ДА СИ СТЯГАШ НЕХРАНИМАЙКОВЦИТЕ , ДЕТО ТИ РОБУВАТ И ТИ ЧЕТКАТ ЕГОТО ЗА ТРОХИ! ОТИВАЙ ДА ШПИОНИРАШ ЖЕНА СИ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ МЕ ЗАБЪРСАЛА НЯКЪДЕ , А ТИ ЩЕ МЕ ХРАНИШ, А ПЪК АЗ НЕЯ СЪЩО .НО СЪС СЕМЕННА ТЕЧНОСТ!БИЗНЕСМ-А-НЕ!!!
23.
До 22
25.08.2019 21:08:58
3
3
Достатъчно време ти отделих, даже не знам и защо!! Жив и здрав да си приятелю, това ще ти остане. Единствената полза от срещата ни, която ще ми остане е, че осъзнах колко съм щастлив че нямам такива анимационни герои като теб, около себе си!! Хубава вечер!
22.
Не ми се слушат идиотщини за селяци..
25.08.2019 20:39:32
5
9
Ясно е че си от 1995 в бизнеса.Много такива пършляци влязоха там където не им е мястото и от тогава работите тръгнаха назад! Управлението на заведението ти е като на трабант натоварен с фекални чували, като теб!Основното ти ядро е шайка олигофрени , задръстеняци и тъпунгери , като теб! Същите такива заради чието мълчание и назландисване за жълти стотинки прошляци, пак като теб си въобразиха че са бизнесмени! Такива помияри които те псуват зад гърба, а пред теб цъфтят и се кодошат единдруги му!!! Лошият материал си ти и такива въшкари, като теб!!! Работата ти е в обществената сфера, където паразитираш на гърба на белите роби които не могат да се усетят, че работят за лайновоз , т.е те знаят но се насират от лайновози , като теб!!! Аз искам да се срещнем, но това ще ти се отрази доста зле.Видът ми ще те опикае.Но не само!!! Много се радвам на такива , като теб.Винаги съм бил щастлив да си поговорим ПО МЪЖКИ !!!! оБИКНОВЕННО ХОДЯТ ДА ПИШАТ ЖАЛБИ И ДА ТЪРСЯТ ЪНДЪРГАУНД ФИГУРИ КОИТО ДА ИМ СПАСЯВАТ ЗАДНИЦИТЕ!!1АМА ДОСЕГА НЕ СА ИМАЛИ УСПЕХ!!! АМА ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК!?? ЗАРАДИ НЕГРАМОТНИЦИ, ОТНОВО КАТО ТЕБ СА ИМ ЧЕСТИТИ НА ГЪРЦИ И ФЕСОВЕ ТУРИСТИ , КАТО МЕН! И ПО-ДОБРЕ, ЧЕ ЩЕ ДАМ ПАРИТЕ СИ НА ЧУЖДЕНЦИ ДА МЕ ЗАЛЪГВАТ С ШИШЕТА ВОДА, ОТКОЛКОТО НА ГОВНЯРИ, ПАК КАТО ТЕБ ДА МИ СЕ ЛИГАВЯТ НАСРЕЩА С ПРАЗНЯРСКИ ФИЗИОНОМИИ И ДА МИ СЪСИПВАТ НЕРВИТЕ С НЕПОКРИТОТО СИ САМОЧУВСТВИЕ. ЛОШОТО Е , ЧЕ НЯМАМ КОСА ДА Я ЗАМАЗВАМ ПО ВИТРИНИТЕ.ЯВНО ИМАШ КОМПЛЕКС ЗАРАДИ ПЪРХУТА И СИБОРЕЯТА КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЕКУВАШ,, ПОНЕЖЕ СИ РЯДКО ПРОСТ И НЕКОМПЕТЕНТЕН, СЪЩО КАКТО И В РАБОТАТА СИ! ПО ВИТРИНИТЕ СЕ ГЛЕДАМ И СЕ РАДВАМ НА СЕБЕ СИ, ЧЕ НЕ СЪМ ЗАПРИЛИЧАЛ НА МАЛОУМНИК И ЕВНУХ С ЖЕНСКИ ГЪРДИ И ОБРАТНА КОФА, ПАК КАТО ТЕБ!!! В ЗАВЕДЕНИЕТО ТИ СИГУРНО ГОТВИШ С МАС ОТ КОСИТЕ СИ И ЧЕРВИВО МЕСО , КАТО СЛИВАТА НА ЖЕНА ТИ КОЯТО СЕ ПОМПИ С ТАКИВА , КАТО МЕН.НО ТИ ГО ЗНАЕШ И ТОВА ТИ ТЕЖИ, НАЛИ!? АМА АЗ НЕ СЪМ ВИНОВЕН , ЧЕ СИ РОДЕН НЕЩАСТНИК И НЕКАДЪРНИК!!!
21.
До 19
25.08.2019 20:06:00
5
1
Да са им честити на гърците и турците такива неграмотни олигофрени като теб.Лошото е, че съм абсолютно сигурен че майка ти ти дава левче за закуска сутрин и заведенията ти служат само за да си оправяш мазният перчем, гледайки се по витрините им.
20.
5 до 19
25.08.2019 19:49:19
5
4
Точно за такива комплексирани примати като ТЕБ ми беше думата!! Занимавам се с управлението на заведения от 1995 година сравнително успешно. Основното ядро на персоналите ми са ангажирани в обектите ми целогодишно. Това, което съм сега е въпреки системата, а не заради нея и се радвам, че живота рядко ме сблъсква с лош материал като теб!!! Разбира се работата ми е в обществената сфера и вероятност да се срещнем винаги има. Въпросът е ТИ дали наистина го искаш?!! Но знае ли човек!!
19.
До умрелия ресторантьор
25.08.2019 18:17:44
4
12
Какво ще пишеш бе мърсол сплескан? Заради такива нищожни измикяри , като теб се стигна до тук! Ей такива меринджеи, продали овцете на дядо си , чули че някой някъде по свта прави бизнес в туризма, та РЕШИЛ И ТОЙ ПАТРОН ДА СТАВА АМА ЗА ЕДИН СЕЗОН! Сиреч- с трици маймуни типично по бай Ганювски!!! Ама и балъците парени каша духат!!! И без туй бая духаха през тия години, та поне се научиха да разпознават кое е за лъхване. Гърците залъгвали нашите с шишета вода при поръчка на 2 кафета , спомина някой лаконично тук!!! Ами да сте се сетили да ги залъгвате и вие бе, помияри долни! Що не правите като гърците, а??? Защо не ги залъгвате, коткате и пр. Нали така инструктирате иначе персоналите си на които не плащате : "Клиентът е преди всичко!!!" Какво стана сега с тая максима , а!??? Питам ви , какво стана!? Некадърници нещастни.Нали ви гледам години наред какво правите ве. Мизерници! С вашата идиотщина прогонихте туристите пък било и бедняци и пийняци. Сега ще им ядете спермата и ще духате супата.Коли, апартаменти, ипотеки всичко на банките и пак на село да пасете кози!!! Кенефни плужеци! Не се научихте на нищо през всичките тия години. Не си взехте поука. Мислехте, че вечно така ще продължава и ще богатееете паразитно без да плащате данъци, заплати, осигуровки, лицензи и пр. За да имаш качествена клиентела се иска не само качествено обслужване, нои качествена база, материална-ЯСЕН ЛИ СЪМ БАЙ ГУНЬОВЦИ И ГАНИ!!!??? Сега ми яжте кура всички тука! Ще ходят в Гърция-да! И Гърци и Турци имат какво да предложат в пъти повече от вас! Имат иновативни, креативни служители, прекрасни бази, плащат най-важното и са тарикати, ама не селски тъпоъгълници, като вас!!! Имат търговски нюх и са на светлинни години пред вас! Само може тука да драскате с кирливи пръстчета с които ще си бъркате в гъзовете , като ви напънат от банки и кредито даватели! Ще си продадете хотелите за жълти стотинки, както и ги придобихте/занякои от вас/, и ще духате супата в някое селско крайпътно заведение където сте се учили на бизнес, ресторантьрство и так дальше....Да един тук правилно изрече пророчеството: ...Естствения подбор ще ви ебе майката!"Катоне ставате за ниакъв чеп, ще надувате кожените мяхове и ще въртите гегите!!! Липсвали припори за хранене , казва ресторантьора/след някои клиенти/. Ами сигурно е така. И няма как да е.Като се е нашил с един джоб пари за мизерно ядене на медузи в гранясало олио, намръщена татуирана селска кифла /сервитьорка ебящасе със шефа/ им е тръснала таблата с надрунден фейс и приборите са били на петна от спермата на мияча който се е изхвърлял или пикал в мивката, щеви запалят понес тях .Ей тъй за мизерия...А що се отнася за кофата пясък от плажуващите , ще си наемете хигиенист да метат след тях, ще измислите летни душове и пр, Казах стрици маймуни няма как да ловите вече, гурльо!!!Ще метеш ти , ако трябва! Или ти си баро и не може да пипаш метла, а само гега???Смотаняк.Айде ебете си майките сега!
18.
Smith
25.08.2019 17:11:31
0
18
Колкото и парадоксално да изглежда, след томове изнесена информация, все още се намират празноглави полуидиоти, които хвърлят пари през терасата, търкат талончета на Черепа и финансират ДС ченгета и татуирани мутри, бетониращи и осиращи черноморието.
17.
Julian
25.08.2019 13:43:47
3
7
2 шезлонга +чадър=1.08+2шалтета,които не са задължителни,=11.08, не 15 лева,моля смятайте и не пишете глупости
16.
Фанта-Бамбуча
25.08.2019 13:27:21
23
14
Има огромна разлика когато българите почиват в България и Гърция!В бг.са с претенциите си нямат край а в гърция мируват.
15.
Чеф Маншев
25.08.2019 13:23:38
1
11
Нищо не казахте за тоя елитен рИсторант
Където обслужването е много зле, чака се по 40мин за един сафрид за 15лв.
4 рибки гУрме порцийка.
Солниците не солят.
Ястията седят по 10мин на 10метра от гостите и няма кой да ги сервива че сервитиорите се чудят на кой са поръчките.Ко няма те минали 40-50минути от както са поръни сервитьорите забравили на кой са. И т.н.
Неоправдано високи цени за нивото на обслужване което предлагат
14.
Алекса Цецова
25.08.2019 12:57:38
4
5
Не разбрах коя стока/услуга в Гърция струва 3€?
13.
Еми хайде
25.08.2019 12:56:53
21
9
Като ви е скъпо и всеки ден пускате статии за недоразбрали туристи всички в Гърция, Турция или с подвижната печка на плаж и не занимавайте бизнеса с глупости повече.
12.
сервитьор
25.08.2019 12:51:31
35
12
Айде бегайте всички в Гърция на безплатните чадъри и вкусната и евтина храна,какво се мъкнете тук да ни правите панаири....селтаци смотани !
11.
Атанас
25.08.2019 12:30:32
5
34
Гърция се посещава годишно от 30 до 40 милиона туристи. Смятате ли, че това става с чешмяна вода?? Колкото до цените, можеш да платиш само 5 лева, но те са истински 5 лева и срещу тях е редно да получиш истинска стока/услуга, макар и на "крак-маг".
В Гърция има всякакви категории ресторанти, вкл. и "крак-маг". Разликата, че и там за 3 евро получаваш истинска стока/услуга. Не знам защо трябва да търпим предлагането на лошокачествена храна, придружена с лошо обслужване и измами, нещо като криворазбран патриотизъм???
10.
Алекса Цецова
25.08.2019 12:20:12
31
17
Значи все става въпрос за плажни барчета,кръчмички,заведения от типа"Крак-маг".,стопанисвани от хора основно от вътрешността на страната. Същите, които ви хранят и зимата в Банско , Боровец,Пампорово...Същите ,които по някакъв "неизвестен никому начин" печелят концесиите на плажовете.Е,искате петзвездно обслужване и меню за 50 лв. Ами няма как да стане! Оплачете се от реномиран ресторант където едно предястие е 50лв. Ама за там е плитък джоба,нали?
"Бягайте в Гърция..."- мислите че гърците ще ви търпят вечно да правите това което правите тук ли? Догодина идете и гледайте цените там. Ще чакам коментарите ви ...
9.
Трол
25.08.2019 12:02:00
2
19
Охоо скоро не е имало статия с касови бележки, явно всички са били на "гадното" море. Атанасе, напиши още нещо за Гърция да ни погъделичкаш малко. Напиши как като си поръчаме фрапета (3 Евро) и Гърците ни правят евала като ни носят безплатно бутилка вода (чешмяна). Ганьо много се впечетлява от това и се чувства специален и повече никога няма да стъпи на нашето "гадно" море и да се реди всяка сутрин на опашка на кафе машините (0.50 лв.)
8.
До 5
25.08.2019 11:47:26
4
25
Да обобщим, дразнят те клиентите с вкусовите си предпопитания, НО не те дразнят парите им когато ги вземаш??!! Ами не се знаимавай с този бизнес, бе пич.. щом те дразнят е просто... Никой дано да не остане след още някоя година да идва тук... Заслужавате си ги всипки собственици на заведения и хотели, както и тъй наречените концесионери
7.
До ресторантьора
25.08.2019 11:40:10
5
31
Прав си брат, ма рибата нали знаеш, че се вмирисва от главата. Каквото обслужването, такива и клиентите. Скоро бях на едно плажно барче. Имаше и рибни 'деликатеси'. Случайно надзърнах в т.н. кухня. Е, няма такъв ужас. Две мръсни циганки пържеха риба в не знам от кога не сменено олио във фритюрниците. Миризмата беше ужасна. Сервитьорката викаше на клиентите - ко искаШ. И айде мръдни, че ми пречиш. Това беше за мен. Явно и препречвах пътя, чакайки до бара да си взема поръчката за в къщи. 4 лв за порция вмирисана цаца!? За кавармата в 'реномираните' заведения да кажеш нещо. Като видиш следи от скара по месото и ти става ясно от какво е направена. Ако все още не си се светнал, да тъ светна. Ми от остатъците от предишни блюда. За вечно олятите оливерници и непускащите сол солници да не говорим. Та в заключение ресторантьоре, моливите ни ще са доста повече от вашите, ако започнем да пишем. А, щях да пропусна. За цените завършващи на 99 ст. да не говорим. Хем не давате достойни пари на сервитьорите си, хем гледате така да нагласите сметката, че стотинка бакшиш да не остане за сервитьора. То бива алчност, ма вашата е безмерна бе.
6.
Атанас
25.08.2019 11:20:55
8
37
Не се оплаквайте, просто не ходете там. Около1 500 000 българи почиват в Гърция. Ако някой не знае защо, по-горе е написано. Очаквам в следващите години броя на туристите, които ще отидат в Гърция да надхвърли 5 000 000. Т.е. при "тарикатите" няма да отиде никой и те ще изчезнат по естествен начин. Нарича се естествен подбор. Тези, които ги посещават си го заслужават.
5.
Ресторантьор
25.08.2019 11:12:59
9
33
А не е ли крайно време да излезе и материалче за нивото на КЛИЕНТИТЕ по заведенията по морето?!! Мога да напиша роман в 2 тома по темата!! Писна ми да чета материали за ужилени клиенти, а да липсва обратната тема! И оправданието "клиента винаги е прав" важи ли за полуголи, нагли индивиди след които остава цяла кофа пясък под масата и липсват прибори за хранене и оливерници?!! Само питам, защото случаят съвсем не е прецедент. Така че чуйте и ответната страна и си вземете поне 2 молива, ще има доста за писане...
4.
хахо
25.08.2019 10:44:13
1
25
Така ще е докато Андрешко е „положителния герой” в разказа на Елин Пелин.За Бай Ганьо и Хитър Петър да не говорим.С такъв 100 годишен манталитет скоро няма „да се опраим”.
3.
Андрешковци
25.08.2019 10:24:22
27
28
Нация, не нация, племе от Андрешковци. Това сме ние. Няма надежда. И в петзвезден палат да го сложиш, прасето си сака кочината. Даже не сме и племе. Сбирщайн сме.
2.
Никола
25.08.2019 10:14:04
0
32
Еснафски български чалъми,нищо повече!!!!Още малко лятото свършва!!!!
1.
Ostavka
25.08.2019 10:11:16
34
16
Ostavka na obstinskia savet i pravitelstvoto
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори