×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Човекът, който блокира вратите на хотел „Виго” в Несебър: Ще паркирам още по-голямо МПС!


Човекът, който блокира вратите на хотел „Виго” в Несебър: Ще паркирам още по-голямо МПС!
Земята пред вратите на хотела – до тротоара и част от ул.”Ив. Вазов” били частна собственост на несебърлията Огнян Найденов
Тема в развитие
виж още
скрий
22 Август 2019, Четвъртък, 16:24 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Светлозария КИДЕРОВА

Полицията нямаше право да се меси в спора, знаят много добре за фалшификацията, в която ми бяха отнети дяловете от хотела, каза един от спорещите съдружници

Репортер на Флагман се срещна с един от двамата съдружници във „ВигоГруп”ООД – несебърлията Огнян Найденов – по негово настояване, за да се чуе другата гледна точка за случилото се пред хотел „Виго” вчера. 

„Не отричам - колите ги сложих аз!  Хотелът от 2 години не работи. Преди два месеца  отвори. Започна да приема туристи от три-четири дни. Без мое разрешение.

Аз сложих буса и колите, защото земята е моя. Всичко извън самата сграда е мое, мога да сложа върху частния си имот каквото си поискам. Хотелът построих преди десет години. Придобих земята с редовна  покупко-продажба преди 3-4 години. 

Хотелът сме го построили реално аз и Ивайло Йонов от София – бизнесмен, който ме измами. В момента Йонов се намира вътре.  Общата ни фирма „ВигоГруп” ООД ще влезе в несъстоятелност и синдик ще се разпореди с цялото общо имущество. Информацията от 2016 г., че хотелът е обявен да публична продан заради необслужен дълг към банка, макар и разпространена чрез регистъра на частните съдебни изпълнители, е невярна. 

Допреди 4-5 години отношенията ни с Йонов бяха нормални. Проблемите тръгнаха, когато като съдружник бе вписан Илко Десподов – по настояване на Ивайло Йонов. Той е негово подставено лице”, каза  Найденов.

На въпрос защо е допуснал да бъде измамен, той отговори така: „Много дълга история, аз разполагам  с достатъчно фалшиви, изготвени от тези двамата господа документи през последните 2-3 години. Полицията и прокуратурата са затрупани с докумени и жалби, но никой нищо не разбира. Т. нар. наемател – фирма на Емил Бастрев, се е настанила с фалшив договор, подписан с „ВигоГруп”ООД, а в същото време Бастрев е на заплата във „ВигоГруп”ООД. Не е никакъв наемател. И не може да стопанисва хотела от името на „ВигоГруп”, защото фирмата е с тежести. Дадена е  под наем формално на друга фирма - с измислен договор, с подставени лица и т.н. Аз ще докажа, че Йонов открадна моите дялове от фирмата „ВигоГруп” ООД, в която бяхме съдружници.  Измамата стана чрез  ЧСИ - без да ме уведомяват са ме заличили заради дълг от 20-30 хил. лв.  ЧСИ продаде дяловете ми за 100 лв. 

Хотелът в момента е висящ и не е на Йонов, има много тежести, дори да е на общата фирма. Когато някой си плати на синдик, тогава е чист и го придобива”, каза Найденов пред нашия репортер.

Той е категоричен, че полицията не е постъпила  правилно като премахнала вчера следобед автомобилите, защото това е негова частна земя. 

„За да могат да обяснят действията си – мереха с рулетки, сваляха отпечатъци, а много добре знаят, че аз съм ги поставил колите там. Понеже не мога по друг начин да се защитя, затова го правя.  Аз не съм съгласен да ми ползват земята. Ако излезете от хотела и направите една крачка напред, влизате в моя собственост. Тротоарите също са част от нея, частите от улицата, където паркирам колите си и откъдето ги вдигна паякът вчера, аз ги предоставих  на добра воля, за да има хубава нова инфраструктура. 

Затова паркираме пред тротоара. Освен това, твърдя, че там няма знак за забранено паркиране. Ще паркирам пред входа на самия хотел още по-голям автомобил, докато не ми платят наем за земята. И това трябва да направи човекът, който сега се води като наемател. 

„Още искам да стане известно,  че трафопостът е върху земя моя собственост и полицията помогна на ЧСИ-то Янко Бъчваров да възстанови електрозахранването. Помещението и оборудването в трафопоста е мое. Същият ЧСИ Янко Бъчваров, на когото бе отнет лиценза, а дейстията му бяха обявени за нищожни от съда, дойде с полиция, а нямаше дори изпълнителен лист, за да влезе в трафопоста и да им възстанови подаването на тока. Полицията не взе отношение, само казаха, че са там, „за да не се бием“. По този начин му съдейства негласно да извърши нещо незаконно. Ето защо аз подготвям поставянето на още по-голямо МПС пред хотела. Ще осъдя ОДМВР-Бургас за незаконни действия – за намесването  им в спор от частен характер, компетентен по който е гражданският съд”, заключи Найденов. 

На въпрос какъв бизнес има в момента, Нйденов каза, че се издържал от отдаване под наем и продажба на апартаменти в едноименния жилищен комплекс „Виго”, който е на калкан с хотела.

Незастроеното извън хотела и жилищния комплекс от парцел с обща площ 10 дка е било закупено чрез сделка на Найденов преди 3-4 години. Затова той е убеден, че каквото си иска това може да разположи върху тази земя

 


В категории: Несебър


36
Коментара
36
Коментара по темата
36.
Една
18.06.2021 19:28:43
0
0
Това с неизплащането на заплати е вярно. Работих във Виго. Страшна мизерия. И на искаш да си вършиш работата както трябва, нямаше как. Липса на консумативи, бельо окепази хотела
35.
До инвалида да внимава
26.08.2019 09:05:29
0
1
Може пък тебе първи да те прибере ,не забравяй че всички сме гости тук ,а и освен това всеки си запълва своето място под земята.......
34.
Огнянеее
25.08.2019 11:06:28
1
5
Стига рева бе! Не може само ти да мамиш хората. Господ те е наказал инвалид и вместо да си добър и човечен, правиш само мизерии и измами. Няма ли да викаш пак Митю Очите да ти помага, или май той е по-зле от теб. И двамата ви наказа Господ. Помниш ли как отнехте с него парцела на болен човек и той почина за 2месеца от притеснение.
33.
мислещ
24.08.2019 15:39:38
1
10
Да вземат и да се изпозастрелят,хем няма да пречат на туристите,хем ще се отървем от още някой боклук !
32.
Ачо
24.08.2019 01:39:56
0
8
Ей това българите опасна работа ,само знаят да плюят без дори да разбират за какво иде реч -просто единия иска да открадне хотела от другия.
31.
Conko
23.08.2019 17:39:29
0
1
Kva e taq chernobilsko chervena treva be
30.
До Грую
23.08.2019 14:11:14
1
1
Мотора е хубав като цяло,но на 80к задължителна смяна на ланци и хубава нафта,че прецаква инжектори и топи бутала кат масло у тигань!
29.
Hera
23.08.2019 13:30:38
1
0
Nai golemijat skanadal za mene e che i Vigo i novijat kompleks zad poliklinikata gi postroiha bez oko da im migne i bez na nikoi da mu puka na satrinni razkopki sis istorucheska cennost kakto I oshte mnogo drugi obekti! Ne mije bezvizmezzno da grabish.Ne sluchaiano sega vseki shte si nosi kakvoto mu e pisano.Zemja s izkljuchitelna istoria kojato njama Kaka da e Thanh’s tja e nächste istoria zemja na naroda ! a te za parking i co si govorjat.
28.
Ali
23.08.2019 12:03:53
1
4
Иване, абсолютно съм съгласен с теб. Мястото е разкошно- местоположение, гледка, градината отпред, инфраструктурата на хотела. Но не плащаха на доставчици, на пералня, на персонал и почиващите го забелязаха. Караха ги да спят на възглавници без калъфки, защото пералнята отказа да работи без да им се плаща за пореден път. Управителите тайно даваха стаи на собственици на други туристи и си прибираха парите. Пълен батак. Дано скоро да продадат хотела на читави хора, макар че името му вече е осрано.
27.
Ali
23.08.2019 12:03:48
0
3
Иване, абсолютно съм съгласен с теб. Мястото е разкошно- местоположение, гледка, градината отпред, инфраструктурата на хотела. Но не плащаха на доставчици, на пералня, на персонал и почиващите го забелязаха. Караха ги да спят на възглавници без калъфки, защото пералнята отказа да работи без да им се плаща за пореден път. Управителите тайно даваха стаи на собственици на други туристи и си прибираха парите. Пълен батак. Дано скоро да продадат хотела на читави хора, макар че името му вече е осрано.
26.
*********
23.08.2019 09:25:46
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
25.
Pepsi
23.08.2019 06:52:02
1
10
Съдружник му е Ивайло Йолов от София.
На много хора не е платил заплати, а също и на фирми. Измамник от всякъде. С няколко регистрирани фирми. Имаше поставено лице Емилия Георгиева от Бургас с която на много хора по 2-3 заплати не платих. За Огнян Найденов съм чувала от хора които са работили там, че също не им бил плащал заплати. На края на сезона си тръгвали по 1-2 не взети заплати.
24.
IYI
23.08.2019 05:44:59
0
5
Скоро ще се разбере за всеки от народа-човек ли е,мърша ли е..
23.
Грую
23.08.2019 04:51:05
1
5
Някой има ли наблюдения за дефекти на 3 литровия дизелов мотор на Ауди 245 коня 2011-2015
22.
Пайда Ладжин
22.08.2019 22:50:47
5
10
Оффффф, поредния прост тъпанар, бетониращ черноморието със стоманенобетонната си селяндурщина. Само безмозъчни отпадъци може да се объркат и да дадат пари за почивка на подобни примати. Останалите ходят в Гърция, Италия, Хърватска, а други ходим и по-далеч.
21.
*********
22.08.2019 22:15:32
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Asd
22.08.2019 22:06:51
4
34
Огняне, много добре са ти познати фалшивите договори. Сумати персонал изгоря с по няколко заплати. Камериерки, охранители идваха по няколко пъти да се молят да им платиш, това което са заработили, а ти се качваше в чисто новото си БМВ и не ти пукаше грам. Хотелът беше фалиран нарочно, не влагаше нито стотинка в него. Заслужаваш да останеш без хотела.
19.
tourist
22.08.2019 21:15:27
1
6
I cant believe the
police /government allow this to happen
18.
До 12 Обожател
22.08.2019 20:26:57
0
6
Не закачай Зарето ! Аз я искам пръв . Заре, доволна ще останеш !
17.
Инвалида да внимава
22.08.2019 20:07:10
4
9
Той Господ го е наказал. Скоро май ще си и го прибере
16.
Обожател
22.08.2019 19:25:11
0
9
Е, един - един, пак е нещо! Ама защо само за един път, мацка?
15.
Селото
22.08.2019 19:22:45
2
17
Селяндури си решават спора по селяндурски начин.
14.
Гунчо Спасов
22.08.2019 18:44:20
0
42
Това е нивото на “бизнесмените“ в тая кочина уважаеми дами и господа! Четеш и ревеш! Поредното доказателство, че от "Цървула тръндафор не става". С довчерашни овчари и днешни бизнесмени няма как да вървим към развитите държави, няма. Затова и туризъма и всичко останало ни е такова, затова и заплатите са смешни и молдовци и украинци се вкарват...
13.
Зара
22.08.2019 18:33:27
1
15
Може 'ма само за един път
12.
Обожател
22.08.2019 18:08:42
1
14
Зари, г-це Кидерова, кога ще ми станеш гадже? Отговори ми, котенце!
11.
Конди
22.08.2019 18:02:49
0
17
Проблема е решим.Масирана акция на данъчни,полиция и прокуратура,и да се освободи място за парка в Новия град.
10.
зурла
22.08.2019 17:27:56
3
18
Това с наследяването на земи трябва да се спре.
Ако разбира се мислите за децата си . Един ден някое дете ще се роди и ще види че вече земя няма. Поне не и свободна. Така се ражда един роб ..
9.
Гробаря Джак
22.08.2019 17:06:06
3
25
Нека крадат тия бандюги! Накрая попа ги опява, аз ги заравям на 2 метра и пито-платено. Всичките пари и имоти в гроба си ги носят. Добре ги закопавам!
8.
Q
22.08.2019 17:04:11
1
31
Като няма държава на място и закони. А 90-те никога не са си отивали ...
7.
схемата е ясна
22.08.2019 17:02:44
2
39
Схемата е същата,както на Каваците....фалшиви договори за наем,подставени лица с измислени фирми,мошеническа история,,,,,,всички знаят-съд,прокуратура и т.н.и нищо ......
Човече,ще имаш ядове,подготви се
6.
До4
22.08.2019 17:01:52
3
52
Държавата никога не е била окей, ниъо с комунягите, нито със седесарите, нито с царя, нито с Бойко. Нищо хубаво от никой.
Хората и те се озлобиха, в лошо племе се превърнахме, много лошо. Бягайте, това е начина ако искате по-добър живот, аз си оставам в тази кофа боклук, ама си знам, че и по-добре няма да замирише. Преди 30 години баща ми викаше поне за вас някой ден да е добре, сега и аз това си викам, кръговрата тука е измислена надежда
5.
Борисоф
22.08.2019 17:01:48
5
20
Споко бе поданици! Идат избори и съм пуснал за малко колегите за да ви постегнат и да не забравяте за кого да гласувате!
4.
,Q7
22.08.2019 16:50:09
5
42
Държавата е в колапс откакто са на власт пионките на ДС НФСБ и ВМРО,корта се тресе ,а оня с ламаринената кратуна боико банкянския клоун се крие
3.
petar
22.08.2019 16:49:32
1
29
тези Бастреви са измамници, имат от около 50 фирми, ако някой не знае да ги търси в хотел Виго
2.
Играл край "Виго" като дете
22.08.2019 16:49:24
8
124
Грозотия! Колко хубаво беше едно време - там беше станцията на Профсъюзния дом - градинки, люлки, катерушки, чист въздух!
Дойдоха тия дебелите, алчните, побърканите и съсипаха всичко!
1.
Самурая
22.08.2019 16:47:32
5
62
Че паркирай
Ко ма ибе на село съм !
Тука жабичките си крякат .... айляче
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори