×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трима от ГЕРБ в битка за Созопол, Рейзи с изненадваща поява на партиен форум


Трима от ГЕРБ в битка за Созопол, Рейзи с изненадваща поява на партиен форум
Красимира Германова, Константин Гребенаров и Георги Пинелов
05 Август 2019, Понеделник, 19:50 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Трябва да се обединим, в противен случай ще подарим победата на БСП, призова Константин Гребенаров

Председателят на Общинския съвет Красимира Германова, съветникът Георги Пинелов и екс областният управител Константин Гребенаров са тримата номинирани за кмет на Община Созопол. Кандидатурите им току-що бяха утвърдени на Общинската конференция.

Предстои Изпълнителната комисия на ГЕРБ в София да избере до 20 дни фаворита на партията за морския курорт. На този етап може само да се гадае какъв ще е изборът на ИК на ГЕРБ в София.

Красимира Германова е в партията от създаването й. Тя е председател на Националната асоциация на председателите на общинските съвети и със сигурност има своите шансове да бъде избрана за кандидат-кмет.

Георги Пинелов от своя страна също има сериозна подкрепа. Той е родом от Созопол. Млад човек, със солидно образование и сериозна визия за развитието на общината.

Третият номиниран Константин Гребенаров не се нуждае от представяне, тъй като е едно от знаковите лица в регионалната политика за последните 10 години. Днес Гребенаров даде заявка да стане отново част от обществено-политическия живот на родния си град, след като последно време се бе дистанцирал, заради конфликта си с досегашния кмет Панайот Рейзи.

Гребенаров не получи номинация за общински съветник, а само за кандидат-кмет. Той призова всички в партията да се обединят, независимо от избора на ИК на ГЕРБ за кандидат-кмет.

„Ако не го направим, ще подарим общината на БСП. Тихомир Янакиев вече е в кампания. Нямаме право на отстъпление и не е сега времето за решаване на вътрешни конфликти”, каза Гребенаров.

Ексгубернаторът Константин Гребенаров се завръща в политиката, зове за революционна промяна в ГЕРБ Созопол

Интересен факт е, че на Общинската конференция присъства и настоящият кмет на Созопол Панайот Рейзи, който по ирония на съдбата, зае мястото си в залата точно до един от фаворитите Георги Пинелов. Рейзи сам избра позицията си и застана до младия общински съветник, който се счита, че е част от друго крило в партията.

Рейзи присъства на форума не като партиен член, защото членството му е прекратено, а като гост. Конференцията бе отворена и на нея можеше да присъства всеки, който пожелае. Рейзи запази мълчание относно политическите си амбиции. Според негови близки, той няма да се кандидатира за кмет, а ще има само собствена кандидат-съветническа листа. Ако доверениците на Рейзи обаче заемат избираемите места в листата на ГЕРБ, не е изключено той изобщо да не участва във вота.  

Днес бе утвърдена и листата с кандидат-съветниците. В нея влизат 19 човека, като сред малкото нови имена, са Георги Щерев и Никола Кузманов. Всички досегашни кметове на кметства на територията на община Созопол получиха подкрепа за нов мандат.

 




43
Коментара
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 1
43
Коментара по темата
43.
Браво
25.08.2019 23:52:21
0
166
Всички от ГЕРБ са цървули!!!
42.
Апап
11.08.2019 15:39:35
0
25
Рейзи е по-лесен за прескачане отколкото за заобикаляне !!! Направо е станал като Байкушевата мура....
41.
Grudi
07.08.2019 12:54:48
0
16
Мислех ви за по коректна медия! Всички факти ще изложа скоро в друга що годе по независима медия! И това че триете коментари не значи че ще изтриете фактите от досиетата на упоменатите!
40.
виселие
07.08.2019 11:45:23
14
13
и кой ги напрай чувеци тези другари дето искат да станат куметове бат пони да помнити ама на забрайхти ама ништо то есента идва пак ши ходите при бат пони да ви земе на работа в сушилната за гъбките што то бат пони ви напрай извесни забрайхти ли има една стара поговорка от виселие 111 гъбите се сушат на есен ши видити вие предатели такива
39.
*********
07.08.2019 11:07:08
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
38.
Приятел
06.08.2019 19:31:42
2
17
Видяхме всики с гооолям опит до къде ни докараха!
37.
До BG
06.08.2019 18:09:21
103
72
Виж сега градски - В тази трудна ситуация с фалирала община , Пинелов е най-малко подходящия кандидат . Всички кметове от прехода - до сега- Драгомир, Златко, Веска и Панайот бяха с управленски и административен опит. Кой в Тех служба ,кой в Бургаските мини, кой като зам. кмет , но имаха началото. Защото да си кмет на морска община , означава и да си водил ,или поне участвал в оперативни съвещания , да боравиш много тънко с докладните записки, с които те заливат съветниците и екипът ти, да балансираш между различни интереси , да отстояваш на откровен заплахи и да имаш здрави задни части . Според мен на Гошето е нужен един мандат, като зам. кмет да учи занаят и след това от него би излязъл много добър управленец. Той е точен и готен но още не е за тази работа .
36.
неутрален
06.08.2019 17:49:19
8
55
В очите - много точен анализ на кандидатурите. Браво на тебе . Защото, аман от простаци във форума . За Гошето Пинелов ,който ми е приятел бих казал следната сентенция - < Гаврош може да умре на барикадата, но не става за кмет на Париж ....>. Живи и здрави на всички политически анализатори .
35.
в очите
06.08.2019 16:54:25
50
56
Гребенаров - интересно ! Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб. Сун Дзъ. Пенсиониран виш полицейски служител с прекрасна началническа работа в момента се завръща в местната политиката. В точният момент, последният възможен . И то във фалирала община. С управленски опит на Областен Управител, с контакти. За мен единствената му цел би била реванш за предателството, която му спретнаха приятелите партийци преди години. Тодор Чакъров и компания. Единственият който има сили, желание и мотивация да извади на яве делата на зетя на Карамански П.Рейзи. Да проследи съдбата на общинските активи и общинските заеми. Единственият шанс да разгони концесионерите Катинари от плажовете и да спре позорните дежурства на униформените служители на МВР със служителите на ВИС2 на паяка. Иеалистите променят света, но когато идеалистите са съчетани с разум, търпение и опит, резултатите ще са видими. Ще бъде интересно ако той стане Кмет. И аз ще го подкрепя без никога през живота си да съм говорил с него повече от минута ! п.п. извинявам се ако има засегнати но след като сте се хванали да искате властта то трябва да имате и смирението да понасяте публичността си.
34.
в очите
06.08.2019 16:40:46
469
142
Т. Янакиев - като табладжиите е. Няма насищане на бой след бой. Не може след като си изгубил 3-4-5 избора подред да смяташ, че изведнъж хората ще те припознаят като лидер. Когато БСП взе за малко властта с Орешарски първата работа на елита на БСП-Созопол бе да се самоназначи на държавна служба. Желев за началник на ДНФ-то, жената на Тихомир на заплата там и т.н.. Не бе отдавна всички го помним. В съчетание с жената символ на БСП-Аспасия прави кандидатурата на Янакиев, обречена на провал. Пореден. Като банкер са подобни резултатите му на управление. Банка след банка в град след град. Ще бъде съветник, за да може да си изплаща кредитите заедно с Дамянов и още 1-2 съветници. Освен ако социалистите от новият град не ме опровергаят и издигнат нова кандидатура не толкова социалистическа. Но едва ли.
33.
в очите
06.08.2019 16:29:58
2
106
Германова - марионетка на П. Рейзи. Никакъв шанс Борисов да я посочи за кандидат Кмет ! По време на отстраняването за присвояване в огромни размери на Рейзи в нац. ефир твърдеше, че "нашият Кмет е Г-н Рейзи и до неговото завръщане..." Ако има малко разум ще гледа да минимализира щетите за себе си след като започне ровенето в делата на шайката на Рейзи. Все пак тя е от близката орбита на Рейзи. За награда всяка година и се гласува между 40 и 60 хил представителни разходи, които кой знае как са отчитани. Но и е хубав мерцедеса на който се качи наскоро. Но защо не се возеше на мерцедес преди да стане местен политик това е загадка.
32.
в очите
06.08.2019 16:23:46
9
119
Черноморската секретарка на Караманова, която Пинелов си взе за жена по-добре да се кандидатира явно а не да стои зад гърба на мъжа си и да го бута към властта. Завалията няма нито образование нито управленски опит. Настояща работа в охранителна фирма. Аватар на Гребенаров. Но вече е ненужен, защото кукловода му се показа на сцената. Награда за послушанието му ще е зам. кметският пост, и председателското място в партията. Евентуален кандидат Кмет след 4 години.
31.
До неутрален
06.08.2019 15:27:17
101
8
А защо не екип ,административния опит на Гребенаров и младостта ,напоритостта на Пинелов. На Германова екипа ще е Панайот във сянка. На Янакиев ще му е трудно да състави екип,защото трябва да изчисти 80 процента от стария екип и да го замени с нови качествени хора.Янакиев също няма опит с управление на общинска администрация.Едно е банка друго е община.Така ,че моето мнение е екипа Гребенаров Пинелов е най добре.Абсрахирам се от всякакви партии ,говорим за хора ,екипи които да спасят град СОЗОПОЛ от финансовото потъване.ЖИВИ и ЗДРАВИ Да сме Всички ,днес е голям църковен празник.
30.
BG
06.08.2019 14:58:58
158
12
Голямо натискане на минусчета срещу Пинелов !!! Актива на БСП много се е активирал,на Рейзито също.Не натискайте минусчета ами излезте с доводи и ме опонирайте ,пишете къде не съм прав за да ви извадя доказателствата.Ама няма да ви стане приятно.
29.
неутрален
06.08.2019 09:24:37
68
12
От трите кандидатури на Герб - Гребенаров и Германова са най-подготвените , с добър административен опит . От червените - Янакиев, който е мисля 3-4 мандата общински съветник и управител на банков клон, също би бил полезен ако го изберат . Пинелов е много свестен и добър човек, но мисля ,че няма необходимият капацитет от управленски опит и рутина за справяне със трудната обстановка в Община Созопол. Да не забравяме , че и Панайот и преди него Веска - Бог да я прости ,бяха зам. кметове и плавно се прехвърлиха на горещият стол. Така мисля, без емоции и партизанщина. Хубав ден .
28.
местен
06.08.2019 06:14:45
24
23
Натрупаните 28 300 000лева от тези местни политици кой ще ги връща ? Игри на тронове ми разиграват. Правят някакви стратегии а натрупаха този огромен дълг без срещу тези пари да има някакъв актив (ако не броим това чудо стадиона). Играта на "демокрация" трябва да спре сред тези Общини допуснали фалит ! Такива общности доказали, че не могат да се самоуправляват трябва да бъдат с орязани правомощия на директно управление от държавата ! А лицата допуснали това ограбване (защото дълговете на Общината са предимно към фирми близки до П.Рейзи, т.е. ние дължим на Панай още десетки милиони) да носят и лична имуществена санкция затова(естествено бълнувания сред дейстителността на Панайот,Германова, Пинелов и Тихомир). Всички вкупом са ненужни и излишни. Да очакваш промяна чрез "избори" в българските условия на ГЕРБ или тази промяна да е в лицето на Нинова е малоумие. "Демокрацията" у нас не сработи !
27.
запознат
06.08.2019 01:01:49
56
14
Не си мислете, че Борисов и ГЕРБ не знаят какво се случва в Созопол и какви са настроенията на хората. Партията уважава морала на членовете си. Моралът в политиката е да не предадеш партията си. Георги е в ГЕРБ от създаването на ГЕРБ. Герб ще подкрепи морала.
26.
Тошето
06.08.2019 00:46:59
9
63
Абе тоз Пинелов защо обижда и манипулира хората като ходи по селата и плюе Рейзи колко лош човек е и че той ще оправи всичко като го измести от стола това естествено няма как да стане защото хората не са толкова глупави както той си мисли че да не помнят че цял мандат как допринасяше за комфорта на Рейзи като гласуваше всичко така както му беше казано ......и после Рейзито лош пък той хубав.......
25.
Цитирам баба Мара с уважение!
05.08.2019 23:40:54
49
140
Ко стана с Бардучето? Щеше да кани Борисов за кум, очакваше някаква подкрепа. Не става за кръчмар, не става за певец, не става за общинар, не става за нищо. Созополски балон. Пинелов ще свърши работа. Стига с това образование. Важното е да милее за Созопол.
24.
Серсем
05.08.2019 23:08:28
42
164
Брадатия е известен ,че бивш служител на ДС.
Пинелов е много и неопитен за отговорността кмет на Созопол
23.
до 12
05.08.2019 23:00:50
4
36
Не е срамно, че е с бейзболна шапка. Срамота е че подобен типаж с тъмно минало, силно съмнително образование, със сигурност непрочел и една книга, е N-ти пореден мандат дупетатин, кадруващ наред в Бургаско! Народ, който избира подобни управници не е жертва, а е съучастик! ОРУЕЛ!
22.
BG
05.08.2019 22:39:34
153
12
Голяма злоба срещу Пинелов .!!! От бесепарите ли е от Рейзито ли е ? Образованието му ли е най важно от къде е? Важно е да е ЧОВЕК и да работи за общината.Рейзито има две висши образования и какво стана 12 години ? И за Кандидата на БСП могат да се кажат много негативи като общински съветник за всичките му мандати но няма да падаме на нивото на ,,местен'' и на пост номер 17
21.
Анализатор до номер 17
05.08.2019 22:34:58
128
13
По леко с нападките! Нещо заплаха май усещаш в лицето на Пинелов.Клеветничеството ти в комбинация с първичната ти злоба показва една доста гадна картинка за теб. И не забравяй ,че когато такива, като теб плюят някого по форумите, то ефектът е точно обратен на търсения?!
20.
До Гребенаров
05.08.2019 22:26:47
0
61
Като се имате с Борисов ,ЗАЩО не отрязахте главата на змея ами се оставяте да се разхожда като дерибей из Созопол и да реди листи за съветници?
19.
Лили
05.08.2019 22:21:11
10
20
Защо Гребенаров като по улегнал човек не покани Пинелов на един разговор и да се разберат ,а с тези си действия наливат вода в мелницата на Рейзито.То е ясно ,че Германова няма да бъде одобрена и тогава Рейзито ще я издигне и става двамата се карат третия печели.
18.
*********
05.08.2019 22:18:17
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
До . Анализатор
05.08.2019 22:14:23
13
145
Пинелов със средна диплома от БСУ ли ще управлява Созопол , хайде стига сте ги бутали тези чисти и неопетнени калинки напред . Не видяхте ли до къде ни докарахте !
16.
Дудука
05.08.2019 22:04:13
0
71
Интересно ми е как последните месеци всеки ден от кръвни врагове Гребенаров и Рейзито започнаха заедно да играят белот.Да не би това да е пак ход на Рейзито.От него всичко се очаква.
15.
Бай Иван
05.08.2019 21:58:04
1
33
Пак ми триете постовете защо ли ? Защото пиша истината ли ? Гребенаров е казал ,че подкрепя младия Пинелов ,а изведнъж го номинират и той не си подава отвод.Такъв човек как се нарича? Ще накарат по партийна линия Пинелов да работи понеже хората и в Созопол и по селата го припознават , а Гребенаров вече го забравиха.
14.
Анализатор
05.08.2019 21:57:06
71
16
От доста години наблюдавам развоя на изборите в Созопол.Та относно трите номинации днес, впредвид,че Борисов обеща, че всеки кандидат кмет на ГЕРБ ще мине през проверка, която включва и общественото мнение….сигурен съм, че всички шансове в Созопол ще са в полза на Пинелов. Той е най-добрия избор за Созопол. Созопол го заслужава. Морален,чист,идеалист, много земен и силно мотивиран да работи в полза на обществото. Няма и капчица себичност при него. Именно това със сигурност ще оценят хората в Созопол. За другите две кандидатури, ще кажа само „НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ”.Смешно е някак си. Примирете се, снишете се и дайте път на младите.Ииии още една препоръка към вас , не се заигравайте,че кандидатът на БСП доволно потрива ръце. Факт е ,че наивниците в Созопол свършиха и манипулаторите-реалисти нямат шанс да възкресят стария болен човек- БСП. Столетницата изпя своята песен в Созопол, и признавам това е факт за който помогна най-много Рейзи.Ноооо и той изпя своята песен. Сега завесата се вдига и цирка наречен избори е на старт.....Анализите предстоят.
13.
Град на Спасението
05.08.2019 21:48:40
1
66
Доживяхме Старите муцуни на ГЕРБ и 65- годишния Гребенаров да ни спасяват от фалита на Созопол.Гребенаров сигурно е спукал телефоните на Борисов да го изберат за кмет.Още като се прочете статията на Флагман от обяд и глупавите ще разберат ,че Гребенара си е плел кошницата задкулистно.
12.
Калата
05.08.2019 21:43:49
2
40
Този с бейзболната шапка е депутат и областен председател на Герб. СРАМ
11.
ВРЕМЕ Е
05.08.2019 21:28:49
2
18
Време е някой по млад да бъде избран за кмет на града .По възрастните и по опитните трябва да помагат на младите за да спасим общината,защото в този батак не виждам кой ще подаде ръка да ни извади от блатото в което сме затънали като община.
10.
Бейзболната шапка
05.08.2019 21:20:34
4
22
Защо Веско дето се поти има концерт точно днес в Созопол ?
9.
*********
05.08.2019 21:18:42
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Созополис
05.08.2019 21:18:42
4
72
Голям щопар е станал Рейзи много се е охранил,какво търси там много е нагъл.
7.
иво
05.08.2019 21:18:08
10
53
Най добре ще бъде да си изберем банкер за кмет който умее да пази и съхранява парите а не да ги разхищава.
6.
местен
05.08.2019 21:14:09
5
50
На Пинелата солидното образование е от Бургашкия свободен
5.
lidia
05.08.2019 20:43:00
20
56
Това с Гребенаров енай-голямата смешка!
4.
*********
05.08.2019 20:41:30
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Велик
05.08.2019 20:38:24
4
56
Ех този Тихомир Янакиев , защо ги е подплашил толкова тези гербери .
Ще ги коли ли ли ?
Ще ги беси ли ?
Ще ги тепа ли?
А той такъв "звяр" с три деца че и семейство има не е за вярване!
2.
Карък
05.08.2019 20:26:05
0
100
Много е рехаво от към присъстващите , бе господа от ГЕРБ!
1.
Въй
05.08.2019 20:22:33
4
45
Къф е тоа маняк с бейзболната шапка в залата уе.... малии ши умръ от смях. Теа са ептем сеуяни в таа опщина
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори