×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наръчник на галактическия сваляч


14 Юли 2019, Неделя, 14:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Внимавайте след летен флирт да не се озовете набързо в брачното ложе

“Ей, хубавице, приличаш на камион и си красива като сирене”, подвиква млад испанец на младо момиче. Обида? Напротив. Това е искрен комплимент, който не всяка жена получава. Ех, любов, любов…

По всички географски ширини основно занимание в живота е стремежът да намерим сродна душа, но всеки народ си има свои особености в традициите на прелъстяването. Така например трябва да знаем, че подчертаният интерес към някоя китайка може бързо да ни доведе до брачното ложе. Обратно, в Аржентина никоя млада жена няма да се впечатли, ако някой мъж се доближи и й каже, че й е “навит”. Ако не й харесва, ще му откаже и… всеки по пътя си. В случай, че й допада, нищо чудно да се съгласи!, пише Блиц.

По света има не само различни начини да се демонстрира сексуален интерес, но и различни критерии за хубост и съблазън. И най-важното:

Оставете у дома своите представи за красота и еротизъм иначе никога няма да сполучите със съблазняването!

Гърците имат навика да изразяват възхищението си към нежния пол, пощипвайки женски задници.

Методите на филипинците се изразяват в прегръщане краката на желания обект и тяхното доближаване до лицето. В някои диви области на Австралия романтичните приказки се смятат за излишни – австралиецът обяснява своето желание като подушва ръцете си, след като е опипал подмишниците на харесваната дама.

При алжирските туареги, малийците и нигерийците също има подобни “игрички”, но те са далеч по-нежни. Обикновено галят дланите на момичето и ако то отговори с потриване на нокти, значи е спечелено.

В Япония начинът да обясниш нежните си чувства е прост. Представете си, че сте на дискотечно “татами” и срещу вас кърши снага прекрасна дъщеря на Страната на изгряващото слънце. Опънете крака в посока, в която се намира тя, и дамата ще разбере, че й правите предложение.

Дългият, директен поглед е предпочитано средство при мъжете от арабския свят. В Канада сексуалното желание се демонстрира най-лесно в бар – отлепвате етикета на бутилката с бира и това значи, че имате нужда от нежности. А понеже в Полинезия няма бира, мъжете демонстрират чувствата си с танци, като по време на щурите ритми хвърлят дрехите си.

Ако ви липсва въображение, можете да се осланяте на съветите на италианския сенатор Виторио Сграби, прочут сваляч от близкото минало. По въпроса за прелъстяването сенаторът има крилати сентенции:

“Накарайте жените да си мислят, че те ви прелъстяват, а не вие тях. Чувствайте се като ловец в резерват или като преследван дивеч”.

За да имате успех в прелъстяването, опитайте се да възприемете критериите за красота в съответната страна.

В Китай, Тайланд и Индонезия най-желани са дамите с хубава бяла кожа и ако киснете на плажа в очакване на някоя хубавица, само си губите времето. В Джакарта, където европейците са привлечени от екзотичния чар и матовата кожа на индонезийките, местните списания слагат на кориците винаги бледи девойки с изрусена коса. За да се смята една тамошна жена за хубава, тя трябва да има висока и много тънка талия. Желателно е да бъде слаба, но не прекалено, за да не се приеме това като признак на заболяване.

На африканския континент всичко е наопаки – харесват се закръглени жени с големи гърди и едър задник, който умеят да въртят прелъстително. В арабския свят Кейт Мос щеше да е нещастна самотница, защото жените клечки там не вървят никак. Арабите предпочитат солидните задни части и добрия бюст, а също и дългите, отлично сресани коси. И кръшната походка, разбира се.

В Бразилия не се щадят и се възползват от удобствата на пластичната хирургия. Раз, два, три – и готово! Ето я с подплатени устни и повдигнати гърди, както и моделирано по новому задниче. Гърдите са особено важни, защото, както казват бразилските фустогонци: “Жена без гърди е добър приятел, но не и добра приятелка”.

Едно от предимствата на световния секс е, че дори и да си мухльо у дома, другаде може да конкурираш и Брат Пит! Ето примери:

В Банкок се харесват леко феминизираните мъже.

В Египет си падат по по-възрастните мъже с леко коремче – символ на благосъстоянието.

Полякините са близки до българските жени – харесват високи, мускулести мъже, облечени в костюми на Хюго Бос.

В Италия и Испания чувството за хумор е добра предпоставка за започването на връзка.

В Русия, САЩ, Индонезия, Бряг на слоновата кост, Аржентина и още много други страни, различни по географско положение и култура, се цени едно и също мъжко качество – височината. В САЩ например обявите, започващи с думата “висок”, получават двойно повече отговори.

В резултат на изследвания сред 15 000 мъже и жени на възраст от 18 до 60 години психолози са стигнали до шокиращия извод – ние мислим абсолютно различно.
Според мъжете жените търсят в тях (приоритетите са подредени по важност): на първо място красиво тяло, после чувственост, хумор, умение да е забавен, да е интересна личност. Обаче истинската система на женските ценности подрежда качествата по съвсем друг начин. На първо място е личността, после умът, хуморът, чувствата и на последно място – красивото тяло.


В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори