×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Феновете на Нефтохимик готвят мащабен протест


10 Юли 2019, Сряда, 11:05 ч.

Привържениците настояват да се разреши проблема със стадионите на Бургас

Феновете на Нефтохимик готвят мащабен протест на 20-ти юли.

Привържениците са крайно недоволни от това, че любимият им отбор ще домакинства през новото първенство в Созопол.

Демонстрацията съвпада с първия домакински мач на шейховете във Втора лига. Организираният фен клуб няма да е на трибуните на Созопол Арена, а пред Община Бургас.

„Стадионите бяха харизани на един монополист и единственият професионален отбор на града сега трябва да "домакинства" в Созопол. Никой не си мърда пръста да поправи тази несправедливост, единствено гражданите търсят варианти“, казаха от СНЦ Нефтохимик.

Миналата седмица привържениците се срещнаха с кмета на Бургас Димитър Николов и внесоха предложение за отчуждаване на двата стадиона, което обаче много трудно може да се случи. За сметка на това, градоначалникът ги увери, че се работи по проектирането на новото спортно съоръжение край ж.к.“Меден рудник“.

Феновете обаче искат да знаят кога ще се разреши основният проблем на футбола в Бургас.

„Без стадион и терени, няма как и децата да тренират и развиват своя футболен талант. Ще бягат от Бургас, да търсят развитие, или по-лошото - ще се откажат. А спортът е доказан като превенция срещу използване на наркотици и опиати! Елате и ни подкрепете, помогнете ни да покажем, че Бургас има нужда и от футбол, от онези славни празници и срещи с Левски, ЦСКА, Ботев, Бран, Локомотив Москва!“, призоваха привържениците.

До този момент в събитието за протеста участие са потвърдили около 500 души.(ВИЖТЕ ТУК)


В категории: Спорт


33
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
33
Коментара по темата
33.
до 32
12.07.2019 21:41:23
0
7
Плана му се движи по план .Извика ви на оперативка онзи ден , подшушна ви да вдигнете шум и организирате едно митингче , после той ще прояви загриженост баш преди изборите и да се върнете под наем на Лазур !
Вие пак ще бъдете използвани от Партията без реално да спечелите каквото и да е
32.
до 31
12.07.2019 09:46:37
2
2
Идват и други, ама той като замине стадиона и наизкочат там търговски центрове и т.н., ходи протестирай....

Не се ли скочи сега, после няма да има, колкото и да си повтаряте, че всичко ви е супер - те това искат, мълчание и послушание, а те да си играят схемите.

Лошото е, че към момента нито вие имате повече от 50 човека реално активни фенове, нито ние, плана им се движи добре....
31.
До 29
12.07.2019 08:14:06
3
0
Дали ще стане това, което казват е друг въпрос. Реалността обаче е такава и това е единственото адекватно решение. Пък изборите не са последни - след тях идват и други....
30.
Фантафена
11.07.2019 20:44:12
1
5
Горките зелени еуглени
Пак останаха излъгани . Обещаха им ,че Черноморец ще играе в селските групи ,стадиона им отива на синдик ,а нефтохимик ще е отбора на Бургас . Важното е преди изборите да покажат съпричастност към Партията ,за да се види можели да се разчита на техните гласове
Вероятността обаче се вижда,че клони към 0
Фалшивата загриженост към Футбол в Бургас минава през местните избори !
29.
до 28
11.07.2019 14:55:21
2
3
А каквото кажат кадърните "експерти" от Общината, това става на 100%?

Малко ми е като замазване на очите преди изборите....
28.
copy/paste
11.07.2019 14:28:23
1
3
"Община Бургас ще се включи в процедурата по несъстоятелност на акционерното дружество „Черноморец“. Това посочи пред БНР-Бургас началникът на правния ѝ отдел Златина Георгиева. Ще се опитаме да опазим имуществото си – стадиона, но към момента няма опасност то да бъде продадено, защото е под възбрана, каза тя и добави:

„Всяка една претенция, на всеки един кредитор, може да бъде оспорвана с отделни искове. Всички претенции, за които има възможност, ще бъдат оспорвани, защото и в решението, с което съдът открива производството, пише, че има цесии, вземания, които са от прехвърляния между дружества, които са, според нас, свързани лица. Община Бургас, освен че ще предяви претенции като кредитор, ще оспори всички възможни вземания на други кредитори, за които, по някакъв начин, има вероятност да отпаднат“

Милиони са вземанията, за които два кредитора, претендират, че дружеството им дължи. Общината е има такива на стойност поне 1.5 милиона лева и ще претендира за тях по време на процедурата, уточни Златина Георгиева."
27.
до 24
11.07.2019 14:25:38
2
3
Аз лично никой не съм псувал. Това, че някакви, дето неволята ги е направила "ръководни кадри" в отбора се опитват да създават напрежение, за да не се вижда колко за нищо не стават е отделен въпрос. Този протест не е за пари и субсидии, а за градски стадион. Не на Нефтохимик или на Черноморец, а на БУРГАС!
26.
до 23
11.07.2019 14:20:33
2
1
Апетитно е мястото и в Лазур, но там заради шума, който се вдига, кмета едва ли ще одобри смяна на статута на парцела, за да може Събев да строи. Иначе да го беше бутнал вече.

Спортен комплекс Черноморец обаче е значително по-голям, като и за него шум няма....сети се сам какво се гласи. Иначе влизането на синдика е точно за това - сега ще трябва да признае всички кредитори официално, да ги нареди по ред (спрямо големината на задълженията), да оцени материалните активи на ПСФК-то и да обяви търгове, с парите от които да връща на кредиторите, по ред. Организирайте се и скачайте, че замина комплекса!
25.
*********
11.07.2019 13:20:43
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
бургазлия
11.07.2019 13:12:10
0
7
до 22: Вие пък довчера псувахте всеки който споменеше за "бургаски футбол". Сега гледам като най-големите му защитници сте се преродили. Проблема ви е, че изхарчихте годишната общинска субсидия до средата на годината и сега гледате да изкрънкате още парички. Този цирк го гледаме всяка година по това време. Една година повода е един, другата друг. Целта винаги е една и съща. Да направите общинарите на идиоти и да ви дадат още пари. Пука ви за бургаския футбол
23.
до 21
11.07.2019 11:08:49
0
2
То пък мястото в Лазур не е апетитно...Това че влиза синдик не означава автоматично разпродаване. Напротив, напълно възможно е да лъсне цялата истина с фиктивното натрупване на задължения с цел източване и да се развърже възелът.
22.
Мълчанието на Цаците
11.07.2019 11:05:31
5
2
Цациии, пак ли ще си мълчите? Превърнаха отбора ви в национално посмешище, кръщавайки го Черноморец-Бургас-София, вие си мълчахте! Превърнаха стадиона ви в гробница - терена нива, трибуните изкурубени, вие си мълчахте! Откраднаха целият ви спортен комплекс, вие си мълчахте! Сега ще раздадат стадиона ви на кредиторите, няам да има къде да играете, пак ли ще си мълчите?!
21.
до 16
11.07.2019 10:48:44
4
1
Какъв договор за 3 години имате с фалирало дружество?! Скоро стадиона ще е разпарчетосан и раздаден на кредиторите. Мястото е много апетитно за строеж - на пътя за Южното Черноморие.

А като фенове на Черноморец ми говорят, че Нафтата нямат фенове, винаги се сещам за една много повтаряна поговорка от детството ми "Присмял се хърбал на щърбал". Припомнете ми вие по колко фенове имахте на домакински мач, като милиони минаваха през отбора за скъпи футболисти, треньор Балъков, спортен директор Бобич, реклама и ПР, а отбора се бореше за медали в А група? Още си спомням една снимка "среща на Балъков с феновете", беше снимана до фен-шопа на стадиона - бяха домакина, продавача в магазина и още 3-ма човека!
20.
До до Цаците
11.07.2019 10:44:10
0
7
самото ти обръщение "до Цаците" показва, че не си особено интелигентен и шанса да водиш някого, който да свърши нещо полезно е нищожен, да не кажа нулев.
19.
кво?
11.07.2019 10:32:56
2
3
шейховете, молят за пари!
Баси!

„Стадионите бяха харизани на един монополист и единственият професионален отбор на града сега трябва да "домакинства" в Созопол. Никой не си мърда пръста да поправи тази несправедливост, единствено гражданите търсят варианти“, казаха от СНЦ Нефтохимик.

Кой ги хариза тия стадиони и кой го подкрепяше този дето ги хариза?
18.
Созопол
11.07.2019 10:27:27
1
5
За неразбралите протеста ще е пред общината, когато не работи.
"Демонстрацията съвпада с първия домакински мач на шейховете във Втора лига. Организираният фен клуб няма да е на трибуните на Созопол Арена, а пред Община Бургас."
Що за тъпотия!
17.
до az
11.07.2019 10:18:56
0
5
Всичко, което си написал е така. Лошото е че тия където манипулират от години, че "Черноморец е злото, а Нефтохимик доброто" щото Балъков искал да ги закрие, някога. Та тези същите още тогава без да го осъзнават намахлиха посещаемостта на зрителите им, най-малко с 80%, ако не и повече, та затова като бяха в А група, повече от 300 човека на мач не можеха да съберат и няма и да съберат никога повече. Сега, 10-тина години по-късно може би осъзнават тъпотията си, но вече няма никакво значение. От тези хора освен да набият някой тинейджър, и то когато са поне 5 пъти повече от младежа, друго не мога да очаквам. И журналистка май бяха били. Та гледам че в групата Шофьори Бургас ги реклармират тези, странно
16.
Страничен наблюдател
11.07.2019 03:35:43
1
6
Работата е ясна,че става въпрос за пари,защото пари няма,ако имаше щеше да се плаща наема за стадиона безпроблемно и такива циркове нямаше да има.Преди години се лъжеше обществеността,че на всеки мач ще има по минимум 10 000 зрители,които ако си плащат входа преспокйно може да се поеме наема за стадиона,но явно нефтохимик няма фенове. Още когато ББ отряза просещият муджихидин за пари стана ясно,че ще започнат едни циркове. Тези които организират "протеста"са можеби онези "красавци",които тихомълком бяха при кмета и за пореден път просеха и искаха даром сякаш някой им е длъжен за нещо.И за какво ще е "протеста",че няма пари и се иска всичко пак на готово,безплатно,подарено? Само искат и искат и искат,а тези "фенове" някога дали ли са и една стотинка от собствения си джоб за отбора си? Въобще помогнали ли са по някакъв начин,или чакат на готово?И другата работа,че уж милеят за бургаския футбол(макар че се отричаха и за тях не съществуваше такова нещо)и изведнъж се застъпиха за стадион Черноморец е ,че си правят сметката(без кръчмар)евентуално да заиграят там,като ги изритат от всякъде(нищо,че не отговаря за профисонален футбол)
Датата за "протеста" също не е случайно избрана,първият професионален мач,уж толкова много чакан,но удобно няма да се отиде,поради това,че гостуващите фенове на Спартак(Варна) ще бъдат двойно и тройно повече от тези на нефтохимик,и от страх,и да не лъсне голата истина,че нямат много фенове...Вместо да си подкрепят отбора в старта на професионалната втора лига те удобно и на спокойно ще си "протестират",че и призиви отправят да се докарат приятели роднини,познати за масовост,вместо да идат на мача,но явно не им стиска.И незнам кой още им вярва на ръководството на клуба освен една шепа "фенове" покрай тях,които са на хранилка...Въобще това са явни знаци,че нефтохимик лека полека са стигнали дъното и даже го дълбаят и скоро ще изчезне.
Някои по надолу са писали за Черноморец.Какво им гледате в канчето на Черноморец?гледайте си ваз,че сте по зле от тях.Черноморец си и ще си играе в Бургас на техният си стадион.подсигурено е за три години напред,нищо че влиза синдик.бюджетът също им е осигурен,бият си в контролите,въобще развиват се и си работят по работите си,без да мрънкат за пари,стадиони и незнам си какво.
15.
Розовата пантера
10.07.2019 20:28:11
0
9
Истината е , че Черноморец ще играе и този сезон в Бургас
догодина може да се договорят със Събев и за Лазур ,но нефтохимик докато не спрат да бъдат ползвани за политическите цели на Партията ,не виждам светлина в тунела !
14.
до 5
10.07.2019 17:34:55
6
14
Прав си в голяма част от написаното, но имам едно питане - къде са феновете на Черноморец в картинката? Да не би да имат стадион и база? Щом са толкова многобройни, защо един път не се вдигнаха за толкова години гавра и от Дражев и от Събев?
13.
до Цаците
10.07.2019 17:30:48
5
16
За каква база си плащате вие, синдика вече е в ПСФК-то, скоро ще ви изритат и вас от там. Къде ще ходите да играете тогава?! Мислете малко, на Бургас му трябва стадион. Интер и Милан може да играят на един стадион, Нафтата и Черноморец не могат?

Че ръководството на Нафтата са измекяри се вижда от самолет, те с или без стадион пак ще са в киреча, поне докато не ги изринем и тях, но БУРГАС ТРЯБВА ДА ИМА СТАДИОН!

Хайде да се вдигаме всички, както идват избори, да им запари малко на "експертите" в Общината!
12.
ха ха
10.07.2019 17:11:14
10
16
шаранчета комлушки, колкото и да плямпате тука, не ставате за нищо. ни отбор имате, ни фенове. сега ще ви вземат и стадиона напълно. вървите към закриване. усещате ли го. то затова сте и толкова злобни, защото ви е яд, че нафтата прави всичко за да има футбол в Бургас и то професионален.
11.
Несебърохимик
10.07.2019 16:56:32
16
12
Всеки, който е далеч от случващите се неща от футбола в Бургас е хубаво да прочете коментар номер 5. Истината за футбола в Бургас.
Така сте научени господа зелени фенове, все някой друг да ви плаща масрафа.
Истината ви удари като товарен влак, а тя е, че с 30 човека( а иначе сте хиляди и милиони фенове) с ходене на стадиона ви лъсна голият гъЗ
10.
Ха ха
10.07.2019 15:01:10
12
18
Демек нищо не правите, шарани. Само лаете тука и се издавате колко сте кухи.
9.
до 7
10.07.2019 13:21:04
38
34
Инициатива за вас ли да правим ?
Изкарайте пари, платете си наема. И ние плащаме наем за стадина си, но и пари намерихме за да си вкараме стадиончето в ред, не като вас - вечно наготово. За В група става стадинчето ни, но не и за профи футбола. После ще му мислим. Пък вие нали сте еиднствения "професионален" отбор ве гущер розов. Професионалисти с глисти,които само за при реват и се гънат като безгръбначни за пари. Професионалния клуб сам си пече баницата, а не да търси пари от община и данъците на хората.
Иначе си имате Д. Езерово, Камено, Българово, Каблешково, сега и Созопол ви предлагат, а като сте голи като охлюви, приемайте или закривайте.
8.
Fantafena
10.07.2019 13:17:13
20
14
Hяма нужда да се бие тъпана кат циганска сватба и цял свят да чува колко сме шумни. Работи се , говори се с хората от които зависи. Плащаме си и сега наемите , които ни определят , правим ремонти по базата.
Шумните цигански катуни пред Община Бургас са на други патент
7.
Ха ха
10.07.2019 13:04:13
13
21
Шараните се засегнаха, че нафтата е единственият професионален бургаски отбор. Смешници. И какво правите бе фанта, че нещо не съм чул да имате някаква инициатива. Май само тука сте активни и то да плюете.
6.
Fantafen
10.07.2019 12:38:19
19
12
Черноморските фенове ще се борят и се борят за базата си и сега. Няма нужда от фалшива загриженост от зелените комсомолци.
5.
az
10.07.2019 12:23:35
56
52
Колко са мазни тия. Няколко човека манипулират 30-ина фена, хвърлят им някакви лозунги и ги изкарват по площадите в зной и пек. Така беше, когато ония 3-мата извадиха школата си барабар с родителите им в студа да стачкуват за пари пред заседанието на общинския съвет. Наглеци, а на децата си от ДЮШ дори екипировка не купуват, такси им удържат и толкова. Иначе загрижени за футбола в града и децата в него. Същите тези не обичаха понятието "бургаски футбол" и допреди време го афишираха шумно, но когато коленети им се изравнят със земята са готови на всичко само и само някой дивидент да падне и да има парички за под масата. От този сбирщайн избягаха не един и двама спонсора, които подобно на кмета бяха заблуждавани, че фенската им маса е голяма и лесно ще се избият парите за наем, че дори и за откупуване на Лазур. Пълен ташак и балон. Какъв наем, какви 5 лв. при положение, че вместо обещаваните минимум 10 000 на стадиона на него ходят 30 човека, от които половината са близки на играчите. Тези 30 човека само на този, който отключва стадиона не могат да платят, камо ли на охрана, поддръжник на терен. Така че, проблемът на тези дойде в резултат на изкревено насадената им фенска култура, масово отричане на всичко различно от техния нов и извънградски статут на клуб. Тези няколко човека, които днес се показват само когато кинтите се излапат са същите, които пръскаха злост, наливаха отрицание и омраза към истинския бургаски отбор в манерките на невръстните си фенове и я докараха точно до тук. Впрочем мнозина им предричаха днешното дередже, в което отрицанието им играе лоша шега. Питайте Филипов защо се отказа преди години, и под какъв предлог се съгласи да помага на клуба. Той ще ви каже за една от грешките си в живота. Питайте днес и Павел Бошнаков, на какво се надяваше, когато закри може би най-успешния си проект Мастерхаус и ФК Бургас за да даде лиценза и парите си на няколкото човека криещи се зад името Нефтохимик. Бошнака е готин човек и беше последния мохикан вярващ, че футболът в Бургас е жив, но той не знаеше за разделението и напрежението между феновете на двата отбора и политиката на каменовци на всяка цена с всички средства да се изжияват, като оня Порточанов фалш с пари от НХК.
4.
Зелен
10.07.2019 11:57:00
32
26
Аз да попитам . Това съвпадение с влизането на синдик и инициативата на феновете от нефтохимик , по спасение на стадионите , случайно ли е ?
3.
Левски бургас
10.07.2019 11:53:12
11
18
Браво момчета,подкрепям ви ще доведа и сина.
2.
Бургазлия
10.07.2019 11:50:21
46
39
Този филм с реването сме го гледали.като турски сериал станаха тия
1.
Въй
10.07.2019 11:25:08
12
22
САМО НАФТА !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори