×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

През юли ще свалят звезди на Везните, успехите ще са за Водолеите, а Близнаците да се откажат от принца на бял кон


През юли ще свалят звезди на Везните, успехите ще са за Водолеите, а Близнаците да се откажат от принца на бял кон
Близнаците поне ще получат изненадващи приходи, Везните може да ги повишат, а Водолеите ги очаква доста работа
01 Юли 2019, Понеделник, 21:40 ч.

Вижте продробен хороскоп за месец юли

Овен

В разгара на лятото последната тема, която ще ви интересува е дали е слънчево или вали. Служебните и семейни ангажименти ще са по-важни от всичко друго. Най-дефицитният ресурс на работното място ще е времето, с което разполагате. Често ще се налага освен със своите да се занимавате и с чужди задачи. Ще получите допълнителни парични постъпления за вложения труд, но и умората ще си каже думата, така че не прекалявайте. Финансовото ви положение ще е стабилно, даже ще имате възможност да погасите предсрочно задълженията си. Почти същата ще е картинката и у дома за семейните представители на вашия знак. Не обещавайте на близките си, че ще свършите работа, за която предварително си знаете, че няма да ви стигне времето, с което разполагате. Ще си развалите отношенията за глупости. Необвързаните, ако все пак искате да създадете отношения, излизайте по-често сред хора. Голямата любов няма да дойде и да почука на вратата ви, поднасяйки сърцето си. 

Телец

Тонусът ви ще е достатъчно стабилен и ще ви зарежда с вдъхновение. Ще ви хрумнат какви ли не идеи за оригинални развлечения, но преди да се заемете с осъществяването им, анализирайте възможностите си прагматично. Промени в професионалния ви статус ще има само, ако вие ги желаете. Нищо няма да бъде принудително. Обемът на работа ще е в рамките на обичайното и вие ще я свършите с очакваното от вас качество. Ще създадете полезни делови контакти. Финансовото ви положение ще е без промяна, ако не се наложи да направите сериозни и непредвидени разходи свързани с вашето здраве или на някой от близките ви. Необвързаните Телци най-вероятно ще попаднат на интригуваща личност по време на пътуване. Що се отнася до семейните, ще им се наложи да се справят с някои кризисни моменти в отношенията. Ако се налага да разговаряте за стари грешки, направете го спокойно. 

Близнаци

Ще се случат промени, които искате и такива, които не очаквате. Приемете и едните, и другите като нещо полезно за вас и запазете присъствие на духа. Конфликтни ситуации на работното място няма да липсват, реагирайте философски. Не повишавайте тон и не показвайте характер. Просто довършвайте започнатото, действайте с умерена инициатива и не се включвайте в интриги и разправии. Ако ситуацията съвсем не ви устройва, търсете вариант за промяна без да бързате. Ще получите очакваните приходи, но за да остане стабилно финансовото ви положение не е желателно да давате пари на заем и да си позволявате скъпи развлечения. При необвързаните представители на вашия знак едва ли ще се случи нещо изненадващо, а семейните да използват въображението си и да измислят някакъв оригинален начин за освежаване на отношенията. 

Рак

Пред много важен избор ще бъдете изправени през юли: да работя или много да работя. Хубавото е, че даже онези от вас, които ще са в отпуска ще успеят да „заработят“ нещо екстрено. Ще попаднете в изненадваща ситуация, в която ще се наложи да се заемете с някаква непредвидена работа, но пък и ще получите допълнителни приходи. Ще успеете да постигнете целите си с минимални усилия, благодарение на оптималната организация, която си създавате. Не е изключено да заплатят за работа, реализирана он-лайн или чрез хобито ви. Ще ви върнат сума, дадена преди време на заем, не бързайте да я употребите. При несемейните се очертават две възможности: да прекратят стара, изчерпана връзка и да си дадат малко време за „почивка“ или почивайки да се запознаят с някой, който ще ги „омагьоса“. Животът на семейните ще е в рамките на обичайното. Не прекалявайте с грижите към любимия човек, за да не предизвикате подозрения. 

Лъв

Ще преодолеете трудностите със замах. Всичко, което от известно време е било в застой през този месец малко или много ще се придвижи, а някои неща ще намерят и завършека си. Не е изключено да промените работното място или длъжността, която заемате. Във връзка с това ще се промени и социалният ви статус. Ще преодолеете съпротивата на конкурентите си или просто ще ги привлечете на своя страна. Ще разполагате с допълнителни финансови постъпления, но не правете рискови и дългосрочни инвестиции. Не отказвайте на молба на роднина за заем. След време ще установите, че сте направили голямо добро, което ще се върне отново при вас. Проявете малко повече активност в семейните отношения, за да не ви обвинят в липса на чувства. Необвързаните може да се запознаят с впечатляваща персона на публично мероприятие, свързано с хобито им и да установят, че общите интереси не се ограничават само до хобито. 

Дева

Самочувствието ви бавно, но устойчиво ще се повишава и ще се отразява положително на работоспособността и целеустремеността ви. Споделяйки успехите си ще намерите нови приятели. Новите събития на работното място няма да са свързани пряко с вас, но ще ви се отразят при това в положителна посока. Не е изключено да дойде нов шеф, който ще оцени уменията ви по достойнство и ще ви премести на по-добра и по-доходна длъжност. Независимо, че вероятно ще ви заплащат повече, не се увличайте в разходи, докато не разплатите „висящите“ задължения. За необвързаните Деви любовните отношения няма да са тема номер едно. Онези, които отскоро са във връзка най-вероятно ще установят, че новият им партньор е твърде претенциозен, че се налага да правят компромиси и ще се замислят дали са склонни да отстъпват или е по-добре да прекратят връзката докато не се е задълбочила. Що се отнася до семейните, общите домашни задължения ще ги сплотят и окуражат.  

Везни

През този месец е по-важно не какво ще получите, а да съхраните полученото и да запазите наличното. С други думи казано, не се главозамайвайте от успехите, които неминуемо ще пожънете, а продължавайте да се стараете и бъдете готови да се борите. Всичко, към което половин година се стремите, дългосрочните ви проекти, най-после ще достигнат кулминация. Възможно е да ви преместят на ръководна длъжност. Ориентирайте усилията си към стабилизиране на новата позиция, а не към реванш на колеги, които са ви създавали проблеми. Постарайте се да запазите разходите си на обичайното ниво, независимо че ще разполагате с повече приходи. Въздържайте се от участие в каквито и да било хазартни игри, дори в моментни лотарии. Привлекателни сте и ще се радвате на комплименти, независимо дали сте семейни или не, но не забравяйте, че не всяка мила дума е обяснение в любов. Приемайте ги сдържано, за да не навредите на текущата си връзка, ако имате такава или на себе си, идеализирайки човека, който флиртува с вас. 

Скорпион

Ще се наложи упорито да отстоявате интересите си. На моменти ситуацията може да е доста сложна, несигурна, изискваща решителни действия и твърдост. Ще е близка до военна битка, но ако сте сигурни какво искате и се мобилизирате, ще постигнете целите си. Горещ месец на борба с конкуренцията и маркиране на „своето място под слънцето“. Действайте гъвкаво, разумно, на моменти с хитрост, ако се наложи. Покажете най-добрите си качества без да навлизате в чужда територия. Не се надявайте на допълнителни приходи, изразходвайте авоарите си икономично, дори ако сте решили да си позволите отпуска и развлечения. Бъдете предпазливи, може да попаднете на мошеници и да претърпите загуби. Не е изключено да е някой от близкото ви обкръжение, не съхранявайте пари и ценности на достъпни места. Семейните Скорпиони може да преживеят лека криза в отношенията. Онова, което преди ги е радвало, да започне да ги изнервя. Опитайте се да изясните ситуацията в откровен разговор преди да решите да „отсечете клона, на който седите“. Ново запознанство при необвързаните най-вероятно ще се окаже абсолютно неподходящо за стабилна връзка. Променете посоката, вместо трепетно да очаквате поредното обаждане по телефона, което ще ви хвърли в дълбините на разочарованието. 

Стрелец

По отношение на текущите си занимания ще сте вдъхновяващи за околните. Примерът ви ще се окаже заразителен и ще ги мотивира да дадат всичко от себе си, за да се справят. През този месец ще успеете да изгладите различията в мненията и да преодолеете проблеми, свързани с личните и делови отношения. Нищо не би спряло напредъка ви на работното място или в бизнеса, ако имате собствен такъв. Възможно е да уговорите изгодна сделка със задгранични партньори, да спечелите доверието на хора, които са се отнасяли към вас снизходително. Ще се случи, ако преценявате възможностите и си поставяте реални цели. Обмисляйте разходите си и създавайте запаси. В края на месеца е възможно да попаднете на изгодна оферта за значителна покупка. Личните, романтични и любовни отношения ще са спокойни, до идилични както при семейните Стрелци, така и при тези, които от скоро са във връзка. Необвързаните със сигурност ще преживеят моментни трепети, но те няма да са начало на сериозна връзка. 

Козирог

Подгответе се психически, че предстоят неизбежни неприятности. Приемете ги като поредното изпитание, не се разстройвайте излишно, помнете че „когато една врата се затваря, две други се отварят“. Онова, което в даден момент приемате като загуба, всъщност ви отървава от ненужен товар. Някои проблеми от личен характер ще попречат на концентрацията ви и ще се отразят негативно на текущата работа. Приемете спокойно отправените забележки и се постарайте своевременно да коригирате пропуските си. Възможно е да получите изгодно бизнес или професионално предложение около средата на месеца. Информирайте се за всички подробности, за да не се окажете жертва на манипулация. Доходите ви ще са регулярни, ще разполагате с достатъчно средства, но независимо от всичко трябва да се въздържате от прояви на разточителност. Допълнителните приходи няма да са големи и е по-добре да ги оставите за запас, вместо да ги харчите веднага за ненужни дреболии. За семейните Козирози, независимо дали са с дълъг стаж или са оформили отношенията си съвсем скоро, предстои кризисен момент. Подозрения в изневяра, невъзможност да се намери общ език при обсъждане на важни въпроси, обвинения за несъзнателно изпусната остра дума… Не бързайте да „скачате от кораба при сигнал за настъпваща буря“, тя ще отмине и чувствата ви ще станат още по-силни. Необвързаните през този месец ще създадат връзка и докато осъзнаят какво се случва ще я прекратят. Може да е леко разочароващо, но благодарение на приятелите, ще преодолеят кризата. 

Водолей

Основателно ще се радвате на успехите си през този месец. Ще сте в благоприятната позиция да подбирате работата си и да се занимавате предимно с това, което ви харесва. А в някои моменти ще си кажете, че ви харесва, за да се справите по-лесно. Имайте предвид, че преумората може да предизвика здравословни проблеми. Професионалните задачи ще са сложни, но ще са начин да разкриете потенциалните си възможности. Организирайте работата си така, че да не зависите от външно съдействие, което би могло да ви забави или поведе в погрешна посока. Не занимавайте близките и роднините с проблеми, отнасящи се лично до вас, ще навредите на отношенията си. С допълнителните финансови постъпления ще имате възможност да покриете съществуващи към момента кредити. Ще се наложи да отделите част от средствата, за да подпомогнете родителите си, не им отказвайте. Преценката ви за връзката, в която се намирате в момента е нереална. Имате два варианта: или да оставите нещата такива, каквито са и да чакате инициатива за промяна от партньора си, или да се разделите и да живеете известно време в самота. Подходящата тактика е да изчакате. Препоръката към семейните Водолеи е да не се хвърлят в краткотрайна любовна авантюра само с цел повдигане на адреналина, защото няма да могат да запазят тайната и ще се наложи да изкупуват греховете си на твърде висока цена. 

Риби

Колкото и лесно да ви се получават нещата, имайте си едно на ум, не сте всезнаещи. Не се безпокойте да споделите, да потърсите още едно мнение, да се възползвате от чуждия опит. Ще ви помогне да преодолеете съмненията и да подобрите отношенията си. Когато се налага да участвате в екипна работа, подбирайте внимателно колегите или сътрудниците си, ако сте в позиция да го направите. Крайните резултати ще покажат кой как работи и кой какво заплащане заслужава. В същото време ще забележите пропуските на другите участници, ще си изградите мнение, а и ще имате аргументи в своя полза. Не коментирайте финансовото си положение и не демонстрирайте стандарта си на живот. Обсъждайте скъпите покупки с близките си. Ограничавайте се в по-ниски суми, когато решите да им направите приятна изненада. Семейните представители на вашия знак ще се занимават преимуществено с уреждане на домашни и битови въпроси. Разбира се, няма да са сами, всичко ще се случва с участието и на другите членове, но заниманията ще са повече практични, отколкото емоционални. Що се отнася до необвързаните, предстоят им интересни преживявания. Ще променят отношението си към човек, когото познават отдавна. Връзката ще се задълбочи и придобие романтични нюанси. Дали ще има бъдеще или не, ще покаже бъдещето.


В категории: Хороскоп


1
Коментара
Флагман.БГ Извънредно: Горят Кошарите на Коко Динев Извънредно: Горят Кошарите на Коко Динев 19/10/2019, Събота 19:02 3
1
Коментара по темата
1.
Волеите!?
01.07.2019 23:15:47
0
1
Това 13 зодия ли е? Объркахте ме тотално. И ся, аз каква зодия съм?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Секс съвети от спалните на истинските жени Секс съвети от спалните на истинските жени

Попитахме реални жени за любимата им форма на любовна игра, секс и как предпочитат да свършват

Акция в кв. Сарафово! Намериха марихуана за над 2000 лв. в дома на бургазлия Акция в кв. Сарафово! Намериха марихуана за над 2000 лв. в дома на бургазлия

В къщата на ул. „Ангел Димитров“, обитавана от 29-годишния мъж, открили буркан с 50 грама от лекия наркотик

Тръгна делото срещу легендарния фараон Ангел Кателиев, украинец от бандата пропя срещу Къдравия Тръгна делото срещу легендарния фараон Ангел Кателиев, украинец от бандата пропя срещу Къдравия

След 9-години влачене на процеса най-накрая влезе в съдебна фаза, разпитаха свидетели и вещи лица

Страшен екшън на предизборен концерт в с.Трояново Страшен екшън на предизборен концерт в с.Трояново

Хора на кандидата за кмет от БСП Андон Николов ме нападна, твърди Кеворк Дадурян

Тя ли накара Биляна и Божинов да се съберат отново? Тя ли накара Биляна и Божинов да се съберат отново?

Доброто у дъщеря му сред мотивите за втория шанс пред футболиста

Избори 18+ в Перник! Алтернативата е с едни огромни гърди напред Избори 18+ в Перник! Алтернативата е с едни огромни гърди напред

Нямали хората били избор. Вижте снимките и преценете сами

Общинският лидер на ГЕРБ в Поморие: Заложихме на местния шовинизъм при избора на кандидати за общински съветници Общинският лидер на ГЕРБ в Поморие: Заложихме на местния шовинизъм при избора на кандидати за общински съветници

ГЕРБ-Поморие представи листата с кандидати за общински съветници

Според зодията: С кой въпрос ще впечатлите на първа среща Според зодията: С кой въпрос ще впечатлите на първа среща

Ето какво да питате човека, с когото излизате

Джена си отряза косата Джена си отряза косата

Певицата е с нова визия

Рядкото здраво препиване е по-безопасно от честото пиене по малко Рядкото здраво препиване е по-безопасно от честото пиене по малко

За целите на изследването са анализирани данни за 9 776 956 души

Стивън Кинг превръща дома си в музей Стивън Кинг превръща дома си в музей Сградата е магнит за поклонници на майстора на литературния хорър Британският парламент отново отложи Brexit Британският парламент отново отложи Brexit

Депутатите приеха поправка, която предвижда отлагане на излизането от ЕС, докато цялото необходимо законодателство не бъде прието

Извънредно положение в Чили заради по-скъп билет за метрото Извънредно положение в Чили заради по-скъп билет за метрото

Властите се принудиха да затворят всички 136 станции на подземния транспорт в Сантяго

Полицията задържа "телефонния терорист", съобщил за бомба в самолет Полицията задържа "телефонния терорист", съобщил за бомба в самолет

Фалшивият сигнал за бомба може да е подаден от закъснял пътник

Кенет Рогоф: Еврото - не е добра валута за България Кенет Рогоф: Еврото - не е добра валута за България

Икономистът нарече валутата най-голямата грешка в историята

Британският парламент заседава за сделката при Brexit Британският парламент заседава за сделката при Brexit

Премиерът ще се изправи пред дълбоко разделена камара

Остават само 3 милиона биткойна за изкопаване Остават само 3 милиона биткойна за изкопаване

Aлгopитъмът на криптовалутата e зaдaдeн eдинcтвeнo дo 21 млн. битĸoйнa

Безредиците в Барселона продължават – водни оръдия и сблъсъци в поредния ден на протест Безредиците в Барселона продължават – водни оръдия и сблъсъци в поредния ден на протест

За да разпръсне протестиращите, полицията употреби и гумени куршуми и палки

Япония вече ще внася наше птиче месо Япония вече ще внася наше птиче месо

Забраната за внос от България беше от 2017 г.

Заради Google Maps – туристи се губят, коли затъват в Сардиния Заради Google Maps – туристи се губят, коли затъват в Сардиния

Властите се принудиха да сложат знаци

Борислав Михайлов: Борислав Михайлов: Знам, че не съм толкова обичан в България, а трябва да е обратното Виц на деня Виц на деня - Бабо, бабо, можеш ли да ми родиш братче?
- Не, миличък. Питай мама и тате.
- Питах ги, казаха, че от теб зависи!
Виц на деня Виц на деня Катаджия спира за проверка кола.
- Голям карък си старши!
- Защо?
- Веднъж да съм трезвен и ти точно сега да ме спреш...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Българска седмица:
- Вторник, Сряда, Четвъртък - всяко чудо за 3 дни. Петък - ден на майстора. Събота и Неделя - 2 дни уикенд. Понеделник - Подготовка за ново чудо.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори