×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветанов в Поморие: Минавал съм през много по-тежък период, този е много по-лек


Цветанов в Поморие: Минавал съм през много по-тежък период, този е много по-лек
"Когато командвате вашите мъже, нали знаете, че мъжете правят леко стъпка настрани и назад, за да може след това да продължат напред и да бъдем заедно с нашите половинки"
30 Март 2019, Събота, 12:27 ч.
Автор: Георги Русчев, снимка: Авторът

След като Цецка Цачева и Ваня Колева подали оставки, нямало как и той да не направи това

Цветан Цветанов е минава л през много по-тежък период. Това каза той пред журналисти в Поморие преди семинар на бургаската структура на партия ГЕРБ.

Цветанов бе посрещнат от колегата си зам.-председател на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов, областния лидер на партията Димитър Бойчев, кмета на Поморие Иван Алексиев и др.

Смятам, че това, което направи и Цецка Цачева, и Ваня Колева – аз трябваше също да предприема подобен ход, защото аз трябваше да застана зад приятелите си, зад хората си, а не да казвам, че те могат да подадат оставка, пък аз трябва да остана. Трябва да има еднакъв аршин за всички“, каза Цветанов, който подаде оставка като депутат.

Преди него се оттеглиха Цачева като правосъден министър и Ваня Колева като зам.-министър на спорта.

„Минавал съм през много по-тежък период. Този е много по-лек. Но това, което се случва и това, което правя като анализ, е винаги два месеца преди изборите започва тежката компроматна война срещу мен“, коментира Цветанов.

Такива атаки имало и преди местните избори през 2011 г. През 2013 г. БСП внесли анонимен сигнал срещу него, а „като капак“ спретнали и аферата „Костинброд“.

В живота и в политиката не е по-различно. Винаги правиш отстъпка настрани, за да можеш да продължиш напред. Така е и в семейството. Знаете че, и тук като гледам преобладават жените – вие когато командвате вашите мъже, нали знаете, че мъжете правят леко стъпка настрани и назад, за да може след това да продължат напред и да бъдем заедно с нашите половинки. Така че за мен е важна консолидацията на партията и доказахме, че действително, когато има действие, което под една или друга форма би могло да урони престижа на партията и което би могло да доведе до една по-малка мотивация, винаги трябва да се направи ход, който да може действително да консолидира всички и да бъдем напред“, обясни Цветан Цветанов.

Той добави, че сега, като е останал само зам.-председател на ГЕРБ и председател на предизборния щаб, ще има повече възможности да обикаля страната.

Цветанов посочи, че и Димитър Главчев е трябвало да отстъпи мястото си като председател на Народното събрание, за да може БСП да се върне в залата в контекста на предстоящото тогава българско европредседателство.

След въпрос мисли ли, че е сгрешил, Цветанов отговори отново, че не е нарушил закона (при придобиването на новия му апартамент).

Той призова тази тема вече да бъде приключена.

В прехода досега никой друг политик не си подавал оставката при такава ситуация. Цветан Цветанов получил пълна подкрепа за това, което е правил в професионален и партиен план.

Той имал и по-тежки препятствия и в такива ситуации той бил много по-мотивиран.

Цветанов посочи, че в листата на ГЕРБ нямало да има хора с обвинения. Нямало и такива уличени в пране на пари за разлика от водача на листата на БСП Елена Йончева.

Зам.-председателят на ГЕРБ отказа да разкрие кои ще са техните кандидати за евродепутати. Това щяло да стане ясно утре.

Цветан Цветанов похвали местните кметове на ГЕРБ, като се обърна към репортерите: „Смятам, че кметовете, които са в област Бургас – кажете ми, когато правите съпоставка със стари периоди, кметовете на ГЕРБ не се ли представят добре? Не получават ли обществената подкрепа? А тази обществена подкрепа е за това, че ГЕРБ има много ясна визия и политика както за местната, регионалната и националната политика. Благодаря ви за това, че действително отразявате обективно това, което постигат нашите кметове и, разбира се, всички кметове на всички населени места, защото обществото трябва да бъде информирано обективно“.


В категории: Политика


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
16
Коментара по темата
16.
Цветаний Седмоквартирник2
30.03.2019 22:03:24
25
7
Ако Герб и при тази ситуация имат повече подкрепа
Означава, че България е свършена държава!
15.
*********
30.03.2019 16:45:23
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Ха ха
30.03.2019 16:01:58
1
7
Цви да каже какво са му казали на срещата на AIPAC -American Israel Public Affairs Committee ака управителя на САЩ и негови господари .... Нещо се държи като победител от цялата ситуация, гРеб ще сте окажат в ролята на мъченици
13.
Ее
30.03.2019 15:56:10
0
9
Тва тъпото по досадно от кобрата, бе. Няма акъл за две стотинки и докъде стигна, а ако имаше. М
12.
Ани
30.03.2019 15:28:29
0
13
Почти всички строителни фирми в Бургас изповядват сделките на ниски цени кой на груб строеж кой на акт 15 всякакви мушенгии правят
11.
Мда
30.03.2019 14:50:47
1
24
Тъпа мутренско физкултурническа демагогия. Дано да доживея времето на истинската законност и безпристрастен съд в България.
10.
Bingo
30.03.2019 14:42:02
1
28
Няма ли да спрете най-накрая да отразявате този доказан престъпник ощетил българския данъклоплатец с милиони.
9.
Цветаний Седмоквартирник2
30.03.2019 14:14:04
45
38
Ако Герб и при тази ситуация имат повече подкрепа
Означава, че България е свършена държава!
8.
gradski
30.03.2019 14:03:33
2
26
Да я закриваме тази държава и да се свърши тази мъка.
7.
Batko
30.03.2019 13:51:22
32
53
ГЕРБ пак ще отупат комунистите . Бас!
6.
EUROPOL
30.03.2019 13:38:48
1
18
Човека през много строителни проекти,чертожни арх.бюра,нотариуси,апартаменти ,сгради явочни квартири ,молитвени закуски ,конференции ,учреждения е преминал НЕ е лесно да тьчеш на няколко стана и сьс сащ френдове и с техните руски врагове олигарси ,с чалмосани брадати арабухи и с нюиоркски равини,с банкери от СБ и МВФ и с руски бухгалтери от ''ВТБ'' и 'банка 'Троика Диалог''
5.
Хитрец
30.03.2019 13:09:44
1
47
Всички имат тежки периоди но нямат промоции при купуване на апартаменти
4.
Часовникар
30.03.2019 13:06:15
1
26
Путин е виновен. Той е разпоредил да охулят Цецу.
3.
мислещ
30.03.2019 13:02:25
16
28
За средностатичстическия лузър,всеки който има повече от един апартамент е за затвора ! Но иначе е готов да лиже задника на някой с кола за половин милион, без един ден трудов стаж в живота си ! Трудно се работи с такъв материал....труднооо !
2.
Цветаний Седмоквартирник
30.03.2019 12:36:50
5
51
Видими резултати!
7 апартамента!
Аплодисменти от бургаските балъци!
Ние балъците в Бургас сме цели 85 %!
Голямо браво на г-на Цветанов седмойквартирник хвала
Честито на всички ръкопляскачи
1.
*********
30.03.2019 12:30:19
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори