×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мълния! Цветанов си отива! Напуска парламента, остава само зам-шеф на ГЕРБ


Мълния! Цветанов си отива! Напуска парламента, остава само зам-шеф на ГЕРБ
Цветан Цветанов е уведомен за варианта, одобрен от Изпълнителната комисия. Обяснено му било, че по този начин ще са по-малки и щетите за самия него
25 Март 2019, Понеделник, 20:54 ч.

Като най-голям защитник на Цветанов се изявил Пламен Нунев, който е човек от най-близкия му кръг.

Цветан Цветанов да напусне парламента и да остане само зам.-председател на партията, който да отговаря за структурите.

Той ще обитава само партийния си офис в НДК, където е централата на ГЕРБ,  научи Епицентър. бг от източници на ГЕРБ.

Около това становище са се обединили членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, след като лидерът на партията и министър-председаотел Бойко Борисов е провел с всеки от тях телефонен разговор и е изразил своята позиция.

Предложението е било на Борисов, който е получил подкрепата на съпартийците си в ръководството на ГЕРБ, съобщава epicenter.bg.

Предложението ще бъде подложено на гласуване на заседание на Изпълнителната комисия, която ще бъде свикана след завръщането на Цветан Цветанов от САЩ - най-вероятно в четвъртък или в петък..

Премиерът държал Цветанов да бъде изслушан от ръководството на партията,  всеки да има право да изрази мнението си по скандала и лично да чуе позицията на колегите си.

Борисов се обосновал с негативната обществена реакция, предизвикана от апартаментгейт и загубата на доверие, което се отразява пагубно на правителството. 

Главната цел на ръководството на партията била да се ограничат имиджовите щети в навечерието на изборите за европарламент.

Борисов бил крайно недоволен от факта, че Цветанов се опитва да изправи партията срещу него, активирайки структурите да декларират позиции в негова защита, заявиха пред Епицентър.бг фактори от парламентарната група. Премиерът бил ядосан и от фенстраницата във Фейсбук "Цветанов е невинен". 

Като най-голям защитник на Цветанов се изявил Пламен Нунев, който е човек от най-близкия му кръг.

Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев, Димитър Николов, Даниела Дариткова и др. обаче били единодушни, че това е единственият начин да се запази доверието на симпатизантите преди изборите през май.

Било отчетено, ако Цветанов остане в парламента, както предлагали някои активисти на ГЕРБ, това означава всеки ден управляващите да бъдат атакувани заради скандала с апартаментите.

Цецка Цачева и Ваня Колева подадоха оставки, ако Цветанов остане, ще е демонстрация на двоен аршин, било мнението на членове на Изпълнителната комисия. 

Според тях след връщането на Цветанов в България той може да активира своите вътрешно-партийни лобита и да се очакват изненади. 

Не било изключено да контраатакува опонентите си в партията, за да им докаже, че контролира голяма част от съпартийците си. Според източници от ГЕРБ единственият, който можел да му повлияе да не тръгва да воюва и отмъщава, е Борисов.

Няма никакви индикации, че Томислав Дончев иска да цепи партията или че има партийни или властови амбиции, каквито слухове плъзнаха днес. Дончев се ползвал с доверието на Борисов, увериха Епицентър.бг източници от близкото обкръжение на Борисов..

Лидерът на ГЕРБ ще има и последната дума при обсъждане на ситуацията.

По информация на Епицентър.бг Цветан Цветанов е уведомен за варианта, одобрен от членовете на Изпълнителната комисия. Обяснено му било, че по този начин ще са по-малки щетите за самия него. Засега той приел решението на ръководството на ГЕРБ. Въпреки това се опитвал да уговаря депутати да излизат в негова защита.


В категории: Политика


19
Коментара
19
Коментара по темата
19.
Ефче
26.03.2019 18:02:39
0
1
Цвъко става Боко ,но след изборите за ЕП. Томи пак е първи но е скрит. Нови хора ,стара мелодия но евроатлантическа- правилна
18.
До 17
26.03.2019 12:39:10
0
1
Баба Маро ,ти си пич!!
17.
баба Мара от пазара
26.03.2019 10:53:28
2
6
И на бабите на село стана ясно, че Кратуната отдавна се е изчерпал като политик и нанася само вреди с поведението си. Комунягите му хванаха цаката и от доста време му прилагат един и същ изтъркан трик - скалъпени протести и нагласени скандали. И Кратуната, за да успокои положението, жертва един по един своите хора, които (жертваните) станаха толкова много, вече не може човек да ги изброи всичките. Навремето, когато В. Симеонов се противопостави на майките на идиоти - златотърсачки, след всяко негово изказване излизаше Кратуната да се извинява, с което му забиваше нож в гърба. Но селският тарикат от Банкя си гледа личното спокойствие и с това само задълбочава проблема. Не е проблема в това дали Цвъко е виновен. Какъв е в действителност стана ясно още със скандала с 6-те апартамента и, че не можа да докаже откъде е взел парите за тях. Проблемът е в Кратуната и селските му номера. Тия измислени скандали няма да спрат, защото комунягите знаят, как селянчето от Банкя ще реагира - предвидим е. Защо трябва да променят "лекарството", когато то дава обилни резултати. И (за съжаление) комунягите са си прави! Какво направи Боко срещу тия небългари, обявени от НС за ПРЕСТЪПНИЦИ? Ами - нищо! Дори им предложи да участват заедно във властта, но Корнела му плю в мазния сурат. Какво направи Кратуната за премахването на паметниците на тия ОБЯВЕНИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ от НС небългари? Цяла България е осеяна с паметници и паметни плочи на хора ОБЯВЕНИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ и с дейността си допринесли за окупацията на България от болшевишките орки. Кратуната се прави на луд и позорните паметници си стоят. С това той казва на комунягите - вие сте прави, това, което вършите не е укоримо, и паметниците са не на престъпници, а на герои, както вие казвате. Какво направи Кратуната за отваряне на досиетата на доносниците на комунистическата ДС – нищо т.е. застана зад тезата на комунягите, че доносниците всъщност били достойни хора, работили за България (ПОЗОР!). Какво направи Кратуната срещу тия, които разработват тактиката на комунягите и за президент, и за подобни компромати и скандали - пияндурниците от Империята на злото – нищо. Паметникът на съветската армия, за чието премахване бе взето легитимно решение точно по времето на Кратуната, си стои на мястото. Стоят и другите паметници на окупаторите, построени от безродните комунисти из цялата страна! Т.е. Кратуната им казва – вие не сте окупатори, а освободители, както казват вашите слуги – (не)българските комунисти. И какъв е изводът от всичко казано до тук? Ами че Боко Кратуната е същият селски тарикат и действа на принципа на „снишаването“, измислен от правешкия каскет – Т. Живков. И всичките тия компромати в последно време не са нещо друго, а само най-обикновена борба за надмощие на една комунистическа фракция над друга. Аман от комунисти и селски тарикати…
16.
до 2 хахо
26.03.2019 09:33:21
0
2
Много точно казано!Тази му длъжност не е отнета.Пак замазване на очите на глупавия българин!
15.
weasul
26.03.2019 08:58:31
1
3
Това е само временно докато се успокои Разбойко . . . Цецо ще се завърне скоро ! Бас хващам !
14.
Angel
26.03.2019 07:38:50
0
3
Got I se prevrat na Cvako sa Boiko
13.
До 12
26.03.2019 06:10:41
0
5
И да е вярно написаното от теб пак си оставаш мърша! Ти в коя пустиня си обучаван? И защо ли си мисля, че не си българин! Говедо нещастно, в цялото си повествование си използвал един препинателен знак. Запетайката в последното изречение. И да не си мислиш, че от неснания ти пиша с кратки прости изречения. Просто се надявам да ме разбереш по -лесно!
И спокойно, аз също мразя гербераските крадци!
12.
*********
26.03.2019 04:30:51
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
11.
Трепане само
26.03.2019 01:32:11
0
20
Когато деградацията на един получовек стигне до там,че да краде без мярка в държава,в която има толкова много бедност,нещастие и неправда,само трепане спасява положението! Я да опукат един двама или да му вземат чедото и да не го върнат,че да видиш ти възмездие! Море море пуста тояга и камани в главата!
10.
Да бе да
26.03.2019 00:49:10
0
13
А цвъки ко вика от фащ, съгласи ли се? Кой ще му докаже доходите? От днес се разбра, че сите са се навързали кът свински черва, смърдят ужасно и много отдалече.
9.
не бееее
26.03.2019 00:41:59
0
5
остава си,щото заменил апартамента с уя за шест по малки и му доплатили 600 000
лева.
8.
От гладен полицай
25.03.2019 23:12:15
2
22
За 10години милионер. Честито на овчето стадо! Крадеш най-безогледно и накрая напускаш,а не отиваш в затвора. Всеки ден се говори за отчаяни и обезверени,за ограбени онкоболни,пенсионери и какви ли не хора,които нямат какво да губят. Обаче засреляни или взривени политици и изедници няма. Това е Ганьо мрън мрън. А иначе западняците били джендъри. Хахаааа Май май тука са джендърите.
7.
тея
25.03.2019 22:25:49
8
1
ще са до гроб
6.
Да
25.03.2019 22:23:07
0
6
русчията доган колкото си отиде и тсветанов толкова ще си отиде
5.
до Коко
25.03.2019 22:21:34
0
2
кой е този бибитков
4.
Дернев
25.03.2019 22:04:27
6
14
Правилно. ЦЦ аут от парламента, но Дончев трябва да смени ББ в 4-то правителство на ГЕРБ. Оставам мозъчният им тръст да им обяснат този ход и хода на ББ. И го давам това, защото БСП на Нинова и сие не са алтернативата необходима на държавата.
3.
koko
25.03.2019 21:47:00
1
0
наистина щеше да ми липсва така ще си го гледат само герб и ще му се радват изчезна и бибитков другата карикатура
2.
xaxo
25.03.2019 21:28:14
11
30
Значи, го изгониха от парламента ама остава "зам.-председател на партията, който да отговаря за структурите".
Демек, главен фалшификатор на изборите.Смешници.
1.
Гого
25.03.2019 21:08:31
1
13
Лъчо мозъка 2
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори