×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Близките на велосипедиста Евелин от Царево ликуват! Осъдиха убиеца му на 17 години затвор


Близките на велосипедиста Евелин от Царево ликуват! Осъдиха убиеца му на 17 години затвор
Владимир Колев не изглеждаше доволен от присъдата, защитникът му търсеше всякакви вратички, но неуспешно
Тема в развитие
Близките на велосипедиста Евелин от Царево ликуват! Осъдиха убиеца му на 17 години затвор Изплуваха нови подробности около инцидента с прегазения велосипедист Евелин Дуков в Приморско Лошата карма застигна Владимир Колев, който прегази колоездача Евелин в Приморско Съдят шофьор, прегазил велосипедист в Приморско (СНИМКА И ВИДЕО) Владимир, който уби Евелин в Приморско, се оплете в абсурдни твърдения (ОБНОВЕНА) Владимир шокира за убийството на Евелин в Приморско: Не бил там, нямал нищо общо Близки на пометения от пиян шофьор Евелин на протест в Бургас, искат 30 години затвор за убийците на пътя (ВИДЕО) Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Близки на прегазения Евелин искат затвор за убиеца му, гледайте НА ЖИВО във Флагман.бг протеста им пред съда Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Близките на колоездача Евелин: Искаме справедливо наказание, това не е катастрофа, това е убийство! Убиецът на велосипедиста Владимир се оказа брутален рецидивист, имал 10 присъди Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Очаквано: Циганинът, помел и убил 33-годишния велосипедист в Приморско, бил пиян до козирката Ужас! 33-годишният велосдипедист от Царево загина след катастрофата, арестуваха извършителя Извънредно! Тежка катастрофа в Приморско: Шофьор прати велосипедист в кома и избяга
виж още
скрий
25 Март 2019, Понеделник, 16:18 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Авторът

Колев ще бъде и без книжка за управление 18 години

Осъдиха убиеца на 33-годишния велосипедист Евелин Дуков от Царево – софиянеца Владимир Колев, на 17 години затвор. Това реши преди минути Бургаският окръжен съд, като наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален строг режим. Освен това книжката на Колев ще бъде отнета за 18 години. Съдия Ангел Гагашев се произнесе с мотиви, че обвиняемият е нарушил правилата за движение, шофирал е с превишена скорост и в пияно състояние, като това е довело до фаталния край и смъртта на младия мъж.  

В кулоарите на Съдебната палата семейството и близките на починалия колоездач споделиха, че са доволни от присъдата и се надяват затворът да е последният дом на Колев. 

Припомняме, че на 3 декември 2017 г., около 12 ч. 56-годишният Владимир Колев се е качил зад волана на Опела си след употреба на голямо количество алкохол. Малко по-късно той помита велосипедиста Евелин Дуков на ул. „Трети Март“ в Приморско, след което бяга от местопроизшествието. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

По-късно стана ясно, че Колев е шофирал с 94 км/ч. при ограничени от 50 км/ч., а дрегерът отчел 2.7 промила алкохол в кръвта. 

От 17-те години, които Колев ще прекара зад решетките, ще му бъде приспадната близо 1 година заради изтърпян вече домашен арест и престой в ареста. 

Решението на Бургаския окръжен съд може да се обжалва пред Апелативния в срок от 15 дни.


В категории: Темида


7
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 0
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
7
Коментара по темата
7.
до3
25.03.2019 20:16:08
1
5
A ТУРСКИЯ ТИРаджиия дето бльсна и уби 2 бг рокери ,по живо по здраво пусат да си ходи в Турция
Тоес вьв Бьлгария ПРАВОТО важи според конюктурата и парата
За богатите , или за чуждите граждани плащащи кеш се прилага 1 аршин за бедните и бьлгарите с друг 2 -ен аршин
За ритналия бабичка ЖИВКО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР ,за Киро-ПРИНЦА застрелял хладокрьвно готвача си 4 ГОДИНИ затвор
За наркодильра шанаджия от Вьзраждане 5 години за 20 грама суха тревна маса за турския шофьор хванат с 9 кила амфетамини на гкпп малко тьрново за 200 хиледи свобода
6.
до 3
25.03.2019 19:41:17
0
2
Сега този които направи услугата на Стависки ще проверява работата на съдията Гагашев.
2 човешки живота струват да напреднеш в кариерата.
5.
n
25.03.2019 19:18:03
1
1
Законът се прилага с еднаква сила само при всички други равни обстоятелства. В двата случая няма идентичност. Подсъдимия тук отказва да признае вината си, оспорва до последно, че той е карал и т.н. Стависки призна вина, дори /за разлика от повечето други/ плати обезщетенията на близките.
4.
*********
25.03.2019 17:42:49
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
aaa
25.03.2019 17:07:53
0
21
За същото Максим Стависки , при това не само пиян, но и надрусан посегна и прекъсна 2 човешки живота и не лежа нито ден в затвора , ха сега къде е правдата и как , и дали закона се прилага с еднаква сила ?
2.
Флагман
25.03.2019 16:49:06
0
4
Сменете си редактора, моля ви. Няма да посочвам колко излишни неща има в статията, просто го сменете.
1.
Ha
25.03.2019 16:31:22
0
3
Moje i da ne gi izkara do krai
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори