×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора!


Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора!
Приятелите на 33-годишният Евелин поискаха доживотна присъда за убиеца му
Тема в развитие
Близките на велосипедиста Евелин от Царево ликуват! Осъдиха убиеца му на 17 години затвор Изплуваха нови подробности около инцидента с прегазения велосипедист Евелин Дуков в Приморско Лошата карма застигна Владимир Колев, който прегази колоездача Евелин в Приморско Съдят шофьор, прегазил велосипедист в Приморско (СНИМКА И ВИДЕО) Владимир, който уби Евелин в Приморско, се оплете в абсурдни твърдения (ОБНОВЕНА) Владимир шокира за убийството на Евелин в Приморско: Не бил там, нямал нищо общо Близки на пометения от пиян шофьор Евелин на протест в Бургас, искат 30 години затвор за убийците на пътя (ВИДЕО) Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Близки на прегазения Евелин искат затвор за убиеца му, гледайте НА ЖИВО във Флагман.бг протеста им пред съда Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Близките на колоездача Евелин: Искаме справедливо наказание, това не е катастрофа, това е убийство! Убиецът на велосипедиста Владимир се оказа брутален рецидивист, имал 10 присъди Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Очаквано: Циганинът, помел и убил 33-годишния велосипедист в Приморско, бил пиян до козирката Ужас! 33-годишният велосдипедист от Царево загина след катастрофата, арестуваха извършителя Извънредно! Тежка катастрофа в Приморско: Шофьор прати велосипедист в кома и избяга
виж още
скрий
10 Декември 2017, Понеделник, 01:11 ч.

Искаме доживотна присъда, защото този човек е карал с близо 3 промила алкохол в кръвта и е карал с над 100 км/час, казаха те



Пияндурникът, който го уби Евелин на пътя Царево - Приморско, трябва да получи доживотна присъда. Това казаха пред камерата на бТВ приятели на младият колоездач, който бе блъснат от пиян шофьор през миналата седмица.

Припомняме, че 33-годишният Евелин бе пометен в Приморско. Шофьорът е карал с 2,7 промила алкохол. Той има над 10 присъди за кражби. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

По пътя Царево – Приморско се е движел Евелин, когато е бил блъснат от пиян шофьор. По това време светофарът не работи. Шофьорът е карал колата си с висока скорост, изпреварил е една кола, продължил е в насрещното и е блъснал младия мъж, без да спре. Открит е по-късно благодарение на очевидци.

Тази сутрин десетки хора от Царево и Приморско се събраха на мястото, където Евелин е прегазен. Те не искат да се примирят с това, че още един млад живот е отнет толкова нелепо.

„Държим това злодеяние да се класифицира като убийство, а не като пътен инцидент, тъй като този човек е тръгнал да убива с близо 3 промила алкохол в кръвта. Карал е с над 100 км/час. Държим да получи доживотна присъда“, заяви един от приятелите на Евелин.

Това е убийство по особено жесток начин. Всички в Царево познават Евелин като отговорен млад човек, който винаги се е отзовавал на помощ. Направил е всичко за себе си и за съпруга си и в един момент се появява един пияндурник, който го убива, добавя приятел на велосипедистът.

Повече от 10 години настояваме да има кръгово движение тук, което да убие скоростта, заяви един от жителите на Приморско, излезли на пътя, за да протестират срещу войната на пътя.
Евелин е бил част от колоездачната общност в Царево.

Това е поредното убийство, коментира Стоян Чайков от велоклуба в Царево.

„Евелин бе изключително опитен колоездач, спазваше правилника за движение и беше добре екипиран. Винаги караше с каска и с подходящите светлоотразители. Имаме един апел към нашите управници – нека се вземат в ръце и да помислят как да ни обезопасят“, добавя Чайков.

На въпроса дали кръстовището е опасно, той отговори, че има риск за живота на колоездачите навсякъде заради безумието на шофьорите.

Няма никаква толерантност на пътя, каза още Стоян Чайков.


В категории: Приморско


Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
3
Коментара по темата
3.
Керванът си върви
13.12.2017 10:24:46
0
2
Ще оправят светофара, ще пребоядисат маркировката. Нещо ще направят. И така до следващата катастрофа, когато пак ще има протести. И пак - всяко чудо за три дни. Животът продължава... Жалко само за момчето!
2.
до 1
12.12.2017 16:27:21
0
1
Не е само той виновен! Виновни са и тези, които са оставили кръстовището без контрол и всеки прави каквото си иска. Вижда, че няма светофар и надува газта.
1.
Приятел.....
11.12.2017 16:44:12
0
5
Този боклук не трябва никога да излезе от затвора!Гадно изчадия,да пукне в адски мъки!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори