×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

#Апартаментгейт или как властта си закупи апартаменти на безбожно ниски цени


#Апартаментгейт или как властта си закупи апартаменти на безбожно ниски цени
Аферата с апартаментите тепърва започва
Тема в развитие
Рокадите на върха: Шест оставки в кабинета Борисов 3 Зам.-министърът на спорта Ваня Колева също подаде оставка Артекс: Не сме продали евтино апартамента на Цветанов, плати по 1280 евро на кв.м. Мълния от МС! Цецка Цачева подава оставка заради скандала с апартамента Лобист ли е ГЕРБ на строителя „Артекс”? Цецка Цачева настоява да я разследват за корупция, отказва да коментира апартамента от „Артекс” Нено Димов: Скандалът с апартаментите на Цветанов и Цачева е заради изборите #Апартаментгейт или как властта си закупи апартаменти на безбожно ниски цени Собственикът на „Артекс” лично предложил на Цветанов изгодната оферта за луксозния апартамент Менда Стоянова: Имотите на Цветанов и на Цачева не ме интересуват, всеки има право да си купи жилище Цецка Цачева: Не е вярно, че цената на жилището ми е 4 пъти по-ниска от пазарната
виж още
скрий
22 Март 2019, Петък, 08:27 ч.

В сградата на Артекс жилища имат Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и зам.-министърът на спорта Ваня Колева

Антикорупционният фонд, който направи разкритията за евтините апартаменти на Цветан Цветанов, Вежди Рашидов и Цецка Цачева в луксозни сгради на "Артекс" в столичния квартал "Изток", публикува филм, в който се виждат някои интересни подробности.

Сред тях са интервю със служител на Артекс, който искрено се изненадва на въпроса могат ли да се намерят апартаменти за 670 евро в сградите им, скрита камера с брокер, който продава апартаменти в сградата на "Юрий Гагарин" 20 за 2500-3000 евро квадрата и нотариалният акт на Цецка Цачева, от който изглежда, че тя е купила апартамента си за 670 евро квадратния метър.

Във видеото са и лаконичните отговори на Цачева и Рашидов на въпросите на Антикорупционния фонд.

Има и коментар на юрист кои законови разпоредби са нарушили новодомците, ако се разгледат различните хипотези. Според единия вариант те са подписали документи с невярно съдържание, за да укрият данъци. Според другата хипотеза са получили апартементите си на нереално ниска цена, злоупотребявайки с политическото си влияние.

 




10
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
10
Коментара по темата
10.
Marinero
22.03.2019 16:16:40
0
4
ЦвЦв като е толкова добър в пазарлъка що не договори самолети на цена под пазарната? Или да заменят 16 стари мига за 8 нови ефки. Тогава ще му повярвам.
9.
Само да кажа...
22.03.2019 14:57:28
2
1
Алооо, комунягите, сега рИвете за гербаджии, че взели евтини апартаменти, ама га ядохте кИфтетата (крадохте апартаменти) не ревахте. И защото вие винаги се правите на ударени с мокър парцал зад врата, когато не ви изнася - питайте Тишеви - баща и син - взели ли са апартамент от МВР на безценица. И като се разберете (тя работата е ясна), тогава ревете на чужд гроб. Но народът е казал - "Който реве на чужд гроб, може вместо на главата, да му реве... нали се сещате!
8.
Marinero
22.03.2019 13:13:47
2
4
Така става, като взеха заем за 26млрд и никой не разбра за какво. Сега не апартаменти ами аеродруми ще купуват. Трябва да ги капитализират тези пари все пак. Друго е да си политик в България. Един с ТЕЦ, друг с ВЕЦ, трети цял брокер. А тъпаците плащат данъци.
7.
До 6
22.03.2019 12:49:56
0
0
Купувайки "средно-голямата гайка" за долар, придобиваш "средно-голяма гайка". Купувайки "Кремиковци" за долар, придобиваш предприятие с близо 2 милиарда лева задлъжнялост. Кремиковци никога не е било печелившо предприятие (каквото и да са ти тъпкали в главата), така че никой инвеститор не би вложил и стотинка в него (освен ако не плануваш да го разфасоваш и избегнеш погасяване на дълговете :) )
6.
Светла му памет и вечна слава на Бай Тошо !
22.03.2019 11:51:18
0
5
Абе те цял завод Кремиковци за ЕДИН ДОЛАР продадоха , Вие сега тука за някакви си апартаменчета се пънете ! ( 1 долар струва една по-големичка гайка ) ...
А някой случайно да помни , че ГАД Зееви си купи ЦЯЛА авиокомпания , барабар с прилежащите и наземни активи , НА ЦЕНАТА НА ДВА ДЖИПА ???
А това , че и до ден днешен няма НИТО ЕДИН осъден ???
Само за сравнение - по Бай Тошово време , Янчо Таков който беше син на Пеко Таков от политбюро , ВЛЕЗЕ ВЪТРЕ ВЪВ ЗАТВОРА , заради далавера с два Корекомски кожуха ! Не го спаси дори и това , че беше телевизионен водещ ...
5.
мислещ
22.03.2019 11:07:14
5
2
Мдааа,да си купиш за жълти стотинки държавно /държавно значи че парите са на народа/предприятие /името му започва с Техно и завършва на Импекс/ с активи за милиони не е проблем. Но когато платиш на частен предприемач апартамента по данъчна оценка вече си за затвора....! Ей затова няма да се оправим още 100 години !
4.
!!
22.03.2019 11:01:02
1
1
До Дрън дрън — допада ми ограниченото ти мислене...
3.
Дрън дрън
22.03.2019 10:36:23
3
3
Имотите си имат данъчна оценка,която се приема за минимална цена от държавата. Никой не може да докаже каква е договорката между купувач и продавач,щом цената не и по - ниска от тази в данъчната оценка. Стига червен прах в очите и измислени скандали.Явно ни откланят вниманието от нещо много нажно.Нещо изборно. Ако има законово нарушение,затворите щеше да са пълни с купувачи руснаци,англичани,българи и др.
2.
Георги
22.03.2019 10:02:38
2
6
Супер. Ако бяхме в нормална държава, всички тези щяха да бъдат изстреляни в орбита и никога да не се занимават с политика и да назидателстват от екраните.
1.
Да
22.03.2019 09:45:17
0
3
живее комунизма
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори