×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доживяхме ли най-големия позор за Община Бургас - разграбването на 140 дка от общинския стадион "Черноморец"


Доживяхме ли най-големия позор за Община Бургас - разграбването на 140 дка от общинския стадион "Черноморец"
Само преди месец приключи реконструкцията на стадиона, която струва над 100 хил.лева, платени от наемателя на съоръжението - ФК "Черноморец 1919"
19 Март 2019, Вторник, 13:42 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Вижте кои са кредиторите, които са отпускали заеми за 12 млн.лв. и сега ще се наредят първи при синдика, ако съдия Калиманова уважи искането им

ПСФК „Черноморец Бургас” всеки момент може да бъде обявен в несъстоятелност и да започне разпродажбата на активите му, а в случая единственият негов актив  е стадионът в квартал „Акациите”.

Инспекцията по труда е внесла иск в Бургаския окръжен съд (БОС) за фалит на смесеното дружество с Общината заради сериозни задължения към бивши служители, най-вече футболисти, които надхвърлят 1 млн.лева.

Съдия Радостина Калиманова от БОС трябва да вземе решение и ако одобри искането, на практика Бургас ще се сбогува със стадиона, който ще премине в ръцете на кредиторите. Основните кредитори са офшорната фирма „Спортс пропърти мениджмънт”, свързана с бизнесмена Митко Събев, както и „Фиона комерс”АД,също свързана със Събев. Двете компании  твърдят, че имат да получават 12 млн.лева от ПСФК „Черноморец Бургас”.

Трябва ли да се уважава иска по процедурата за несъстоятелност обаче? Това ще питат на идната сесия общински съветници от Бургас. За да се премине към разпродажба на активите, акционерът „Петрол холдинг”, както и свързаните с него кредитори, посочени по-горе,  трябва докажат, че са внесли капитал в ПСФК „Черноморец Бургас”, а не само са отпускали кредити. Това било достатъчен мотив учредителният договор за създаването на ПСФК-то да се анулира.

Припомняме, че смесеното дружество, в което Община Бургас и „Петрол холдинг” имат по 50 %, бе създадено през 2007 година. Общината апортира спортния комплекс в кв.”Акациите”, за да се изгради нов и модерен стадион. Планираната инвестиция с гръмки наименования, за над  500 млн.евро обаче така и не се реализира, а ПСФК „Черноморец Бургас” натрупа дългове. Процес, който бе прогозиран от скептиците, които виждаха схема за източването на общинския ресурс още от самото зараждане на идеята за смесеното дружество в този му вид.

Необходимо е сега да се поиска и ревизия от Държавния финансов контрол, за да се установи дали умишлено не са нанесени щети на дружеството именно с цел източването му, категорични са юристите, ангажирани с казуса.

Факт е, че в периода 2007-2010 година бюджетът на ПСФК „Черноморец Бургас” бе прекомерно раздут и това се виждаше от всеки непредубеден гражданин на община Бургас.

По информация на Флагман.бг. всички суми, отпуснати от „Петрол холдинг” са оформяни като дългове, което не е било коректно спрямо Общината в качеството й на равностоен партньор. 

Ако искът за несъстоятелност бъде уважен, в дружеството ще влезе синдик, който ще обяви за продан стадиона, за да удовлетвори искането на кредиторите, които най-вероятно ще участват в търга, за да придобият дълг срещу собственост.

По този начин Бургас окончателно ще се сбогува с базата, която преди месец бе частично реновирана от ФК „Черноморец 1919”, управляван от ексдепутата Костадин Марков. Футболният клуб има тригодишен договор за наем на съоръжението, сумите са предплатени авансово, а освен това в ремонта бяха налети над 100 хил.лева, които ще изтекат в канала, защото новият формален собственик едва ли ще има интерес да развива футбол. По-вероятно е веднага  да парцелира и разпродаде имота.


В категории: Спорт


46
Коментара по темата
46.
Запознат
21.03.2019 20:24:45
33
6
До 43
Черноморец е създаден от бургазлии в поделението на 24 черноморски полк .Първият стадион , на който е играл отбора е игрището "Арда" в пределите на поделението , някъде в района на Пантеона и Автото .
На стадион Черноморец или 9 септември започва да играе чак през 60 -те години . И тогава и сега кв.Акациите са на 10 минути от центъра на гр.Бургас
Частен отбор Черноморец стана още в началото на 90-те години и фалира чак когато Дражев го фалира 2005.
Нефтохимик бе държавен отбор още от основаването си та чак до 2002-2003 г
Така ,че 100 годишен отбор да бъде сравняван с 33 годишен ,не е много почтено !
45.
ДО 43
21.03.2019 13:40:08
33
10
Не си знаеш историята пич. Или може би си прав, след като се пребоядисахте и взехте името, отбора и лиценза на ПФК Мастерхаус/Бургас. Иначе си чист заблуден каменовски бек. Личи ти от писането. Частен отбор, държавен отбор ? Каменовски, ти знаеш ли, Събев на кой първи го начука и кой първи му се радваше ? Вие. Направи ви розови, изгаври се с вас, закри ви, но поне ви върна активите, подобно на непотребна жена. Впрочем, вие като магистралки после бягахте от лиценз на лиценз, от отбор на отбор и носихте баданарката в ръка за да се пребоядисвате. Ти си се пръкнал най-вероятно преди 12-13 годиники и тези работи не си ги чувал, но са ти напълнили явно главицата с вечните мантри за онеправданост. Вие бяхте отбор само и единствено, когато бяхте държавен отбор с париците на НХК. После ви заЙбаха всички, включително и бащицата ви за да се докарате до днешното дередже. Природата ви е такава - вечно да се жалвате и да ходите прегънати в кръста, да целувате ръце и да си втълпявате в кратуните, че видиш ли ЛУКОЙЛ е трябвало да ви бъде бащица. Разкараха ви, като конска муха, впрочем разкараха ви всички, които се захванаха с вас. Молете се на Павел Бошнаков да ви благоволи още и го гледайте право в очите, защото остави ли ви той и в Българово и в Д. езерово няма да ви искат.. Що се касае за Черноморец. Пич, малката ти селска главичка не е дорасла за да пишеш за историята и произхода на този клуб. Това е клуб създаден и организиран от истински бургазлии преди 100 години, или иначе казано преди близо 5 поколения истински съграждани. Там където е днес стадион Черноморец е и географския център на Бургас. Баба ти още е била девойка на село, когато Комлука и Акации са били едни от най-предпочитаните райони за живеене. Циганите, подобно на вас селяните постепенно завладяха града, и ако етносът се насели в Комлуко, то вие сте пръснати навсякъде и имате самочувствието да кривите истинската история според вашия кърски микросвят от който изпълзяхте. През годините Нефтохимик имаше единствената и най-важна задача да захранва с кадри единствени елитен отбор в града. Времената се менят и е логично и вие да получите глътка въздух, която всички милеещи за Черноморец ви дадоха преди 24-25 години. Но както казват старите хора "Пуснеш ли селянин и циганин да ти седнат на леглото, очаквай да легнат на него, легнат ли вече на него - от дома си не моЙш ги извади". Та гледайки историята и днешната действителност няма как да признаем, че българските поговорки са най-умното и правилно нещо създадено от българите.
44.
До 43
21.03.2019 10:49:34
33
7
Камено от кога е Бургас? Черноморец е създаден в Бургас през 1919 година (официално). Цветът на бургаския флаг винаги е бил и ще бъде синьо-бял, колкото и да се напъвате. Такива са и цветовете на бургаският отбор! Тия мантри с комлука можете да си ги повтаряте колкото искате, ама кв. Акациите е на 10 мин пеша от часовника по права линия. Да не говорим, че там когато е било Бургас, Лазур е бил гола поляна....
43.
До тъпия бургазлия 38
21.03.2019 10:24:50
9
58
Абе, комлушки циганин. Нафтата е бургаският отбор, защото е създаден в Бургас, а не като вашия, в Кумлука. Добре, че партийците навремето ви толерираха, че ви имаше. Като станахте частен отбор, какво стана. Фалирахте. Лизахте задника на Събев, а той ви го начука.
42.
не е вярно -лъжете
21.03.2019 06:02:15
22
6
Това е втория наи голям позор на общината .
Пъвия и значително по голям позор е това ,че позволява на Лукоил и на кроношпан безнаказано да тровят (изтребват) жителите на град Бургас
41.
кофти матрял
20.03.2019 19:42:16
36
12
Стига с тези глупости за Йоан. Пияндурник или не, той остави и Черноморец и Общината без задължения и няма никаква вина, че сега и двата наследени обекта са затънали в дългове. Митко Събев отдавна живее в Австрия и е най-малкия проблем за спасяването на стадиона. Огромната част от задълженията на ПСФК-то са към негови фирми и Събев нееднократно е декларирал, че е съгласен на сделка за спасяването на стадиона в замяна на негови по-малки задължения към държавата. Проблема е тук. Много хора са си заплюли този супер терен, а от Общината не си мърдат пръста да го спасят. Дори напротив. Обаче матряла в Бургас е мноого кофти, заспала общественост и журналисти-подлизурковци. Пишете го бегал.
40.
Amador
20.03.2019 18:00:37
0
8
Ако процедурата и планът на изедниците е в ход, спасение няма и за двата стадиона. А спасение би имало ако се надигне народа, което автоматично означава че НЯМА СПАСЕНИЕ
39.
До 9
20.03.2019 17:41:43
2
4
Не е варненско гагузко копеле. От Подвис е Митачето. Във Варна само живее. Ма сега и там не се вясва. Май си е направил хасиенда някъде около Черноморец ли, Крайморие ли. Бе някъдв там и се е скрил като мишка.
38.
бургазлия
20.03.2019 12:28:38
52
16
Това ще е края на футбола в Бургас. Нефтохимик няма никакъв шанс да стане някога бургаски отбор по много причини, колкото и да им се иска на 50-ина човека. А и стадиона на Нефтохимик е по-безнадежден като бъдеще от този на Черноморец. А за нов стадион....трай коньо за зелена трева. Да чакаме оная смешка, която гласят в М. рудник или ФИФА на ни направи стадион за Световното. Глупости на търкалета. Затвор им е малко на тия, които докараха нещата до това дередже. Все още има реален шанс да спасят стадиона и да измият позора от лицата си. Стига поне замалко да започнат да мислят за Бургас и бургазлии, а не за далаверите си.
37.
do 31
20.03.2019 12:06:32
51
8
Ти очакваш от мазутите хлъзгави съпричастност ? Нали помниш, когато имаше идея ПФК Бургас да стане обединител на двата отбора, как мазутите мазни първи ревнаха. След това, като магистралки си подвиха опашките, развяха други знаменца, боядисаха се с четките и заебаха СНЦ-то си из областните групи. И същите тези гьонсурати да ни държат днес сметка на нас.
36.
do alf
20.03.2019 11:59:06
2
6
"Твоят" отбор е събирателен образ на ника, който си използвал за да пуснеш това мнение. Вие отдавна не съществувате, освен в главите на 35-те ви редовни фена, съдиите на мача и в сънищата на няколкото ви "водача", които при първа възможност и изпълнена мисия, ще си тръгнат без да затворят вратата.
35.
до 26
20.03.2019 11:53:26
42
9
Каменовски, 10 години жителство в Бургас не те правят Бургазлия. Бургас е всичко друго, но не и такива цървули, като теб. Докато природата не ви върне в битието от което сте излезли няма да има нито футбол в града ни, нито дух. Ей такива, като тебе развалиха града и превърнаха нефтохимик в циничен и долнопробен отбор, чрез който подобни фенове се облажват, а другите бягат и разбират старата истина за истинския отбор на Бургас, символ на цветовете на града, синевата, морето и каквото се сетиш още.
Зеления цвят е символът на Камено, вграден в местния му герб. Няма как зелено-подвизаващи в Бургас да изместят естествения цвят на града. Ням
34.
do 19
20.03.2019 11:46:34
33
7
Когато Черноморец е имал фенове, ти си бягал от чресло в чресло за да не изпаднеш случайно на случайно място.
33.
do hgu
20.03.2019 11:43:25
56
11
Папагал розов, теб каква мислиш, че те яде ?
Ти не празнува ли по Порточаново време ве каун ? Томболки на Ритони, пистолети в съдийски стаи, далавери, ама се радваше, като пеликан с пълна човка. Седнал да коментира Черноморец и феновете им, след като подскачахте от трапеза на трапеза и от клуб на клуб с баданарката в ръце. Що мълчахте, като мушнати гайди, когато ви продадоха стадиона и когато ви затриха ?Ами през 97-ма, когато Данчо Цонев ви спря кранчето, бързо забравихте и прегърнахте Събевия план 2009 и новото си именце Нафтекс. Той и нас ни избъзика, ама цветовете не ни пипна, докато вас розови ви направи и вечно розови ви остави. На нас тръгнал мазнюгата сметка да държи. Вие не сте си мръднали пръстта за нищо, освен в случаите да трошите и да биете невръстни деца в гръб. Тя и историята ви изхвърли на улицата и така ще бъде, пък колкото да се напъвате да седнете на общата софра.
32.
До 21
20.03.2019 11:18:23
1
8
Дражев, ти ако не го беше съсипал Черноморец в периода 2003-2005 година, изобщо нямаше да има почва създаването на 919 и последвалите безумия ПСФК и т.н. Изгони целия мъжки отбор и остави юношите да ги подмятат като бръшнян чувал в А група. Не стига това, ами след като срина отбора от А до В група за 3 години, създаде онова чучело Конелиано(Черноморец) Бургас-София-Герман и записа най-големия футболен антирекорд. Феновете на Черноморец протестираха срещу това съсипване, а ти пращаше мутрите от охраната да ги гонят от стадиона, забрави ли? Не сe пиши и ти за голям радетел. Късата памет, казват, не била чиста съвест...
31.
Германия
20.03.2019 10:43:53
8
8
Ми като няма обществено мнение, така е. Само искам да питам мазутите като призоваваха града да „връщал Лазур на общината (стадионът никога не е бил общински), сега ще правят ли кампания за стадион Черноморец? Щото нали уж са за футбола, да има футбол и спорт в Бургас?? или разпознават единствено себе си и личната си изгода като „спорт и футбол в Бургас“?? нали тогава търсеха обединение? Е сега имат шанса да търсят ново обединение да ги видя
30.
Алф
20.03.2019 01:20:48
12
13
Защо им е на Черноморец стадион , като нямат отбор и фенове . Зактивай и един хубав мол .
29.
Gordon Shumway
20.03.2019 00:02:36
0
16
С тая схема копелетата от ДС окрадоха, разпарчетосаха и продадоха на скрап хиляди предприятия. Тъпите им селски кратуни едва ли ще намерят друг начин за правене на бизнес. Това естествено става с помощта на приятелите им пак бивши ДС ченгета във властта. Жалки гнусни русофили, докато не измрат те и чааветата им трудно България ще върви напред.
28.
калинка
19.03.2019 23:33:12
11
7
Така става, като се намеси седесар...
27.
*********
19.03.2019 22:36:35
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
Hgu
19.03.2019 22:09:08
12
51
На вмирисаните риби винаги мазута им е виновен. Ебахти измислените цървули комплексари. Вие сте толкова бургазлии колкото циганите в комлука са българи
25.
До Фанта фен
19.03.2019 21:26:39
9
57
Престани с неадекватните си коментари, ти нормален ли си ? Само злобееш срещу Нефтохимик, един смислен коментар нямаш. Проблемът е много сериозен, касае и двата отбора, а и спортът в града като цяло. Стадион Черноморец не е само футбол - към него има и зали за борба, бокс, вдигане на тежести. Митко Събев може и да склони за някаква сделка, но онзи мазния подлец Пламен Киряков има да извива ръце до последно.
24.
Фанта фен
19.03.2019 20:06:34
52
16
Черноморец заигра на ст .Черноморец ,започнаха да се правят ремонти ,терени ,съблекални ,публиката отново започна да пълни трибуните и това въобще не се хареса на г-н Москов и предполагам и на г-н Бошнаков .
Москов вече на два пъти идва да гледа и цъка с език от яд как уж отбора на Черноморец е назад в класирането ,а стадиона мирише от далече на футбол ,хората щастливи , футболни специалисти по трибуните гледат акулите ,а неговия отбор все пред 65 човек играе и само гларусите грачат жално на Лазур.
Лимонадата бе казал в едно интервю : Няма да оставя футбола в Бургас на Черноморец .
Е явно наследника му е взел присърце това и прави всичко по силите си да очерня Акулите
Нямам никакви съмнения , че написания пасквил е именно поради факта ,че Черноморец привлича категорично с футболна романтика. Бургазлии предпочитат истинския футбол и честната игра , пред тото-схемите и уредените приятелски срещи на г-н Москов
23.
До 21
19.03.2019 20:00:39
7
11
Ей Дражев,аре скрий се ве ,палячо
22.
К
19.03.2019 19:57:58
1
20
Няма значение на кой отбор си фен, няма значение дали изобщо си фен. Тука говорим за огромна , брутална измама подготвяна с години. Днес единият стадион , утре другият. Нищо държавата ще построи нов давай да делим Кото можем. Ако сме будни граждани ще излезем и ще ги пометем. Обаче ние сме кавали , предпочитаме да се псуваме едни други. Разделиха ни , направиха ни овце и за това положението е такова. Ай със здраве , не забравяйте да поспорите кой има 30 и кой 40 души публика. Политици и мафиоти се смеят от горе и пируват на женевското езеро с млади манекенки .
21.
франкейнщайн
19.03.2019 19:56:06
8
16
Още 2007 г. се знаеше, че пъкленият план на Йоан и компания ще доведе до пълен крах на футбола в Бургас.
Вина имат всички лакеи, които му лъскаха Егото, всички, които анатемосваха Дражев, всички които близаха подметките на Събев, а после боготворяха унищожителя на футбола Балъков. Грешници са футболните и спортни деятели, дето ги гъделичкаха с обедни матинета и снимки, които многобройната армия от пресаташета на клуба разпространяваха.
След дъжд качулка същите "деятели" се сетиха да спасяват любимия Черноморец. Но защо не го направиха по-рано?
Виновни са и лакеите - журналисти, които задаваха само предварително уговорените въпроси, нижеха хвалебствени слова за свитата на Събевци, Балъковци, световно неизвестни футболисти с тлъсти заплати и т.н.
За едни кюфтета и сандвичи, раздавани като на просяци, продадохте душите си и сега плачите. ПЛАЧЕТЕ!
Ей затова ни наричат кьор Бургас.
20.
Фанта фен
19.03.2019 19:53:07
58
11
г-н Москов с поредна платена атака по отбора на Бургас Черноморец
Дал някой лев за Дадурян да напише един пасквил ,в който има доста истини ,но и доста скалъпени работи .
Инсценира се напрежение и няма да се очудя пак мазутите да повдигнат темата за собствеността на ст.Лазур именно покрай точно този казус ,да се възползват от шума ,за да може г-н Бойко пак да им даде някой лев покрай изборите ,че са го закъсали .
Знаем ,че Дадурян изпълнява често поръчки да пише срещу Черноморец . Не знаем поради каква точно причина той мрази жестоко Черноморец (макар на едно събиране да се кълнеше ,че даже кръв е проливал за този отбор),така че тази новина я подминаваме и продължаваме напред ,за разлика от мазута !
19.
Истината
19.03.2019 18:43:28
16
44
Ако трябва да си говорим истината феновете на Нефтохимик ще се вдигнат повече срещу тази несправедливост отколкото тези на черноморец.Причината е ,че вторите не съществуват,те са въображаеми герои измислени от двете коцета
18.
Do 16
19.03.2019 18:19:43
4
8
Да допълня имаше и хора даже доста които доста се блазнеха от безплатните кебабчета
17.
*********
19.03.2019 18:05:27
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
Hgu
19.03.2019 17:37:13
10
8
Благодарете на вашия покровител йоан пиянистител. Благодарете и на тези при които бяхте на заплата, ядохте пихте и се веселихте. Много сте надъхани срещу "мазните" мазути ама една думичка не сте казали срещу истинския си враг. Вие сте родени мишоци и мишоци ще си умрете. Поне си имате любимия левски сф и няма да страдате дълго време
15.
до 14
19.03.2019 16:14:58
0
15
По принцип си прав, въпреки че не съм съгласен относно апетитното място. Нали се сещаш, че Черноморец върви с 140 декара, разположени на 500 метра от централната част на града и буквално на най-натоварения булевард в Бургас, свързващ града с Южното Черноморие. Иначе за това, че проблемът е общ - вярно е. Два отбора в града, като и двата са без собственост и бази. За съжаление последните години в града ни показват, че омразата замъглява съзнанието, а когато това е факт, мушениците по-лесно манипулират и изпълняват "плановете" си.
14.
Zapoznat
19.03.2019 15:33:17
0
42
Фен съм на Нефтохимик не харесвам и грам Черноморец ама тука трябва да се вдигне цялата футболна общественост защото сега ако се случи с стадион Черноморец ще стане и с далеч на по апетитното място стадион Нефтохимик
Поне за това не трябва да се караме и мразим
Лично мнение
13.
Fondation ''America for Bulgaria'&#
19.03.2019 15:18:28
3
7
Mитко Сьбев офицер от 1 ГУ на ДС /познато като ПГУ ДС/ ,сьщия е от крьга ''БАНКЯ'', сьставен от пенсионирани ДС ченгета и ВКРгенерали начело сьс СИВИЯ КАРДИНАЛ на тьмния преход ДС ген.ЛЮБЕН ГОЦЕВ един от основателите и спонсорите на групировките СИК и ВИS-2,други видни представители са ген.БРИГО АСПАРУХОВ и ЧАВДАР ЧЕРНЕВ ,ИВАН САЗДОВ -УБОтеляк на баи ТОШО и бизнес партнер на другаря Боико Борисов
Смята се че това са хората сьздатели и крепители на премиера Борисов
За ЗЕМИте на стадиона отдавна има мерак-инвестициoнен ,спортни к/си и кооперации за БОГАТИ и нетолкова богати руснаци от задуралието които да сьбират ТЕН в сльнчевия ни черноморски град
ПАРИТЕ за грандоманските строежи са на ВЕНЦУЕЛСКИЯ народ и МАДУРО ,и на разни брадясали шеихове от ОМАН
12.
*********
19.03.2019 14:49:08
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
*********
19.03.2019 14:40:09
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
TZR
19.03.2019 14:35:13
2
12
Или всички преписвате от Дардурян, или атаката е поръчана едновременно. Спокойно бе, тая година няма да влизаме в Б група. Нормализирайте дишането...един съвет към авторите и преписвачите – кое учреждение може да се проидзнесе по смяна на статута на терен, над определен брой декари и колко време е процедурата. Кой ще ми отговори?
9.
Бургазлия
19.03.2019 14:31:28
3
22
Какво да очакваш от варненско-гагаузко копеле...
8.
Цветка Борисовка
19.03.2019 14:29:40
3
30
Аз откога съм си заплюла това теренче...
7.
Иван
19.03.2019 14:22:32
27
15
14.06.2007 година
Апорт на стадиона в общо дружество с Петрол
Кмет :Йоан Костадинов
12 години борба от Димитър Николов да го запази
Но УВИ комунистическата схема проработи
6.
*********
19.03.2019 14:17:30
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
Мазут
19.03.2019 14:10:19
1
37
А нашия Лазур след това, или преди това ще бъде съборен от чичко Митко Събев ???
Тя нали схемата и собственика са едни и същи.
4.
*********
19.03.2019 14:07:13
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
19.03.2019 14:03:24
4
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Акула
19.03.2019 14:02:04
24
10
Събаряй го тоя джурасик
1.
Ех този Митко Събев
19.03.2019 13:53:48
0
49
Схемаджия от мачало до лрай. След като източи Петрол и го бателяса, сега и стадиона. Къде е държавата? Ми нема държава. Този отдавна трябваше да търка наровете в пангото.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взривен апартамент във Варна заради наркотици? Взривен апартамент във Варна заради наркотици? Разследващите работят по всички версии 458 са новите заразени с COVID-19, 43 починали 458 са новите заразени с COVID-19, 43 починали 4750 от леглата в COVID отделенията вече са заети Гонка в Бургас, полицаи на лов за каналджии и мигранти Гонка в Бургас, полицаи на лов за каналджии и мигранти  Част от колите били спрени край бургаския квартал Крайморие, но шофьорите на други две не се подчинили да спрат за проверка Рибите да не ровят в миналото, въглените от раздялата с любим човек, ще ги опарят! Рибите да не ровят в миналото, въглените от раздялата с любим човек, ще ги опарят! Хороскоп за деня – 20 септември 2021, понеделник "Градинарят" Валентин от с. Трояново завъди коноп в двора на къщата си "Градинарят" Валентин от с. Трояново завъди коноп в двора на къщата си Младежът се озова в ареста заради канабисовите растения Учени сравняват четенето със секс Учени сравняват четенето със секс Четенето като алтернатива на плътските удоволствия 5 знака, че сте пристрастени към партньора си 5 знака, че сте пристрастени към партньора си Ето кои са те Зодиите, които обожават да спорят Зодиите, които обожават да спорят Представителите на тези зодиакални знаци не са от безконфликтните личности 44% от българи по Черноморието са почивали в 4 и 5-звездни хотели 44% от българи по Черноморието са почивали в 4 и 5-звездни хотели Общият брой на нощувките във всички места за настаняване в областта, регистрирани през юли 2021 г., е 2 074.2 хиляди Важно! Затварят за движение пътя към бургаския кв. Ветрен за 4 дни, вижте кога Важно! Затварят за движение пътя към бургаския кв. Ветрен за 4 дни, вижте кога Движението ще се осъществява двупосочно в платното за Бургас
Турците не издържат на високите цени, купуват само най-необходимото Турците не издържат на високите цени, купуват само най-необходимото Хранителните стоки са поскъпнали с 30% само за една година Северна Македония започна премахването на визите със САЩ Северна Македония започна премахването на визите със САЩ Министърът на външните работи Буяр Османи е сформирал работна група Укрепването на катедралатата Нотр Дам завърши Укрепването на катедралатата Нотр Дам завърши Реконструкцията се очаква да започне след около година Талибаните забраниха на момичетата да ходят на училище Талибаните забраниха на момичетата да ходят на училище Момичетата учат сутринта, а момчетата - следобед. Учителите преподават на момчета, а учителките - на момичета COVID-сертификат ще се изисква от всички работници в Италия COVID-сертификат ще се изисква от всички работници в Италия Предложението вероятно ще остане в сила до края на годината Кои са най-богатите семейства в света? Кои са най-богатите семейства в света? Фамилията на дребен търговец оглавява класацията Гърция започва доставки на лекарства с дронове Гърция започва доставки на лекарства с дронове С дронове ще се извършват доставки при спешност и на граждани, които имат ограничен достъп до аптеки Две жертви и 20 ранени, сред които деца, при три експлозии в Афганистан Две жертви и 20 ранени, сред които деца, при три експлозии в Афганистан В ход е разследване за установяване на размера на щетите и причината за експлозиите Изследване показва, че "Модерна" е най-ефективна Изследване показва, че "Модерна" е най-ефективна Прeпaрaтът нa Pfizеr ocигурявa 88% зaщитa cрeщу тeжкo прoтичaнe нa зaбoлявaнeтo, a eфeктивнocттa нa Mоdеrnа e 93%   Швейцария въвежда задължителен тест за COVID-19 при влизане в страната Швейцария въвежда задължителен тест за COVID-19 при влизане в страната Гражданите ще бъдат тествани повторно между 4-ия и 7-ия ден от влизането им в страната
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ С увеличението на пенсиите помогнахме на пенсионерите да не умрат от глад Виц на деня Виц на деня - Колко ме искаш?
- Колкото ананас на пица.
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, защо не си лягаш?
- Чакам пералнята да свърши, за да просна прането.
- Лягай, аз ще изчакам.
- Благодаря.
- За нищо. Като свърши пералнята, ще те събудя.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато гледаш парламента, виждаш, че има и по-безсмислени неща от живота ти.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори