×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Задава се дълъг уикенд с почивни дни! Хотел край Пловдив предлага спа и шоу с Виктор Калев


Задава се дълъг уикенд с почивни дни! Хотел край Пловдив предлага спа и шоу с Виктор Калев
Луксозният комплекс изкушава и със своето местоположение – там, където градът и планината се преплитат в едно!
19 Февруари 2019, Вторник, 11:22 ч.
Автор: Флагман.бг

Неустоима е и офертата на Парк и СПА хотел Марково за 8 март, когато гост-изпълнител ще бъде Миро

Нов дълъг уикенд се задава в началото на месец март. Повечето хора още от сега започват да правят планове къде и с кого да прекарат серията от почивни дни около националния празник 3 март. Тази година той се пада в неделя, а почивни са събота, 2 март и понеделник, 4 март. 

Една от идеите дават от Парк и СПА хотел Марково, които са подготвили богата празнична програма и промоционални пакети. 

Освен разнообразни спа процедури и детски кът за най-малките посетители, гостите на хотела ще имат възможност да празнуват най-българския празник с един от любимите родни актьори - Виктор Калев. Това ще се случи в ресторанта с панорамна гледка към тепетата на Пловдив. В програмата на връх 3 март участие ще вземат и формация „Етноритъм”, които ще изпълнят български народни танци.

Вечерта ще бъде допълнена и от томбола с награди и много изненади!

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ пакети може да видите ТУК.

Неустоима е и ПРАЗНИЧНАТА ОФЕРТА на Парк и СПА хотел Марково за Международния ден на жената – 8 март!  

Всички, избрали да отбележат празничната вечер в луксозния комплекс, ще бъдат посрещнати с Welcome drink в ресторант Belle Vue, а за доброто настроение ще се погрижи един от най-талантливите български изпълнители Миро.

Той ще поднесе едно незабравимо LIVE шоу за гостите на Park&SPA hotel Markovo, които ще имат възможността да чуят най-доброто от неговата музика.

Начало ще бъде поставено точно в 20:00 часа, а томбола с награди ще бъде още един от сюрпризите на вечерта.

Менюто, което шеф-готвачът е приготвил, е също толкова омагьосващо, колкото и осмомартенската програма. То включва салата фузили трикольоре, пилешко роле с цветен ориз и за десерт торта „Феличита“, приготвена от нежен крем от сирене Филаделфия и рикота, шоколад Нутела и боровинки.

Повече информация за офертата може да намерите ТУК.

Друга идея как да изненадате своята дама, е разходка с лимузина на чаша шампанско в Пловдив – подарете й ден, в който да й покажете колко е специална за Вас! Като комплимент, през най-влюбения месец в годината, Парк и СПА Хотел Марково дава преференциални цени на своите гости.

За истински релакс в най-добрия градски СПА хотел на България, препоръчваме да подарите на половинката си и допълнителна емоция – Парк и СПА Хотел Марково дава възможност да резервирате специалната ВИП стая – където уединението и романтиката са водещи в изживяването.

Луксозният комплекс, разположен на 2 км от Пловдив, изкушава и със своето местоположение – там, където градът и планината се преплитат в едно!

Компания на всички празнуващи ще правят Родопите с чистия си планински въздух и най-древния жив град в Европа, който се открива в панорамна гледка от ресторант Belle Vue, където ще се състои голямото събитие.

 


В категории: Пловдив


България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори