×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Румен Радев очаква предсрочни избори, брани Елена Йончева и Валя Ахчиева, смята, че има прокурорски чадър над властта


Румен Радев очаква предсрочни избори, брани Елена Йончева и Валя Ахчиева, смята, че има прокурорски чадър над властта
Президентът апелира КПКОНПИ, прокуратурата, МВР и службите "да навлязат и в старателно отбягвания периметър на властта"
28 Януари 2019, Понеделник, 10:32 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

2018-а бе година на илюзорна стабилност, нарастване на беззаконието и ерозия на демократичните завоевания, обобщи държавният глава


Президентът Румен Радев заяви, че въпросът не е дали ще има предсрочни избори, а кога ще са те. Държавният глава даде пресконференция заедно с вицето си Илияна Йотова по повод втората годишнина от встъпването им в длъжност.

Радев защити журналистката и депутат от „БСП за България” Елена Йончева, като обяви, че расте убеждението сред българските граждани, че тя е обект на политическо преследване.

Според президента свободата на словото у нас е под заплаха. Пример в тази посока било и случващото се с журналистката Валя Ахчиева (спряха й предаването по БНТ – б.а.). Румен Радев имал информация за репресии и спрямо журналисти в провинцията.

Президентът каза и че би подкрепил нов политически проект, ако той защитава ценностите, за които държавният глава говори.

По повод думи на Радев – че словото е обект на преследване, той бе попитан дали визира обвинението към Елена Йончева (от страна на прокуратурата за пране на пари – б.а.) и дали това означава, че той декларира подкрепа за нея и за нейната позиция – че това е политическа репресия.

На това държавният глава отговори: „Първо, категорично не визирам само г-жа Йончева. Знаете случаите и в БНТ с г-жа Ахчиева, имам информация и за много други журналисти от провинцията, които са преследвани с различни инструменти на властта. Що се отнася до г-жа Йончева – расте убеждението сред българските граждани, че това е политическо преследване, защото реалните виновници за създаването, за политическите протекции и за разграбването на КТБ стоят извън обекта на обвинението. Ето това е огромен проблем. И ако наистина г-жа Йончева се подвежда под отговорност, защото е знаела за престъпния произход на средствата, то това поражда много и тежки въпроси. Г-жа Йончева ли подкара множество държавни институции и предприятия да си влагат парите в КТБ или управляващите по това време, и защо не се търси отговорност от тях? Те са били длъжни да знаят за характера на тази банка. Г-жа Йончева ли запушваше очите, ушите и устите на контролните органи БНБ, МВР, ДАНС, които са били длъжни по това време да установят всички тези неща, а не получаващите пари от банката? И защо ръководствата на тези органи по това време не са подведени под отговорност? Г-жа Йончева ли връчи наградата „Мистър Икономика”? Г-жа Йончева ли водеше по списък политици за получаване на пари на ръка от банката? Има ли други медии, които са получавали огромни суми от тази банка? За какво са ги използвали и какво са направили с тях? И като големи медии защо те не са разбрали за престъпния произход на парите и защо те не са подведени под отговорност?”

По думите на президента – тези въпроси ще продължават да тежат и трябва най-сетне да искаме ясен и конкретен отговор.

На питане – дали продължава да поддържа тезата, че в момента България няма нужда от извънредни парламентарни избори, и дали би подкрепил създаването на нов политически проект, Румен Радев отговори: „Въпросът вече не е дали, а кога – по отношение на предсрочните избори. Но за да имат те смисъл, трябва да имаме реформирани изборни правила, които да гарантират честни избори, които да ни гарантират, че сами си избираме управниците. Това означава машинно гласуване, видеонаблюдение на броенето на бюлетините и попълването на протоколите, премахването на т. нар. втори протокол от секционните избирателни комисии, който е обект на манипулации; актуализации на избирателните списъци.
Дали бих подкрепил нов политически проект – да, ако той отстоява тези ценности и работи за модернизацията на България.”

Днес президентът отправи отново тежки критики към управлението. По този повод той коментира: „От началото на своя мандат следвам много ясно кредо - законност, справедливост и суверенитет. И това е моята посока. Законността и алтернатива на произвола и лобизма. България затъва в институционална безпътица. Утвърждаването на закона е първото нещо, което трябва да направим, да пречупим корупцията, да си отвоюваме свободата на словото, защото виждате какво се случва с критиците на властта. Да върнем усещането на гражданите за сигурност и справедливост. А това всичко започва с безкомпромисно прилагане на закона.”

В самото начало Румен Радев започна изявлението си с нападение срещу властта: „Уважаеми дами и господа, преди две години с г-жа Йотова бяхме натоварени от вота на 2 милиона българи да поемем отговорните длъжности президент и вицепрезидент на Република България. Днес сме тук да отчетем втората година от мандата. Това бе година на илюзорна стабилност, нарастване на беззаконието и ерозия на демократичните завоевания. Година, в която президентската институция често бе последната бариера пред лобисткото законодателство и безотговорни политически действия.”

След това Радев коментира външната политика и отбраната, „където ролята на президента е най-съществена”. Президентът отчете какви действия е имал и какви срещи е провел с други държавни глави.
Той отново отправи тежки критики към процедурата за избор на нов боен изтребител. Конкурсът бил опорочен – той започнал като състезателна процедура и приключил като фарс. Това злепоставило и нашия стратегически партньор – САЩ, който получил "служебна победа".

Според Румен Радев статистиката на БНБ показва, че е 2018 г. е катастрофа за България по отношение на чуждестранните инвестиции.
Той обвини управляващите в лобистко законодателство, обслужване на бизнес кръгове, съсипване на конкуренцията в икономиката, симулиране на обществен дебат. Доверието в парламента достигнало критично ниско ниво.

Държавният глава смята, че властта действала с проби каква е търпимостта на обществото. Затова и растели харчовете на правителството без санкция от парламента.

Президентът поиска „радикална промяна на политическата среда и на стила на управление”.
Той настоява да се прави не само формална проверка на имуществото на политиците, но и какви пари харчат, както и дали имат подставени лица, с които придобиват фирми и т.н.

Апелирам Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ), прокуратурата, МВР и службите да навлязат и в старателно отбягвания периметър на властта; в потенциални зависимости между политици, собственици на фирми, които печелят крупни обществени поръчки, и потенциални подставени лица. Ако това не стане, разпадът ще продължи, а търсенето на справедливост може да излезе извън рамките и механизмите на закона”, заяви още Румен Радев.

Той призова политическият елит и партиите да се изчистят от некомпетентните и корумпирани кадри с управленски амбиции.

След журналистически въпрос Румен Радев каза, че не вижда база за партньорство с властта при сегашния курс на управлението.

Вицепрезидентът Илияна Йотова също имаше изявление и отговаряше на въпроси. Пресконференцията продължи около час и 10 минути. Не малко журналисти не получиха възможност да зададат въпроси. Чуха се коментари, че думата е била дадена само на удобни медии.


В категории: Политика


74
Коментара по темата
74.
млякото
31.01.2019 09:34:42
0
0
да не ни забравите с руснака!
73.
мислещ
29.01.2019 21:55:24
1
2
Гумен Главев-назначения от Курнелия Техноимпексова президент....най-тъпият президент в цялата българска история !
72.
Въййй
29.01.2019 09:32:40
3
2
Много ГЕРБерастка жмел бе. Ма мина ви времето. Айде чупката. Квото папнахте, папнахте.
71.
Николай
29.01.2019 06:42:53
1
3
До шнорхели
Всичко е вярно, но никога БСП, АБВ, партия съставена от бивши комунисти и подобни. Президента трябва да е безпартиен. И да не се намесва в работата на прокуратурата и съда.
70.
*********
28.01.2019 21:32:58
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
69.
ти да видиш
28.01.2019 21:24:49
6
6
Радев щял да прави ПАРТИЯ с националния пре*ател Соломон ПУСИ известен като г-н /Маината му на ПРАВОСЛОВИЕТО/ ,СОЛОМОН опростил над 2 МИЛИАРДА $ дьлгове на ЛИБИЯ и ИРАК
Партията на РАДЕВ и ПУСИто ще ребилитира бивши кадри на жьлтата гостенка НДСВ /партия нанесла непоправими смьртоносни рани на БГ ИКОНОМИКА и ДЬРЖАВА ,партията продала трите ЕРП провела престьпна приватизация затворила 2 блока на АЕЦ ,подписала неизгодни квоти заЕС ,застроила Черноморието, НДСВ партия с наи-много министри от ЕВРЕИСКИ произход в цялата 1340 год история на БГ Дьржава
68.
Efo
28.01.2019 20:54:46
7
3
Радев марионетката. Червен пишленгюр.
67.
GCHQ Chetelham
28.01.2019 20:54:16
6
4
Радев е син на ДСполоковник от ВКР Баща му е завьршил школа ГРУ в СССР пратен от ГРУ от 1981-1986 като техниески пресонал в бг посолсво в БРЮКСЕЛ да шпионира плановете на НАТО
По ирония сина му РУМЕН години по кьсно преминава школа кьм US Air Force воения ВВСколеж Монтгомьри щата Алабама ,кьдето е обучен да рьководи логостиката на евентуален масивен ВВС САЩ/ИЗРАЕЛ асиметричен удар с 2 ескадрили Ф 15/16 Барак Ц/Д по военни играждански обекти в ИРАН от територията на летищата Крумово,Граф Игнатиево.БЕЗМЕР,Сарафово и румьнската ВВС База М.Когьнчиану
66.
до 22
28.01.2019 20:52:02
8
7
Объркал си се
Най-слабият президент беше Плевналиев, а Радев е най-силният до момента. Ако продължава в същият дух ще вземе още един мандат
65.
Тъпанар Решетников
28.01.2019 20:30:01
6
7
Слаб актьор в слабо представление. Нинова Импексова,Стойнев-министър от ”тройната коалиция”. Фатмака-офицер на НАТО и главнокомандващ българските ВВС заявил категорично през 2012г че Ф 16 е най-добрият за нас самолет. Израстването на Льотчика е по времето на ГЕРБ,като през всичкото време не казва нито дума против НАТО, САЩ, ГЕРБ и ЕС. Когато го избра Решетников на Среща със Венци Стефанов и Нинова,за кандидат за президент на червените некадърници,тогава Алф разбра че в армията и държавата има проблеми.
64.
КЛЕПОУШКО НЕ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА Е БЕЗПАРТИЕН ?
28.01.2019 19:29:17
7
6
Като му мине мандата да прави партия ако иска. Ама сега уж е "президент". Безпартиен. А не марионетка.
63.
а
28.01.2019 19:26:10
2
2
Национални предатели от едно котило като ГЕРБ,ДПС И БСП цакат Ганьо с топла бира вече повече от 50 години и той си трайка.Нали кара таратайка втора употреба и яде второкачествена храна на корем.Що да си разваля рахатлъка и да излиза по площади и улици след като пак "наши хора" ще вземат властта и ще лапнат кокала.В другите държави си имат мафия...тук в Булгаристан наиата мафия си има държава.Честито Ганьо.Спи си сладко 500 годишния си сън.Така заспал и ще се стопи нацията българска.Тук ще останат манговците,анаболните борчета и мафиотите в бели якички.
62.
Национал
28.01.2019 18:50:53
10
7
Бсп-троловете яко цакат с палец надолу! От една страна ми се иска вашите хора да дойдат на власт, че май не знаете как "управляват", и да се убедите лично, защото или нямате спомен, или сте още с жълто около устата... Само уточнявам, че не съм за ГЕРБ, но и посмъртно няма да гласувам за БСП (БКП ), предателите на българския народ! Ще ми се най-накрая да дойде отговорна партия, която няма да си плюе на сурата и да милее за народа си.
61.
Gerb Over !!!
28.01.2019 18:31:58
3
11
Съжалявам,но ще бъда откровен,от дъното на душата си мразя герб !
60.
Абе шнорхели
28.01.2019 18:20:11
3
9
С розови очила, Кое от казаното Не е истина !!! Факти, факти дето и медиите ги дъвчат! Кучетата си лаят а кервана си върви и докога така !?
59.
Национал
28.01.2019 18:15:55
9
5
Много пикльовци или болни от Алцхаймер пишат тук. Забравихте май какво беше като на власт бяха БСП, или още не сте били родени тогава? Липсва ви визия и мозък! Радев е маша на комунистите, слабохарактерна кукла на конци, но това могат да го видят само хора, които си спомнят и могат да събират 2 и 2. Накратко : не се палете излишно, защото всичко е жмел и докато не си изчистим оборите, всички политици ще ни манипулират както им е изгодно, а стадото ще ги следва фанатизирано!
58.
демократ
28.01.2019 18:07:07
1
2
На българското крило на ДПС, ГЕРБ му се вижда края. Но в условията на "демократичен" режим с 13 последователни "изборни" победи няма как да се появи алтернатива. Няма кой да финансира алтернатива. Изхода не са избори провеждани от Цветанов и броени от Мишо Константинов при тази медийната среда !
57.
Хм...
28.01.2019 18:05:55
8
3
Поредният фалшив герой....
56.
Ценко
28.01.2019 17:37:53
2
9
Да се отървем от мафията герб
55.
Хахаха
28.01.2019 17:34:21
3
10
Доло мафията герб
54.
Депесар
28.01.2019 17:17:09
3
3
обаче от ДС ДПС накараха турците да гласуват за президента Радев
53.
Браво
28.01.2019 17:14:46
4
7
Браво Румен Радев!
52.
*********
28.01.2019 16:52:29
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
51.
*********
28.01.2019 16:50:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
50.
*********
28.01.2019 16:48:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
49.
*********
28.01.2019 16:46:56
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
48.
Уууууу на Радев
28.01.2019 16:45:15
10
3
Браво на Бойко,Доган и Цацаров !
Успех на Герб на Евровота
47.
*********
28.01.2019 16:43:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
46.
*********
28.01.2019 16:41:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
45.
...
28.01.2019 16:41:06
2
10
От вашта уста,в Божийте уши,г-н Радев !!!!!!!!!
44.
*********
28.01.2019 16:37:51
4
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
43.
Бург
28.01.2019 16:31:07
7
2
мачкай батце Бойки червените Кхмери Браво на Цацров и Доганя
напред с Ф16 Блок 72
42.
само митко николов
28.01.2019 16:29:27
8
1
напред с ф 16 Блок 71 до пълна победа на герб
41.
Gerber=Цеца Цачева Президент Олеее
28.01.2019 16:25:56
8
1
алееее олеееее
Цецка Цачева Президеееееент
алееееееее Олеееееее
само Герб
Браво Бойко,Доган и Цацаров
алеееее олеееее
40.
404
28.01.2019 16:24:58
4
9
Всичките са едни и същи! И БСП и ГЕРБ! БСП също много крадяха! Онези обаче се прикриваха а ГЕРБ го удряд през просото! Обаче чак такава цензура по телевизията никога е нямало! Толкова много предавания свалени от ефир е нямало!
39.
Радев=Импйчмънт
28.01.2019 16:23:57
12
1
Радев време е за Импйчмънт с Йотовската крава
Цецка Цачева -Президент
38.
Elena Йончева- Ленчето
28.01.2019 16:22:19
7
2
Ленчееее как е а ?
Ленчето срещна Герберска мечка Цацарка хахахаха
37.
Дернев
28.01.2019 16:21:26
2
3
В БГ в повечето случай се започва с добри намерения. После в един момент апетита ги замъглява и началото се губи. В мъглата се оказваме пак в началото, но по-надолу в ямата. Просто режисурата е една и съща.
36.
Верен Гербер
28.01.2019 16:20:57
8
2
Гласувайте за Бате Бойко и Доган
Ние ще ви построим нови магистрали и спортни зали .Напред с Ф 16 Блок 79
35.
митко николов
28.01.2019 16:18:57
7
3
напред с ф16 Блок 70
34.
Митко Николов
28.01.2019 16:17:56
5
2
Напред с Ф16 Блок 70 до пълна победа на Герб
33.
Гербер
28.01.2019 16:16:57
7
2
Флагман веднага да предаде IP адресите на червените Кхмери-на Герберска мечка Цацарка
32.
Гербер
28.01.2019 16:14:21
8
7
Време е за Импйчмънт на Радев льотчика и Йотова
31.
Бург
28.01.2019 16:12:57
6
2
гласувайте за Герб-граждани за европейско и американско развитие на българия Браво на Цацаров
30.
Браво на Бойко и Доганя
28.01.2019 16:11:27
8
2
Браво на Бойко и Доган- смело напред с Ф16 Блок 70
29.
Гербер
28.01.2019 16:09:56
6
3
Млъквайте Гадове ,искате да счупите държавата аааа ?
Целувайте краката на Бойко Борисов
и Митко Николов
Напред с Ф16 Блок 70 до пълна Победа на Герб
28.
Генерал Радев Джедая
28.01.2019 16:07:08
2
8
Генерал Радев е Последния Джедай - сражава се храбро със злия Бойко и Цветанов Вйдъра
27.
Пю
28.01.2019 16:07:00
7
6
Брей тоя фатмак много зле бил.Ще са наиграе и той,
26.
Gerber до Бате Бойко и Цветанов
28.01.2019 16:05:12
6
9
Време е за Импйчмънт на Льотчика Фатмаков
25.
Верен на партията Гербер
28.01.2019 16:03:56
6
3
Румчо Трепери ! Да не те срещне Герберксата Мечка ЦАЦАРКА
24.
гггггггггггггг
28.01.2019 16:03:46
0
1
то че има, има, но по времето на БСП бе в пъти по голям
23.
.
28.01.2019 15:58:36
0
2
da i az sam go zabelqzal na mnogo komentari dava6 minus dava plus ili izob6to neti dava ni6to
22.
Демократ
28.01.2019 15:54:07
11
9
Фатмака пак лети над руските облаци!
Най-слабия резидент в цялата история на България. Да хвърля шапката и да се качва на някой текезесарски самолет да пръска зарзавата. За друго не става тази руска подлога .|.
21.
сее
28.01.2019 15:37:45
1
5
ей на първия коментар като натиснеш минус и дава директно + а на втория обратното... хакери ли станахте
20.
Аууу<
28.01.2019 15:29:49
1
3
Това е чест на предстоящите избори ли е? Или собственика ви е разрешил ....
19.
do 15
28.01.2019 15:08:08
2
4
to zatova si na tozi hal nemoji6 da preceni6 koi da krade i koi ta pogrebva bavno i koi iska da ti pomogni mazohistiii
18.
do 16
28.01.2019 15:05:05
1
7
moji6 da se obarni6 i da po4ni6 da bqga6 kato bit pederas ti i ti si ot mafiqta gerb
17.
...
28.01.2019 15:01:22
1
10
na GERB im se vijda kraq kot be6e be6e naroda se useti mafioti dolni kot ste bili bili ve4e nikoi nqma da glasuva za vas ne da vika6 svetnili vi 4ervena lampa pak da se pravi6 na u6tipan bokooo i cvetan4o cvetanov mafiq ste naroda vi razbra omira ot glad pak vie se 6irite imoti koli ot parite na naroda stiga ve4e mnogo kradaxte i prodaljavate no vsi4ko svar6va vidov den idva mnogo mi e interesno ko 6te stani s boko kato padni ot vlast
16.
vanko9
28.01.2019 14:57:00
11
9
Абе, Радев подлога комунистическа.....
На две магарета сламата не можеш да
разделиш , ако я няма Деси -обратния
завой.То бива да си тъп, ама чак пък
толкова не бива.Но да ти си комунист,
ти не си човек а ...........
15.
Туй онуй
28.01.2019 14:56:59
10
7
Идва БСП на власт Е И ,какво точно ще променят, ще намерят министри и шефове на агенции супер професионалисти честни и некорумпирани от къде ,в парламента ще играят с ДПС ,а не благодаря предпочитам по малкото зло !
14.
D
28.01.2019 14:56:03
7
12
Достоен Мъж,Достойно Държание
13.
123
28.01.2019 14:55:17
5
11
bravoooo dostoen prezident svalqite gerberskata mafiq i korupciqq
12.
a
28.01.2019 14:52:27
11
6
Този вече е пълен ташак, интригант. Турските сериали вечер са по правдоподобни. И аз гласувах за него........
11.
Да!
28.01.2019 14:51:10
7
9
Един достоен човек, достоен ПОЛИТИК, такива са нужни на държавата ни, за да излезем от блатото, което създадоха крадливите, необразовани, нискоинтелектуални гербаджии!
10.
ViP
28.01.2019 14:41:15
7
12
Браво г-н Президент,Браво !!!
9.
Браво
28.01.2019 14:23:06
5
13
Гледах пресконференцията по ТВ
Досега сме нямали толкова добра двойка Президент-Вицепрезидент. Много адекватно държание и отговори на въпроси. А като сравня Радев с Плевналиев и ме напушва на смях
8.
Браво на Президента
28.01.2019 13:56:56
8
15
Един достоен мъж с топки по американски, който говори истини и държи за справедливостта! Естествено гроб няма да са доволни!! Сами са си виновни , всеки ден скандали, за които са отговорни властимащите! Още малко остана Народа ще си каже тежката дума....
7.
до 3
28.01.2019 13:46:46
4
12
Беновска, която работи в телевизията на Пеевски и обслужва властта ли? Защо да я пуска на пресконференцията? Да прави циркове? А иначе малко наистина прекалява, особено с това за предсрочните избори. Боко и Цв.Цв. сами ще се свалят от власт...Няма ден без скандал, няма ден без явна корупция, няма ден без прокуратурата да обслужи властта в разрез с всякакви закони, няма ден, в който институциите да не подпомигнат криминални действия(БАДР), няма ден, в който да не почне някой строеж на 5 метра от морето!!!
6.
...
28.01.2019 13:15:44
6
10
tova e prezidenta koito 6te opravi balgariq doluuu mafiqta gerb
5.
Бургас
28.01.2019 13:12:28
10
12
МАЧКАЙ ГЕНЕРАЛЕ,ГЕРБЕРСКА ИЗМЕТ
4.
!?!
28.01.2019 13:12:28
10
11
Полудяха червените от мерак за власт!
3.
Беновска
28.01.2019 12:54:32
12
10
Г-н Радев, а кой спря Беновска от тази ваша пресконференция? Може би Боко???
И имате очи да говорите после за Йончева и Ахчиева...
2.
.
28.01.2019 12:36:45
9
15
Браво Радев България е зад теб долу герб са мафия
1.
роби
28.01.2019 12:10:04
16
16
Този лайномет РРадев защо го отразявате?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола" Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Известният бегач смята да покори и трите етапа в престижното състезание в остров Мадейра и да се завърне с много медали за България Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Пратениците на организацията ще присъстват на презентация с участието на деца от спортните клубове в града Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Първата имунизация ще е 6 седмици след раждането Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Вижте програмата Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Времето за реакция огнеборците е много ограничено и всяка минута е от значение, но не и ако дадена улица е блокирана от джигит Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Журналистът Петър Волгин със сигурност е основното острие на Възраждане на предстоящия вот
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори