×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо най-изявените бургаски деца учат в тесни и неремонтирани стаи, питат родителите на ученици от АЕГ „Гео Милев”


Защо най-изявените бургаски деца учат в тесни и неремонтирани стаи, питат родителите на ученици от АЕГ „Гео Милев”
Най-логичното решение изглежда Английската гимназия да се премести в СУ Добри Чинтулов, но предложението среща известна съпротива
27 Януари 2019, Неделя, 10:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка:Моника ИЛИЕВА

Темата отново е на дневен ред и решение очевидно трябва да се вземе

Защо най-изявените деца на Бургас учат в тесни и неремонтирани стаи, питат родители на учениците от Английската езикова гимназия „Гео Милев”.

В края седмицата те изпратиха подписка до кмета на града и Общинския съвет, с която настояват най-после да се предприемат мерки по разделянето на елитните гимназии – Английската и Немската, които използват една и съща сграда.

„Обидно е, че повечето професионални гимназии в града ни вече са с нов облик, ремонтирани кабинети, просторни дворове, а нашите деца се бутат в тесни и много стари стаи”, недоволстват родителите. (ВИЖТЕ ПИСМОТО НА РОДИТЕЛИТЕ ТУК)

Припомняме, че преди няколко месеца администрацията подложи на обсъждане преместването на АЕГ в сградата на СУ „Добри Чинтулов”, а учениците от последното школо да се пренесат в СУ „Йордан Йовков”.

Родители от СУ "Добри Чинтулов" гневни: Защо приехте повече ученици в Английската и Немската? Гоните децата ни от училище!

Тази идея срещна съпротива сред родителите, които са категорични, че се допуска сериозна грешка, защото СУ „Добри Чинтулов” разполага с изключително добра материална база, адаптирана към потребностите на учениците. Голяма част от музикалните инструменти на практика не могат да бъдат изнесени оттам, твърдят преподаватели.

В същото време от общинската администрация търсят най-доброто разрешаване на спора, защото в АЕГ и Немскката гимназия в момента има 1800 ученици, а в СУ „Йордан Йовков” – под 300. В СУ „Добри Чинтулов” са около 330. Заради това предложението е двете училища да се помещават в една сграда освободят другата за АЕГ „Гео Милев”.

Зам.-кметът на Бургас Йорданка Ананиева посочи вариантите за решаването на ребуса с Английската гимназия


Вариант е и строителство на изцяло ново училище, но това ще отнеме прекалено много време.

В категории: Просвета


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
52
Коментара по темата
52.
Дебил до 48
29.01.2019 00:54:57
0
4
Оглушителното мълчание нищо не променя!
51.
miko
28.01.2019 11:11:58
1
3
Я в Лазур - Яворов да не е по-добре.
Преди 20 години учих там, сега детето ми учи там и познайте - нищо не е пипнато за това време.
50.
Родител
28.01.2019 10:17:29
1
9
Истина е, че АЕГ вече не е най-силното училище и нямаме право да делим на елитни и не,но те заслужават ремонт или преместване в нова база.Детото ми учи в ГРЕ,положението там е трагично и още по зле от сградата на Немска.Хубаво че почнаха ремонт на двора защото не беше пипнат от 30 години.Обещаха сградата на Коджакафалията на гимназията ,а там направиха основно училище.Нека влязат по стаите в ГРЕ дупки по стените,по врати ,купуваме всяка година по нещо ,боядисваме и то не защото някой ни кара ,просто положението е отчайващо.Кога ще се направи нещо и за тези 4 училища???
49.
Гочев
28.01.2019 08:13:25
0
7
Акълите от Общината вече доста години се чудяк каяк да осмшислят Немското. Даже конкурс проведоха.Фалш,фалши демагогия. Ами като ги има парите да направят основен ремонт на сградата и двора и да преместят там НЕГ,където дарителя е пожелал. това е най доброто решение и госпожата с перчемчето да не се прави на ощипана.
48.
Матриот до 44
28.01.2019 08:12:04
1
3
Нищо не заслужавам аз лично. Пет човека им е дошла музата да се изразяват, а хиляди просто четем. Нормално е тези пет човека да се тези с по-крайно мнение. Спрете да се самобичувате и да си правите генерални изводи от тая медийна псевдореалност. Има повече добри и уравновесени хора, отколкото можете да си представите. Един шумен може да заглуши милиони мълчащи, което не означава че мълчащите не съществуват.
47.
Родител вече за последно
28.01.2019 00:25:50
0
4
За съжаление, гимназията не е точно такава, каквато я помните. "Администрацията" на учебното заведение е едно от нещата, което тотално е с дисфункция по отношение на ефективност, защото проблеми от всякакъв характер биват оставени в пространството или с други думи - нерешени. Поради липсата на всякакво създаване на мотивация, ангажираност, интерес у учениците, се разхайтват предимно в средата на 8 клас и мнозинството се превръщат в едни нищоправещи лентяйчета, от което на мен ми е болно. Извънкласни, а и дейности в училището все още се извършват, но организацията им е далеч от тази, за която всички знаем и сме знаели. Нещата биват недоизпипани и предимно несъвместими и безсмислени. Мнозинството от преподавателите си държат шапката и си свиркат, въобще не вземат мерки да подклаждат устрем и желание у децата, а просто влизат по кабинетите, казват здравейте, пеят си уроците и довиждане. Няма никакъв допир с децата, никакъв контакт и сближаване, никаква обратна връзка. Цялото учебно заведение е заето от проблемите, които не решава от административен характер, а също и от "непослушковците", с които се занимават нон-стоп и забравят да отделят толкова време ина другите деца. На всяка родителска среща слушаме за Иванчо, Драганчо и Петканчо, които нарушават дисциплината, говорят, не учат и не се обсъждат никакви идеи как това да се промени, а просто се тъпче на едни и същи еднообразни подмятания. Както успявате да четете, гимназията започва да си отива и определено губи позициите си и името, поради което сме записвали децата си. Не искам да звуча негативен, но има още достатъчно проблеми. Нямам желанието да изреждам и да се оплаквам из интернет, но попитайте свои познати, които са близко до училището и ги попитайте независимо дали децата им се справят добре, какво мислят те за сегашната АЕГ. Ще си го потвърдите по един или друг начин.
46.
До Родител
28.01.2019 00:03:29
1
1
Господине, вероятно повечето разбраха идеята Ви. Моята по-малка дъщеря завърши ГПАЕ преди 5 години и доста често бе ангажирана с извънкласни дейности, организираха даже дебатно състезание във Варна и отиде в Европейския парламент. Тогава се състезаваха езикови гимназии от Източна България. Мисълта ми е, че това не е било толкова отдавна. Бихте ли споделили конкретни случаи, тук всичко е анонимно, какво се случва в училището? Изненадана съм.
А нападателят в другите коментари може би е настоящ ученик или преподавател, щом води такава яростна защита.
45.
Подкрепям Дебил
28.01.2019 00:01:39
0
2
Прав си, твърде много енергия изхабих и аз, а и коментиращите бунтари. Общо взето идеята ми се въртеше към подобен аспект, но не навлязох в дълбочина за познатите ни причини за срива на държавното, а и регионално образование. Нямах очакване да се получи интернет разправия, а да напиша това, което за съжаление успявам да видя и на което съм свидетел, но уви - не всеки е доволен и е съгласен с реалността.
44.
Дебил
27.01.2019 23:56:34
1
7
Чета коментари и се убеждавам, че си заслужаваме и образованието, и здравеопазването, и правораздаването. Изпокарахте се, кое училище е по-елитно, кои ученици са по-изявени и т.н. Но на никои не му идва на акъла, че проблема е в сбърканото разходване на парите ни. Има за нов стадион в Меден Рудник, за Конгресен център на пристанището...,но за страда на училище- няма!
43.
До 42
27.01.2019 23:55:12
0
3
Специално цъкнах още веднъж, защото бях убеден, че някой отново ще надигне глас на въпреки. Не си позволявай да ме наричаш родителче, защото нямаш идея какви усилия съм полагал, полагам и ще полагам за децата си, съднико компютърен. Сега съм и първеню, защото съм на друго от твоето мнение ли? А, може би, защото прие примера ми с това да "броиш до 10 преди да говориш" като буквален ли, че мога да съм ти работодател. Пич, ако действително нямаше смислови грешки, щеше да си достатъчно разумен да четеш между редовете и да няма нужда да ти се дообясни. Относно грешките - не е необходимо да попитам когото и да било, а на теб просто да си припомниш някои правила от началното и средното училище. Такъв родител съм, представяш ли си? Държа на децата ми да получават качествено образование и го правят. Ако ти е избягало от погледа, написах, че най-голямата ми грешка е била да запиша едно от децата си в АЕГ, въпреки че то самото искаше. Разочаровано е, защото е с виждания за бъдещето си, а в гимназията си не открива "ментори", които да увеличават тези виждания. Не е от особено значение средното образование, но децата ми сами по себе си искат като се захванат с нещо да го вършат подобаващо, а аз се доверявам на желанието им. А, ако не е толкова важно, защо престижните университети желаят определен успех, за да те допуснат до приемен изпит и да те приемат или просто приемат? Раздвижи го този мозък. Ти, куродържецо, вече и ти стана много. Кой аджеба те светна теб, че можеш да ми даваш насоки какво да правя с децата си? Да те попитам? Свои деца нямаш ли си? А, ако имаш - не трябва ли да се занимаваш с тях, а не с чуждите? Много присърце взе това, че описах действителността на АЕГ. Защо го прие така лично, чак се пъчиш да ми се репчиш неоправдано? Хайде по-кротко и си научи уроците от живота, преди да се противиш срещу някого.
42.
От 12/31
27.01.2019 23:40:11
3
0
Родителче/парвеню/работодателче, аз правописни и смислови грешки НЯМАМ. Можеш да питаш когото си искаш. Да си работодател? На мен ли?! Дори не съм в Бургас, но предвид професията ми, дано не се налага да попадаш при мен. :)
Като си такъв радетел на качественото образование и се определяш като влиятелен човек, направи нещо! Никой не ти е виновен, че детето ти е разочаровано от средното образование, което само по себе си е незначително и елементарно. Прати си децата в пансион или поне в Американския колеж в София, защото свестни частни училища в Бургас не знам, честно казано (може и да са направили де).
41.
Родител от СУ,, Добри Чинтулов"
27.01.2019 23:25:54
1
6
А нашите деца не са ли изявени с толкова много участия, награди и 1ви места от Концерти и конкурси?
40.
Ученик от немска гимназия
27.01.2019 23:21:52
1
5
Напълно съм съгласен с това, което написахте. Учителите не са на ниво, а учениците вече излизат от правия път. Жал ми е за моето поколение и за мен, че раста и уча с идиоти, лигавета и "малки тарикати". Ноооо това очевидно ще е и бъдещето на страната ни, която ще гледам да напусна възможно най-бързо.
39.
Родителя за последен път
27.01.2019 22:54:59
1
4
Опс, допуснах някоя грешка, но да не ви дреме. Беше от бързане. Бъдете живи и здрави! Ииии, мислете преди да се нахвърляте върху сънародник, защото е глупаво да дигнеш сабя срещу свой, а първо помислете дали има основание да пише/говори по този начин. Независимо, че децата ни се справят отлично, разбира се - не на всички вас, но ви се иска така, всички ние знаем, че образованието в страната е "рухнало" до неузнаваеми степени, а в мен това вече не издържа и ме тревожи страната ми да съществува по този начин, с такова образование. Но, какво ли да ви обяснявам. Лека вечер, а ако искате и си ме оплюйте хубаво по ганьовски!
38.
Родителя до 30, 31 и 33
27.01.2019 22:45:40
1
5
до 30

Г-н/г-жо, какво толкова ви обиди това, което написах, че чак се осмелихте да говорите за възпитанието на децата ми и да си мерите онази работа на принципа "виж къде са моите деца". Довери ми се, повечето от ние имаме деца учещи/учили в престижни университети в чужбина и с отличие, също и работещи в невероятни компании отново там, не откриваш нищо ново под Слънцето. България е богата на такива деца. Нямаше нужда от премерване, съгражданино. Разбира се, щом изключим тези, които визирам в тъжния ми коментар, който за вас се усети като привкус на хейт. Не заради друго, а просто, защото ви е откриващо се у вас вероятно и съответно го търсите и навън. Няма да коментирам къде са завършили другите ми деца, защото ако искате да го чуете - вече трябва да се срещнем на лично, да ви знам името поне, за да ти споделя повече лични неща. Но си седнете на седалището и не говорете така пред всекиго за детето си, че ще сте им в повече. Поздравявам детето ви, но не си създавайте впечатлението за един родител от разочарованото му мнение. Дам, убеждавам ви, че преподавателите са, защото независимо, че детето ми е с невероятни оценки, не получава това, което е необходимо. Като за последно - не се тревожете за моите деца, а гледайте своите. Моите се справят невероятно. Пожелавам това и за вашето или вашите.

до 31


Отлично разбра какво исках да кажа иронично с каймака, но си по дързък да ме поправиш. Благодаря ти, уважавам жеста. Мисля, че достатъчно добре познавам езика си, а ти запознат ли си с играта на думи, когато човек използва ирония? Страхотен си! Чрез един коментар успя да определиш какъв човек съм. Явно си с доста сериозно средно, а може би и висше образование с такива способности. Съгражданино, това, което видя в коментара ми е разочарованието на един родител, че една от най-престижните гимназии е с мнозинство от ученици, които пропадат и учители, които не си вдигат пръста за нищо, а мен от това ме боли. И, преди да говориш за език - прегледай си текста веднъж-дваж, няма аз да ти кажа за грешките ти, но сам ще ги намериш. Съжалявам за очевидната пасивна агресия, която притежаваш в естествения си живот, чието поле на изливане е сайт като Флагман, просто е тъжно. И, мисли какво говориш по интернет, за да не се окаже, че този срещу който скачаш, е този, който ти плаща надника. Успех за напред!

до 33

И ти ли ще се опиташ предвидливо да предскажеш какво е възпитанието ми, съгражданино? Считаш ли, че би могъл да го определиш чрез мнение, което е следствие на това, че съм вдигнал ръце като родител и нямам търпение тази година дъщеря ми да я завърши, за да се изплъзне най-сетне от това завяхващо уч. заведение. Думите, които употребявам са си съвсем на място и подсилени със смисъл, друже. Устата е най-печелившият ми ресурс от текущите. Недей съди по болното ми мнение относно АЕГ за самия мен или за възпитанието ми. Ако си родител би ме разбрал какво се опитвам да ти кажа и на теб и на останалите въздигнали се бунтари.
37.
Mani
27.01.2019 22:13:55
3
6
А изявените деца от ПМГ и ГРЕ в какви условия учат? Училището е в по-лошо състояние от дните, в които съм учил аз. Но важно е, че ИЗЯВЕНИТЕ ученици от “автото” ще имат нова сграда!!
36.
???
27.01.2019 22:07:05
3
4
Не разбрах, с какво учениците от езиковите гимназии (немски и английски) са "по-изявени" от учениците в "Добри Чинтулов", които се обучават по народно пеене, музика и хореография? Виждам, че това училище е санирано, красиво, топло, просторно. Но това е заслуга вероятно на ръководството. Сега някой иска да взлезе там на готово, май.
35.
Гьоте
27.01.2019 20:15:27
2
4
Незабавно немската или английска гимназия да се преместят
в Чинтулов. 1. Инфраструктура. 2. Ремонтирана база на СУ Добри Чинтулов. 3 . Идеална локация и чист въздух. Частното училище което е в момента е в изтичащ договор. ........няма никакви пречки. Децата имат и по лесно предвижване до спирки.
34.
Нова сграда за Английската
27.01.2019 20:12:16
3
3
Варианти за нова сграда:
1.старото училище Братя Миладинови-сега там е библиотека но тя ще се мести в Старото немско
2. Голямата дупка до Тройката-нали общината вече е собственик
33.
До 29 Родителя
27.01.2019 19:18:53
4
4
Като ти чета поста, виждайки какъв ти е езика и думите, които употребяваш, не търси вина за възпитание или поведение на децата си в другите. Но, по темата: на първо място проблемът на АЕГ са преподавателите. Закостеняло мислене, безотговорно безхаберие, без грам умение да стимулират децата да учат, да не говорим , че масово са възрастни и отегчени.
32.
Емигрант
27.01.2019 18:33:50
1
5
значи стрителството на ново училище щяло да отнеме прекалено много време.. А да строите гигантски наизползваеми спортни комплекси знаете и няма проблем! Ако беше започнал навреме строежа, и със същия ентусиазъм, с който се вдигат спортни зали, досега 10 училища да са построили.
31.
От 12 до Родител
27.01.2019 17:50:11
1
6
Родителю с отрочета безчет, язък ти за предполагаемите годинки, ако не познаваш родния си език. "От перспективни бъдещи млади хора се превърнаха в каймака на обществото" - цитирам те. Абе, умньо, ти знаеш ли какво е каймакът на обществото? Ще ползвам една популярна чуждица - ЕЛИТ. От перспективен да се превърнеш в елит - че това е прекрасно!
Още докато учех средното си образование, виждах ПРОИЗВОДНИТЕ на комплексирани и ограничени хора като теб.
30.
до Родител
27.01.2019 17:13:32
4
8
Цветущ език, отличен изказ! Можем да се досетим за възпитанието и на децата Ви. Родител съм и аз и моето дете завърши гимназията в рамките на тези 10 години. Завърши я с отличие, приеха в един от най-престижните университети в Англия. Справя се отлично с изпити, проекти т.н. Изпитът й за ниво по английски, когато кандидатства беше за отличен. Без частни уроци, само това, което им преподаваха в гимназията. Намерете разликите и се замислете дали преподавателите са виновни!!!
29.
Родител
27.01.2019 16:56:42
7
5
Всичките езикови гимназии в Бургас са сборище на едни възпитани, ерудирани и потенциални деца, които след влизането си вътре се превръщат в невъзпитани, крайно дезориентирани и много слабо потенциални боклучета. Над 60% от учениците им, а дори и нагоре, са едни префърцунени деца, които от перспективни бъдещи млади хора се превърнаха в каймака на обществото. И, въобще не се опитвайте да поспорвате. Родител съм на 3 деца и съм изключително наясно с гимназиите, оу-тата и соу-тата в региона. Едното ми дете учи в английска и това е най-голямата ми грешка, която съм правил с децата си относно образование. Няма толкова разхайтени учебни заведения като езиковите. Глупави и дърти преподаватели с остарели материали и начин на преподаване, самонадеяни и самозабравили се помиярчета, които от бъдещ потенциал са се превърнали в сборище на лентяйчета и некадърничета, абсолютно неработещи администрации и още много. Който е имал дете в езикова гимназия в Бургас в последните 10 години знае, че това е една невероятна грешка и не го отрича. А вече тези малки пишлигарчета и техните псевдо-родители, разбира се, че ще си защитават великата институция. Та, нали и те са същите като тези вътре, мислите ли, че ще плюят себеподобните?
28.
12a
27.01.2019 16:39:12
2
5
Защо никой не написа как така в едно училище се учат общо 300 ученика при положение, че до преди 30 години, само първолаците бяха толкова?!
27.
До 17
27.01.2019 15:18:53
3
4
Българския си ми е супер, но клавиатурата е ситна, пък пръстите двбели. Капише?? Виж, ти твоя български оправи, че ставаш смешен. Циганите били научавали немски за нула време. Тъпак, това е уличен немски. Я накарай някой манго, да ти напише нещо на немски. Баси и малоумника си, честно.
26.
До 23
27.01.2019 15:17:46
1
2
На мен не ми е ясно много, много. Поразрових официалната статистика и виждам, че в тези училища децата влизат с едни от най-високите балове. Съвсем отделен е въпросът, след като влязат там, на какво ги учат и как се учат. Едва ли въпросът с качеството ще се реши, ако едно от училищата се премести в друга сграда.
25.
*********
27.01.2019 15:07:02
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
ооооо да
27.01.2019 14:57:14
1
2
Иначе цитати и фрази много знаем, а един превод не можем да направим...
Вкарайте 10 ученици в кабинки и им гледайте сеира, айде няма какво да се лъжем, пародия!!!
23.
до 21
27.01.2019 14:53:06
1
3
Има си оценки от матури, балообразуващи оценки и т.н., всичко е видно и изнесено след всеки прием. Ясно е с какви знания влизат там!
Език можеш навсякъде да научиш, но децата задължително се обучават до 7 клас и то за предпочитане по местоживеене. Никой не може да ни отнема това право!
Ако ще и президента да се разпореди за преместването!!!
22.
Achtung!
27.01.2019 14:52:23
1
3
Meine Ehre heißt Treue!
21.
До 18
27.01.2019 14:41:57
1
3
Любопитно ми е как определихте, че: "Заслужаващите да са езиковите гимназии са не повече от две паралелки на випуск!!!"?
20.
До 16
27.01.2019 14:38:51
5
4
Абе льольо, ако го мерим с този аршин, най- елитното училище трябва да е Руската. Руският език е много по-труден от английския и немския, а който твърди обратното просто не се е сблъсквал с него. Айде успокойте се.
19.
до ха ха ха
27.01.2019 14:34:24
0
3
Твоят правопис е перфектен, както и българския ти! Явно си впечатлен от циганския немски и английски.
18.
Да разясня
27.01.2019 14:32:13
4
4
Йовков и Чинтулов изглеждат по- добре, защото се поддържат единствено от собствения си бюджет. А както всички знаете, парите зависят от броя ученици. Къде са парите от 1600 деца в АЕГ и НЕГ??? В какво се влагат, освен в заплати и бонуси? Така, че не се оплаквайте в какви условия учат децата ви, а разгледайте бюджета на двете езикови гимназии.
За елитност не може и да се говори с такъв прием. Заслужаващите да са езиковите гимназии са не повече от две паралелки на випуск!!! Но все пак трябва да влизат пари в джобчетата на шефовете им. Затова и приемат с 3-ки от матурите.
17.
ха ха ха
27.01.2019 14:27:02
6
4
абе умният. ти като гледам, българския не си научил. немският бил труден. циганите за няколко месеца в Германия и Англия ги научават по-добре от такива като теб, дето висите с години в училище.
16.
До 4
27.01.2019 14:11:30
2
9
Глупак, за пет месеца можеш да научиш как да си поискаш хляб и евентуално, ако започнеш да се правиш на много отворвн някъде, да си изпросиш боя. Немският особено, е с много сложна граматика. Говорим за високия немски, какъвто се изучава в НЕГ. Англихската граматика е малко по-лесна, но там пък трябва да знаеш спелирането на всяка дума. 9росто няма правило което да ти подскаже, това което пише, как се произнася. Пет месеца!? Само малоумник може да напише това и неграмотник.
15.
Бург
27.01.2019 14:01:44
4
8
Да! Те повечето тук хейтъри са нивото на Бареков и учат езици за 2 месеца, като него.
14.
Ха
27.01.2019 13:59:48
6
6
Немската и АЕГ са си гнездо на тревомани и наркоманчета, и това е от 15 години. Познавам много хора и от двете гимназии, знанията им по химия са в пъти по добри, от тези на студентите във ВХТИ. Едно надуто самочувствие, коети не отговаря на нищо. В ПМГ е същото.
13.
Родител!!!!!!
27.01.2019 13:56:18
4
7
Хубави са им стаите на СУ,, Добри Чинтулов" и как няма децата си събират пари за да боядисват стаите си и сами си ги правят толкова уютни. Украсяват ги и всяка година си слагат по нещо ново. Искате да им вземете това,което сами са си създали!! НЕ ви ли е срам. Учете и вашите деца сами да си направят стаите удобни и красиви, а не да идват на готово то, направено от нашите деца.Винаги богатите и заможни деца им се дава всичко наготово в ръцете, а нашите са научени да си постигат всичко сами! Точно за това нашето СУ е много по елитно от уж добрата Гимназия...
12.
Тъпи лапета
27.01.2019 13:49:03
5
6
Не ви стигна бала, за да влезете ли, че плюете по училището? Всички знаете действителността на бургаското образование. А език за 2 седмици - пхах, нямам думи! Точно обяснение на факта, че Николай Бареков пише постове във фейсбук, и то какви, Господи...
А ако смятате, че АЕГ е задръстена от БМВ-та, минете край Народноро събрание...
11.
училище
27.01.2019 13:47:03
0
5
Спортът преди всичко.Зали, басейни площадки, а за 12 години едно училище или библиотека няма построени.
10.
Банчева
27.01.2019 13:41:49
2
6
Преместете ги в луска
9.
Ники
27.01.2019 13:21:24
9
10
Кой каза, че са най-изявените?!?!?! Пасмина наркомани и курветини! Цял ден висят по кафетата! Език се учи за 2 седмици, те 5 години учат и пак нищо не знаят!
8.
Детелина
27.01.2019 13:03:59
8
8
В АЕГ най-изявените? Моля? Там нивото е толкова ниско вече.
ПМГ и Немската са на светлинни години пред АЕГ.
7.
Hgu
27.01.2019 13:01:15
1
2
Едно време все в реминтирани стаи се учеше, флагман самозакрийте се
6.
t4
27.01.2019 13:00:11
5
10
Истината е, че богатите родители на децата от АЕГ са платили тук там в неподкупната община и искат да изгонят беднюхите и скъсани дечица, чийто родители имат пари само за гарсониера в Изгрев. Това не означава, че децата от Добри Чинтулов не са по-умни и талантливи от пушещите наркоманчета и фръцли от АЕГ, които ги взимат с мерцедеси и БМВ, задръстващи всеки ден жк Зорница.
5.
Hgu
27.01.2019 12:57:04
4
2
Флагман, неграмотници. Най - смешната медия
4.
ха ха ха
27.01.2019 12:45:27
8
10
Какво им е елитното на немска и английска гимназия. езици, които хората научават за няколко месечен курс, в тези училища го учат 5 години. Елитни са там където се придобива професия. Ама нали мамите още живеят в миналото, си тормозят и децата. А и като няма място за толкова деца в тези сгради, защо се приемат много ученици. Да се съобразят с базата.
3.
гост
27.01.2019 12:40:02
2
7
Беше едно време престижна Английската гимназия. Да ги набутат в "Йордан Йовков",все пак разстоянието е 500м, след като искат да обединят двете СОУ-та.
2.
не само от английската
27.01.2019 12:24:14
4
7
Децата от ПМГ и ГРЕ също учат в неремонтирани стаи. Не умаловажам децата от СУ-тата, но те учат в по-хубави условия от по-елитните гимназии като математическа, немска, английска и гре
1.
Nik
27.01.2019 12:21:29
3
6
Пише се Най изявените ученици а не най изявите.Флагман-посредстена и неграмотна работа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдена информация в джипа са превозвани мигранти Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици
Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори