×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Да си добър сватбен агент не означава да можеш всичко, а да разбереш как младоженците си представят мечтаната сватба


Да си добър сватбен агент не означава да можеш всичко, а да разбереш как младоженците си представят мечтаната сватба
Grand Wedding Expo е най-новото сватбено изложение за Бургас и региона
21 Януари 2019, Понеделник, 13:15 ч.
Автор: Флагман.бг

Г-жа Пискунова е част от Grand Wedding Expo не само като управител на сватбена агенция, но и като дългогодишен ритуалчик

Grand Wedding Expo е специализираният форум, който ще събере всичко за сватбата на едно място на 26 и 27 януари. Част от него ще са специалисти от различни свързани браншове, обединени от една обща цел: съвършеното сватбено тържество. Инициатор, организатор и домакин на тематичното двудневно изложение е Гранд хотел и СПА Приморец. Входът и за участници, и за посетители е свободен. Партньор на събитието е DJ Service Sound and Light.

Сред професионалистите, които ще бъдат на разположение за консулт, както и със свои авторски тематични декорации на Grand Wedding Expo, е Светлана Пискунова. Освен основател и управител на Сватбена агенция „Перфекта“, дамата е ритуалчик с дългогодишен опит. Ето какво разказва тя:

- Г-жо Пискунова, бихте ли представили себе си и сватбена агенция „Перфекта“?
- Казвам се Светлана Пискунова и съм управител на Сватбена агенция „Перфекта“. Агенцията се зароди като идея преди 14 години. До този момент вече бях натрупала опит в организирането и воденето на концерти и всякакъв вид събития, посредством 10-годишния ми стаж в бургаските медии. Липсваше ми обаче творческият аспект и търсех начин да изразя себе си, чрез идеите си. Затова смятам, че парти агенцията ми обединява в едно всички мои предимства и интереси и ми дава възможност да работя това, което обичам. Освен че съчетава хоби и бизнес ведно, тя ме кара да се чувствам полезна, защото обединява всички мои силни качества, посредством които аз правя моите младоженци щастливи в най-красивия и емоционален за тях ден. Не съм от хората, които смятат, че един човек може всичко. Не съм „човекът – агенция“. Да си добър сватбен агент не означава да можеш всичко, а да разбереш как младоженците си представят своя сватбен ден и да им предложиш екип, който да отговаря на техните изисквания.
Предимствата на „Перфекта“ в мое лице са най-вече в това, че аз самата съм ритуалчик, който може да проведе най-романтичния изнесен ритуал, на избрано от двойката място. Всеки ритуал се модифицира, за да бъде адресиран към конкретните младоженци.  Това го прави по-личен и много предпочитан от младоженците. Имайки предвид бума на интернационалните сватби, смятам, че е голям плюс за нас, че можем да предложим изнесен ритуал и на английски език. Някои от агенциите в Бургас, а вече и от София, се убедиха в предимствата на нашите ритуали и вече работят с мен като ритуалчик.
Не на второ място ще спомена, че сме едни от малкото агенции, които разполагат със собствен водещ на сватбени тържества. Както вече споменах – 10 години в телевизионните и печатни медии в града, а и вече 13 години в този бранш са ме направили перфектния сватбен водещ, който ще издигне тържеството на едно по-елегантно ниво.
В сферата на декорацията предпочитаме да пресъздаваме визии за всяка булка и се радваме на тези, които идват със собствени идеи и ни предизвикват да създаваме нови и уникални декори за техните тържества.

- Кога е най-силният сватбен сезон в Бургас?
- Най-силен естествено е летният сезон, защото няма по хубав „декор“ от морето. Предимствата на топлото време, дългия ден, чистия въздух, а защо не и възможността кулминацията на сватбеното тържество да бъде заря!

- Какво Ви мотивира да се включите в Grand Wedding Expo?
- Най-важен, разбира се, е личният контакт с бъдещите младоженци. Важно е да имаме връзка с тях и да чуем техните идеи и желания.
Мотивира ни и идеята да създадем и покажем нещо ново на младоженците в Бургас. Обичаме тръпката от новите проекти и предизвикателства и за нас това бе достатъчно, за да прегърнем идеята.

- Какво ще покаже Вашата сватбена агенция на гостите на Grand Wedding Expo?
- Ще представим декор на сватбена маса, чиято визия подготвихме специално за изложението. Аз самата ще бъда на щанда, за да могат младоженците, които се интересуват от изнесени ритуали и водещ на сватбеното си тържество да направят връзка с мен.

- Става ли използването на услугите на сватбените агенции норма?
- Разбира се! Животът на младите хора става все по-динамичен и изпълнен с ангажименти и голяма част от тях вече се насочват към агенция, която да се заеме с всички подробности и детайли, за които те понякога дори и не предполагат.

- Утежнява ли допълнително бюджета използването на услугите на сватбена агенция?
- Всъщност тази част от младоженците, които решават да се справят с организирането на тържеството си сами, го правят точно с презумпцията, че ще спестят пари, което е абсолютна грешка.
Ето един пример: Когато решат да наемат дисководещ за тържеството си сами, те ще направят поне 3-4 срещи, ще загубят време, нерви. Пак ще им коства разходи (дори и без да го осъзнават). И това ще се повтори при наемане на фотограф, видеозаснемане, флорист, танцьори, струнен квартет и т.н., в зависимост какъв екип искат за сватбата си. Аз (а и всеки един колега) ще свърши това в рамките на една среща и то с няколко разговора по телефона. И не, това няма да утежни бюджета им, защото те ще получат директно офертата на колегата, на който се спрат.

- Колко време отнема подготовката на една сватба?
- Ако младоженците са избрали конкретна дата, имат предпочитания за локация и екип е хубаво да ги резервират година по-рано.

- Най-интригуващи сватбени проекти, по които сте работили?
- Най-много обичам изнесените ритуали на открито. Това е най-емоционалният момент за всички младоженци и за мен е страхотна тръпка да бъда част от него. Да видиш сълзи от щастие в очите на булката или родителите е несравнимо чувство. Сякаш точно в този момент се случва магията.
Като проекти, които се открояват в съзнанието ми с нестандартни идеи сега се сещам за сватба, на която младоженците бяха посрещнати в ресторанта от Дарт Вейдър и Принцеса Лея.
От сантименталните за мен проекти мога да отлича една сватба в традиционен български стил – с шевиците, с тъканите покривки и менчетата, чийто изнесен ритуал беше в етнографския музей в Созопол.

- Каква емоционална удовлетвореност Ви носи работата като сватбени консултанти?
- Както вече казах, аз съм не само консултант, а като ритуалчик и водещ вземам дейно участие в цялото тържество. Чувстваш се съпричастен към цялата тази любов, която виждаш пред себе си. Енергията на такива събития те зарежда до такава степен, че цялото натоварване, тичане и нерви, които хабиш при организацията и реализацията на едно такова тържество, за миг се изпаряват и си готов вече за следващото събитие, за следващата доза любов.

- Каква според Вашето професионално мнение е позицията на Гранд хотел и СПА Приморец сред сватбените локации на Бургас?
- Хотелът обединява в себе си всичко, което е необходимо за едно стилно и красиво тържество. Прекрасен кът на открито за изнесен ритуал, просторно място за Welcome drink и изискан ресторант за елегантен прием.

Grand Wedding Expo е най-новото сватбено изложение за Бургас и региона. В рамките на два дни – 26 и  27 януари то ще събере на една автентична сватбена сцена – Гранд хотел и СПА Приморец, специалистите от сватбения бранш. Те ще покажат различни моменти от сватбеното тържество и ще са на разположение за консулт. Предстои обявяване пълната програма на сватбения форум.

В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори