×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Неграмотни цигани издигат плакати на митинг - поредния епизод от либералната пародия*


Неграмотни цигани издигат плакати на митинг - поредния епизод от либералната пародия*
Голямо объркване и конфуз щеше да настъпи, ако някой бе накарал ромите, носещи плакати, да прочетат написаното
15 Януари 2019, Вторник, 10:30 ч.

Тези хора не се борят за права, а за привилегията да живеят над закона

Вчера измъченият народ видя поредната либерална пародия – неграмотни цигани размахваха плакати, сякаш писани от специалист по българска филология. Мургавото множество искаше оставката на вицепремиера Каракачанов, защото бил расист и фашист. Митингът бе предвождан от бившия депутат на ДПС Александър Методиев, по-известен с интелектуалното си прозвище "бат Сали". Човекът, който според разследване на Нова телевизия бе създал частно енерго в Самоков и около 10 хиляди роми над 10 години вземали нелегално ток от електрическата мрежа, поведе циганския поход към законност и демокрация.

Отличен коментар със заглавие "Кое е фашизъм" е публикуван в дясната платформа “Консерватор”. Негов автор е Никола Бушняков. Препечатваме го, за да може гласът на здравия разум да стигне да повече българи!


България казва: „Не на фашизма!” Фашизъм е, когато цигани бият български войници. Или екипи на „Бърза помощ”. Фашизъм е, когато цигани раждат деца на 13 години. Фашизъм е, когато цигани секат вековни дървета в парковете или пребиват почти вековни старци по селата. Фашизмът е безкраен. Но е фашизъм, не защото циганите вършат всички тези безобразия, а защото някой си е позволил да го каже. От известно време насам свободата на словото също е фашизъм.

Разрешаването на един проблем започва с правилното му идентифициране, един вид да назовем нещата с истинските им имена.

Това, че някой е прекръстил циганския етнос на ромски, не значи, че е променил привичките му. Това, че т. нар. роми в Западна Европа минават за българи, не пречи периодично да ни ги връщат обратно. Това, че определяме простотията и примитивността на една група хора за културна особеност, не спомага с нищо за интеграцията им. Това, че някой ви нарича „фашист”, не значи, че с нещо е по-добър от вас, дори напротив. По-скоро е симптом за политическа неграмотност и житейски дебилизъм. Само погледнете придобилите напоследък популярност Antifa групи и си правете изводи.

Фалшивата борба за права на онеправданите малцинства в днешно време не е нищо повече от борба за привилегии и ексклузивитет.

За това да ти се размине, защото си различен. За картичка „Излез от затвора” в играта Monopoly. И за сладко безгрижно живуркане на гърба на проблема. Едно е да се нагърбиш сам с него и да търсиш път към по-доброто бъдеще, съвсем друго е да го възседнеш, да препускаш насам-натам, крещейки, че този и онзи са фашисти.

Александър Методиев - Бат Сали гледа умно и строго по време на нескопосано режисираното мероприятие

Всеки, който очаква от хора с хормонални проблеми и миришещи на нафталин левичарски преподаватели да построят по-добър свят за него и семейството му, ще бъде изключително неприятно изненадан. Този контингент има нужда от обществено напрежение, за да има върху какво да философства, да има върху кого да стовари абсурда на изкуственото си състрадание. Тези хора не са стъпвали в циганска махала. Не са стъпвали и в краен квартал. Те са наясно с нуждите на народа (включително и на по-мургавата част от него) точно толкова, колкото протестиращите пред Народното събрание цигани – със значението на думата „фашизъм”.

Хем са демократи, хем демокрацията не им отърва, защото хората са прости и не могат да се извисят до нивото на техния копнеж за по-добър живот на бездомните животни например. Ако пък няма как да ви излязат насреща с аргумента, че сте прост, то истерично ви обявяват за фашист, наперено ви обръщат гръб и поемат в друга посока. Прав им път! Между другото, фашизмът като идеология не съдържа в себе си расов елемент. Но както вече отбелязахме, политическата коректност не се интересува от истинското значение на понятията. Само от собственото си лицемерно его и привилегията да води парада на онеправданите. Към поредната задънена улица.


 юа

В категории: Политика


23
Коментара по темата
23.
Сиреч
15.01.2019 23:41:08
1
3
И целият Фейсбук обикаля една снимка, на която протестиращи българи с български знамена са издигнали плакат със сгрешен надпис: "НародА срещу партиите", но по времето на тези протести вие НЕ писахте "НЕГРАМОТНИ БЪЛГАРИ..." Защо?
Защото изтъквате неграмотността САМО когато са цигани. Сиреч, от друга раса. Защо?
За да може читателят да остане с впечатление, че САМО циганите са неграмотни, а на нас ни е простено.

Преди няколко дни Флагман, написа състрадателно, за човек, който е паднал и замръзнал в снега.
Когато излезе информация, че човекът е циганин, Флагман побързаха да напишат втора статия. Човекът бил "циганин", а освен това бил "пиян циганин". С което да покажат на читателя, че човекът не заслужава състрадание, а като добавят, че бил пиян опитват да го изкарат като "циганинът с го заслужава". Сиреч, за Флагман хората трябва да бъдат принизени и омаловажени в момента, когато научим, че са от друга РАСА.

Сиреч за Флагман е нормално да имаме различно отношение към хората не защото са лоши или вредни, а защото просто са различни от нас. За Флагман е нормално да си расист! Да прилагаш двойни стандарти. Да разделяш хората по произхода им, а не по делата им. Да мразиш хора, които не познаваш!
22.
Angel
15.01.2019 18:30:42
1
1
Gerba ni gi pisaxa be
21.
до всички българи
15.01.2019 16:50:26
2
4
задомявайте се и нека във всяко семейство има най-малко 3 деца.Айде действайте ,че на старини да не ядете хурката.
20.
Б.Б
15.01.2019 16:33:23
2
4
На сапун мангалите
19.
bai stavri
15.01.2019 16:31:57
4
2
Бат Салии президент
18.
Амет
15.01.2019 16:26:06
2
2
Сомангеса компреззааа билгарити сти шматкииии щоту оствяте мангалите да ва бият и чукат
17.
А1
15.01.2019 16:01:57
1
2
Държите курса на Патреотите! Каквото кажат те и вие следтях!Първо се заядоха с зелените и ги наричаха Еко талибани и всяка статия беше очерняща.После дойде реда на майките.Плюхте ги, плюхте ги! Сега и реда на циганите! Интересно е кои ще са следващите? Не спирате да им лижите сещате се!!!
16.
Da da
15.01.2019 15:39:54
1
5
Нищо лично, но защо циганките в червено не са с метлите и метът площада.
Българите да не сме толкова богати, че да даваме пари да ходят по митинги, я фирма "Титан" за какво й плащаме, я да вземе веднага една смето-почистваща машина и да ги уволняват тея циганки.
В Бургас съм ги броил 15 човечета чистят сутрин главната пред кметството, а преди две години когато не я бяха потрошили имаше само една машина и вършееше цял ден по главната и "Богороди".
До кога ще плащаме за ислямския тероризъм? Ние, че сме робски народ, робски,ама моментално виждаме как ни пържат.
15 циганки = 1 машина.
Съжалявам, но не искам да плащам робски данък на електората на герб!
15.
Made in
15.01.2019 15:38:22
2
2
Нищо лично, но защо циганките в червено не са с метлите и метът площада.
Българите да не сме толкова богати, че да даваме пари да ходят по митинги, я фирма "Титан" за какво й плащаме, я да вземе веднага една смето-почистваща машина и да ги уволняват тея циганки.
В Бургас съм ги броил 15 човечета чистят сутрин главната пред кметството, а преди две години когато не я бяха потрошили имаше само една машина и вършееше цял ден по главната и "Богороди".
До кога ще плащаме за ислямския тероризъм? Ние, че сме робски народ, робски,ама моментално виждаме как ни пържат.
15 циганки = 1 машина.
Съжалявам, но не искам да плащам робски данък на електората на герб!
14.
Али Баба
15.01.2019 13:44:54
2
4
Е ПА МНОГО СТЕ ДЪЛБОКИ БЕ ХОРА ПРОСТО ИСКАТ ЗДРАВ БОИ МАНГАЛИТЕ И ДА ВЪРВЯТ В ПЪТЯ КАКВОТО ГО ЗАУСУКВАХТЕ НЯКОИ ДИПЛОМНА РАБОТА ЩЕ ИСКАРА ОТ ЕДНА СТАТИЯ НЕЩАТА СА ПРОСТИ .БАТ САЛИ (енергото) ВИКА НЕ ВИКА КИСТИСАЛ Е .БАИ АМА ЯК ДО КАТО ВЛЕЗАТ В ПЪТЯ И ТВА Е
13.
А баб еййй
15.01.2019 13:30:12
1
5
Тези неграмотни цигани крепят Българската власт с гласовете си бе хееййй войводи ли сте юнаци ли сте
12.
Катя
15.01.2019 13:26:39
1
4
На 24.01. един авер има рожден ден искам да му дам възможност сам да напише 1 статия ,много го обичам.
11.
ВЯЧ
15.01.2019 13:06:18
1
8
Очаквам на следващия протест да облепят плакати с платени данъци към държавата.
10.
Циганин
15.01.2019 12:59:09
5
6
Флагман има ли по не грамотни от вас хахаха
9.
гражданин
15.01.2019 12:58:26
2
5
Кой ли отпечата еднотипните плакатчета на "спонтанно" протестиращите цигани /някой не знаеха за какво протестира/ и им раздаде по някой лев за да са там !?
8.
!!!!!!!!!!!!!!!!
15.01.2019 12:55:11
3
5
Фашизъм е когато отнемеш правото на живот на деца с увреждания, фашизъм е когато напишеш само името на този който им го отнема да те трият моментално, иначе лицемерите да пишат за свобода на словото. Фашизъм е когато избиваш и прогонваш стотици хиляди като ги ограбваш, строиш им гранични огради които падат на втория ден за милиарди. Фашизъм е да мълчиш когато трябва за циганския геноцид защото също си в лапаницата и да го използваш когато наблежат избори. Фашизъм е да защитаваш бизнеса който е главния убиец на толкова хора. Много неща сте пропуснали флагманци
7.
istina
15.01.2019 12:42:43
1
5
за който не разбира схемата е следната: спускат се опорни точки на всички медии от пеевски и доган които преследват политчески цели за да си запазят власта в институциите.

ако медиите не изпълняват опорните точки почват да ги преследват за рекламни публикации и тн всякакви гафове.

та затова от няколко дни се пише само за циганите в доста медии на пеевски не се хващайте просто искат да има напрежение заради изборите.
6.
7
15.01.2019 12:37:36
2
2
Дуру-Дуру, чок сапун, хараби миризма.
5.
5.
15.01.2019 12:32:15
2
4
те и в институциите са или неграмотни или необразовани във сферата на работата им ,а за интелект дума и лаф да не става.С две думи ПЪЛНА СКРЪБ!!!!!!!!!!
4.
Sapun Rom
15.01.2019 12:27:33
1
4
Kak sa negramotni ma sichkite imat Iphoni i Samsungi
3.
Червени мангали са!
15.01.2019 12:25:39
6
5
Събрали са се Киро Контрабандиста, Кадиев Лобиста, Байкикев, Радан Кънев, Атанас Атанасов и още няколко маргинални мафиотчета с капо ди тути капи Драгалевския Караконджул! Ще спират войната на клановете и ще се коалират за да преминат 4% бариера! Целта е да не изпаднат напълно на боклука, независимо че са боклуци!Радвам се че Бойко е начело на България!Дори и Путин отказа Червената Армия да помогне на БСП и Радев за едно превратче, за това маргиналите се съвещават кого ще изядат, Хам, хум и в червения казан, за да имат Червените Олигарси парламентарно представяне! Може и Радев да сменят с Йотова, много тъп и ограничен е и недостатъчно защитавал Спонсорите, особено Баневи!
2.
Ремзи
15.01.2019 12:25:15
4
3
И аз не ти разчитам "маймуницата", но какво да се прави.
1.
DJARO
15.01.2019 12:21:41
6
5
QVA6 BE MIKROBI....razdavat im gi predi protesta plakatite...i te gi razmahvat...DAJE I NE ZNAQT KAKVO PI6E NA TQH?????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори