×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доц. Милен Михов: България е обрасла от НПО-та, които не работят за обществото (ВИДЕО)


Доц. Милен Михов: България е обрасла от НПО-та, които не работят за обществото (ВИДЕО)
Депутатът спори с Лиляна Ковачева дали Каракачанов е виновен за „незаконното“ разрушаване на незаконни къщи в ромските махали
15 Януари 2019, Вторник, 08:58 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Резултатът от налетите милиони в тях заради десетилетието на ромското включване го виждаме, каза той


България е обрасла от неправителствени организации, които не работят за обществото. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ депутатът от Обединени патриоти доц. Милен Михов.

„Тези НПО-та защитават политически и по-често корпоративни интереси. Те работят не в полза на обществото, а за някакви частни интереси. Преди 10 години имаше десетилетие на ромското включване. Резултатът от този десетилетен процес, при който бяха налети милиони в НПО-тата, го виждаме днес“, заяви доцентът.

„Очевидно е, че Комисията за защита от дискриминация има връзка с неправителствени организации. Те са като скачени съдове и оправдават своето съществуване“, добави той.

Организаторът на протест срещу Красимир Каракачанов Лиляна Ковачева пък каза, че тя е подала жалбата в Комисията за защита от дискриминация срещу вицепремиера и разкри, че е държавен служител. Работя в Центъра за интегриране на деца и ученици от етническите малцинства към Министерството на образованието, уточни Ковачева.

За мен не е от значение дали съм циганка или ромка. Лошото е, че ни нарече нагли и хвърли обвинение върху цялата общност“, сподели тя.

„Когато един човек е прав, не бива да се извинява. Това, което каза Каракачанов, сме го чували на улицата, в трамвая. Какво трябваше да каже военният министър на войниците след бруталния побой на командос – че няма нищо страшно и това е битов инцидент ли?“, попита пък доц. Михов.

Ковачева обаче му отговори с въпрос: „Оправдавате ли това, че Каракачанов остави 400 души на улицата и незаконно бута къщите им?“.

„Незаконно разрушаване на незаконни къщи ли? Тези постройки бяха опразнени“, уточни депутатът.

„Вчера ли се събудиха за тези къщи, които са от 50 години незаконни? Каракачанов трябва да подаде оставка, защото подстрекава към етническо напрежение и нарушава законите“, кресна Ковачева.

Тя сподели, че ведомството, в което работи, разпределя 1 млн. лева от държавния бюджет, но не отговори на въпроса колко ромчета е успяла да върне и да задържи в класната стая.


В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
4
Коментара по темата
4.
*********
15.01.2019 12:33:57
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
ДПС-Дорожное Проверовочноя Служба
15.01.2019 10:57:16
1
5
жената на КАРАКАЧАНОВ -РОСИЦА сьщо е ''закачена ''на хранилка до цоца от фондация АМЕРИКА за БЬЛГАРИЯ като е назначена за прокурка в СГП БЕЗ КОНКУРС и на разноски на САЩ ФОНДАЦИЯТА пьтува и специализара в САЩ ,ЩЕДРО ФИНАНСИРАНА С КЕШОВЕ в $$$$$/в лична сметка/ резултат го виждаме БГ ХАЗНА юе се прости с 2-3 МИЛИАРДА ЛЕВА сьбрани с много мька от даньците на бедните и билни бг граждани и хвьрлени през балкона на МИНИСТЕРСКИ СЬВЕТ НА АЛО-АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ АМЕРИКА за 8 ''неродени''/все още непроизведени/ самолета Ф-16
фОНДАЦИЯ АМЕРИКА за Бьлгария е главен спонсор на ЦИГАНИЗАЦИЯТА и НПОта които ги подьржат
2.
гражданин
15.01.2019 10:40:23
0
5
Пускайте предизвестие на хлебарките с незаконните къщи и април като се постопли масово да тръгват багерите ! Ама не само копторите,има много триетажни палати без документи-от тях трябва да се започне ако искате цялата работа да има смисъл !
1.
НПО
15.01.2019 10:33:38
3
5
Аз имам НПО за защита на американската хлебарка от умъртвяване по нехуманен начин! Такива жестокости сме чували с колегите от моя екип....а сега съдим НПО за защита на черния косер, заради случай в който птицата е изяла една бременна хлебарка от нашите. Чакаме 47408 лв обезщетение
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори