×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави Трифонов избухна: Държавата не си върши работата и ни оставя българи и цигани да се избиват


10 Януари 2019, Четвъртък, 19:59 ч.

Държавата да си влезе в ролята, да прилага закона, за да не се насажда етническо напрежение - да се контролира строителството в гетата, раждането на деца от непълнолетни и прочие. Това призовава шоуменът Слави Трифонов, който в емоционално изявление изрази своята позиция по казуса:

Публикуваме писмото му без редакторска намеса:


Покрай случая с пребития командос в село Войводиново – не ви ли се струва, че всички ние преживяваме дежа вю? И никой не търси причините за проблема, а се опитва с разрешаването на конкретния проблем да си спечели още време. А време за какво? Тотално да се разпаднем? На политици и народ. Кметове, граждани и селяни. Българи, турци и цигани. Бедни и богати. И да направим песента “Нема такава държава” химн.

А истината е следната - нека да използвам конкретния случай с пребития командос за повод и да си кажем директно в очите: Тоя кмет на Войводиново, като са го назначили за кмет, знаел ли е, че там циганите строят незаконно и има незаконни къщи? Знаел е. Може ли да си кмет на село и да не знаеш кои къщи са законни и кои не? Че тогава защо въобще си кмет? И като е знаел - защо не ги е съборил предварително, ами чака да претрепят някого и чак тогава да се задейства? Ами тока? Гледам вчера по Новините – проверяват от Енерго-то и казват: „Токът е законен“. Че как е законен токът, като е незаконна къщата?

Я да си помислим сега – дали е така само във Войводиново? Навсякъде по селата и градовете, включително и тук в София, по незнайно какви причини циганският етнос си строи, където си иска и както си иска, и всички общински и държавни служби се правят на луди. А българският етнос и една незаконна тухла да сложи и се появяват хиляди държавни служители и веднага прилагат закона. Е, докога, бе?

Всъщност, законът не се спазва от страна на циганите, не само относно незаконното строителство. Ще ви дам още един пример – първото бебе на 2019 г. е на една ромка, която е дете, защото е на 15 години. А това й е второто дете. Значи нито има социални служби, нито има хора, които съблюдават закона – сексът с непълнолетни е криминално престъпление. Върховенството на закона е най-важното.

Нямате ли чувството, че държавата и общините абсолютно не си вършат работата, а ни оставят да се избием помежду си – българи и цигани, а те ни гледат отгоре като богоизбрани. Те чакат поредния кървав конфликт, за да дават интервюта за етническа толерантност и европейска култура.

Уважаеми кметове, уважаеми депутати, уважаемо правителство, вие сте първите, които трябва да спазвате закона, за да давате пример на всички останали. И ако не го направите, а вече е крайно време да го направите, скоро няма да има кого да управлявате и ще изчезнете заедно с всички нас.

Искам да кажа нещо директно на кметовете. Нали вие сте начело на местната власт? Хайде сега, не чакайте да се случи поредният сблъсък между българи и цигани, не чакайте да се избием взаимно, а ако обичате започвайте да прилагате закона поравно към всички граждани. Хайде сега - ангажирайте багери, трактори и тежка техника, знаете кои са незаконните постройки, хайде сега започвайте да ги бутате.

Няма значение българин ли си, турчин ли си, циганин ли си, англичанин ли си, занзибарец ли си. Строиш ли незаконно – кметът ще приложи закона и веднага ще ти бутне незаконната постройка. Хайде, уважаеми кметове – време да се вземете в ръце и да започнете да си вършите работата, за която сте избрани – да прилагате закона. Хайде, три - четири…

В категории: Политика


13
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
13
Коментара по темата
13.
Sapun Rom
11.01.2019 01:48:39
0
1
Mangala ne bere Maslini ,portokali,domati v garciq mangala krade ot garciq domati maslini portokali i
12.
;-0
11.01.2019 00:53:00
1
1
70% oт новопостроените кьщи в Италия са НЕзакони,но това НЕ пречи италианците да имат тк вода ,да си живеят нормално и да си плащат сметките
В Гьрция % на НЕзаконо построени кьщи е доста голям ,всеки грьк си строи дом кьдето му харесва я на море я сред маслинова гора я на скалата над морето тока не му епроблем а водата даже е безплатна за много раиони в Гьрция а тумби от БЬЛГАРСКИ роми вместо да гледат домати,зеле,грозде вьв БЬЛГАРИЯ берат маслини,портокали,домати чери на гьрци и италианци
11.
До 9 и 10
11.01.2019 00:40:39
8
2
Честно Тролчета,дават ли ви хубави кинти да се плюнчите под всяка статия?Ма честно!
10.
Бай мангал
10.01.2019 22:50:17
2
12
Господин трифонов, пиша ти фамилията с малка буква,защото ти си малък човек,който винаги е бачкал за мафията.Всички помним Овъргаз,Соковете Куинс,връзките със СИК,и държавна сигурност.С това агентурно минало за къде си тръгнал. Да не мислиш, че хората вярват в дядо коледа и версията как честно и почтено от продавач на мартеници в подлез си станал милионер, с къртовски труд нали?Ха ха .Направо хората ти повярвава,от закрилник на братята роми стана палачът мръсните цигани.Наистина си жалък,по-жалък дори от сидеров.Вторият поне си признава,че е руско мекере,а ти стана милионер защитавайки интересите на руската мафия,но това не се брои.P.S-не подценявай народа,гледай си тъпото шоу и не навлизай в дълбоките води,защото бързо ще потънеш.
9.
Трифон Славев
10.01.2019 20:48:42
0
14
Много съм хитър,а,уважаеми зрители? Понеже явно се готвя да се явявам на евроизборите да видя "има ли такъв народ", дето ще се излъже да гласува за мен и почвам да играя по струната на популизма,която уж иначе много презирам.И най-лесна и актуална в момента тема са циганите.Мнозинството от народа не ги харесва (къде с право,къде не) и аз почвам да се показвам като " човек от народа" (всеки средностатистически българин ходи с 10 човека охрана,кордон от джипове и има къща в Драгалевци все пак),който иска от циганският етнос да спазва законите,да учи,да работи и пр. приказки,които националистите,които иначе мразя приказват постоянно.Един електорат гоним явно.Сега обаче ще ме питате "добре,бе,Слави,ревеш сега за циганите и се правиш пак на Крали Марко,ама преди години правеше предавания за Банго Васил и канеше цигански оркестри,певци и певици и бая пропагандираше циганската култура,особено по времето на Тройната коалиция,случайно или не.Тогава не говореше подобни неща,а пък и тогава имаше циганска престъпност.Тогава даже и плюеше всеки от националистите,които смееше да каже лоша дума за циганите и ги защитаваше и се разяраваше как "някои искат да разпалят етническа война (същите неща ги казваше и един хидроинженер,случайно или не)".Сега обърна палачинката.Защо?"
И понеже аз съм суверен ще избера най-прозрачно и демократично да замълча на подобни въпроси и ще оставя хаджи Тошко да напише злостни наредби към всеки,дръзнал да се усъмни в моята личност и да каже,че който е против мен е човек на Шиши! След това Кулеков пък ще направи скеч как тези,които пишат лошо в интернет за мен са търтеи и тъпанари,а тези,които ме харесват са "цвета на нацията"! Каква демокрация има в моята фирма само! Затова не ми задавайте въпроси като " Слави,питаш кмета знаел ли е за незаконните къщи преди този случай,а ти знаеше ли преди да излизаш на кино и вечери с Бойко и да ми правиш реклама преди парламентарните избори '09 и да сте си приятелчета,че преди това е бил сикаджия,събиращ пари с бухалка в ръка?",защото суверенът Станислав Тодоров Трифонов няма да им отговори,понеже сценаристите няма как да се подготвят.Ние цяла седмица не се подготвихме за интервюто с Бойко,камо ли за подобни въпроси.Евгени,изсвирете "Къде си вярна,ти,любов народна", че вече започна предизборната кампания и трябва да се правя пак на родолюбив хъш,готов да даде живота си за клета Майка България!
8.
8
10.01.2019 20:29:00
2
5
К. А. В. А. Л!!!
7.
₩¥£€
10.01.2019 19:17:11
4
3
Мачкаи Слави,няама да са сетят кавалите ма...... да е...а
6.
смях
10.01.2019 19:03:40
2
6
Този кретен е "силен" само в нагласените си предавания,които са на запис. Мънка пред Боко,а иначе сега се прави на голем патриот. Мишките му ,така наречени сценаристи,му играят по гайдата. Те не смеят нещо на въпреки да кажат. Пълен цирк е цялото му изчерпано вече шоу ;)
5.
Pinchera
10.01.2019 18:48:16
1
7
Този дългунест палячо много ербап се пише като е сам, а когато трябва да говори пред Боко мънка като ученичка.Айде ...тези сме ги гледали вече.
4.
дпс,герб,бсп, патрЕотите и слави тъпото
10.01.2019 18:39:18
1
7
славунеее,само дудук дето не направи на боко! вместо да поставиш истински въпроси, ти се осра и показа,че си новия бареков! което си е вярно си е вярно,така ли беше номер 3 ???
3.
гражданин
10.01.2019 18:08:53
7
5
Слави не ми е любимец,но което си е вярно е вярно !
2.
Перата
10.01.2019 17:20:46
7
8
Мълчи ве предател и страхливец.
1.
bate Goiko
10.01.2019 17:10:39
4
5
i az sum na tova mnenie .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори