×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо в България още величаят комунизма?


Защо в България още величаят комунизма?
Страната наскоро бе залята от сергии със сувенири с лика на Тодор Живков, селски кметове изтупаха праха от старите портрети и отново ги окачиха в кабинетите си
04 Януари 2019, Събота, 00:02 ч.
Източник: Actualno.com

Местните власти на много места в страната сякаш забравят за съществуването на закона, обявяващ режима до 1989 г. за престъпен


Статуи и паметни плочи на Кубадински, Семерджиев и Червенков. Билбордове, портрети и сувенири с лика на Живков. Това е България през 21 век. Нищо, че отдавна има закон, който обявява комунистическия режим за престъпен, пише Иван Бедров в коментар за "Дойче Веле България".

Предвид факта, че Пенчо Кубадински е исторически свързан с дейността на БКП в качеството му на ръководен деец на партията, поставянето на негов паметник противоречи на чл. 3, ал. 1 от Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен", пише в решението на Общинския съвет на разградската община Лозница. Така съветниците отмениха предишно свое решение - за откриване на паметник на дългогодишния член на ЦК на БКП. Но завъртането на 180 градуса не е най-интересното в тази история. По-значимо е позоваването на приетия през 2000 година Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен.

Според този закон, комунистическият режим от 9 септември 1944 до 10 ноември 1989 година е престъпен, а Българската комунистическа партия е престъпна организация, която в дейността си е била насочена „към потъпкване на човешките права и демократичната система.

Престъпленията на БКП

Само преди няколко месеца Административният съд в Пазарджик образува дело по жалбата на „Демократична България“ срещу решение на Общинския съвет във Велинград за изграждане на паметна плоча на Атанас Семерджиев, началник на Генералния щаб на Българската народна армия в годините, когато българската войска участва в потушаването на Пражката пролет и на бунтовете на българските турци срещу насилствената смяна на имената по време на т.нар. Възродителен процес. Делото се позовава на същия закон и спира временно изграждането на меморила.

Тези два сюжета обаче са изключение. Много повече са случаите, в които местните власти предпочитат да забравят за съществуването на този закон. Престъпленията на БКП Цитираният закон е съвсем кратък. Той казва, че БКП идва на власт „с помощта на чужда сила, обявила война на България“ и носи отговорност за управлението на България във времето до 10 ноември 1989 година, „довело страната до национална катастрофа". Законът казва също така, че „ръководствата и ръководните дейци" са отговорни за редица престъпления, сред които са изредени „съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи", т.нар. Народен съд, упадъкът на държавата, отмяната на правото на собственост, „провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните" и т.н. В десетина точки са изредени престъпленията срещу правата на личността, като въз основа на всичко това законът обявява БКП и нейния режим за престъпни. Толкова.

Въпросният закон не казва в прав текст, че е забранено да се поставят паметници на комунистически лидери или да се продават чаени чаши с лика на Тодор Живков. Но казва ясно, че тези хора и техният режим са престъпни. Това обаче не е достатъчно за мнозинството представители на местната власт из цяла България, които организират чествания на свои земляци от върхушката на БКП или пък поставят портрети на видни комунистически дейци, паметни плочи, цели паметници дори.

Това е част от същността на Българската социалистическа партия, която все още брои конгресите си заедно с тези на БКП. Но в решенията на общинските съвети на Лозница и Велинград - съответно за Кубадински и Семерджиев, участват единодушно съветниците от ГЕРБ и ДПС. Едната партия се възприема като дясна антикомунистическа алтернатива на БСП, а другата се роди от съпротивата на българските турци срещу комунистическия режим. Днес техни активисти издигат паметници на комунистически дейци и очевидно не виждат никакъв проблем в това.

Неизвършената декомунизация

Днес паметникът на Пенчо Кубадински е ограден от полицейска лента, но това не попречи на местния актив на БСП да организира откриване. Общинският съвет може и да отмени решението си, но паметникът е факт. В разгара на този сюжет много хора с изненада научиха, че в Златица отдавна има паметник на Вълко Червенков - комунистически лидер на България по времето на Сталин. И не само това - в деня на Съединението общинското ръководство в Златица заедно с активисти на БСП честват едновременно и официалния празник, и рождението на комунистическия вожд.

„Вълко Червенков е човек, отдал живота си на мечтата да живеем в една икономически силна и политически смела страна“, е цитиран да казва депутатът от БСП Лало Кирилов. В този случай и общински служители, и народен представител без да им мигне окото нарушават Закона за обявявяне на комуническия режим за престъпен. И понеже нищо не следва, тези случаи ще продължават. А всичко започна само година след приемането на закона.

На 7 септември 2001 година в Правец бе открит паметник на Тодор Живков - в присъствието на бъдещия президент Георги Първанов и на бъдещия премиер Бойко Борисов. Не се намери областен управител, който да атакува това общинско решение в съда.

Не се намери и достатъчно политическа воля за реакция.

После страната бе залята от сергии със сувенири с лика на Тодор Живков, селски кметове изтупаха праха от старите портрети и отново ги окачиха в кабинетите си, а през 2012 година на входа на Несебър „грейна“ билборд по повод рождения ден на комунистическия лидер - портретна снимка и надпис „Тодор Живков - дългогодишен ръководител на МАЙКА БЪЛГАРИЯ“. И тогава не се намери кмет, който да реагира и да приложи закона. Не се намери и областен управител. Не се намери и политическа воля за реакция.

Tака България си живее с един закон, който никой не спазва. И който си остава самотна и единствена стъпка по пътя на неизвършената декомунизация.

В категории: Животът


138
Коментара
138
Коментара по темата
138.
отговорът е един
07.01.2019 08:23:53
4
7
Защото се живееше добре!!!
137.
хан крум
06.01.2019 20:23:20
5
5
1994 г население 8,4 милиона(българите са 8 милиона, циганите са 400 000 хиляди)
2018 г население 6,1 милиона( българите са 5 милиона, циганите са 1,1 милион), като вече им плащаме сметките, не работят, взимат социални помощи, бум на престъпления, бият полицаите, изнасилват старици и ни пребиват по улиците.
След още 20 години ставаме 50 на 50, (2,5 милиона българи, 2,5 милиона цигани) ....тогава скъпи евроатланти, демократи, либерали и капиталисти ще ревете за бай Тошо когато бай мангал ви го подава със сиренето от устата на жена ви директно във вашата и няма на кой да се оплачете.
136.
МАНГО
06.01.2019 18:37:09
1
5
ГАНЬО ДОКАТО СЕ НАЛУДУВА И НАИГРАЕ НА "ДЕМОКРАЦИЯ" ОПС ДЕКОРАЦИЯ НИЕ МАНГОВЦИТЕ ЩЕ СМЕ МНОЗИНСТВО В БУЛГАРИСТАН.
135.
Garo
06.01.2019 02:15:05
5
8
На вас Българите в капиталистическия строй ви е дадено да го духате защото сте едни от най големите национални предатели и за кинти и банани продавате цялото си племе.Скоро ще ви продадат и държавката на парче и вие пак ще гледате като шматки и ще чакате някой да ви оправи.Просто вие сте срам за човешката раса предатели и некадърници,завистливи хора които гледат все да вземат чуждото,некадърен и гаден народ
134.
няма по голяма ненавист ОТ
05.01.2019 20:02:40
4
5
НЕНАВИСТА НА НЕВЕЖИЯ КЪМ ЗНАНИЕТО!!!!!!!НА РОДЕНИЯ ЗА РОБ КЪМ СВОБОДНИЯ!!!!!!!!НА ПРЕСТЪПНИКА КОМУНИСТ КЪМ СВОБОДАТА НА ЖЕРТВАТА МУ!!!!!!!!
133.
няма по голяма ненавист ОТ
05.01.2019 20:02:40
4
3
НЕНАВИСТА НА НЕВЕЖИЯ КЪМ ЗНАНИЕТО!!!!!!!НА РОДЕНИЯ ЗА РОБ КЪМ СВОБОДНИЯ!!!!!!!!НА ПРЕСТЪПНИКА КОМУНИСТ КЪМ СВОБОДАТА НА ЖЕРТВАТА МУ!!!!!!!!
132.
до МОДЕРАТОРА
05.01.2019 19:51:32
0
2
НЯМА ШАРАНИ ЗА ПОСНА СТРЪВ–РАЗБИИИИИИИИИИИИИИИИИШ
131.
Пурко до 130
05.01.2019 19:08:47
2
1
Айде викай коментар 57,Наполеон и Дарт Вейдър и се прибирайте по стаите, че визитацията почва...
130.
до 128 КОМУНИСТА ПРЕСТЪПНИК
05.01.2019 18:28:54
0
4
ОТГОВОРИ НА ИСТИНИТЕ НАПИСАНИ В КОМЕНТАР№57 "Капитализма победи"".ПОБЕДИ ЗАЩОТО УСПЯ ДА ПОСТАВИ НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА И ОСЪДИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ И ПРЕСТЪПНАТА ИМ ОРГАНИЗАЦИЯ ЧРЕЗ КОЯТО СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАХА.ВСИЧКО КОЕТО Е ОПИСАЛ В КОМЕНТАР №57 Е ИСТИНА МОГА ДА ГО ПОТВЪРДЯ ЗАЩОТО СЪМ НА 67 ГОДИНИ ПРЕЖИВЯЛ СЪМ ГО А ТИ ВЕРОЯТНО СИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И СЪЖАЛЯВАШ ЗА ИЗГУБЕНИТЕ ПРЕВИЛЕГИИ .
129.
до 128 КОМУНИСТА ПРЕСТЪПНИК
05.01.2019 18:28:54
0
4
ОТГОВОРИ НА ИСТИНИТЕ НАПИСАНИ В КОМЕНТАР№57 "Капитализма победи"".ПОБЕДИ ЗАЩОТО УСПЯ ДА ПОСТАВИ НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА И ОСЪДИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ И ПРЕСТЪПНАТА ИМ ОРГАНИЗАЦИЯ ЧРЕЗ КОЯТО СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАХА.ВСИЧКО КОЕТО Е ОПИСАЛ В КОМЕНТАР №57 Е ИСТИНА МОГА ДА ГО ПОТВЪРДЯ ЗАЩОТО СЪМ НА 67 ГОДИНИ ПРЕЖИВЯЛ СЪМ ГО А ТИ ВЕРОЯТНО СИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И СЪЖАЛЯВАШ ЗА ИЗГУБЕНИТЕ ПРЕВИЛЕГИИ .
128.
въпрос до 127 и 57
05.01.2019 17:21:00
0
4
Каин уби Авеля - това прави ли го победител?
127.
АЛО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ
05.01.2019 14:52:52
0
4
ЗАЩО ЕДИН ОТ ВАС НЕ ОТГОВОРИ НА КОМЕНТАР №57 ""Капитализма победи""НЯМАТЕ АРГУМЕНТИ СРЕЩУ ИСТИНАТА.НЕПРЕКЪСНАТО С ""БЛА БЛА""ПРОСТОТИИ СЕ СТРЕМИТЕ ДА ОТВЛЕЧЕТЕ ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНАТА.
126.
АЛО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ
05.01.2019 14:52:52
1
3
ЗАЩО ЕДИН ОТ ВАС НЕ ОТГОВОРИ НА КОМЕНТАР №57 ""Капитализма победи""НЯМАТЕ АРГУМЕНТИ СРЕЩУ ИСТИНАТА.НЕПРЕКЪСНАТО С ""БЛА БЛА""ПРОСТОТИИ СЕ СТРЕМИТЕ ДА ОТВЛЕЧЕТЕ ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНАТА.
125.
да НАПОМНЯ
05.01.2019 14:36:16
2
4
ТЕМАТА Е ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ ЧЛЕНУВАЩИ В ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ С ЦЕЛ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ// българските граждани НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯТ С КАКВИ ЯВНИ И СКРИТИ ПРЕВИЛЕГИИ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАШЕ ТАЗИ КАСТА///СЕГА СЪЩИТЕ ОТНОВО НАДАВАТ ВОЙ С НАДЕЖДА ЗА БЛАГИНКИ //БЕЗ УСИЛИЯ САМО ЧРЕЗ ЧЕРВЕНАТА КНИЖКА ИМ СЕ УРЕЖДАХА НЕЩАТА///ХА ДАНО АМА НАДАЛИ!!!!!!!!!
124.
да НАПОМНЯ
05.01.2019 14:36:16
4
2
ТЕМАТА Е ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ ЧЛЕНУВАЩИ В ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ С ЦЕЛ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ// българските граждани НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯТ С КАКВИ ЯВНИ И СКРИТИ ПРЕВИЛЕГИИ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАШЕ ТАЗИ КАСТА///СЕГА СЪЩИТЕ ОТНОВО НАДАВАТ ВОЙ С НАДЕЖДА ЗА БЛАГИНКИ //БЕЗ УСИЛИЯ САМО ЧРЕЗ ЧЕРВЕНАТА КНИЖКА ИМ СЕ УРЕЖДАХА НЕЩАТА///ХА ДАНО АМА НАДАЛИ!!!!!!!!!
123.
do 121
05.01.2019 14:09:22
0
5
и ти си доказателството затова , нищо умно и добро няма да оставиш след себе си......
122.
към1
05.01.2019 14:07:44
1
2
Нали заплатата ти е била 30 леа е каун баси малоумника ходи са трепи някъде боклук
121.
защо То
05.01.2019 14:06:52
0
2
сме народ в който 90% от хората са напълно малоумни неспособни да правят каквото и да е на тяхна глава освен простотий
120.
не СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ОТ ТЕМАТА
05.01.2019 13:55:51
4
4
А ТЯ Е ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ОСЪДЕНИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ И ЗАТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ
119.
не СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ОТ ТЕМАТА
05.01.2019 13:55:51
3
3
А ТЯ Е ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ОСЪДЕНИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ И ЗАТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ
118.
Позитанските тролчета отново изпълзяха от лайнянат
05.01.2019 13:53:58
2
5
Дори и на БСП стана ясно, че Борисов ще е на власт колкото Путин, после може да си почива Президент!Искаме, искаме, искаме цялата власт без ИЗБОРИ! Искаме служебна победа на БСП ! Искаме пак да фалираме България! Искаме Програмен Парламент, Програмно Служебно Правителство, Президентска власт и амнистия на БСП крадливите измекяри! Както и да се въртят БСП е ОПГ с Радев в кюпа! Август от време за отпуски стана време на оставки и наказания за престъпления! Нинова няма да доживее да стане Министър Председател! ! Йончева е на Вирджините да замита следите, ама закъсня, Интерпол е блокирал всички БГ офшорни сметки! Покрай сухото и доста мокро ще изгори! Ареста в Истанбул бе повод за акцията на Интерпол да освети мафията българска!!
117.
до 113 на левия бряг съм
05.01.2019 13:46:31
3
0
Кутев съм тук съм сестро.
116.
до ник -боклук марка
05.01.2019 13:43:55
1
4
Защо само квичиш ,ти и тези с които работиш ??
Няма кой д ви чеши ,гладни сте или пък не си пиете редовно хаповете?
Защо си мислите ,че сте интересни като се ровите в живота на хора на които не им пука дали сте живи или здрави?
Разберете най сетне вие сте лош материал ,когато се наложи идваме свършваме си работата и след това не искаме да ви познаваме.Не сте хора!
115.
Герги
05.01.2019 13:41:29
1
5
Видяли сте вие капитализъм!Стискайте палци(и на краката), да не дойде наистина че ей тогава ще видите магаре в джамия пърди ли!
114.
КОМУНИСТА Е ПРЕСТЪПНИК
05.01.2019 13:41:16
3
4
ИМАМ ЗАКОННОТО ПРАВО ДА ДАВАМ ТАЗИ КВАЛИФИКАЦИЯ НА ВСЕКИ ОПРЕДЕЛЯЩ СЕ КАТО ТАКЪВ
113.
До 112 Кутев ти ли си?
05.01.2019 13:35:10
1
4
От създаването си БКП е с неопределена сексуална ориентация. Самото определение Братски Партии е показателно за половия дуализъм на лидерите им! Братство между сестри!!! Наистина са сбъркани по рождение другарите, това е и една от предпоставките на масовата педе рас тия в БСП, а децата на БКП ръководителите се събраха в партия ДЕОС! Определено подлудяват, когато срещнат нормални хора, без тяхната полова дуалност, за това и Кутевите тролчета са латентни пед.али и лезбита, също като дъщерята на Кутев! Надява се да я пласира на мястото на Чумата, като джендърка сланинеста, ама и на него няма да му излезе математиката, Осата Костинбродска е подготвила Ангелчо за този пост! Сега се прави на бедна,защото само 5-6 служебни коли има на разположение, а е свикнала като мутреса с кортеж да се движи! Ще има интересни събития на Позитано!
112.
до 111
05.01.2019 13:25:40
3
4
ся като цивриш мислиш ли ,че те съжаляват .Нищо няма да се промени за теб ,да си научил поне един занаят та да си вадиш някой лев допълнително.Ти с тези кебапчета вместо пръсти какво ли ще научиш.
111.
Боклук Радев!
05.01.2019 13:15:29
2
5
Латентните престъпници виждат, че Нинова е в перманентна истерия, дори и Радев трепери и от нея, за това си мислят че такова агресивно, истерично поведение е нормално за България! Никой нищо не и прави на Нинова за изтъпленията и хората остават с впечатление, че в България всичко е позволено! Долните пачаври, освен чалгаризация дават и индулгенции на престъпниците! Не случайно Радев е помилвал повече от 650 престъпника тази година, по официална информация на Президентството!
110.
престъпника КОМУНИСТ
05.01.2019 13:13:55
4
3
ПИЯ САМО ЮНАШКО МЛЯКО ОТ КОМУНИСТИ И МНОГО МИ ХАРЕСВА :)))) ИДЕАЛНО СИ Е ЗА МОЕТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО ГЕЙ РАЗВИТИЕ, ЯД МЕ Е ЧЕ ПО КОМУНИЗМА НЕ МИ ДАВАХА ДА СЪМ ГЕЙ
109.
комуниста е ПРЕСТЪПНИК
05.01.2019 13:12:33
3
4
НАВРЕМЕТО МЕ ЕБАХА ЕДНИ ДЪРТИ КОМУНИСТИ НА АСАНСЬОРНАТА ШАХТА И ЗАТОВА ОСПАМИХ ФЛАГМАН :)))
108.
до психото с никовете
05.01.2019 13:12:25
1
3
не е важно в бележника ти да има само 6 ,важно е да си отличник в живота ,а ти със сигурност не си!
107.
БСП+ДПС+Радев=Лузери
05.01.2019 13:11:10
1
2
Не ги интересува другарите логиката и истината, в момента тече поредното активно мероприятие на БСП по сценарий на ДС! Схеми познати от години, много елементарно копиране Чернобилския сценарий на ЦК на БКП -РАДИАЦИЯ от Чернобил няма, Съветската радиация е най-хуманна, пийте йод за профилактика! Хибридна и биологическа война води БСП! Нов Девети септември няма да има, Путин го каза, така че успокойте топката, миманса Ви подхожда!
106.
комуниста е ПРЕСТЪПНИК
05.01.2019 13:09:25
1
2
ИСКА ПАК ПРИВИЛЕГИИ АМА ДРУГ ПЪТ
105.
комуниста е ПРЕСТЪПНИК
05.01.2019 13:09:25
1
2
ИСКА ПАК ПРИВИЛЕГИИ АМА ДРУГ ПЪТ
104.
до 100
05.01.2019 13:08:33
2
3
Тато не беше професор ,но отлично управляваше и знаеше ,трябва да мисли за народа си ,да им осигури О работа ,спокоен живот и жилища .Един неграмотен човек щеше да управлява много по качествено държавата.Каква е ползата от умен ,крадлив и некадърен човек?
103.
ГЛАВНИ БУКВИ
05.01.2019 13:07:19
2
2
ЗА ЩАСТИЕ ТОЗИ С ГЛАВНИТЕ БУКВИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ПЦ-ТА ОТКОЛКОТО АЗ В СЛУЖБАТА И ЩЕ МУ ПРАСКАМ МИНУСИ ДО БЕЗКРАЙ , БЕЗ ДА ЧЕТА !!! :))) ДЕМОКРАЦИЯ БРАТ, КО ДА ПРАВИШ, ПО КОМУНИЗМА НЯМАШЕ ДА МОЖЕ :)))
102.
до престъпника КОМУНИСТ
05.01.2019 13:06:14
4
3
ЩО РИВЕШ ИСКАШ ПАК ДА ЯХНЕШ НАРОДА ЛИ ПРЕСТЪПНИКО?????????????
101.
до престъпника КОМУНИСТ
05.01.2019 13:06:13
4
3
ЩО РИВЕШ ИСКАШ ПАК ДА ЯХНЕШ НАРОДА ЛИ ПРЕСТЪПНИКО?????????????
100.
До 94
05.01.2019 13:04:21
2
5
Минаха близо 30 години приятелю!!Айде стига вече с тия клиширани оправдания.Порастна вече цяло поколение,което не е живяло и една секунда в комунизъм.Резултата го виждаме всички.Тотална деградация,перманентна агресия,всеобща неграмотност и липса на всякакви ценности!!Както се пееше в една песен-"И след мъглата,МЪГЛА!
99.
98
05.01.2019 12:59:31
4
5
На кои децата ги приемаха без изпит в университетите през комунизма ,на кои децата се ползваха с привелегии?
Имаше много умни деца ,само че родителите им не бяха партийни секретари и ги тъпчеха ,както ги тъпчат и сега.Не стига че са грозни ,ами са и тъпи ,дрогирани и болнави.Мама ви ненаядна да е.а .Само ревете да ви тъпчат!!!!!
98.
ГЛАВНИ БУКВИ
05.01.2019 12:56:11
4
4
ТОЗИ С ГЛАВНИТЕ БУКВИ СИ МИСЛИ, ЧЕ КАТО ПИШЕ С ГОЛЕМИ БУКВИ И 100 КОМЕНТАРА ЩЕ СИ НАЛОЖИ МНЕНИЕТО :))) Е НЯМА , МОЕТО МОМЧЕ..... НЕ ВАЖИШ И МИНУСИТЕ ПО КОМЕНТАРИТЕ ТИ ОЗНАЧАВАТ, ЧЕ ДРАЗНИШ ВСИЧКИ И НЕ ТЕ ЗАЧИТАТ, ПАЛЯЧО
97.
ДПС-Дорожное Проверовочноя Служба
05.01.2019 12:53:17
3
3
НАИ-ГОЛЕМИЯ маитап е че водачката на ДЕМОКРАТИЧНА БЬЛГАРИЯ /ДБГ/ тьмно червената БКП СНАХА МИГЛЕНА КУНЕВА - ПРЬМОВА преди 1989 е била секретарка и дясна рька на ДС генерал СЕМЕРДЖИЕВ/основателя на мутернските СИК.ВИС-2 ,АПОЛО и БОЛКАН/
96.
до 86 И 87 КОМУНИСТА
05.01.2019 12:52:53
5
4
НЕ ОТКЛОНЯВАЙ ВНИМАНИЕТО ОТ ТЕМАТА АМИ ОТГОВОРИ АРГУМЕНТИРАНО НА №57 ЗАЩО????????????КАПИТАЛИЗМА ПОБЕДИ ????????????????ЗАЩО ??????ЧЛЕНОВЕТЕ НА ВАШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА КАСТА СТЕ ОСЪДЕНИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ??????????????ЗАЩО ИДЕОЛОГИЯТА ЧРЕЗ КОЯТО ДЪРЖАХТЕ ВЛАСТТА Е ОСЪДЕНА КАТО ПРЕСТЪПНА????????ЗАЩОТО СТЕ НАЙ ОБИКНОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЧЛЕНОВЕ НА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ ПОЛЗВАЙКИ НЕПРАВОМЕРНО НАРОДНИТЕ БЛАГА ТОВА Е ИСТИНАТА.
95.
до 86 И 87 КОМУНИСТА
05.01.2019 12:52:52
5
2
НЕ ОТКЛОНЯВАЙ ВНИМАНИЕТО ОТ ТЕМАТА АМИ ОТГОВОРИ АРГУМЕНТИРАНО НА №57 ЗАЩО????????????КАПИТАЛИЗМА ПОБЕДИ ????????????????ЗАЩО ??????ЧЛЕНОВЕТЕ НА ВАШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА КАСТА СТЕ ОСЪДЕНИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ??????????????ЗАЩО ИДЕОЛОГИЯТА ЧРЕЗ КОЯТО ДЪРЖАХТЕ ВЛАСТТА Е ОСЪДЕНА КАТО ПРЕСТЪПНА????????ЗАЩОТО СТЕ НАЙ ОБИКНОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЧЛЕНОВЕ НА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ ПОЛЗВАЙКИ НЕПРАВОМЕРНО НАРОДНИТЕ БЛАГА ТОВА Е ИСТИНАТА.
94.
93
05.01.2019 12:52:15
5
1
Сега на власт са пак некадърниците .Тези които крадаха през комунизма се уредиха на държавна служба.Затова няма да се оправим .До ден днешен не прочетох умен ,кадърен и честен човек да се кандидатира за кмет ,депутат ,съдия и пр. Българина не става ,а тези които ставаха избягаха ,заради неставащите .Не им се живееше с идиоти.
93.
До61 сина на кварталната ковра
05.01.2019 12:48:34
4
3
Така те искам неук бунако с неизвестен баща. Защото ”майка ти изяде една тенджера боб и не знае от кое зърно е пръднала” - не знае кой е баща ти. Още през 1972г . Никсън каца в Пекин по покана на Мао Дзъдун. След кратък пограничен конфликт между Китай и ССС Р отношенията им са влошени. Великият Мао е наясно че в икономически план нещата в Китай не се получават,има цели региони които гладуват и живеят в нищета. Тогава след продтлжителни тайни преговори на външният секретар Хенри Кисинджар с приближени на Мао се стига до срещата Мао-Никсън. След смърта на Мао когато сътрудничеството между Китай и САЩ е набрало инерция,следва и най-голямата реформа от новият лидер Дън Сяопин. Китай освобождава пазара си за частната инициатива и започва мащабно икономическо сътрудничество и стокообмен със САЩ. Именно заради това Китай присперира икономически и белезите на капитализма, милионери,свободен пазар, и всичко друго са видни в Китай. Точно затова и американският пазар е залят със стоки произведени в Китай.
Хубавото на простите като теб е това,че с две думи се издават колко са тъпи и неуки. Но това че майка ти беше кварталната ковра,не ти пречеше да прочетеш някоя книга. И точно за това тъпако Китай има милионери,елекроника, лимузини,небостъргачи,а не автобус Чавдар, Лада, празни магазини и режим на тока.
92.
84
05.01.2019 12:47:26
1
2
От всекиго според способностите, всекиму-според потребностите!!! Това беше един от безумните "икономически" закони на комунизЪма. Обаче как все ставаше, че тези с най-малки способности/ДРУГАРИТЕ/, имаха най-големи потребности?! Дайнов да каже, боклуци мръсни червени!
91.
Дай на Фатмака малко власт и му гледай сеира!
05.01.2019 12:44:22
1
3
Чудят се какво да измислят ДРОГАрите, за да вземат управлението на България, поне за 4-5 месеца СЛУЖЕБНО :)Нинова не случайно съвсем истеряса, а Радев скочи да се прави на мъж и той като Нинова! Радев си фантазира, че ако станем Президентска Република, той ще е пак Президент, абе СМЕШНИК недодялан, кой ще те избере, след като се доказа като РАЗДЕЛИТЕЛ на нацията и българофоб :) Малко сме наплашени и от повторението на ДС сценария с Царя, защото се върти легенда, че Радев е незаконен син на Тато, а и Слави се е наредил на опашка да ни "оправя" за 3-4 месеца! БСП-Радев ни " оправи за 150 дни, с голямото нагушване на роднини, приятели, спонсори и баджанаци, сега пак протяга мазни ръчички да ни дооправи и както обеща : ВСИЧКИ ВЪН! ще ни гони от Родината ни!Такава импотентна алтернатива не ни трябва, след която трябва Бойко като Херкулес да чисти Авгиевите обори от мръсотията, сътворена от Червените Кхмери! За това бой на БСП, като Биволица у дувар! Това е положението :)
90.
До 57
05.01.2019 12:41:05
2
3
Колега,още като видях на едно място КАПИТАЛИЗЪМ и ЧОВЕЧНОСТ, и спрях да те чета!Това е някакъв майтап, нали?Шъ мъ извиняваш....
89.
дпс,герб,бсп, патрЕотите и слави тъпото
05.01.2019 12:40:19
1
2
величаят и още си плащат затова. вече 70 год. бедни,дрипави и все за едни и същи гласуват. едните към клана на бай тошо,другите луканов, третите към втб русия кгб и как да се случат нещата??? затова повечето бягаме по белите държави и получаваме нещо много по-различно от това в бургундия,простете България.
88.
ОТ 79 ДО 84 КОМУНИСТА
05.01.2019 12:39:03
4
2
СЕ ОПИТВА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ТЕМАТА.А ТЯ Е ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ СЪД Е ОСЪДИЛ КОМУНИЗМА КАТО ПРЕСТЪПЕН А ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТАЗИ ПАРТИЯ///ТЕЗИ С ЧЕРВЕНИТЕ КНИЖКИ КОИТО СЕ ПОЛЗВАХА С ПРИВИЛЕГИИ И БЛАГАТА////СА ПРЕСТЪПНИЦИ.ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СТЕ ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!!!!
87.
Пурко до 74
05.01.2019 12:34:15
1
5
Ти изпадна в истерия бе, момче!Ще ти кажа защо ти са опънати нервичките.Защото майка ти дава всяка сутрин пари за боза и баничка!И после като бръкнеш в джобчето, си хващаш голите орехчета,нали?!!Не знам какво те е озверило толкова,но ти си един фалшив герой!Като ти гледам правописът си и неграмотен фалшив герой.Цял живот ще повтаряш наизустени фрази като папагал, без да разбираш смисъла им!И със 3 пъти по-едри букви да пишеш повечето хора не виждат нищо в съчинението ти!Освен може би, че така и не се научи как се пише глаголът РЕВА!
86.
до 85
05.01.2019 12:30:06
3
1
Психар Герберски - напълно полудял от Герберастия
85.
ДО 72 ЗАЩО???????????????????
05.01.2019 12:28:29
4
4
НЕ ОТГОВОРИШ НА № 57 С АРГУМЕНТИ А СЕ ОПИТВАШ ДА ОТКЛОНИШ ВНИМАНИЕТО С ГЛУПОСТИ–типични ченгиджииски /КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА//РИВЕТИ СИ ЗА КИФТЕТО АМА НЯМА БУДАЛИ ДА ВИ ВЯРВАТ ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ ""ТРАИ КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА""А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НИИ С ЧЕРВЕНИТЕ КНИЖКИ//цървулите с каскети и милиционери с пистолети//КАСТАТА ЩЕ ВИ ЯХАМЕ.
84.
Карлуково и Раднево
05.01.2019 12:28:29
2
4
Карлуково и Раднево приберете си герберските пациенти-осраха форума
83.
Гербер до баба Дора с козичките
05.01.2019 12:26:38
2
3
Хахахахаха как Порожана бастиса стадото на лудата Баба Дора аааа Хахахахаха Браво на Порожана - Ганю да се маха с Терминал 2 ,да идва Ердоганя и с Батце да царуват и векуват
82.
верен Гербер
05.01.2019 12:24:22
2
4
боклуцииии налягайте си парцалките ,мизерници събирайте си стотинките за тока,водата ,винетките и данъците .махайте се от нашата територия Герберия
81.
до 78 Пуркооо
05.01.2019 12:22:03
3
2
Пуркоооо ти да не си с Албанско реотан беееее Хахахахаха
и децата по селата знаят ,че флагман е сайт на Баце Бойко и Цветанов-цвъки и пускат Пропагандни статии и манипулират + и – ,хората са на заплата към ГЕрб ххаххахаха
80.
100% ПАЙСИИИ
05.01.2019 12:19:15
2
3
Народеее помисли как да изгониш мафията от държавната хранилка.В България също както в Италия след убийството на Прокурора Джоване Фалконе от Италианската Мафия=трябва да се извърши Операция Чисти ръце !
т.е. Всички паразити от ъндърграунда инсталирани на държавна работа в съдебната или изпълнителната власт трябва да бъдат арестувани и осъдени за пресъпления срещу народа и Република България.
Почва се от главната мутра Бойко и се свърша с местните мутри
79.
Кон за кокошка
05.01.2019 12:18:20
2
2
Поради същата причина, която изправи обикновенните хора на Франция срещу капитализма? ( без да смятаме платените жилетки?
78.
ДО 69 ВЯРНО
05.01.2019 12:15:43
4
3
ФЛАГМАН ТАКА МАНИПУЛИРАТ ВОТА ДОРИ НАТИСКАШ ПОЛОЖИТЕЛЕН ИЗЛИЗАТ ТОЧНО ОБРАТНО ДВА ОТРИЦАТЕЛНИ В ПОЛЗА НА КОМУНИСТИТЕ
77.
до 73 74 много трол герберски
05.01.2019 12:14:36
2
4
много герберски тролове много нещо- баба мара от пазара ,чичо манчо и още уроди на цветанов-цвъки
76.
Дайнов от сайта
05.01.2019 12:13:08
2
4
Б.Борисов и Герб се готвят да превземата Президенската институция.Бойко иска да стане Президент и като Ердоган да промени Конституцията и да стане Вечен Диктатор на затъпелия народ-от Дайнов
75.
Дайнов от сайта dnevnik.bg
05.01.2019 12:10:35
3
2
Дайнов :гЕРБ установиха пълна диктатура в България, владеят на 100% Парламента-превзели са всички парламентарно представени партии:
Герб+БСП ОП Воля Дпс образувата ОПГ-Организирана Престъпна Група за разпределяне на порциите в държавата.Разполагат с полицейски,прокурорски и съдиски чадър,Сглобиха репресъва машина за смазване на правовата държава и гражданското общество-създадоха Азиатски тип диктатура с ръководител Бойко Борисов=по Дайнов
74.
БРАВО 57 БРАВО!!!
05.01.2019 12:09:47
5
3
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЯРНО НО ЦЪРВУЛИТЕ КОМУНИСТИ СИ РИВЪТ ЗА КИФТЕТО///благата които получаваха само защото имаха червена книжка//КАСТАТА КОЯТО СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАШЕ ЗА СМЕТКА НА ОСТАНАЛИТЕ ГРАЖДАНИ. ТЕ БЯХА ""ПО РАВНИ ""СРЕД РАВНИ.МРЪСТНИ ГАДНИ КОМУНИСТИ.
73.
БРАВО 57 БРАВО!!!
05.01.2019 12:09:47
5
4
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЯРНО НО ЦЪРВУЛИТЕ КОМУНИСТИ СИ РИВЪТ ЗА КИФТЕТО///благата които получаваха само защото имаха червена книжка//КАСТАТА КОЯТО СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАШЕ ЗА СМЕТКА НА ОСТАНАЛИТЕ ГРАЖДАНИ. ТЕ БЯХА ""ПО РАВНИ ""СРЕД РАВНИ.МРЪСТНИ ГАДНИ КОМУНИСТИ.
72.
Главни букви
05.01.2019 12:09:10
3
5
Тоя с главните букви е много луд мангал, че и неграмотен. Без да чета слагам директно минуси от всички служебни компютри
71.
Флагман на хранилката на Сорос
05.01.2019 12:06:08
4
5
Флагман признайте кой е истинския собственик на гнусния ви сайт !
Бойко и Цветан Цветанов-гуменката Хахахаха
70.
Бойко Борисов Фашиста
05.01.2019 12:04:33
5
3
Бойко Борисов Фашиста е доказан Психопат .Човек от Ъндърграунда стана Премиер на България-пуснете си разговора Ало Ваню с Ваню Танов и ще разберете истината за най-големия бацил и престъпник.По важно е защо прокуратурата не го разследва ? Явно защото и тя е превзета от ъндърграунда ,както и съда и полицията.Станахме за смях пред целия свят:
Премиер ,мимистри,депутати,кмето ве ,общински съветници ,полицай,прокурори,съдиии и въобще целия сържавен апарат работи и служи на Ъндърграунда!
Българин като излезе в чужбина и чужденците викат аааааа Джипси или аааааа Мафия БулГАР!
69.
Gotti
05.01.2019 12:02:27
6
4
Флагман са настройли пак лайковете с цел манипулация на читателите- съотношението е 2:1 в полза на комунистите. Направете си експеримент и лайкнете някой коментар ( примерно тези снглавните букви) против комунистите и ще видите : 1 лайк и два минуса...
68.
до 62 СЪДИЯ КОМУНИСТ
05.01.2019 12:02:11
3
2
В САЩ ТРЪМП Е НА ВЛАСТ АМА ГО РАЗСЛЕДВАТ И ЩЕ ГО ОТСТРАНЯТ И ОСЪДЯТ АКО Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.А ПРИ КОМУНИЗМА БЕШЕ ТОЧНО ТАКА СЪДЪТ БЕШЕ НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ КОМУНИСТИТЕ
67.
до 62 СЪДИЯ КОМУНИСТ
05.01.2019 12:02:11
3
3
В САЩ ТРЪМП Е НА ВЛАСТ АМА ГО РАЗСЛЕДВАТ И ЩЕ ГО ОТСТРАНЯТ И ОСЪДЯТ АКО Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.А ПРИ КОМУНИЗМА БЕШЕ ТОЧНО ТАКА СЪДЪТ БЕШЕ НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ КОМУНИСТИТЕ
66.
Пенсионер
05.01.2019 11:56:36
4
3
Аз знам само, че тогава хората се пенсионираха на нормална човешка възраст - жените 55, а мъжете 57 ... И то в най лошия случай. Да , пенсията не беше кой знае какво, но и сега не е
65.
до 62
05.01.2019 11:56:24
0
6
затова в днешно време няма по мразени от юристите.Всеки страни от тях.
64.
БРАВО 57 БРАВО!!!
05.01.2019 11:56:05
4
4
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЯРНО САМО ЧЕ ЦЪРВУЛА ПУРКО СИ РИВЕ ЗА КИФТЕТАТА//КОМУНИЗЪМА//САМО ЧЕ КОЙ ЯЛ ЯЛ СВЪРШИ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА КАСТА //от цървули с каскети и милиционери с пистолети//ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА.
63.
БРАВО 57 БРАВО!!!
05.01.2019 11:56:04
4
4
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЯРНО САМО ЧЕ ЦЪРВУЛА ПУРКО СИ РИВЕ ЗА КИФТЕТАТА//КОМУНИЗЪМА//САМО ЧЕ КОЙ ЯЛ ЯЛ СВЪРШИ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА КАСТА //от цървули с каскети и милиционери с пистолети//ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА.
62.
Съдия
05.01.2019 11:54:57
2
3
Който е на власт съда е негов и ще издаде каквото решение кажат. И комунисти и демократите се възползват от това.
61.
До 57
05.01.2019 11:52:47
5
6
Само ти посочвам Китай и коментара ти се обезмисля, папагал. Повтаря на пияния си баща тъпотиите
60.
загрижен гражданин
05.01.2019 11:50:16
3
6
Само на мен ли ми прави впечатление ,че един болен индивид пише нон стоп коментари .Нарежда всички и влиза в различни филми.Няма ли кой да го настани за лечение ,то е ясно ,че човека сам няма да отиде.
59.
до ПУРКО
05.01.2019 11:45:54
5
4
КОМУНИСТ ЗА ЕДИН ДЕН–РИВЕШ АААААААА РИВЕШ ГА ЯДИ КИФТЕТАТА НИ РИВЕШИ АААААААААААА ГИДИ ЦЪРВУЛ С ЦЪРВУЛА ТИ.
58.
до ПУРКО
05.01.2019 11:45:54
7
5
КОМУНИСТ ЗА ЕДИН ДЕН–РИВЕШ АААААААА РИВЕШ ГА ЯДИ КИФТЕТАТА НИ РИВЕШИ АААААААААААА ГИДИ ЦЪРВУЛ С ЦЪРВУЛА ТИ.
57.
Капитализма победи
05.01.2019 11:44:47
12
9
Защото капитализма постигна всичко в наука, строителство, медицина, технологии и най-вече човечност. Къде са най-добрите университети, клиники, сгради и инфраструктура ? Тъпите комуняци с миризливите им скапани москвичи,автобуси,празни магазини и всичко уродливо. Има нещо много абсурдно и комично : Никога не чух Луканов, Лилов, Любен Гоцев, Банев-комсомолеца син на ”ятак” и други ”богоизбрани” от комунизма да тъгуват по онова време,защото пак те станаха ”капиталисти и господари”. А миризливите бачкатори,които на 55-60 години нямаха ни зъби ни кастанети,голямо реване. Страшни вмирисани тъпанари,ама телефонните изнамници ги ”лекуват”. Неграмотни мангали с телефон в ръка надхитрят празните картуни бленуващи по комунизма. Кои са мегатъпаците,а?
Сега е живот,отскочиш до Турция, Гърция,пазар,плаж,разходка,живот от всякъде. Шибания комунузъм,да им бачкам в гурливите заводи до събота на обяд и така цял живот за една панелка и Москвич,и мизерна пенсия. Да си отиват дъртите налоумници,че спират прогреса с техните лъжливи спомени и тъпотии. Големите моралисти,зад блоковете в комплексите беше сметище дето си хвърляха боклука през балконите, крадяха си от мазетата,от общият ток( като онзи Янко 70годишния от Зорница,който да ползва електрожена си на общият ток,едва не запали блока) доносничеха за колеги, съседи,роднини. За това България е кочина,защото комунузма ги направи нищожества и издребнели чокундури. После защо западняците ни експлоатирали? Ами да ви постелят да легнете,а? Нали ви беше вечен социализма бе тъпаци? Някой да дойде на сила да ви руши ”вечният социализъм” ,а тъпаци?
56.
мислещ
05.01.2019 11:44:05
5
6
Щото е пълно с безмозъни дебили и наследници на ДС кадри,шумкари и членове на политбюро които си искат благините от едно време !
55.
Това
05.01.2019 11:42:56
4
2
предателство е започнал още с избиването на 52 рода боляри от тсар борис 1
54.
до турчин
05.01.2019 11:40:19
0
6
да го духаш педал
53.
Турчин
05.01.2019 11:34:01
6
3
Не на русчиите комунисти доносници от говурското дпс
52.
Пурко до 40
05.01.2019 11:31:17
4
4
Въобще не ме интересува какво е казал съда,колега.Освен споменатите "човеконенавистни" неща се случваха и неща,които в тази помийна яма в която се е превърнала държавата ни няма как да се случат вече.Примерно,как да напишеш 3 пъти една и съща ГРЕШНА дума в едно изречение!
51.
Защото
05.01.2019 11:30:15
6
2
фашистите комуняги още са на власт
50.
до 43 Да спориш с КОМУНИСТ
05.01.2019 11:29:27
6
2
Е НЕВЪЗМОЖНО ТЕ НЯМАТ МОЗЪК А СЪРПОВЕ И ЧУКОВЕ В ГЛАВИТЕ СИ–"НИТО ПРИЕМАТ НИТО ПРЕДАВАТ"ПАТАЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ.
49.
до 43 Да спориш с КОМУНИСТ
05.01.2019 11:29:27
7
5
Е НЕВЪЗМОЖНО ТЕ НЯМАТ МОЗЪК А СЪРПОВЕ И ЧУКОВЕ В ГЛАВИТЕ СИ–"НИТО ПРИЕМАТ НИТО ПРЕДАВАТ"ПАТАЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ.
48.
КОМУНИСТ
05.01.2019 11:25:37
8
8
КАЗВАТЕ ЧЕ КОМУНИЗМА БИЛ ОСЪДЕН ! ДА ОСЪДЕН Е ОТ ФАШИСТИ, ТЕРОРИСТИ, КАПИТАЛИСТИ, БАНДИТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ЛЕЖАХА И МЯСТОТО ИМ Е ПО ЗАТВОРИТЕ. ДА НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ВСИЧКИ МАЧКАНИ, УБИВАНИ, ПРОГОНЕНИ, ПАЛЕНИ ЖИВИ ХОРА ОТ ВАС, СЪЩО ВИ ОСЪЖДАМЕ ! ПРЕДИ ТОВА, ЩЕ ВЪРНЕМ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ. В ИМЕТО НА НАРОДА !
47.
Разделяй и владей
05.01.2019 11:23:57
2
2
Глупците още се делят на цветове.А ония от горе им сипват без да ги интересува кой червен,кой зелен.Не се делете,а се обединявайте.Съединението е сила,която не може да се победи
46.
до 42 ПРЕСТЪПНИКА
05.01.2019 11:22:46
7
4
В ЗАТВОРА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СМЯТАТ СЕБЕ СИ ЗА НЕВИННИ ЖЕРТВИ И ВИЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ СТЕ СЪЩИТЕ.НАРОДА Е КАЗАЛ"вари го печи го все на цървул мирише""ТОВА Е ЦЪРВУЛИ СТЕ И ЦЪРВУЛИ ЩЕ СИ УМРЕТЕ.
45.
до 42 ПРЕСТЪПНИКА
05.01.2019 11:22:45
7
4
В ЗАТВОРА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СМЯТАТ СЕБЕ СИ ЗА НЕВИННИ ЖЕРТВИ И ВИЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ СТЕ СЪЩИТЕ.НАРОДА Е КАЗАЛ"вари го печи го все на цървул мирише""ТОВА Е ЦЪРВУЛИ СТЕ И ЦЪРВУЛИ ЩЕ СИ УМРЕТЕ.
44.
КОМУНИСТ
05.01.2019 11:19:22
3
9
ЗАГРАБВАНЕТО НА ЗЕМЯТА, ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ, ВОДАТА, БОГАТСТВАТА, КАПИТАЛА, И ВСИЧКИ БЛАГА ОТ ЕДНА МАЛКА ГРУПА ХОРА И ИЗПОЛЗВАНЕТО ИМ САМО ЗА ТЯХНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ, БОГАТЕЕНЕ СЕ НАРИЧА КАПИТАЛИЗЪМ ! КАПИТАЛИЗМА, ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ, ТЕРОРИЗМА, ГЕНОЦИДА НАД ОСТАНАЛИТЕ ХОРА СА ЕДНИ И СЪЩИ ПОНЯТИЯ
43.
баба Мара от пазара
05.01.2019 11:17:36
5
6
"Защо в България още величаят комунизма?"

Ами защото нямаше справедливо възмездие - затова! БКП-БСП беше ли забранена и разпусната - не! (В Русия забраниха и разпуснаха КПСС) Имаше ли лустрация - не! Бившите комунистически управници влязоха ли в затвора - не! Имотите им бяха ли конфискувани - не! Досиетата на доносниците от ДС бяха ли разсекретени - не! (Сега от Москва ги активират, за да "клатят лодката".) Бяха ли преразгледани (намалени) огромните пенсии, формирани от огромни заплати, получени по време на обявения за престъпен комунистически режим в България - не! В България наказва ли се със затвор проповядването на комунизъм и оправдаването и възхваляване на престъпленията на комунизма - не! Не! Макар че, през юли 2009 г. Парламентарната асамблея на ОССЕ осъди в резолюция престъпленията на нацизма и комунизма и ги определи като двата най-мощни тоталитарни режима, по време на които се е вършел геноцид и престъпления срещу човечеството. Повтарям - в България не се носи наказателна отговорност за възхваляване и оправдаване на престъпления като ГЕНОЦИД И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО!
И накрая един истински случай, който е показателен като модел за случилото се. Веднага след дворцовия преврат на 10,11,1989 г. един нашенски комуняга (син на партизанин-терорист), уплашен от големите митинги на СДС, си стегна багажа от хубавия си апартамент в София и се изнесе на село. Той (и такива като него) знаеше какви са ги вършели, как са постъпвали с хората, и сега трепереше от страх от логичното справедливо възмездие, че ще постъпят и се него (с тях) по същия начин. Стана по-тих от водата и по-нисък от тревата, дори свали паметната плоча на терориста-шумкар от къщата си. Но изминаха година-две, а възмездие нямаше. Комунягата взе да понадига глава и зимно време започна да се връща в софийския си апартамент. След още няколко години, (осъзнал, че ще се размине с възмездието), наглото изражение в очите на комунягага се възвърна, паметната плоча на шумкаря пак цъфна на стената на къщата му (строена с държавни пари), а той пак си отиде в луксозния софийски апартамент и сега си прекарва старините с огромната пенсия, формирана от още по-огромната му заплата, получавана от обявения от НС за престъпен комунистически режим.
42.
КОМУНИСТ
05.01.2019 11:13:00
4
9
ЗЕМЯТА, ВОДАТА, ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ И БОГАТСТВА, ПЛАНИНИ, РЕКИ, МОРЕТО, ВСИЧКИ БЛАГА НА СВЕТА СА НА ВСИЧКИ ХОРА ! ПЪЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ СЕ НАРИЧА КОМУНИЗЪМ ! НЕ САМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД А НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ХОРАТА СЕ БОРЯТ ЗА ТОВА. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ИДЕОЛОГИЯ ! ВСИЧКО ДРУГО Е ГЕНОЦИД, РОБСТВО
41.
до 35 МАЛОУМНИКА
05.01.2019 11:10:15
8
2
ИМА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ КОЯТО Е ИЗМИСЛЕНА ОТ ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ//осъдени със закон//ЗА ДА СЕ СЛУЧВАТ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИТЕ НЕЩА ОПИСАНИ В СТАТИЯТА.ВЕРОЯТНО ТИ СИ БИЛ ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ИЗРОДИ И СЕГА РИВЕШ//КАКТО И ОСТАНАЛИТЕ ДЕТО РИВЕТИ––СЪДЪТ ВИ КАЗВА ЧЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ВИЕ РИВЕТИ.
40.
до 35 МАЛОУМНИКА
05.01.2019 11:10:14
7
6
ИМА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ КОЯТО Е ИЗМИСЛЕНА ОТ ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ//осъдени със закон//ЗА ДА СЕ СЛУЧВАТ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИТЕ НЕЩА ОПИСАНИ В СТАТИЯТА.ВЕРОЯТНО ТИ СИ БИЛ ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ИЗРОДИ И СЕГА РИВЕШ//КАКТО И ОСТАНАЛИТЕ ДЕТО РИВЕТИ––СЪДЪТ ВИ КАЗВА ЧЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ВИЕ РИВЕТИ.
39.
БСП и Радеви са прави, дори и да съгрешат!
05.01.2019 11:03:47
6
5
Защо децата на всички БКП и БСП ръководители все на Запад се учат? Аксиния Джурува, Людмила Живкова, Рафито Нинова и ..... нямат изброяване! Защо живеехме в Социалистически ЛАГЕР и се борихме с Капиталистическия СВЯТ! В ЛАГЕРА се оцелява, в останалия СВЯТ се живее! Тези мантри са последната идея на БСП-Бузлуджа, цитират думите на Иван Славков, като думи на Тодор Живков, тъпанари сте! Всичките другари през РабФаг и с предимство са влезли в учебните заведения, защото на приемни изпити са с оценки 2 ! Няма как от тъпи и пияни родители да се съберат от чергата умни комунета! Войнстващата посредственост на Нинова и Добрев е ярък пример на неистовата, мегаломанска жажда да властват, както родителите си!
38.
БСП+ДПС+Радев=Лузери
05.01.2019 11:01:58
3
4
Има ли такова правителство на БСП, което да не е фалирало поне една банка в опитите да фалирате България, както Гечев при БСП-Виденов?

Определено си облъчен(а) от Чернобил! Дори картофи,лук и чесън в РСО се внасяха от чужбина! В магазините имаше табели: Рафтовете не се продават! Стоки имаше единствено в "Специализираните магазини" за БКП ръководни кадри, Електрокарите и струговете се купуваха за скраб, защото се продаваха на 10% от себестойността си, заради валута второ направление!За периода описван от Вас телевизори Велико Търново - с части на Тошиба, се купуваха със записване, подобно на автомобилите, за след 8-10месеца! Наистина кипеше безсмислен труд! Жалбата за младост Ви обърква понятията, но е нормално състояние при деменция !
37.
Тоя 20:27:28:33и 34
05.01.2019 10:56:11
4
4
Много му тракат сърповете и чуковете под каскета. готов е за карлуково.
36.
Тоя 20:27:28:33и 34
05.01.2019 10:56:10
4
4
Много му тракат сърповете и чуковете под каскета. готов е за карлуково.
35.
!!!!!!!!!!!!!!
05.01.2019 10:51:57
6
10
Първо ! Надраскалия тази платена глупост НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА КОМУНИЗЪМ. 2 В България не е имало комунизъм, не можа да се стигне до там, имаше СОЦИАЛИЗЪМ ! При всички положения той беше като РАЙ сравнение с този геноцид, това масово убийство на българи, масово прогонване, тероризъм, бандитизъм, фашизъм, наречен още " демокрация " или капитализъм. Непознаването на понятия като що е КОМУНИЗЪМ, Що е СОЦИАЛИЗЪМ, що е КАПИТАЛИЗЪМ а хвърлянето на глупави , изпълнени със злоба нямаши нищо общо с истината статийки, води до заключението за фалшива, платена, профашистка, терористична пропаганда
34.
Светла му памет и Вечна Слава на Бай Тошо !
05.01.2019 10:51:28
5
7
Не знам колко точно ( и за какво точно ) е бил престъпен социализма ,
но със сигурност знам , че днешните ни управници са 1000 пъти по-големи престъпници !!!
P.S. При соца внасяхме стотици бройки МИГ 29 срещу земеделска продукция , а днес купуваме далеч по-стария F-16 срещу МИЛИАРДИ !!!
33.
!!!!!!!!!!!!!!
05.01.2019 10:44:48
5
10
Флагман отново изтипосаха една от най профашистките, американонацистки статии, пробутани им отвъд океана ЗА НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ
32.
Али Баба
05.01.2019 10:43:43
4
8
ПРЕСТЪПНО НЕГРАМОТЕН ТЪПАК Е ТОЯ КОИТО Е НАПИСАЛ СТАТИЯТА . ( 1 )В НРБ не е имало Комунизъм (2) Народния СЪД) е задължение наложено по споразомение от Западните съюзници за поткрепата на Германия.(3) Не съм ФЕН НА СОЦИАЛИЗМА КАТО ФОРМА НА ОПРАВЛЕНИЕ ,НО МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ България имаше друг шанс след воината.Докато сега имахме шанс .И виште какво направихме .Съсипахме си хубавата Страна . По върховете в администрацията и правителството се допускат всякакви ДЕБИЛИ. От всички цветове бес разлика .Последния скандал с Винетките го показа . Това е престъпно управление на държавна организация .Имаите предвид че ако това се бе случило по време на Баи Тодор (лека му пръс на човека) тия малоумници дето затриха толкова пари за нищо немаше.да.излязат от затвора
31.
БСП+ДПС+Радев=Лузери
05.01.2019 10:43:32
2
5
Тази терористка трябва да бъде подведена под отговорност за биологична война! БСП, като наследник на БКП е известна че унищожава народа си!Опитаха с пирамиди, фалити на банки, липса на ток 2 има, 2 няма, фалираха държавата нееднократно,радиацията Чернобилска като империалистическа пропаганда поднесоха, с ДДТ също опитваха! Явно българският народ е издържлив, щом не е унищожил това раково образование БСП-Позитано! Дори Русия ликвидира КПСС, само нашето БКП само името смени, но човеконенавистния си нрав, НЕ! Смърт на БСП, забрана и разследване за тероризъм!
30.
№20 27 и 28 е за карлуково
05.01.2019 10:41:58
3
5
На този индивид главата е пълна със сърпове и чукове под каскета.
29.
№20 27 и 28 е за карлуково
05.01.2019 10:41:58
3
5
На този индивид главата е пълна със сърпове и чукове под каскета.
28.
Да се знае
05.01.2019 10:36:35
8
6
Сигурно никой нямаше да си спомня комунизма, ако сега народът живееше по-добре от тогава. Лафът на Живков "Каквото съм построил не можете да го боядисате" си много верен. Нищо че Бойко се хвали, той повече е развалил отколко построил.
27.
няма значение
05.01.2019 10:34:19
5
7
флагман не сте нормални. А сегашния строй какво е. Вие се е...те те ни разцепиха халките крадат 30години от комунизма как е! Нищо не са направили само лъжи вие сте мазни лицемери шибан ама карай ще носиш българино защото можеш да носиш много
26.
до 20 а ти си КОМУНИСТ
05.01.2019 10:32:55
3
5
ПРЕСТЪПНИК СПОРЕД ЗАКОНА.ДОКАЗАНО Е ЧЕ КОМУНИЗМА И ФАШИЗМА СА ЕДНАКВИ В СЪЩНОСТА СИ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ ИДЕОЛОГИИ.
25.
до 20 а ти си КОМУНИСТ
05.01.2019 10:32:55
3
4
ПРЕСТЪПНИК СПОРЕД ЗАКОНА.ДОКАЗАНО Е ЧЕ КОМУНИЗМА И ФАШИЗМА СА ЕДНАКВИ В СЪЩНОСТА СИ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ ИДЕОЛОГИИ.
24.
от лудницата в Карлуково
05.01.2019 10:28:25
3
6
От психиатрията в Карлуково

Д-р Фройдев изказва служебна благодарност на доброволците, които спомогнаха да бъде заловен и траспортиран до клиниката един от екземплярите (с многото псевдоними), които възхваляват комунизма. При проведените експерименти се оказа, че съществото страда от неизследвана досега от науката болест, наречена – „синдром на дебилестият комунистически полуидиот“. При направените рентгенови снимки се видя, че главата му е пълна със сърпове, чукове и петолъчки, а мозък няма. Един от симптомите на болеста е, че съществото с маниакална последователност повтаря, че през т.нар. „комунизъм“ си похапвало екологично чисти сиренце, млекце, чушки и доматки, които нямало нужда дори да се мият, защото от Москва се били погрижили да ни изпратят радиоактивен (Чернобилски) дъждец и той веднага убивал микробите върху плодовете и зеленчуците. А като поглъщал екологично чистото радиоактивно сиренце и млечице, радиацията убивала микробите и в корема му. Като странично действие се вижда, че братската комунистическа радиация е стопила и мозъка му и затова, както стана ясно по-горе, в главата му има само сърпове, чукове и петолъчки.
Изследванията продължават. Очакваме да ни изпратите и други подобни екземпляри. Ще има и награди.
23.
От бугара по-прост няма
05.01.2019 10:20:12
4
6
Цялата му история е една безкрайна катастрофа а комунизма му е голямата трагедия. Демокрацията му е още по-голяма трагедия,защото му я направиха пак другарите Луканов, Младенов, Любен Гоцев, Лилов и техни отрочета и лакейчета. В момента се случва най-логичното,бавно и сигурно се топи и изчезва едно племе страхливо и покорно,но за сметка на това завистливо и злобно. Показателно за човешкия ”матриял”на въпросното племе е, че когато над него е надвиснала най-голямата заплаха ”османското иго”, първенците му болярите са разединени и всеки от тях гледа със задоволство как неговият съсед и събрат бива победен и покорен. Днешният пример за това е,че единствените които в чуждина се цакат и подлагат по между си,са ганьовците- новите цигани на Европа.
22.
*****
05.01.2019 10:11:21
4
4
Хора, живейте с мечтите на децата ви! Не със спомените на родителите!
21.
DEPENDANT
05.01.2019 09:56:37
4
3
КАКТО ЕДИН ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ НЕ ОРИЕНТИРАН СОЦИАЛНО И ПОВЕЧЕТО ХОРА РАЗЧИТАТ НА МИЗЕРНИТЕ СИ ДОХОДИ,НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА,АКО ДОХОДИТЕ НЕ СЕ ДОБЛИЖАТ ДО ЕКЗИСТЕНЦА,БЪДЕЩЕТО Е В ТЪМНИЯ СПЕКТЪР,А МИНАЛОТО НОСТАЛГИЧНО ЗА ПО-СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ ! ! ! !
20.
Флагман са Фашисти
05.01.2019 09:55:43
5
6
Про Фашисткия сайт Фалагман
19.
!
05.01.2019 09:54:24
5
7
за справка пуснете си разговора на лицето премиер от ъндърграунда Бойко с директора на митниците Ваню Танов и сами си направете изводите .... кой кара влака
18.
Герб+Бсп+Оп+Дпс+Воля=Диктатура
05.01.2019 09:52:17
2
4
Герб+Бсп+Оп+Дпс+Воля=Вече изградена Диктатура в България
Добре стикованата репресивна машина на диктатурата е пусната в действие с началото на 2019г
Очаквайте масови арести,конфискации ,разпити,изчезване или побой на граждани=из прогнозата на Дайнов
17.
Паметник
05.01.2019 09:48:58
5
6
Паметник на Бойко-Адолф и Цветанов-Гьобелс скоро ще бъде монтиран в selo Банкя
16.
Бойко е психопат
05.01.2019 09:46:27
4
8
Националния консултант по психиатрия оповести ,че Бойко е Психопат и като такъв е безчувствен към народа ,жаден за власт и пари,с феноменална способност да манипулира ,умел лъжец до там ,че сам си вярва на собствените "заслуги и величие" лъжи
15.
Маняк
05.01.2019 09:45:32
1
1
на някви нов внос специални наркотици ли сте е
14.
do 12
05.01.2019 09:43:33
2
4
Урод герберски
13.
Дайнов
05.01.2019 09:42:29
5
7
Прочетете вчерашната статия на Дайнов във сайта на dnevnik.bg за да научите за Престъпленията на Бойко и СиЕ за Диктатурата и Извънредните закони на ГЕРБ ,за репресиите ,за мачкането на народа и за готвените акции в стил хитлеристките Шпиц команди.
На задаващите се избори Дайнов пише за готвени полицайски репресии и масови фалшификации от Герб и сателитните им партииБСП,ОП,ДПС,ВОЛЯ
Фашистката партия Герб е превзела цялата опозиция и напрактика владее на 100% Парламента с вече Конституционно мнозинство.Готвят се да изберат Бойко за Диктатор на президенстките избори и да променят конституцията
12.
Гешев
05.01.2019 09:41:59
6
7
Няма ли да измрат вече тея уроди червени беее
11.
do 5
05.01.2019 09:36:24
8
7
Бойко Борисов НЕ е милиционер! Искал е да стане и е кандидатствал ,но комунистите са го усетили и са го пратили в Пожарникарския отряд за пожарникар.
В досието му комунистите са писали ,че е психопат,особенно опасен за обществото и в никакъв случай да не му се дава каквато и да е власт!
Това е документирано и има официални данни !
10.
Зара
05.01.2019 09:35:51
9
9
Престъпленията на комунизма бледнеят пред тези на режимите след 1989г.Цифрите са безпощадни-спад на населението с над 2 200 000граждани в активна възраст,последователно провеждан геноцид над 2млн. пенсионери,болни лишени от възможност за лечение,убити българи от политиката на управляващите спрямо хората с рядко заболявания и потребност от трансплантации.Когато прогледнете и свалите розовите си очила България ще бъде географска територия.Затворете вратата след себе си!
9.
Фашиста Бойко
05.01.2019 09:33:16
8
5
Бойко Борисов реве ,че дядо му бил пребит от комунистите и убит със сопи?
Ооооооо Горкия Бойко и Дедо му Фашиста Хахахахаах
8.
Много Герберски Тролове
05.01.2019 09:31:03
7
7
Герберските тролове пак са налазили форума
7.
? предсказание
05.01.2019 09:30:00
7
5
Нео Фашисткото правителство на Бойко Борисов с Нео Фашисткия сайт Флагман скоро ще издигнат паметник на чичко Адолф на мястото на Альошата в Бургас
6.
Евро
05.01.2019 09:29:32
7
9
Ами защото сме доказано най-простите и мързеливи хора в Европа! Съответно сме най-засегнати от руска пропаганда
5.
Банкянското говедо
05.01.2019 09:29:27
3
7
Защото милиционери “управляват”
4.
Флагман са Фашисти
05.01.2019 09:27:39
10
9
Флагман са Фашисти
Бойко Борисов е Фашист
Статията е Фашистка
Смърт на Фашизма Свобода на Народа
3.
komunistyt
05.01.2019 09:22:23
9
10
postroil si ti kvo si postroil malkoumnik
2.
ФАНТА ФЕН
05.01.2019 09:14:37
6
8
Последният комунист на света ще умре в България
1.
Комунистът
05.01.2019 09:14:28
13
8
Лимонадата беше 9 стотинки, хляба 30 стотинки, а 20 дневна почивка на Велинград с ядене, пиене и спане беше 26 лв.
Туй дето ние комунистите построихме, вие не можете дори да ремонтирате.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори