×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поморие изпраща 2018 г. с новина: Супермодерен спортен комплекс с уникална форма издигат на брега на морето (СНИМКИ)


Поморие изпраща 2018 г. с новина: Супермодерен спортен комплекс с уникална форма издигат на брега на морето (СНИМКИ)
Бъдещото спортно бижу ще има формата на чайка – емблема за града
21 Декември 2018, Петък, 09:30 ч.
Автор: Моника ИЛИЕВА, снимки: авторът

Вие, най-изявените спортисти на града ни заслужавате първи да узнаете това, каза кметът Иван Алексиев по време на церемонията „Спортист на годината”


Поморие ще има хипермодерен спортен комплекс. Теренът, отреден за целта, е от 30 дка, на самия морски бряг, и се намира в района на ЖП гарата. Това каза кметът на града Иван Алексиев по време на церемонията по връчването на наградите „Спортист на годината 2018” късно снощи.

Поморие награди най-добрите си спортисти за 2018 г., ето кои са те

„Вие сте първите, пред които го обявявам, защото заслужавате този жест. Готов е идейният проект и след Нова година ще започнем поетапно процедурите за осъществяването му. Залата ще има формата на чайка, която е емблематична на Поморие, заяви градоначалникът.

Спортният комплекс ще бъде изграден по най-съвременните технологии. В едната му част ще бъде разположена многофункционалната спортна зала, а в другата – плувен басейн. Открити тенис кортове и игрища са също част от идеята на бъдещото спортно бижу на Поморие. Около комплекса ще бъде създаден прекрасен градски парк.




Това е идейният проект, така ще изглежда нашата спортна зала, това е чайката на Поморие

Община Поморие полага огромни грижи за развитието на спорта, защото той не е само кауза. Спортът е социален феномен, който има огромен положителен ефект върху подрастващите. Той е дисциплина, хъс и желание за победа, изтъкна кметът.

Призовавам ви да застанем зад каузата на Стефани Музакова! Община Поморие вече го направи. Новогодишните календари и картички за 2019 г. са със снимката ѝ. Такава картичка получи и премиерът на Р България Бойко Борисов, сигурен съм, че той вече знае за нашата олимпийска надежда. Надявам се, че държавата също ще застане зад нея и ще подкрепи амбициите и за олимпиадата в Токио през 2020 г.”, каза Алексиев.



От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
44
Коментара по темата
44.
copy paste
29.12.2018 18:38:21
1
0
Някакво жалко копие на Флората в Бургас... Поредното менте.
43.
*********
28.12.2018 19:32:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
42.
Петър
28.12.2018 07:28:53
0
0
"Скоро предстои обявяване на процедурата за привличане на инвеститор за изграждане на автогара и буферен паркинг в началото на града. Ще бъде изработен и инвестиционен проект за Многофункционалната спортна зала, която ще е с 1000 места и ще се намира района на бившата жп гара."
Интересно нали? Годината е 2015.
За 3 години разбирам, че администрацията има сили да сътвори един идеен проект, за който не се знае колко е платено!
Когато слагате каруцата пред коня, никога няма да стигнете за където сте тръгнали, г-н Кмет!
Оставям на страна факта, че почти 15 години нямаме автогара /а, може и повече да са/.
В предния коментар изброих три точки ...
1. За да изградим подобно съоръжение със собствени средства /данъци/ ни трябва какво? Само с увеличаване на данъци няма да стане, и всеки който мисли противното е меко казано популист!
2. Тази дума я слушам вече четвърт век! За това време, има инвестиции, които съсипват туристическия ни облик! Вместо да увеличаваме цените, а с това и качеството на предлаганите услуги, Ние правим какво?
Между впрочем в Поморие от както герб/дпс управляват, няма инвестиции! И, това много лесно мога да го докажа на всеки, който е заинтригуван от факти, а не лъжи!
3. Както споменах, има хора, които биха инвестирали, но Българското Законодателство им пречи! За, което пак мога да докажа със статистика на Държавата!
Който пък си мисли, че е лесно да се изгради подобно съоръжение, то той да плаща! Както изграждането, така и поддръжката!
Та, да ни е честита новата корумпирана придобивка!
Г-н Кмет, Община Поморие "намаза" ли от Коледния подарък на Министерски съвет?
41.
Петър
27.12.2018 07:07:46
0
2
Решението е много закъсняло!
Отдавна трябваше да се смени статута, както набързо смениха статутите на едни други имоти! Не за друго, ами защото ...
1. Общината не прави стъпки за създаване на подобни предприятия!
2. Общината не прави стъпки за терсене на инвестиции в тази насока!
3. Няма частен интерес, особено в последните две години, и няма и да има в близко бъдеще, с подобно Законодателство!
Колкото до параметрите ... надявам се този ОС да не го прави!
Но, да си дойдем на залата ...
Ние не можем да поддържаме една проста площадка /визирам, площадката до руския паметник/, но се ежим да издържаме зала!?
40.
ММ
25.12.2018 16:32:04
0
2
Надявам се финансирането на този проект да не е за сметка на нов общински дълг. До тук е натрупан такъв в размер на 18 милиона под формата на банков кредит,основно за реализиране на инвестиционни проекти- много порочна практика.Та затова и данъците ще се вдигат, защото кредитите трябва да се обслужват......от данъкоплатците разбира се.
39.
поморие е нашта клетва
25.12.2018 13:25:50
0
6
Въпросът е в Порочните практики на управлението, използвайки обществено значими проекти за които не ясно финансирането им да обслужват частни интереси с неясни бъдещи намерения. С това решение за такава зона от над 103 000м2 без да са ясни параметрите на застрояване, най-вероятно ще се получи втори „ Руски квартал- малко солено езеро „ без добро озеленяване, сграда до сграда с максимално застрояване и идеен проект за спортна зала, нещо което поморийци и туристи не биха одобрили. Нормално е на мястото на промишлената зона да се появи или второ „ Холандско селище” или малки комплекси от затворен тип предвид местоположението му на брега на морето, затова след демокрацията са закупени и приватизирани имотите в тази зона. При интерес за промишлени терени, такива се продават и могат да се обособят около винзавода, каквато е нормалната практика.
38.
Петър
25.12.2018 06:57:09
0
2
Хората от споменатите от теб блокове трябва да се притесняват за друго, гледката им е най-малкия проблем, с който няма да могат да се справят по никакъв начин! Същото важи и за застрояването!
Другото ти притеснение .. Ние нямаме промишленост, та да имаме промишлена зона на брега на морето! Предадохме я на Бургас, за сметка на туризма, който изграждаме, като китайци! Града губи от "развитието в застой". Доколкото помня имаше желание за пристанище там някъде.
Личното ми мнение е, че този терен трябва да му бъде направена "ревизия" меко казано, и да излязат всички кирливи ризи, или кервана ще продължи да си върви!
Колкото до данъците ... те ще завишат, и трябва да се завишат! Проблема е в харченето им! Другият проблем винаги е бил доходите!
С увеличаването на МРЗ, не се увеличават доходи! Увеличава се дълг! Разберете го!
37.
поморие е нашта клетва
24.12.2018 10:39:15
0
4
Изхарчени пари на поморийци за проектиране на идеен проект за спортен комплекс, без данни как ще се финансира. Представяйки проекта по този начин, само на идея и започнала процедура за промяна на ПУП – ПР на цялата промишлената зона от 103 000м2 в зона за жилищно строителство, буди съмнения за облагодетелстване и обслужване на частен интерес върху собственост от 73 000м2 ,чиято стойност само след промяната на предназначението от страна на Общината ще скочи над 10 пъти сочат експерти в сектор недвижими имоти. Защитен ли е обществения интерес, особено на жувущите в блоковете с номера от 25 до 6, които сега имат прекрасна гледка към бургаския залив и морето. Направено ли е обществено обсъждане, представени ли са параметрите на новия подробен устройствен план, височина на застрояване, плътност , озеленяване и т.н. Въпроси които най-малко съветниците трябва да си зададат на предстоящата сесия. Макар че в комисиите тази 39 точка е минала за одобрение, без да са зададени параметри за застрояване. Сесията ще се проведе на 28 декември разбира се в последния ден на годината, когото ни готвят и по висок местен данък от 0.3% увелечен на 0.5% върху ДО на жилищата и по-висок данък МПС всичко това в точка 10 от дневния ред.
36.
Петър
24.12.2018 07:26:45
0
2
32,
Как пък реши, че съм от тях, интересно? Би ли споделил кое те навежда на тази мисъл?
24-ти, ти представя нагледно пречките за реализирането, а финансирането е друга тема!
На 96 % от всички Обществени поръчки от 2007 година насам, са с частен характер!
Не случайно кандидат Кмета Иван Алексиев акцентира върху това в едно интервю още в началото на първия програмен период! Но, всички така се бяхте улисали от "грешките" на Златанов, че проспахме цяло десетилетие!
През което време ... миграция, увеличаване на данъци, отдалечаване от ЕС, и последвали санкции на ЕК за собствените ни "обществени проекти"!
Оставка на Кмет, и Общински съветници!
Много сте далеч от истината за избраниците ни, и "техните" интереси!
35.
До 14 от бай Койчо
23.12.2018 00:15:53
0
3
Личи си, че си с жълто около устата от привнесените поморийци. Нищо чудно и от кметската рода да си, пряко обвързана финансово, щом се палиш толкова.
34.
Петър
22.12.2018 19:59:54
0
1
Знаете ли кое от всички неща обуславя даден проект, и го прави успешен?
Собствеността е без значение!
33.
Петър
22.12.2018 17:56:50
0
0
"Вие сте първите, пред които го обявявам"!
Обявява го Кмет, а не Иван Алексиев.
Ако един Кмет не може да открие "малката" разлика, то той скоро няма да е! И, не защото аз го казвам, а защото властта винаги намира вратички през които да измъкне своите рожби!
32.
ДО 28 Петър ИЗВИНЕНИЯ
22.12.2018 15:42:11
1
2
АКО НЕ СИ ОТ ВЛАСТВАЩИТЕ /кмет и общински съвет///а 24 МНОГО ТОЧНО ОПИСВА ЕДИН ЧАСТЕН ИНТЕРЕС КОЙТО ЧРЕЗ ВЪЗМОЖНА КОРУПЦИОННА СХЕМА БИ МОГЪЛ ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН ОТ ""ВЛАСТА""КАТО ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС //ЗАКОПУВАНЕ НА ЧАСТЕН ПАРЦЕЛ//ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ// ЗА СПОРНИ !!!!!!!!!!!!! ОБЩЕСТВЕНИ ПОТРЕБНОСТИ ПРИ КОЕТО ВЛАСТА МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ//чрез подобни статии//.От статията не става ЯСНО първо: кои ще плаща за строежа второ:колко ще струва т на ГРАЖДАНИТЕ НА ПОМОРИЕ!!!!–ФАКТИЧЕСКИ ЩЕ ОТНЕМЕ СРЕДСТВА ОТ ДРУГИ ПО НАЛЕЖАЩИ ОБЩЕСТВЕНИ НУЖДИ!!!!!!!ТРЕТО И НАЙ ВАЖНОТО ///СЛЕД КАТО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ""СХЕМАТА""СИ ВЗЕМАТ ПАЯ –кмета и общинския съвет не са вечни////КОЛКО ЩЕ СТРУВА ИЗДРЪЖКАТА НА ТОВА СЪОРЪЖЕНИЕ И ЩЕ СЕ ПОКРИВА ЛИ ОТ НАЕМА НА СПОРТУВАЩИТЕ///свърши безплатния обяд///ИЛИ ТОЗИ МЕГАЛОМАНСКИ ПРОЕКТ //спрямо вероятната му нужда// НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ ОСТАНЕ КАТО ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ПОМОРИИЦИ.И ВСИЧКО ТОВА ЗАЩОТО НА""СТРОИТЕЛИТЕ"" ОТ МЕГАЛОМАНСКИЯ ПРОЕКТ В БУРГАС ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОСИГУРИ НОВА "СХЕМА""ТОВА Е ИСТИНАТА ГРАЖДАНИ.КОЙ И КАКВИТО ЛАКЪРДИИ ДА В И ВЪРТИ РАЗБИРАЙТЕ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!!!
31.
ДО 28 Петър ИЗВИНЕНИЯ
22.12.2018 15:42:10
0
3
АКО НЕ СИ ОТ ВЛАСТВАЩИТЕ /кмет и общински съвет///а 24 МНОГО ТОЧНО ОПИСВА ЕДИН ЧАСТЕН ИНТЕРЕС КОЙТО ЧРЕЗ ВЪЗМОЖНА КОРУПЦИОННА СХЕМА БИ МОГЪЛ ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН ОТ ""ВЛАСТА""КАТО ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС //ЗАКОПУВАНЕ НА ЧАСТЕН ПАРЦЕЛ//ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ// ЗА СПОРНИ !!!!!!!!!!!!! ОБЩЕСТВЕНИ ПОТРЕБНОСТИ ПРИ КОЕТО ВЛАСТА МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ//чрез подобни статии//.От статията не става ЯСНО първо: кои ще плаща за строежа второ:колко ще струва т на ГРАЖДАНИТЕ НА ПОМОРИЕ!!!!–ФАКТИЧЕСКИ ЩЕ ОТНЕМЕ СРЕДСТВА ОТ ДРУГИ ПО НАЛЕЖАЩИ ОБЩЕСТВЕНИ НУЖДИ!!!!!!!ТРЕТО И НАЙ ВАЖНОТО ///СЛЕД КАТО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ""СХЕМАТА""СИ ВЗЕМАТ ПАЯ –кмета и общинския съвет не са вечни////КОЛКО ЩЕ СТРУВА ИЗДРЪЖКАТА НА ТОВА СЪОРЪЖЕНИЕ И ЩЕ СЕ ПОКРИВА ЛИ ОТ НАЕМА НА СПОРТУВАЩИТЕ///свърши безплатния обяд///ИЛИ ТОЗИ МЕГАЛОМАНСКИ ПРОЕКТ //спрямо вероятната му нужда// НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ ОСТАНЕ КАТО ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ПОМОРИИЦИ.И ВСИЧКО ТОВА ЗАЩОТО НА""СТРОИТЕЛИТЕ"" ОТ МЕГАЛОМАНСКИЯ ПРОЕКТ В БУРГАС ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОСИГУРИ НОВА "СХЕМА""ТОВА Е ИСТИНАТА ГРАЖДАНИ.КОЙ И КАКВИТО ЛАКЪРДИИ ДА В И ВЪРТИ РАЗБИРАЙТЕ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!!!
30.
до 14
22.12.2018 15:12:33
0
1
Ай, на бас, че номер 14 е от родата!
29.
наблюдателен
22.12.2018 13:44:15
5
4
Поморие случи на управници. Сега въпросът е ще имат ли реален спортен комплекс жителите на града, или ще има новогодишен подарък за съименника на кмета и председател на една федерация и бонус спортна зала за поморийци но само на хартиен проект, защото може да се окаже че няма финансиране. Хубаво е че изборите са скоро и трябва да се прави информиран избор, за да се избират хора защитаващи обществени интереси.
28.
Петър
22.12.2018 13:37:16
0
4
22,
Не разбрах в какви "схеми" имам участие?!
Колкото до лакардиите ... тя е само една, и елементарна! Имаш ли пари?
Другите "лакардии" по нагледно ти ги пуска 24-ти! И, те са една малка част от всички лакардии пряко засягащи всички граждани на Общината!
27.
ПАРИ ЗА УСВОЯВАНЕ
22.12.2018 12:35:19
0
6
ТОВА БЕШЕ СМИСЪЛА НА ""ПРОТЕСТА""НА СТРОИТЕЛИТЕ ""КУЛТУРНО"" ОКУПИРАЛИ СОФИЯ С ""ТАНКОВЕТЕ"СИ.ВТОРАТА ЧАСТ ОТ "СХЕМАТА""ДА СЕ НАМЕРЯТ КМЕТОВЕТЕ ПРЕДОСТАВЯЩИ "УСЛОВИЯТА"" СЛЕД МЕГАПРОЕКТИТЕ В БУРГАС СЛЕДВА ПОМОРИЕ !!!.И СТАВА КАТО ВЪВ ВИЦА ЗА СТРОЕЖА НА МОСТ –ГРАЖДАНИТЕ ПИТАЛИ КМЕТА ЗАЩО НИ Е МАСТ КАТО НЯМАМЕ РЕКА А ОТГОВОРА И РЕКА ЩЕ НИ ПРЕКАРАТ!!!!!!!!!!!!!СМИСЪЛА ГРАЖДАНИ КАКЪВ Е СМИСЪЛА СЛЕД КАТО НА 20 КМ ИМА ПОДОБНО СЪОРЪЖЕНИЕ КОЕТО ВЕРОЯТНО ЩЕ СТОИ С НЕИЗПОЛЗВАН КАПАЦИТЕТ /И ЩЕ Е НА ЗАГУБА//ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ Е ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТА ЕДНИ ЛИЦА ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ СЛЕД ВРЕМЕ ВЕРОЯТНО ""БИВОЛ""ЩЕ ВИ РАЗКРИЕ КАК СЕ Е СЛУЧИЛО НО ""НО СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА""
26.
Мишо Афтъра
22.12.2018 12:32:42
0
4
Един снощен махмурлия се хвалеше с новия ОУП. Сега ясно ли ви стана?
25.
до 24 пари за ""усвояване""
22.12.2018 11:56:01
1
5
винаги има виж САЙТА "БИВОЛ""Власта в схемата за кражба от обществени поръчки""ЗА КМЕТА НА СВИЛЕНГРАД.
24.
поморие е нашта клетва
22.12.2018 11:34:54
1
5
Многофункционален спортен комплекс в град Поморие. Уникалната сграда ще бъде разположена на морския бряг, върху терен от 30 дка в района на бившата ЖП гара, твърди кмета. Чудесна идея и необходим проект за Поморие. Но Искам да задам няколко въпроса.
1.Как ще бъде финансиран такъв проект, за който ще са нужни милиони лв. които общината няма..
2.Как мисли администрацията да обединят в един поземлен имот от общо 30 дка в района на бившата ЖП-гара,между стария и новия град граничещи с крайбрежна алея и ул.Княз Борис I при положение че там общината е собственик на един от 15699м2 / ПИ 57491.505.59 / с излаз на крайбрежната алея, както и на още един с площ от 2275 м2 / ПИ 57491.505.65/. И множество имоти с различни квадратури общо около / 10 000м2 /в този район.
3. Как и защо администрацията решава да промени регулационния план от промишлена зона за жилищно строителство с площ от над 103 000 м2 при положение че в тази зона има частни имоти, собственост на четири фирми управлявани от едно лице на обща площ от над 70 000м2. Кой е той ,съгласен ли е да се обединят имотите на общината в един и как ще изглежда зоната в неговата част след промяна на дейсващия ПУП, какви са инвестиционните му намерения и т.н..
4. Ако няма намерено финансиране за тази спортна зала, остава въпроса кои интереси защитава администрацията.Защото по действащото законодателство единствено Община Поморие има право да промени регулационния план от промишлена зона за жилищно строителство , под формата на проект за спортна зала. Ако я няма тази инициатива на общината , частният собственик ще си остане с имоти над 70 000 м2 с предназначение за жп-гара,производствени сгради и складове.
Тези и други въпроси Поморийци могат да зададат но предстоящата сесия на ОС-Поморие, на която предстои съветниците да дадат зелена светлина на администрацията да започне процедурата по промяна на плана на промишлената зона. Точката е под номер 39 в дневния ред . ОС-771/07.12.2018г. – Докладна записка от Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно изработване на проект за изменение на действащия ПУП-ПР за ПИ 57491.505.53, 57491.505.58, 57491.505.59, 57491.505.60, 57491.505.63, 57491.505.64, 57491.505.65, 57491.505.66, 57491.505.67, 57491.505.69, 57491.505.72, 57491.505.73, 57491.505.77, 57491.505.121, 57491.505.123 и 57491.505.74 по КККР на гр.Поморие.
Кампания на кмета за трети мандат е започнала, с популизъм и евтин ПР.
23.
до моника АВТОРА/МОДЕРАТОРА//
22.12.2018 11:32:30
0
0
Върни коментар 21.Подавам нова жалба до прокуратурата за НЕПРАВОМЕРНО отнемане на гражданското ми право по чл 39 от конституцията на Р.България //ПРАВО НА МНЕНИЕ///
22.
до 17 18 и19 хитър Петър
22.12.2018 11:23:01
0
2
Ти май си от тези в "СХЕМАТА"и пускаш лакардии и алабализми за ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ. Няма нужда Поморие е вече Руска губерния а в "СХЕМАТА""СА И РУСКИ ХИТРАЦИ.
21.
*********
22.12.2018 11:13:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
20.
Пиянски забавления 2
22.12.2018 10:50:49
0
3
Смятай ква тролска атака след пиянския запой снощи
19.
Петър
22.12.2018 07:25:23
0
4
14,
Бизнесмените не могат да направят нищо без политиците! Не оправдавай едните за сметка на другите, защото страдат всички останали!
Поморие е символ от доста време!
Руснаците ги натресоха именно политиците, които имат най-голям кяр!
На Стефани спортна зала не и върши работа! Другото ти съпоставяне с години от преди 1989 г. е несъстоятелно, но това е състоятелно за всички политики на гербeрите! Спортът е важен за спортистите, не и за зрителите, когато говорим за професионален спорт!
Не е редно да харчим пари, които нямаме!
18.
Петър
22.12.2018 07:17:35
1
4
14 и 16,
Пари имате ли да я построите, и издържате? От прекрасните ви разсъждения разбирам, че никой няма да ходи в нея, защото всички са или наркомани, или клюкари! Страхотни сте и весели празници!
17.
Петър
22.12.2018 07:06:52
0
5
14,
Еталон за красота, се има предвид най-вероятно архитектурата на града, която унищожихме!
Бизнесмените не могат да направят нищо без властта, така че не оправдавай властта!
Сравненията ти с времена от преди 1989 г., са несъстоятелни, както и всички политики на герб, до момента!
На Стефани многофункционална зала, която не може да си позволи да издържа, не и върши работа! С данъци такава зала скоро няма да изградим! Бизнеса, както твърдиш не е заинтересован защото е репресиран от властта! Кой ще дава пари тогава? Ти ли?! Вади ги смело друже!!!
Колкото до подкрепата на спортисти ... Народа, а не Държавата подкрепя своите спортисти! И, за това не извива ръце на властта! Спортът е важен, както е важна инфраструктурата, образованието, медицината, науката, културата и т.н.!
16.
До 12 "пусть..."
22.12.2018 00:06:39
2
12
Младите поморийци са безработни и овълчени от глад защото не искат да учат и да работят.Нямат квалификация и постоянни доходи,но с ограничените си мозъчета смятат себе си за герои за това,че крадат,продават дрога на децата и лежат по затворите.За тях нормалните хора,които ходят на работа и си гледат семействата са будали.Но всичко в този живот се връща.А колкото до спортната зала-всички,които смятат,че тя им е излишна,да продължават да търкат столовете на кафетата,да оправят клюките на поморие и да се друсат,но да не ангажират останалите с тъпите си разсъждения.
15.
Олимпийски игри
21.12.2018 23:49:32
4
6
Всички духачи и лизачи на кмета ще духат ветровете за ветроходството в залата
14.
От Поморие
21.12.2018 23:14:04
5
19
до №10: Не Ви знам къде сте живяли преди, но не е било в Поморие. "Еталон за красота" сме били. Кога това ? Когато имахме няколко стадиона с кални настилки , 1 хотел Поморие и 2 таверни до него? Тогава ли сме били "СИМВОЛ" . Не ми пука за този кмет добър/лош или какъвто искате такъв го правете. Истината е че се правят неща в Поморие. Може да не са перфектни всичките , но се правят. Колкото до руснаците, които са в града нашите "Бизнесмени" ни ги натресоха , като правеха кооперации с руски пари и руски партьори. Ама то сигурно и затова кмета е виновен според Вас. Да си дойдем сега на темата. Спортът е важен за всички нас. Нужни са ни спортни зали! И е време да почнем да подкрепяме спортистите си. Това момиче Стефани иска да стигне до Олимпийски игри. Нека един път спрем да плюем и да помислим как може да и помогнем това да се случи. Всички умеем да казваме какво не е редно , но когато трябва да се направи нещо редно виски мълчите като мишки и се криете. Лека вечер.
13.
Eлена Граматикова
21.12.2018 18:50:21
0
8
Не за първи път кметът ни обещава градски парк. Как да му вярваш?
12.
Пусть всегда будет СОЛНЦЕ
21.12.2018 18:18:34
0
7
човека строи за БЬДЕЩИТЕ обитатели на Поморие РУСКИТЕ ДЕВОЧКИ и МОЛОДЦИ които дружно да играят волеибол хандбал футбол лека атлетика харчеики петро-рублите на товорищ ПУТИН докато безработните и овьлчени от глад млади помориици източват банкоматите на ЕС разфасоват крадени коли и вьртят дрога
11.
г
21.12.2018 18:02:01
6
2
Браво!Това ако се случи ще ги убием!:)))
А,манго с влака и към Пловдив..там махалата е голяма!
10.
Пиянски забавления
21.12.2018 17:56:58
2
10
Пак зали, пак мега проекти, пак мега разходи и разхищения. Жива душа не остана в това обезобразено градче, някога символ и еталон за красота и естетика.
9.
Поморие
21.12.2018 17:32:32
5
1
Манго айде пътя... Ще се кефим на всичко направено от сърце без предатели като теб.
8.
Българка
21.12.2018 17:23:03
5
2
Кафа от Джерита. Лястовица и гларус за махалата е едно и също. Манго Джери ще ти купя билет за бързия влак Пловдив, София и дори за циганската махала ... На теб не ти трябва ни зала ни спорт ни нищо просто ти е вродено не придобито ако ме разбираш... а дано ама надали
7.
*********
21.12.2018 17:04:13
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Манго Джери
21.12.2018 16:16:15
3
9
Три месеца сезон, после глад и студ. Малкото останали читави се преселват към Пловдив, София или чужбина. Една лястовица спорт не прави
5.
Веско
21.12.2018 16:09:51
0
7
Идеята е много добра,стига да се намери финансиране.Само да не стане като с футболния отбор,че тревата я сменяте от доста време.Да не играят и бъдещите ни спортисти домакинствата си в Бургас или Несебър.
4.
gxlgxlvzlzlgzlgzlgzmvzkvz
21.12.2018 16:04:05
1
4
ЕВРЕИ СТРОЯТ ЗА ЕВРЕИ. ...ХА ХА ХА
3.
*********
21.12.2018 15:56:51
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Я
21.12.2018 15:34:50
0
3
Терена май е на "Шони"
1.
Спортния началото
21.12.2018 15:29:54
2
6
Ние ще усвояваме, вие ще плащате!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори