×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Интеграцията невъзможна. Необходима е ампутация


Интеграцията невъзможна. Необходима е ампутация
​Това е Шериф Шекат, подозиран за нападението над коледния базар в Страсбург. Истински европеец, нали?
13 Декември 2018, Четвъртък, 16:26 ч.
Автор: Ангел ДЖАМБАЗКИ

Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за ценностите и хората на Стария континент

Това е Шериф Шекат, подозиран за нападението над коледния базар в Страсбург. Истински европеец, нали? Според информацията на френските медии, трето поколение френски гражданин от арабски произход. Част от гетото. Свързан със страсбургски ислямисти.(!?) (Страсбургски ислямисти, Боже мой, какво ли би казал генерал Дьо Гол?) Многократно осъждан, радикализирал се в затвора. Има досие във френското контраразузнаване, потенциално опасен. 

Това заявява в своя позиция заместник-председателят на ВМРО – Българско национално движение и български евродепутат Ангел Джамбазки.

Ето пълния текст на коментара му:

Шериф Шекат вместо да е в затвора във вторник дойде на коледния базар на площад „Клебер“ с автомат и разстреля случайни минувачи и туристи. Трима загинаха, дванадесет са ранени, шестима са в критично състояние. Помните ли последните „мерки“, които взеха редица европейски държави, за борба с радикалния ислям? Преименуваха Коледните базари, на „зимни“, за да не дразнят „гостите“. Сериозно. Представяте ли си? Някой ти се натриса в дома, ползва твоята социална система и придобивки, за които няма никакъв принос, и за благодарност иска от теб да промениш ти своята религия, навици и традиции. Чутовна наглост.

Помните ли координираната либерално-соросоидно-левичарската съпротива срещу включването на християнските корени на европейската цивилизация в предговора на Договорите за Европейски съюз? Резултатът е налице.

Религия на мира, а? Припомнете ми кога за последно християни нападнаха мюсюлмани по време на техните светли празници? Нещо не си спомням. Днешна Франция на криворазбраната самоубийствена толерантност е болна. Тежко болна. Днешна Европа на криворазбраната самоубийствена толерантност е болна. Гетата във Франция, Белгия, Германия се ислямизират стихийно. Затворите са се превърнали в университети по салафизъм и уахабизъм.

Фалшивата интеграция е провалена. Третото поколение мароканец, алжирец, турчин в Европа говорят езика на държавата, която ги е приютила, по-лошо от дядовците си. Мразят държавата, която ги е приютила. Избиват гражданите на държавата, която ги е приютила. Тази интеграцията е невъзможна, никога няма да се случи.

Тази Европа, днешната Европа, днешната Европа на брюкселските неможачи е немощна. Политически импотентна. Безволева. Гузна. Виновна. Гледах днес побелелите лица на част от колегите в ЕП и видях няколко неща. Видях страх. Видях гузни хора. Видях виновни хора. Пелтечещи гузно фалшиви съболезнования. Изнервени, неуверени хора. Провалили се хора.

С още от същото няма да стане. С фалшивите патоси, фалшивите съболезнования, фалшивите „либерални“ кухи мантри на истерични лелки „инфлуенсърки“ няма да стане. С Макрон, с Юнкер, с Меркел, с подобните им също няма да стане.

Ще стане само с радикално нова политика. По фалшивата интеграция. Ще стане, когато джамиите, месчитите и останалите гнезда на ислямистката отрова бъдат затворени и сринати със земята.

Ще стане, когато къщата на всеки един атентатор бъде сривана със земята, а семейството му бъде незабавно екстрадирано от съответната държава заедно с всички баби, лели, стринки и шуренайки, които са се домъкнали с него. Ако са имигранти. Ако са граждани на съответната държава, след като бъде срината къщата им, трябва да бъдат лишени до живот от каквито и да е било социални помощи и придобивки.

Ще стане, когато брадатите проповедници, любители на козички, бъдат наритани обратно в Саудитска Арабия, Афганистан, Катар или откъдето са се домъкнали. Ще стане, когато бъде обявена политика на нулева имиграция и тя бъде спазвана стриктно. Ще стане, когато всеки един пришълец разбере, че е на гости и е длъжен да спазва и уважава всички традиции, закони, норми на държавата, която го е приела.

Искаш ислям, шериат и бурки? Няма проблем - марш в Саудитска Арабия, там има ислям, шериат и бурки в изобилие. Само така ще стане! До тогава избиването на християни в навечерието на светли християнски празници, извършвано от салафити ислямисти, ще продължава да се случва. В сърцето на Европа. На тази болна, самоубиваща се Европа.

В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
24
Коментара по темата
24.
Станислав
15.12.2018 15:46:25
0
1
Факт:Не всички мисюлмани са терористи, но голям процент от доказаните терористи са мисюлмани!
23.
Евроабориген
14.12.2018 12:27:12
0
9
Дори и най-мирния и добронамерен мюсюлманин гледа на друговереца като на човек втора ръка,подчовек или нищожество, независимо дали го е спасил,приютил,нахранил и т.н.Нормалният ислям проповядва точно това,а да не говорим за радикалния.
С няколко думи:"От куче,курбан не става!"
22.
Езуит
14.12.2018 10:16:11
2
16
Отбраната никога не е била печеливша стратегия..Изпратените в тила на врага проповедници разстройват отбраната на слабите общества ....от вътре...у/о/лесняват окупацията.
21.
Меркел ТРЯБВА да свърши като Чаушеску !
14.12.2018 08:32:14
6
18
През 20 век , иначе Великата Германия донесе на Европа Фашизма .
През 21 Век , същата тази Германия , донесе на Европа ТАЛИБАНИЗМА !
За зла наша участ , сега трябва да признаем , че единственото ефективно лекарство срещу талибанизма е дезинтеграцията - тоест - пак Фашизма ...
Между другото - ненавиждам фашизма от дъното на душата си , но сега за да продължа да живея, ( по неволя съвместно с тия талибани ) ,даже и на мен ще ми се наложи ДА СТАНА Фашист !
Прости ми господи , че избирам живота , пред това да бъда наръган или застрелян от тия човекоподобни ИЗРОДИ !
20.
инвестиция
14.12.2018 07:58:15
12
2
Според журналист на Washington Examiner Том Роган.
, благодарение Съединените Щати «светът станал по-добър от когато и да било, а благодарение на америкаеския капиталиизъм хората живеят в благополучие без мащабни войни и получават изгода от плодовете на техническия прогрес..
19.
...
14.12.2018 07:43:23
8
1
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще приеме в сградата на Министерския съвет (МС) заместник държавния секретар на САЩ Джон Съливан, който е на двудневно работно посещение в страната. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи. В рамките на срещата двамата ще обсъдят теми от стратегическия дневен ред в отношенията между България и САЩ, както и въпроси от регионален и глобален характер.
18.
до Мария
14.12.2018 07:05:15
0
6
те като дойдат, няма да ходят а като идват ще отидат където ще ходят защото като идват ще отидат отивайки като ходят преди да дойдат :))))))))))
17.
Мария
14.12.2018 07:01:09
5
1
ТАКА ТРЯБВА ВИНАГИ ИНАЧЕ БЕЗ ПОДКРЕПА НЯМА ДА СЕ СЛУЧАТ ВЪПРЕКИ ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ КАТО ИЗКЛЮЧИМ ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ. ЦЯЛА ЕВРОПА И БЕЗ ТЯХ СЪЩОТО ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ. ЕДНО Е ДА СЕ КАЖЕ ДРУГО ДА СЕ НАПРАВИ ВЪПРЕКИ ЧЕ ГО ЗНАЯТ
16.
хм
14.12.2018 03:28:58
0
18
Баш радикални са си, просто се прикриват и лицемерят, така ги учат.Да се вклиняват тук и да пускат корени тук за да ни превземат - жана, деца от местните и пр......
15.
до 13
14.12.2018 00:44:01
0
15
Че кои бяга от 10 бона заплата безплатни самолетни билети безплатно спане от 5* хотели преми в хиледи евра и пожизнена пенсия за няколко хиледи евра изкарани по ЧЕСТЕН начин ,всички НЕ могат да са ДС/КГБ доносници и да имат ТЕЦ ВАРНА ,да им дават по 27 милиона евра студен резерв ,и по1,5 милиона лева за хидроинжинерни консултации ,да им подаряват дьржавни земи в Отманли ,или да секат гори и да ги изнасят в Гьрция и Турция
14.
Hhh
14.12.2018 00:10:51
0
25
Абсолютно точен г-н Джамбазки!
13.
Алп Арслан
14.12.2018 00:08:51
25
11
Ангел Джамбаски е най обикновен селски тарикат,който се бори за втори мандат за евродепутат ,както казва Карадайъ,,ПОЗОРА",че такива уроди представляват майка България в Европа остава за целия български народ
12.
До 10 Мария
13.12.2018 23:41:55
0
8
Ае Мария да не държиш уй с другата ръка, нищо не разбрах
11.
Истината
13.12.2018 23:40:57
13
18
Всъщност повечето мюсюлмани не са радикални, нито пък лоши хора. Не е добре да се слагат под общ знаменател цели групи от хора. Все едно всички християни да са алкохолици .... Щото 99% от алкохолиците са християни. Всички радикални вън, всички образовани и работещи нека останат ако искат
10.
Мария
13.12.2018 23:12:16
5
19
АНГЕЛ Е ТОВА НИЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ.ОБЪРНИ СЕ КЪМ СБЪРКАНИТЕ ,ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ И ИМ ГО ВСЕКИ ДЕН.БЕЛКИМ СЕ УСЕТЯТ.
9.
Димитър
13.12.2018 23:07:56
17
9
Тая вечна война между християните и мюсюлманите няма да има край. Така е било така и ще бъде. Краят ще е тогава когато и последния от някоя от двете религии бъде премахнат. Това е толкова жалко,вместо да се радваме на скапаните си животи ние ще се избиваме до края. Аз също не харесвам циганите,хомобандите и тем подобни дегенерати но просто в тази действителност в която живеем трябва да се премеря.
8.
Ami Burgas
13.12.2018 22:54:23
1
13
Amu rusnacite koitop ni trovqt vsqka ve4er s serovodorod prez Lukoil a?
I te sa istinski evropeici ?
I te ne sa ekstremisti naliu ?
Ama rezultata e edin I sysht -hora zagivat po edin ili drug na4in
7.
баба Мара от пазара
13.12.2018 22:15:37
5
26
Това, което е написано звучи добре, но е нереалистично. Нереалистично е, защото това, за което говори авторът са някакви пожелателни контрамерки, относно реалността. А кой всъщност я допусна тая свинщина? И след като я е допуснал, разкаял ли се е? Разбира се, че не! И кой тогава ще гони миризливата сган, кой ще и събаря джамиите, кой ще гони брадатите побърканяци? Може би холандските войници-хомосексуалисти, които бяха вързани като овце по стълбовете на Сребреница и заради които стана най-голямата касапница след Втората световна война? Или баба Меркел (и избирателите и), която призова боклуците от цял свят да идват в Европа? Или мосю Макарон (който си ляга с майка си) и неговите избиратели? Мосю Макарон, президента на наказаната от Бога Франция, в която истинските французи са сред по-възрастната част от населението и които (истинските французи) ще изчезнат по-бързо от нас българите. Всъщност тия нормални ли са? Или техните опоненти като започнем от Марин льо Пен и свършим с нашенския побърканяк Болен Сидеров, които уж се пишат за националисти, а се чудят как по удобно да се надупят на "белите цигани" от Империята на злото? Голяма част от сега т.нар. "европейци" много приличат на германския хомосексуалист Бернд-Юрген Брандес, който навремето по свое желание се съгласи да бъде УБИТ И ИЗЯДЕН от друг негов сънародник (също хомосексуалист). Тия нормални ли са - да мачкат сънародниците си, а да прибират и хрантутят боклуците на света? Истината е, че тия не са нищо повече от деградати. Те стоят по-долу от което и да е живатно, защото то, всяко за своя си вид е върхът на еволюцията, а тия са сгрешени генетични отпадъци. И са тръгнали към небитието, като искат да повлекат и другите със себе си.
И ще завърша с една фраза от големия български патриот Н. Хайтов - "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш". А т.нар. средностатистически европеец нито иска, нито може, камо ли пък да го направи!
Последният да дръпне шалтера и да затвори вратата....
6.
Абе.
13.12.2018 22:04:24
4
21
Варианта, е, всички тез лайнари вън от Европа. Не може да, са, в Европа. Те, са изроди. Разстрел веднага и вън. Също на наште мангали, да не, се, дават бг паспорти. Те, са цигани с, други имена
Да избират или в гетото да работят като всички хора или на кариерата. Няма друг всриант
5.
До AT
13.12.2018 21:53:34
24
21
Тук не става дума за хора с различен цвят, които са добре образовани или са дошли да се образоват. Жалък си. Заради такива кому-расисти ни ненавиждат. Ти като си много корав иди да дереш циганите. Батките не им се занимава с цигани, защото дори и те не са на твоето ниско интелектуално ниво
4.
At
13.12.2018 21:42:26
20
33
Преди 89г във ВХТИ. Имаше няколко чернилки,които ходиха на групички-защо ли!? А сега "батките" от залите един циганин немоат да набият. Бургас беше без цветно население. Те бяха в махалата и не смееха да излизат.
3.
Бойко Б.
13.12.2018 21:33:58
0
28
Браво на Ангел.Това е много простата истина.
2.
християндемократ
13.12.2018 21:22:59
16
17
Не може до бомбардираме убиваме тероризираме от афганистан до либия и да очакваме нещо друго
1.
Боби
13.12.2018 21:19:30
1
29
Браво!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори