×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хиляди приветстваха запалването на елхата в Бургас, мощна заря за празника на града


Хиляди приветстваха запалването на елхата в Бургас, мощна заря за празника на града
На площад "Тройката" тази вечер имаше над 4 хил.души
Тема в развитие
Уникално! Бургас събра 6-месечния Николай със 101-годишния дядо Николай от ж.к.”Меден рудник” Георги Бостанджиев стана художник на годината в Бургас През фотообектива на Флагман.бг: Ето как Бургас отбеляза празника си (СНИМКИ) Бургас се готви да изригне в звук по случай своя празник (СНИМКИ) По стара традиция: Моряци хвърлиха венец в Черно море, владиката моли Св. Николай да закриля Бургас Губернаторът Вълчо Чолаков: Всички участваме в създаването на бургаското бъдеще. Да сътворим уникално произведение Стотици бургазлии са в центъра, вижте как градът посреща своя празник НА ЖИВО Бургас има петима нови почетни граждани На живо във Флагман.бг: Гледайте празничната сесия на ОбС, заседанието започна с едноминутно мълчание в памет на Евгений Мосинов Кметът Димитър Николов: Няма друг град, който толкова масово да посреща празника си Честит празник, бургазлии! Очаква ни приказен Никулден (ПРОГРАМАТА)
виж още
скрий
06 Декември 2018, Четвъртък, 13:38 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Талантливи бургаски деца пуснаха празничното осветление

Над 4 хил.души приветстваха празничното пускане на коледното осветление на Бургас. Точно в 18:30 часа талантливи бургаски деца включиха осветлението и целият център, включително и елхата заблестяха.

Флагман.бг предава коледния концерт на живо (ВИЖТЕ НАШЕТО ВИДЕО). 

"Ще бъда кратък, тъй като разбрах, че децата просто вече нямат търпение най-хубавата елха в България да грейне. Днес е Никулден – празникът на Бургас, защото Св. Николай Чудотворец бди над нас и ни закриля. Благодаря на всички бургазлии, които с труда си и с действията си правят така, че всички да се чувстваме добре в този град“, каза кметът Димитър Николов минута преди да запалят за пръв път тази година коледната елха.

Той покани на сцената за асистенти едни от най-отличилите се бургазлии, прославили града в България и света със своите дейности и трудолюбие – олимпийските шампиони по акробатика Мариела Костадинова и Панайот Димитров, както и световната шампионка по художествена гимнастика Стефани Кирякова. „Имам малка молба към нашите настоящи и бъдещи шампиони, а аз съм убеден, че такива ще имаме и за напред – когато спечелите, издигайте на шампионатите и флагма на Бургас със вас – за да се разбира откъде сте и кои сте, за да можем ние да сме още по-горди с вашите постижения“, допълни кметът.

Дълго хоро се изви секунди след като коледната елха грейна в предимно синьо и лилаво, за разлика от миналогодишната, по която доминираше повече бялото. Концертът продължи с качването на сцената на П.И.Ф., които за пореден път доказаха на бургаската публика, че музиката им е единствена по рода си.

След пускането на коледното осветление последва и мощна заря, осветила небето над площад Тройката. 











13
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
13
Коментара по темата
13.
!?!
07.12.2018 08:11:39
17
19
Бай Марине никой не те натиска да ядеш чорбата и да гледаш елхата ,разсъжденията ги остави за себе си ,като станеш ти кмет се надявам че ще се справиш по добре ,няма нужда постоянно да се злобее!
12.
Бай Марин милиардера
07.12.2018 07:37:10
17
19
Събраха се всечки селяндури на мегдана нищо повече! Едно време в рим като е недоволствал народа са му правели зрелище хранели са го така с гладиаторски боеве ала бала. Тука им сипаха по една гнусна чорба дето можеш само да се осереш от нея и доволни всички гладници, друг е въпроса че, нормален човек не би я опитал!
11.
Значи
07.12.2018 07:36:54
0
10
Кога ще запалите елхата? Засветлините е ясно. Много е труден този български език!
10.
Любопитен
07.12.2018 07:35:39
9
5
Сега : понеже вчера зарята беше платена от общественият джоб / най-вероятно отново с тънка комисионна/, а не я плати частен бизнес от печалбата си, снощната заря е страхотна и невероятна , така ли?
9.
Бай Марин милиардера
07.12.2018 07:28:15
14
18
Събраха се всечки селяндури на мегдана нищо повече!
8.
*********
07.12.2018 02:11:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
М м
07.12.2018 00:09:54
13
17
Няма по трагична заря дори в поморие беше по яка
6.
.
06.12.2018 23:10:18
9
10
никога няма да се съберат толкова на протест
5.
До 5
06.12.2018 20:44:33
9
19
Тe на някой от "сарафовските селяни", бабите и дядовците им са дошли да живят в Бургаска област многоооо преди сегашните 20 годишни "бургазлии", които като ги завъртиш до 20 години назад корените им са на минимум 100 км от Бургас :)
4.
Бургазлия
06.12.2018 20:22:04
10
17
Сарафофскити селяни и те празнуваха че и заря имаха гиди шарани лъзгави и вмирисани
3.
k
06.12.2018 19:46:58
5
6
кви 4 хилки ве,изхвърляне по бургадидашки хахаха
2.
Хаха
06.12.2018 18:55:54
11
26
целия център се напълни с цигански тумбии, отвсякъде прииждат - прецакаха хубавия празник
1.
da
06.12.2018 18:39:49
1
18
На най-интересното всички започнаха да излъчват live във фейса и на всички им спече нета. Понякога обединението не прави силата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя
Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори