×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сашо Диков съсипа Слави: Подходи страхливо, скри се зад въпросите на зрителите и не беше подготвен


26 Ноември 2018, Понеделник, 16:50 ч.
Източник: Frognews.bg

Ядосан съм, защото Слави политически се самоуби. Исках да направя там нещо, но се оказа, че трудно бих могъл там да работя и сам му предложих да не мъчим нещата и се оттеглих, призна водещият

Този коментар не е заяждане или злорадство. Не. Била съм мишена на понякога нелепи шеги в „Шоуто ва Слави“, но съм тук, за да кометираме гостуванията на Бойко Борисов и Сотир Цацаров при него. Според мен Слави Трифнов извърши ритуално самоубийство. С това встъпление започна разговорът на Сашо Диков с водещата Люба Кулезич в предаването „Евродиков“ в телевизия Евроком.

Кулезич: Не искам да се заяждам. Няма аз да изрека най-тежките и остри думи. В мрежата са споделени мнения, които са много крайни остри, но по-важно е, че показват огромно разочарование, продължи своя коментар Кулезич. Аз подкрепих Слави, когато обяви че е за промяна на системата. Защото може да имаме различни разбирания по редица теми, но съм съгласна със стремежа му да се сражава със системата. И заслужава подкрепа за това. Но сега то предаде тези, които му повярваха, имитирайки, че предоставя шоуто си за свободата на словото, за остри въпроси и безпощадност, защото медиите били запушени… А се получи нещо съвсем друго.

Диков: Впечатли ме, че задава само зрителски въпроси. Той се скри зад зрителските въпроси и не зададе нито един свой, притискащ въпрос, уточняващ. Когато си поканил такива хора би трябвало, това е и работата на сценаристите, да се подготвиш за разговора. Не видях такова нещо. Видяхме единица мярка за неподготвеност.

Кулезич: И двете интервюта ме карат да мисля, че Слави, който през годините е бил доста силов, поставял е директно въпроси, притискал е в ъгъла гости, изявявал се е като трибун, свалям му шапка за акцията в защита на нашите сестри в Либия и пр. Сега същият човек се отказа от собствения си порив, от идеята за референдум, намаляването на субсидията за партиите, заради което млади хора излязоха да го подкрепят. Това ме накара да се запитам: какво се е случило? Защото нещо се е случило. Защото Слави не е глупав, напротив. И изведнъж да дадеш по наем на своите най-големи опоненти своето пространство за кризисен пиар… Те прегазиха неговия граждански фасон – това е голяма трагедия за този човек. Нещо се е случило. Какво може да е то? Пазарлък? Понеже имаше слухове и интриги, предимно в пеевските медии, че ще прави политически проект, ту с Мая Манолова, с президента, с Цветан Василев и пр. Той, т.е. неговите сценаристи нито веднъж не опровергаха това, казваха не сега, няма да коментирме… А аз много харесвам някои от тях като поета Ивайло Вълчев и неговото гениално стихотворение „Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?“. Какво става? Абе, Слави, какво се случи? Според мен тази интрига, че се е срещал с Борисов, имаше слух за такава тайна среща, а никой не отрече... Мисля, че се е случил натиск върху Слави Трифонов.

Онази вечер говорихме с Борето Ангелов (Борис Ангелов, издател на в. „19 минути“) в моето предаване и той каза, че НАП се използва като бухалка срещу неудобни медии и журналисти. Борето каза, че Слави също е бил обект на такава проверка. Много тъжна работа. Факторът Шиши те го развяват неуморно в своето шоу, факторът Пеевски… Нали теб, Сашо, те каниха там да участваш, да работиш където е територия на свободното слово, но не се получи, не стана заварката. И сега се вижда - поведението на Слави е непонятно, той е притиснат, един премазан човек, прегънат, гузен, крие се зад въпросите на някакви хора. Мисля, че се е случил натиск, какъвто е известен в ерата на Пеевски след фалита на КТБ.

Диков: Ядосан съм, защото Слави политически се самоуби. Исках да направя там нещо, но се оказа, че трудно бих могъл там да работя и сам му предложих да не мъчим нещата и се оттеглих… Трябва да съм честен, аз се оттеглих…

Кулезич: Никой от нас не  е перфектен, подвеждали сме се, подвеждали са ни… Не оневинявам никого. Преди време в мрежата имаше твърдения за проверки срещу Слави в ДАНС… Много тъжна работа. Спазарена трибуна. Съжалявам, че стана така. Да не се вижда разликата между отговори и увъртане. Цацаров цитира Никола Филчев, който бил според него спорен като човек, но брилянтен юрист. Та Филчев казал: Когато корупцията е държавна политика, никаква прокуратура не може да я спре.

Диков: С това изречение той отряза главата на Борисов...

Кулезич: Точно в това се вижда как той шикалкави, прехвърля всичко в чужди градини. На Борисов, Цецка Цачева, Горанов… За себе си остави самокритиката, че не бил всесилен. Само че той е всесилен, защото нереформираната, неизпраната като парцал, с извинение, Конституция му осигури това.

Цитира Филчев за корупцията… Ами откажете се, бе момчета, като сте безсилни. Не ставайте главни прокурори. Същият Филчев бе казал, че трябва да изберем или държава на мафията или държава на Мусолини. Значи ни призовава да избираме между фалшива демокрация или фашизъм, който да се справи с нея. Какво ни казва Цацаров с това цитиране? Че за цели шест години има един заместник-министър осъден?



В категории: Политика


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Сашо и Кулезич? Хахаха
28.11.2018 03:21:34
0
2
Преди години когато ”сучеха от различни майки” , Сашо бранеше Трактора след операция ”Октопод”,а Люба припадаше по ГЕРБ-Бойко и Цв.Цв. та след една пресконференция на свидетеля срещу Трактора- Пламен Устинов. Така се скараха пред камерите че ”незлобната и неплатена” Кулезич го обиди като спомена мъртвия му баща. Думите и бяха: ”Ти ли ще ми гивориш бе сина на Дико Куката( че бил милиционер)”
А Диков и отвърна: ”Защо намесваш баща ми г-жо Лифтинг”?
Гледах и се чудих с какво ги ”мотивират” толкова тези ”борци за истина и справедливост,освен финикийските знаци?
Сега първи дружки.
5.
Трифон Славев
28.11.2018 00:47:44
0
4
Сашо и Кулезич нямат право така да говорят за мен. Кулезич много пъти сме я бъзикали със сценаристите,че я ръмбеше Явор Дачков.За Сашо не помня к'во сме говорили,нещо за Аня Пенчева и щерка му Пипи е било.Пък може и за ските,и за "Асене,върни" да е било.Както и да е.И с него сме се гаврели.Само,че нали знаете - на живо като дойде някой от тях и мълчане,държане тип "пале" и "нали знаеш,че ние се шегуваме". Понеже това е европейският,демократичен начин по който,АЗ,суверена се държи.Още от ученик бях демократ,най-вече като бях комсомолски секретар на школото.Затова никой няма да ми казва,че не съм смел.Аз съм българин,и силна майка мен ме е родила и затова в името на народа плюя,пък дойдат ли ми на крака се свивам в ъгъла! Пускайте моите песни и пийте и излезте да крещите на улицата. Само като дойде време за действие да не вземете да направите нещо на мафиотите.Иначе кой ще плаща за частни партита на бенда и Краси Радков,а? Плюйте мафията,а след това изкрещете с цяло гърло " ние сме лошите в страшния филм,тъй пожела си съдбатаааа".Нема такава държава,щом аз съм бореца и за справедливост!
4.
до не точно !!
27.11.2018 16:15:34
0
0
НАЙ УДАЧНИЯ НАЧИН ЗА СМЯНАТА НА СИСТЕМАТА Е ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ДИКТАТУРА.И СЕГА РАЗБИРАМЕ ЧЕ Е БИЛ ПРАВ.ДИКТАТУРА/СЪДЪРЖАЩА И ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ ОТ БИВШОТО УПРАВЛЕНИЕ И СЛУЖБИ///ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ ТРЪГНА ПО ДРУГ ПЪТ КОЙТО НИ ДОКАРА ДО СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ –МАФИЯТА ДА СИ ИМА ДЪРЖАВА !!!
3.
Еееехм де го българския Пиночет
27.11.2018 14:16:47
0
2
Няма и няма да има. Един Александър Цанков навремето сме имали, но му викахме кръволока Цанков. Тъй ли беше другари? Тази пастмина трябва да бъде изметена из основи. Май ще се окаже прав Жельо Желев, че смяната на строя може да стане само и единствено с военен преврвт. Упсс, ма то ние армия нямаме, за какъв преврат говоря.
2.
baihui
26.11.2018 20:23:47
2
2
Да, такива дебили се оправят само с диктатура! Дали ще е чилийска, дали ще е руска, дали ще е краварска, дали ще е турска- същия к*ур!
1.
от статията РАЗБРАХ
26.11.2018 14:39:13
3
5
ЧЕ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА.Второ че власта е за ПАРАВАН/хвърля усилия така че"" ПАРАТА ОТИВА В СВИРКАТА––ВДИГА СЕ САМО ШУМ.Трето че само ПИНОЧЕТОВСКИ МЕТОДИ МОГАТ ДА ВЪРНАТ ДЪРЖАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ.Следователно президентска република с ВОЕНЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори