×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Софийският университет удари дъното! Соросоиди налазиха достойния българин Александър Урумов


Софийският университет удари дъното! Соросоиди налазиха достойния българин Александър Урумов
Дарителя Евлоги Георгиев ще се обърне в гроба, ако разбере, че днешната "академична" общност превръща университета в гнездо на извратени доктрини
17 Октомври 2018, Сряда, 11:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

В българските училища и университета се промъква тайно противоречивата джендър-идеология

Дружен залп избълваха срещу писателя и драматурга Александър Урумов наредените край хранилката на Сорос “български” сайтове и част от "академичната" ни общност. Причината – авторът, който е и директор на дирекция "Връзки с обществеността" в Министерството на отбраната, защитава ревностно християнските ценности, добродетели и морал и е повел смела борба срещу либералните извращения, апотеоз на които е джендър-идеологията. Това пречи на подривната им дейност и те по всякакъв начин се опитват да заглушат смелия му глас.

След като не успяха да пробутат в България т.нар. "Истанбулска конвенция", джендър-идеолозите решиха да действат подмолно и тихомълком да превземат детските ни градини, училищата и университетите, като развращават бъдещото поколение на България.

Именно Александър Урумов е един от хората,  които ги разобличават. Благодарение на него наскоро стотици родители разбраха какво се преподава на децата им в 9-ти клас по предмета “Биология и здравно образование”. Там подрастващите учат много полезни неща - че малките деца могат да си доставят удоволствие чрез “докосване на външните полови органи”, а в пубертета да осъзнаят “сексуално влечение към същия пол”. В зряла възраст окончателно се формирала сексуалната идентичност на човека – хетеросексуалност или хомосексуалност и се изграждали трайни връзка с партньор от другия или СЪЩИЯ пол.

Ето какво са принудени да учат нашите деца в училище


Така перфидно авторите на този "учебник" втълпяват на нашите деца тезата, че двете идентичности – хетеро и хомосексуалната – са едва ли не равнопоставени, че във втората няма нищо патологично, осъдително и ненормално.

Но джендър-заразата пъпли и по най-високите етажи на българското образование. Наскоро, пак благодарение на Александър Урумов, стана ясно, че тя тайно пуска корени в сърцето на българската Алма матер – Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Големият български родолюбец Евлоги Георгиев, дарил колосалните за времето си 6 милиона лева за изграждане на висше училище в София, сигурно ще се обърне в гроба, ако разбере как днешната “академична” общност превръща това свято място в гнездо на извратени доктрини.

Александър Урумов публикува конспекта на някакъв, да го наречем, курс: „Политики на идентичността и различието“ на Факултета по славянски филологии в СУ, който е меко казано скандален и мерзък. От “конспекта” става ясно, че българската младеж е принудена да учи перверзни теории и репрезентации на хомосексуалността, да разсъждава върху половото различие и друга джендърска плява.

Разобличената “академична” общност на СУ, вместо да потъне в земята от срам, побърза да мине в контраатака. В сайта на университета бе публикувана позиция, озаглавена гръмко: “Свободата е върховна ценност, защитата на свободата – върховен дълг”.  Тази патетика обаче не може да заблуди никого. Това е доста изтъркан трик – нареждаш някакви красиви думи, а зад тях скриваш грозни намерения. Да, свободата е върховна ценност, но в случая употребата на тази дума е крайно неуместна. Да развращаваш най-ценния капитал на една държава – младите хора – не е проява на свобода, а престъпление.  И то не бива да остава ненаказано!


И за да могат мислещите хора сами да преценят кой е крив и кой – прав, ето част от конспекта на курса „Политики на идентичността и различието“ на Факултета по славянски филологии в СУ, придружен от коментари на Александър Урумов!

7. Теории и репрезентации на хомосексуалността. (Сорос много харесва това. Макрон - също.)

8. Отвъд половото различие: андрогинът и машината. Половото различие и новите технологии.  (Трябвало е да добавите - вибраторът като пръв приятел на лесбийката.)

10. Расизъм и етноцентризъм. (Ах! И защо така расизъм и етноцентризъм заедно за ръчичка сте ги сложили? Защо не расизъм и феминизъм например? Феминизмът си е чист полов расизъм като език и практика на омразата срещу мъжа? Защо не сложихте расизъм и феминизъм в едно? )

11. Мултикултурализъм и либерална демокрация. (Ма накъде без мулти-култи, за вас няма живот отвъд Сорос.)

12. Глобализация и антиглобализъм. (Вижте, глобализацията е анти- на нацията. Защо нормалните хора трябва да са анти- на глобализма, за да ги изкарвате анти- на каквото и да е? Те са просто нормални хора! Глобализмът е ненормален! А, извинете, забравихме, че чичо ви Джордж ви плаща.)

13. Биополитика и гол живот. (М-да. Лесбийство и психиатрия също би било добре.)

14. Феминизъм и универсализъм. (А-а, затова ли не сте сложили расизма и феминизма заедно? Защото сте сложили феминизма и универсализма заедно. Аха. Така етноцентризма да си върви в пакет с расизма, за да звучи гадно. А агресивният и злобен феминизъм да звучи универсално. От кой джендър-университет ги преписахте тези конспекти? )

15. Човекът – един (не)завършен проект? (Аха. Човекът е незавършен проект, така ли? Е, в скобички, ама подсказването е достатъчно ясно. И вие ще го завършите, така ли? С джендър-политиките ви, с лесбийството ви и с болнавите ви фобии срещу нормалността?)

В категории: Просвета


Флагман.БГ Румен Радев ще открие летния сезон в Несебър Румен Радев ще открие летния сезон в Несебър 16/05/2024, Четвъртък 17:21 0
13
Коментара по темата
13.
Ха-Ха
17.10.2018 21:52:52
0
0
Пак ще има изтрити коментари
12.
Д-р ВЪХ!
17.10.2018 21:23:47
1
1
Абе в Керч и Магадан нямат соросоиди, ама местните рублофили не си пращат чааветата там. Плащат стотици хиляди крадени пари, да ги пратят в загниващия капитализъм. Що тъй?
11.
Ха ха
17.10.2018 18:32:48
1
4
После да не ми говорят ,че бил най-елитен университет и т.н. .....мина му времето вече !!!!Дайте шанс на другите университети стига сте го бутали този пенсионерския ;))))
10.
Ми дааа
17.10.2018 18:28:28
0
8
Навремето Соросоидите използваха феминизма в опит да предизвикат война между жени и мъже. Като видяха, че не им се получава наблегнаха на хомосексуалността. Те искат мъжете и жените да се мразим, а това означава не само вражди, но и унищожаване на раждаемост, семейство, общество, та дори и икономика
9.
До №8 Кво каза ?
17.10.2018 17:51:46
3
6
Сорос спонсорира зелените и левите, това е причината Нинова да се идентифицира като МЪЖ! Джендъризмът е политика на ПЕС и Соц.Интернационала! На ПЕС председател СерГей Станишев, на Соц.Интернационала зам.председател Нинова! Това е истината, БСП ръководителите са обратни, лакоми соросоиди!
8.
До 1
17.10.2018 17:41:50
4
4
Този е трол на партия ГРОБ, а те са Соросоиди. Т. ДОНЧЕВ е работил там, както и много други
7.
Терористи
17.10.2018 17:40:17
0
8
Хомосексуалността е хомофобия и расизъм и който я пропагандира трябва да влезе в затвора!!! Хората могат да бъдат само хетеросексуални (природно заложено) и бисексуални (социален избор)!!! Да накараш мъж да намрази секс с жена или жена да намрази секс с мъж , е меко казано предизвикване на неприязън и агресия към другия пол!!!! Да си бисексуален е нормално, но да си ХОМОСЕКСУАЛЕН е сравнимо с религиозен фанатизъм и тероризъм!!! Всички хомосексуални трябва да бъдат натикани в трудови лагери за предизвикване на хомофобия и расизъм !!!! Ясно е, че Сросоидите искат да предизвикат омраза между мъже и жени, така както навремето учителите на Соросоидите предизвикваха омраза между черни и бели. Те искат разпад на общестмото и деление на гейове (женомразци) и лезбийки (мъжемразци). Те искат да предизвикат война на половете. Досега предизвикваха война на етноси, националности, религии, а сега Соросоидите искат да предизвикат ВОЙНА НА ПОЛОВЕТЕ
6.
оффф...
17.10.2018 17:33:44
5
4
Флагман какво е? Сайт за новини или сайт за пробутване на лично мнение на анонимни автори?
5.
Да избием педалите
17.10.2018 16:50:56
4
8
Всички педерасти на сапун
4.
asfasf
17.10.2018 16:15:47
3
11
1 и 2 обичат халките им да са под напрежение
3.
Кирил
17.10.2018 16:15:02
3
10
Ей, педераст, за втори път ти казвам да не петниш името на Левски. Ако още веднъж се обадиш, ще те открия и ще ти навра кочан в гъза! долно влечуго!
2.
Джордж Майкъл
17.10.2018 16:11:54
12
6
Омраза и завист лъхат от автора към всеки човек който не е Бургаска батка тъп и снишен до земята който да живее с майка си.
Омразата диша във Флагман.
Простотия и омраза.
1.
Васил Левски говори
17.10.2018 16:09:52
13
8
Израза сорсоиди го използвате без да имате някаква задръжка. Всеки който ви е удобен го пъхате там. Некадърници. А какви сте вие?
Варвари.
Явно е че свободата и истината не ви е силна тема, авторе.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
МВР: Отстранени са проблемите при част от процедурите за издаване и замяна на шофьорски книжки МВР: Отстранени са проблемите при част от процедурите за издаване и замяна на шофьорски книжки Системите работят в нормален режим Елена Параскова във Ф Студио – за цените на недвижимите имоти и тенденциите на пазара Елена Параскова във Ф Студио – за цените на недвижимите имоти и тенденциите на пазара Все по-често се търси ново строителство, в затворени комплекси с паркомясто  Баба си купи масажор и „подаръци“ за 4390 лв. от презентация Баба си купи масажор и „подаръци“ за 4390 лв. от презентация Това ми бяха всичките пари, казва потърпевшата Карнобатски студент спечели титла от Национален шампионат Карнобатски студент спечели титла от Национален шампионат Проблем: Все повече ученици употребяват алкохол Проблем: Все повече ученици употребяват алкохол Специалистите съветват да се потърси навременна помощ Кирил Петков катастрофира с кола на НСО Кирил Петков катастрофира с кола на НСО Не е ранен, но има пострадали от другия автомобил  37-ото Европейско първенство по карате киокушин ще се проведе във Варна 37-ото Европейско първенство по карате киокушин ще се проведе във Варна Мащабното мероприятие се организира от БКА – ИКО България, с председател световният шампион Шихан Емил Костов Хванаха криминоген от Средец с 9 гр канабис Хванаха криминоген от Средец с 9 гр канабис В раницата му ченгетата намерили буркан с глави суха зелена тревна маса Каквото е новото нормално: Детето ти да отиде училище преоблечени като котка и да мяукат в час по математика ли? Каквото е новото нормално: Детето ти да отиде училище преоблечени като котка и да мяукат в час по математика ли? Това, разбира се е голям купон, а и учителката е притисната от новите морални норми и няма да може да го изхвърли от стаята за да не бъде дадена под съд за дискриминация Скандални разкрития за федерацията по вдигане на тежести, парите отишли за екскурзии в Куба и Швейцария Скандални разкрития за федерацията по вдигане на тежести, парите отишли за екскурзии в Куба и Швейцария Извършени били много сериозни нарушения, което е причина за спряното финансиране от страна на Министерството на младежта и спорта към нея
Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори