Кой е бизнесменът Петър Илиев Димитров, вдигащ две вили и басейн на Германката
17 Октомври 2018, Сряда, 09:02 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВИнвеститорът е съдружник в още 10-ина фирми с други лица
Проверка на Флагман.бг в Търговския регистър установи, че едноличната фирма „Херсонес” ЕООД е учредена през януари 2018 година и видно от етимологията на думата „Херсонес”, означаваща полуостров, е създадена именно с цел – строеж на „Германката”.Извънредно! Оградиха "Германката" край Созопол - става частен имот. Изхвърлиха въдичарите
Управител и едноличен собственик на тази фирма, възложител на строежа, с който на практика окончателно се затваря достъпа до скалите на „Германката”, е Петър Илиев Димитров. Това име не е известно сред бизнеса в Бургаска област. Димитров има многобройни съдружници в други фирми –в различни сфери.
Да се настаниш като съсед на Иво Прокопиев и Филип Харманджиев на това култова място на Черно море обаче, не би могло писано на всекиго.
Току-що в социалната мрежа читател написа: „Всички обичаме Рая, но защо до това райско място вече няма да можем да стигаме”.
Очаквайте след малко във Флагман.бг още подробности за поредния богоизбран, заради когото окончателно се отцепва достъпът до морето – изключителна държавна собственост.
В категории:
Бизнес
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
